Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar.ancak girebildim nete.çok yoğun bir gün yaşıyorum.bir de kızım çok hasta ve mızmız oldu.sabaha kadar uyuamıyoruz.bugün okuldan sonra dr götüreceğim bakalım.

sabah:ılık ballı limonlu su,bir dilim kepek ekmek,peynir

ara:yeşil çay

öğlen:bir porsiyon pırasa,yoğurt

ara:yok

akşam:iki lahmacun,salata,bir bardak şalgam

su:1 lt ancak vardır.

spor:herzamanki gibi yok

salı menüm:

sabah:1 parça kek

ara:1 kayısılı form çay-1portakal

öğlen:yoğurtlu ıspanak

ara:1ortaşekerli türk kahvesi

akşam:1 portakal-1 bardak zero kola

45 dk yürüyüş

canım çok az olmuş.daha doğrusu sağlıksız olmuş.bu şekilde sadece hastalıklara açık hale gelirsin.her besin grubundan almaya çalış lütfen.özellikle bağışıklık sistemine bağlı hastalıklar ve saç dökülmeleri bu tarz beslenmeden kaynaklanıyor

gözün aydın canım.annenler gelmiş.allah kabul etsin umrelerini.sen de ödemlere kafayı takma.dişin iyileştikten sonra düzelirsin.hem kilo bile olsa sonuçta yediklerine dikkat ediyorsun.muhtemel sürenden iki hafta daha geç gelirsin ideal kilona ki zaten ödemdir o.

Zor oluyo masa küçük hasta büyük.
salı menüm:

sabah:1 parça kek

ara:1 kayısılı form çay-1portakal

öğlen:yoğurtlu ıspanak

ara:1ortaşekerli türk kahvesi

akşam:1 portakal-1 bardak zero kola

45 dk yürüyüş
Annem bu ne hic yemeyeydin bişey.

selam kızlar.ancak girebildim nete.çok yoğun bir gün yaşıyorum.bir de kızım çok hasta ve mızmız oldu.sabaha kadar uyuamıyoruz.bugün okuldan sonra dr götüreceğim bakalım.
Geçmiş olsun canım.

Öğlen le akşam yer degistirse iyi olurmuş.

Bende menümü paylaşıyım
sabah ılık limonlu su kepekli tost yagsiz.sutlu nescafe

ara 4-5 findik 2 kayısı

oglen bol limonlu karnibahar salatası 1 dilim ekmek

akşam nobete bişeyler goturmedigime pisman oldum.borek yedim cayla.bezelye vardı yemedim onu

ara yatana kadar 3 küçük elma yedim.

su 2 yi geçti
Sppr 30 dk yürüyüş

Zor oluyo masa küçük hasta büyük.

Annem bu ne hic yemeyeydin bişey.

Geçmiş olsun canım.

teşekkür ederim canım

Öğlen le akşam yer degistirse iyi olurmuş.

doğru söylüyorsun.aslında yemek yapmaya vaktim kalmadı.dün okludan sonra kızı ortopediye götürdüm.bu aralar dr dan çıkmıyoruz.lahmacun da buzluktaydı.hemen açtırdık yedik.aslında tam düzene geçemedim daha.önümüzdeki hafta daha düzenli olacak.apar topar okula başladım.kız hasta oldu bütün düzen felç oldu.

gayet hafif olmuş.böreği kafana takma.gece uyanık olduğun için o çok etkilememiştir seni.

ben çıkıyorum canım.biraz işerim kaldı onlrı halledeyim.oradan da eve geçerim zaten.öptüm.akşama vakit bulursam girerim yine.

Ay canım çok saol valla o kadar kötüyüm ki son 2 gündür nasıl moralim bozulmuştu çok iyi geldi bunu senden duymak ya bu insan vucudu ne cins nasıl 3 kilo 5 kilo ödem topluyoruz çok ilginç o zaman inşallah en kısa zamanda düzeliriz ikimizde saol canım yazdıgın için..

Aynen canım asıl zor olan kısmı arabayı sürüş sınavını geçmek inşallah oda iyi geçer :) Ve umarım sende alırsın yakın zamanda :) Yok canım sabah çıktım akşam çıktım bir şey değişmiyor bu ilaçlardan böyle oldu bu sabah yine aynı çıktım bi değişiklik yok yani malesefki

Saol canım amin. Ayrıca inşallah en kısa zamanda hem dişim hem su ödem geçer de bende umutsuzluğa kapılmam dediğin gibi diyeti bozmadıgıma göre kilo almış olmam imkansız ama işte insan 3 kilo fazla çıkınca moral mafoluyo ister istermez elde değil.

sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
6 zeytin
açık çay

saat 15:00
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı

saat 18:00
bir kase çorba
salata

2,5 litre de su içtim bugn
aaaaa çok az ama

Cnm kesinlikle ödemdir sıkma canını ben bir hafta boyunca hiç kilo veremediğimi görüp ama tam tartı günü sabahı çıktığımda 2 kilo vermiş olduğumu bilirim bünye bu napcağı belli olmaz sen merak etme o kilo değildir sen diyetine dikkat et yeter:) şu diş probleminden kurtulunca üstüne birde detoks yaparsın süper olur:)

çok özledikkk nerdesin canımcım:)

İşte bunları istiyordun değil mi
evet cannım ya.teşekkürler.şimdi hatırladım annemlerdeydim.ede eklerim dedim unutmuşum.sağ ol kuzum...
BOY:160 cm
BAŞLANGIÇ: 64,6
ŞİMDİ: 62
HEDEF :55
TOMBİKLİK NEDENİ : Gebelik
ZAYIFLAMA NEDENİ: eski kiloma ve hareketliliğime dönmek,rahatça alışveriş yapmak kendimi daha mutlu hissetmek
sağ ol tatlım.hedefine ulaşman dileyi ile....
offf ya bebek huysuz olunca insanın ömrü gidiyor ya...onlara bi şey olmasınnnn....kızın kaç yaşında güzelim?benim ki 11 ayına girdi...
ayyy,ne güzel bir surpriz olmuş ya.keşke bende de öyle olsa.hani ben dün regl oldum ya inşallah cumaya geçer ödem.şu 70den aşağıya inerim yaaa...
ayy bende okuldayım hala çok yoruldum da bi oturup az siteye bakayım dedim:)
gel bebişim gel de dinlen burada.ben de öğleyim...vaktim olsa burdan hiç ayrılmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…