Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şebocum bizi yıkan hafta sonları zaten ben cumadan itibaren tatil psikolosiyle ne haltlar yiyorum sonra da bir hafta onu telafi etmek için cebbelleşiyorum :sinifsinif:

gunaydın herkese
ya ben çağrıldım buraya ama sora kimse bişey demedi

kafam karıştıı :gitme:

gizemcim cagrildisan tamamdir hos geldin sende aramiza ozaman biraz kendinden bahset hedefin nedir kac kilosun neler yapiyosun filan

gizem hoşgeldin canım seni şebo çağırmıştır herhalde sne kendinden bahset
kilo alma özgçmişini hedefini yaz.
bir hafta deneme süren var paylaşımın ve kilo verme konusundaki isteğin yeterli olursa kaptanımız seni de takıma dahiledecektir...

öyleyse hoşbulduk :)
hedefim en az 10 kilo
butun bir sene yedim uyudum
tabi hepsi yağ olarak birikti
şimdi rahat rahat giyebileceğim bir tek şortum var
diğerleri hep üstüme yapışıyor

dünden beri diyetteyim
belli bi programa uymuyorum

bugun 40 dk yurudum arkasındanda bölgesel olarak aletlerde çalıştım
her gun spor yapacağım

sabah da eti form'un müslisinden yedim
tok tutuyor

öğlen yemeklerden önce solgarın psyllıum husks fıbre adlı takviyesini kullanıyorum tok tutması için
bakalım haç kilo vericem bu şekilde

Gizemcim hoşgeldin,

Kendini tanıtırsan seviniriz, sen akşam yazmışsın sanırım takımda da kimse olmadığı için cevapsız kalmışsın:)

Gerekli açıklamayı kuzu yapmış, sen yazış bizimle takımda gibi, katılımn yeterli olursa haftaya takımdasın.

solgara dün başladım
şu an 65im=(
geçen sene bu zamanlar 54tüm
tekrar dönmeye çalışıyorum işte
sporla falan olucak gibi gelio inş=)

solgara dün başladım
şu an 65im=(
geçen sene bu zamanlar 54tüm
tekrar dönmeye çalışıyorum işte
sporla falan olucak gibi gelio inş=)

ben varım şeker
bakalım yetişebiliyomusunlülülülülülü

mmmm ne güzel olur dimi miiss gibi tatlıları yemek
sen ye şeker acı çektirme kenidneyerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

:roflol: :roflol: :roflol:
görüşürüz bu haftayı geçelim çünkü malum dönemdeyim bidahaki haftaya başlıcam yarışa yaseminide senide geçerim ben siz hiç merakkk etmeyin
yok ben azıcık acı çekmeye ve yememeye karar verdim dün tatlı krizim bitti allaha şükür:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bugün sabah 1 kepekli ekmek lığt peynir öğlen sulu köfte yağsız domates salatası ve az karpuz

bu karpuzun çıkması süper oldu beninm akşam yemeğim çıkmış oldu az peynirler süper kilo verdirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…