salı menüm:
sabah:1 parça kek
ara:1 kayısılı form çay-1portakal
öğlen:yoğurtlu ıspanak
ara:1ortaşekerli türk kahvesi
akşam:1 portakal-1 bardak zero kola
45 dk yürüyüş
Zor oluyo masa küçük hasta büyük.canım mesleğin ne,bide kılolu sezeryanın ne gıbı zorlukları varr çok merak ettım.yağlardan bebek bulunmuyomu acaba
evet canım dun akşam 2 tane tunık aldım eve geldım gıydım yağlar fışkırdı ordan burdan bende kaldırdım zayıflayınca gıycem en azından 7 kg verınce
sana yazdım ben okumamış berılcım nerelerdesın kayıp dedim ooo hem görmemiş hem merak etmemişler diyo
Annem bu ne hic yemeyeydin bişey.salı menüm:
sabah:1 parça kek
ara:1 kayısılı form çay-1portakal
öğlen:yoğurtlu ıspanak
ara:1ortaşekerli türk kahvesi
akşam:1 portakal-1 bardak zero kola
45 dk yürüyüş
Gözün aydın :)
Çok kafaya takma... İnsan düşündükçe daha çok sinir oluyor sorunu büyütüyor en iyisi fazla üstünde durmamak yoksa kendimize zarar veriyoruz.
Ayy bende öyleydim tartılmamıştım ama yüze yakın bir kilodaydım. Benim sezaryende de çok zorlanmışlardır herhalde ben farketmedim ama :)
Geçmiş olsun canım.selam kızlar.ancak girebildim nete.çok yoğun bir gün yaşıyorum.bir de kızım çok hasta ve mızmız oldu.sabaha kadar uyuamıyoruz.bugün okuldan sonra dr götüreceğim bakalım.
sabah:ılık ballı limonlu su,bir dilim kepek ekmek,peynir
ara:yeşil çay
öğlen:bir porsiyon pırasa,yoğurt
ara:yok
akşam:iki lahmacun,salata,bir bardak şalgam
su:1 lt ancak vardır.
spor:herzamanki gibi yok
Zor oluyo masa küçük hasta büyük.
Annem bu ne hic yemeyeydin bişey.
Geçmiş olsun canım.
teşekkür ederim canım
Öğlen le akşam yer degistirse iyi olurmuş.
Bende menümü paylaşıyım
sabah ılık limonlu su kepekli tost yagsiz.sutlu nescafe
ara 4-5 findik 2 kayısı
oglen bol limonlu karnibahar salatası 1 dilim ekmek
akşam nobete bişeyler goturmedigime pisman oldum.borek yedim cayla.bezelye vardı yemedim onu
ara yatana kadar 3 küçük elma yedim.
su 2 yi geçti
Sppr 30 dk yürüyüş
Ebrucum sirf senin icin yazayim dedim belki Moral olur.suan tam 5 Kilo fazlayim cuma bildirimimin uzerine.hatta yuzuklerim parmagima oturmus durumda.ama sikmiyorum kendimi cunku odemmmmmm.nedenine gelince pazartesi cilt soyma islemi yapildi yuzume.kullandigim kremler var onlar yapti.
Gunaydinnnn kelebekler.banu ve merveyi benmi goremiyorummmmm
Askolsun yawww hicmi özlemixonuz beni
Valla canim ehliyet icin tebrik ederim ama moralini bozma sakin olmazmi okadar odem tabiki olur.ayrica sen bu kadar verip zoru basardin tekrar verirsin sana guveniyoruz
Geçmiş olsun canım ödemdir o sıkma canını önce iyileş bak sonra nasıl gidiyor o 3 kilo :) Ehliyet içinde tebrikler
ilk önce seni ehliyet sınavının ilk etapını geçdiyin için tebrik ederim...işallah alırsın ehliyeti sürersin arabayı...ben bayılırım ama benim ehliyetim yok.alırım inşallah bir kızımı azcık büyüteyim.yavaş yavaş yürümeye başladı.galiba işin zor kısmı bundan sonra başlıyor...sana da kısmet olur inşallah...
ya bebeğim insan diyetteyken bile sabah kı kilosuyla akşam kı kilosu 2 3 kilo fark eeder.ben aslllla akşamları tartıya çıkmam.her sabah aç karnına çıkarım.ayrıca ilaçlardan dolayı da ola bilir.ama sonuçta kilo işte insanı çıldırtıyor.bence sen sabah tertıya yine çık aç karnına bi de öyle bak...
gözün aydın canım.annenler gelmiş.allah kabul etsin umrelerini.sen de ödemlere kafayı takma.dişin iyileştikten sonra düzelirsin.hem kilo bile olsa sonuçta yediklerine dikkat ediyorsun.muhtemel sürenden iki hafta daha geç gelirsin ideal kilona ki zaten ödemdir o.
