:roflol: :roflol: :roflol:
görüşürüz bu haftayı geçelim çünkü malum dönemdeyim bidahaki haftaya başlıcam yarışa yaseminide senide geçerim ben siz hiç merakkk etmeyin
yok ben azıcık acı çekmeye ve yememeye karar verdim dün tatlı krizim bitti allaha şükür:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
yarını çok merak ediyorum bakalım herkez neyaptı bu akşam hepimiz daha dikkatli olalımda yarın sabah ekstradan gramlar çıkmasın bari....
ben akşam bi kaç kere dışarı çıkmam gerekti 5 kat merdiveni ve bizim merdivenler çok yüksektir 3 kere iniş 3 kere çıkış yapmış oldum hızlı hızlı
orticim 45 dk da yürüdüm sonra kızımı parkta salladım
kocam eve geç gelecekti akşam iyi değerlendirmiş oldum
yemeğimi yedim geldim.
4 kaşık türlü+2 köfte+6 kaşık pilav+cacık(itiraf edeyim pilav fazla geldi.çatlıcam şimdi)
hemen form çay içicem sindirsin.
he sen ye ye sonra sindirmeye uğraş :mymeka::mymeka:,
afiyet bal şeker olsun kuzumcokacimcoook...
şeboooooooo pilav yemilte gelmiş gı:roflol::roflol:...
gizem hoşgeldin... umarım sende hedeflediğin kilona en kısa zamanda ulaşırsın ...boyun kaç bu arada ?
Ben çok güldüm şuna bir bakın alıntı:
sugibiakargiderim, Kadın , 44 , Zonguldak 1 gün 11 saat önce gönderdi.
Balkabağı
Yeni aldığım elbiseyi giyerek kırıta kırıta kocamın karşısına geçtim ve "Kocacığım hadi bana tatlı, güzel, seksi bir şeyler söyle." dedim. Baktı, baktı ve "Balkabağım" dedi. "Balını anladım da kabak ne oluyor?" dedim. "Git aynada g*tüne bak, çıkartmışsın kabak gibi!" dedi. Baktım, baktım ve sustum. Yoksa sorardım ben ona...
kizlar siizn facebook da kaydiniz avrmi varsa arkadas olalim
benim yok :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?