Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senlede yarışalım istersen nolcak 68 kg ben 72,7 kg ben seni geçerim nasıl olsa 1 ay zaman ver :roflol:
ben varım şeker
bakalım yetişebiliyomusunlülülülülülü

akrep özge annesinde sanırım...
hmmm
tamam şeker..
ne zaman gelicek bellimi peki

arkadaşlar kaba tabirle göbek atmakta bir spor gibi vücudu sıkıştırıyormuş duydunuz mu?
evet şeker ben yapıyorum acaip ter attırıyor
ben ankara oyun havasindan baska bisey bilmem kaydirigubbakcemile3 he bide horon ama oda 3 ayak kaydirigubbakcemile3
farketmezki önemli olan hareket ediyor olman şekerkaydirigubbakcemile5
bravo ortime afiyet olsun
Şenizopuyorumnanaktan
mmmm ne güzel olur dimi miiss gibi tatlıları yemek
sen ye şeker acı çektirme kenidneyerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

şekerler ben dün akşam bir türlü girememdim kk ya..açılmadı sayfalar..
bugün de öğlene kadar toplantım vardı..öğleden sonra da taşınma işim çıktı..
apar topar boya yaptırdık taşınıcağımız eve..gerçi sadece salonu idtiyormuş boyayı..
eşim ben yokken herbişeyi ayarlamış.ben hala şoklardayım tabi..ev toparlıyorum şu an..
şebnemcim bana özelden tel ini verirmisin.olurda cuma günü netim olmazsa evde bildirim için gecikmeyeyim.işe geç giderim çünkü..hatta taşınma süreci gitmeyedebilirim hafta sonuna yaklaşıyoruz zaten..bakalım işimin bitmesine bağlı..
ufff yaaa ne saçmaca yazıyorum..çünkü şu an çok kötüyüm..kelimeleri toparlayamıyorum çünkü taşınma işini sevmiyorum..herşey karışacak günlerce toparla dur.

kızlar merhaba nasılsınız bakalım?

hepinize çok teşekkür ederim daha dinlenmeye vakit bulamadım
bu arada hafta sonu bodruma geçebiliriz. görümcemin evine ve malesef gelinler oturmaz bilirsiniz

benim nutellalı ekmeğim de literatüre girmiş bakıyorum:))) şebocum öptüm seniiii

hayalim seni çok merak ediyom son durumun neee?

eheemmm ben yiyorum ama veriyorum acayip bi koşuşturmadır gidiyor

cuma sabah giremezsem şeboma sms çekerim
hepinizi ayrı ayrı öööppppttttüüüümmmm

günaydın

bu sabah yürüyemedim.evde misafirim var.pazar günü gidecekler.akşamları da yürüyemem.
dün akşam 1 kepçe çorba+6 kaşık barbunya+4 sarma+3 kaşık yoğurt yedim
bu sabah kahvaltı 4 kaşık mısır gevreği+1 bardak süt

ortim kolay gelsin.işin zor.çabuk yerleşirsin inşallah.bende 2 ay sonra boya yaptırıcam.şimdiden düşünüyorum.benin dolaplar duvara monte onlar sökülcek hep.hepsini boşaltıcam yani....

fguler iyi tatiller sana.kendini yorma fazla.bu fırsat yılda 1 oluyo dinlenmeye bak.

Günaydın fıstıklar.

Dün kayınvalideme gittik, cevizli köfte yedim, 7-8 adet, 1 dlm kepek ekmeği ve salata

Vede yürüyüş yapamadım.

Bugün biraz fazla çıktım düne göre ama geçen haftaya göre eksideyim.

Fundacım inmene çokk sevindim, Güle güle git gel, iyice dinlen, ama şu gelinlere yüklenilmesi işine bende çok sinir oluyorum.

Bu arada Funda sen okunmuş musun bacım yaa, ne zaman seni dilime dolasam o akşam nutella yiyorum, Allahın sopası yok işte bida senin nutellayı ağzıma alırsam ne olayım :)

Akrep nerden çıktı öyle taşınma işi apar topar, kolay gele, bende seneye lojmandan çıkıcam şimdiden düşünüyorum:)) Sende o koşturmacada iyi inersin bence. Cebimi yazıcamm özeline.

Ortim naptın işleri kolayladın mı , gerçi kolay kolay bitmez geçmiş ama?
69 u gördün mü bakıyım, yarın sakın 7 li bişi yazma !!!!!

şebocum işleri kolayladık sanırım... burdan bir arkadaştan yardım aldım angaryaları ona attım naniknanik (başka birşey çıkarmasınlar inşallah)

dün tam gün ona bakınca rutin işler birikti
anlayacağın bugünde işerim yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…