Hayırlı olsun canım heyecan yapma iyi olur herşey :)
aaaaa çok az amasabah 12:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
6 zeytin
açık çay
saat 15:00
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı
saat 18:00
bir kase çorba
salata
2,5 litre de su içtim bugn
Evet kızlarrr geçmişi okudum cevapları verdim durumu özetliyecek olursam ailemle hasret giderdik detoksu yapamıyorum bildiğiniz gibi normal diyet menüme devam ediyorum. Bu akşam kız kardeşimle havuza gittik 45 dakka yüzdük artı 15 dkkada saunaya girdik ama malesef ilaclardan ödem toplamıs vucudum cumartesi sabahı 75 kiloyu görmüştüm bu gece 78 i görünce ağlayasım geldi o kadar diyet yap yap sonra bi diş ağrısı yüzünden moral alt üst olsun tabi diş ağrısıda cabası annem bana şimdi ödem söktürücü verdi ağlamaklıyım şuanda oda saçmalama kızım 3 kilo alamazsın ödemdir bunlar dedi ama ben gerçekten fenalardayım nolur bana bişi deyin çok kötüyümm(( Bu arada ehliyet sınavını da geçtim :) ama onun dışında dünyam karardı resmen 3 kilo ödemmi olur ya ((((( Morale çok ihtiyacım var cokk
Ebrucum sirf senin icin yazayim dedim belki Moral olur.suan tam 5 Kilo fazlayim cuma bildirimimin uzerine.hatta yuzuklerim parmagima oturmus durumda.ama sikmiyorum kendimi cunku odemmmmmm.nedenine gelince pazartesi cilt soyma islemi yapildi yuzume.kullandigim kremler var onlar yapti.
Gunaydinnnn kelebekler.banu ve merveyi benmi goremiyorummmmm
Askolsun yawww hicmi özlemixonuz beni
selam kızllar bende yeni geldim okuldan sonra bankaya gittim ardan markete çok yoruldum çok...
evet cannım ya.teşekkürler.şimdi hatırladım annemlerdeydim.ede eklerim dedim unutmuşum.sağ ol kuzum...İşte bunları istiyordun değil mi
sağ ol tatlım.hedefine ulaşman dileyi ile....YAŞ: 29
BOY:160 cm
BAŞLANGIÇ: 64,6
ŞİMDİ: 62
HEDEF :55
TOMBİKLİK NEDENİ : Gebelik
ZAYIFLAMA NEDENİ: eski kiloma ve hareketliliğime dönmek,rahatça alışveriş yapmak kendimi daha mutlu hissetmek
offf ya bebek huysuz olunca insanın ömrü gidiyor ya...onlara bi şey olmasınnnn....kızın kaç yaşında güzelim?benim ki 11 ayına girdi...selam kızlar.ancak girebildim nete.çok yoğun bir gün yaşıyorum.bir de kızım çok hasta ve mızmız oldu.sabaha kadar uyuamıyoruz.bugün okuldan sonra dr götüreceğim bakalım.
ayyy,ne güzel bir surpriz olmuş ya.keşke bende de öyle olsa.hani ben dün regl oldum ya inşallah cumaya geçer ödem.şu 70den aşağıya inerim yaaa...aaaaa çok az ama
Cnm kesinlikle ödemdir sıkma canını ben bir hafta boyunca hiç kilo veremediğimi görüp ama tam tartı günü sabahı çıktığımda 2 kilo vermiş olduğumu bilirim bünye bu napcağı belli olmaz sen merak etme o kilo değildir sen diyetine dikkat et yeter:) şu diş probleminden kurtulunca üstüne birde detoks yaparsın süper olur:)
çok özledikkk nerdesin canımcım:)
gel bebişim gel de dinlen burada.ben de öğleyim...vaktim olsa burdan hiç ayrılmam...ayy bende okuldayım hala çok yoruldum da bi oturup az siteye bakayım dedim:)
selam kızlar.ancak girebildim nete.çok yoğun bir gün yaşıyorum.bir de kızım çok hasta ve mızmız oldu.sabaha kadar uyuamıyoruz.bugün okuldan sonra dr götüreceğim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?