Şekerler sizi azminizden dolayı kutlamak gerek sadece, her babayiğidin harcı değil vallama:=)
Uzanamayınca mundar etmeye çalışırlar.
ben varım şekersenlede yarışalım istersen nolcak 68 kg ben 72,7 kg ben seni geçerim nasıl olsa 1 ay zaman ver :roflol:
hmmmakrep özge annesinde sanırım...
evet şeker ben yapıyorum acaip ter attırıyorarkadaşlar kaba tabirle göbek atmakta bir spor gibi vücudu sıkıştırıyormuş duydunuz mu?
farketmezki önemli olan hareket ediyor olman şekerkaydirigubbakcemile5ben ankara oyun havasindan baska bisey bilmem kaydirigubbakcemile3 he bide horon ama oda 3 ayak kaydirigubbakcemile3
bravo ortime afiyet olsunaaaaaaaaa. bu saat olmuş kimse yok. nerdesiniz erkenciler huuuu.
ben bu sabah 55 dakika yürüdüm
kahvaltıda 1 dilim ekmek+1 peynir+1 haşlanmış yumurta yedim
dün akşam 1 tabak bezelye yemeği+domates+3 kaşık yoğurt+1 dilim ekmek yedim
gece 1 dilim karpuz
Şenizopuyorumnanaktangünaydınnnnnnnnnnnn kardeş takım şekerleri Şeniz nasılsınız kaptan gustonuzu altta gezerken gördüm aklıma geldi selam vereyim didim zuzu akrep funda şebnem ve tüm sayamadıklarım hepinizi öperim Şeniz
mmmm ne güzel olur dimi miiss gibi tatlıları yemekherkeze günaydınn
ben akşam 1 soda ve az k.fasülye ve salata yedim pilava dokunmadım ama benim regl zamanım yaklaştı heralde her yerde tatlı görmeye başladım ve iştahım okadar açıkki
sabah
2 dilim tam kepek ekmeği 2 tane lıgt üçgen peynir
oda aslında 1 tane ekmek peynir yiyecektim ama midem kazınıyodu 1 er tane daha yedim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.Ortim kolay gelsin sana. Bunaltıcı işler, benimde işimin büyük kısmı öyle.
Deryacım iyi atlatmışsın öğleni.
Banucum sen kendini fazla kasıyorsun bence, 2 kşk irmik tatlısı üstelik öğlen, hiç bişi olmaz, böyle ufak şeylere geçit vermezsen kendini rejimi bozdum psikolojisine sokarsan sonra beklenmeyen biran da feci patlama yaşarsın (bknz. fundanın gece nutellalı ekmeği:) Mesela dondurma seviyorsan 2 top vanilyalı yiyebilirsin, rejimi işkenceye dönüştürmemeliyiz bence.
herkese merhaba günaydın nasılız bekem,
şebom hani bana gı :)...
ortim yarın ola hayrola kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?