Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pardon biseymi duydum acep

yarını çok merak ediyorum bakalım herkez neyaptı bu akşam hepimiz daha dikkatli olalımda yarın sabah ekstradan gramlar çıkmasın bari....
ben akşam bi kaç kere dışarı çıkmam gerekti 5 kat merdiveni ve bizim merdivenler çok yüksektir 3 kere iniş 3 kere çıkış yapmış oldum hızlı hızlı
orticim 45 dk da yürüdüm sonra kızımı parkta salladım
kocam eve geç gelecekti akşam iyi değerlendirmiş oldum

sıkın kıs sıkın tabe hatta heç bişi yemeyin yarına kadar sositosositosositososito:roflol:...

yemeğimi yedim geldim.
4 kaşık türlü+2 köfte+6 kaşık pilav+cacık(itiraf edeyim pilav fazla geldi.çatlıcam şimdi)
hemen form çay içicem sindirsin.

yemeğimi yedim geldim.
4 kaşık türlü+2 köfte+6 kaşık pilav+cacık(itiraf edeyim pilav fazla geldi.çatlıcam şimdi)
hemen form çay içicem sindirsin.

he sen ye ye sonra sindirmeye uğraş :mymeka::mymeka:,
afiyet bal şeker olsun kuzumcokacimcoook...

şeboooooooo pilav yemilte gelmiş gı :roflol::roflol:...

gizem hoşgeldin... umarım sende hedeflediğin kilona en kısa zamanda ulaşırsın ...boyun kaç bu arada ?

boyum 1.68
aslında görünüşte fazla durmuyor
ama kalça bölgem..
bikini giyemeyecek durumdayım şu an

1ay sonra tatilim o zamana kdr ugrascaz bakalım

Ben çok güldüm şuna bir bakın alıntı:
sugibiakargiderim, Kadın , 44 , Zonguldak 1 gün 11 saat önce gönderdi.

Balkabağı
Yeni aldığım elbiseyi giyerek kırıta kırıta kocamın karşısına geçtim ve "Kocacığım hadi bana tatlı, güzel, seksi bir şeyler söyle." dedim. Baktı, baktı ve "Balkabağım" dedi. "Balını anladım da kabak ne oluyor?" dedim. "Git aynada g*tüne bak, çıkartmışsın kabak gibi!" dedi. Baktım, baktım ve sustum. Yoksa sorardım ben ona...

hımmmm demek kaptanımızda itirafçı demekkka.s.

şebocum geçekten çok komik....
itiraf sitesinin bir zamanlar tiryakisiydim hergün okurdum ama artık uğrayamıyorum
kk tüm boş vakitlerimi alıyor internet = kk :enbuyukkk:

benim var hasretcim
özlenden yazıyım sana
ama ben giremiyorum maalesef evde net yok işyerindede engelli

herkse selam nasılsınız arkadaşlar bugün
çok yoğundum ancak gele bildim aramıza bir arkadaş katılmış gizem hoşgelgin
ortim seni tebrik edrim yürüyüş yapa bilmişsin (ort,m çok hırslı heerkesle yarışıyor hihoyyyt)
şebnem gerçekten komikti bir zamanlar bende okurdum şimdi vakit bulamıyorum
dün akşam taze fasulye salata (şu yaz iyi ki gelmiş her şeyi taze taze yiyoruz kaydirigubbakcemile3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…