Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim sen tatli krizleri icin krom kapsülü kullanmiyormuydun

evet canım kullanıyordum ama bir kaç gün sonra bıraktım..
elma krom iştah kesip zayıflatıyormuş diye birde bağırsakları da düzeltiyormuş ama ben bu gün kabız oldum ve dün akşam da ona güvenip yedim..yemeğe davetliydik nasılsa hap içtim yedirmez dedim ama epey de yedim..
ve bugün kulanmamaya karar verdim.ona güvenip yerim ben..az yesem zaten hapı kullanmaya ne gerek var dimi ama üstüne üstlük kabızda oluncalmaz:

bugün gelen kadına verdim..denemek istedi..verdim gitti..en iyisi doğal yollardan kendi yönteminle..
ve bu ilaç işine de son noktayı koymuş oldum şeker

dün akşama kadar aç kalınca tartı eksilere indi.ama akşam yemekte fazla yemem gerçi balık ve salataydı ama çok fazla yedim.sabah yürüyüşe gittim hemen..
100 dk yürüdüm eve döndüm kilom akşam yemekten önceki kiloya düşmüştü yine..
68 .........:)))
ohh bakalım yarın sabaha ne çıkar ama şuan çok açım aklım dolaptaki kurabiyelerde
ufff yemiceeemmmm işteee

Son düzenleme:
sabah 1 bardak süt
öğle bir ısırımlık karpuz
akşam: iki kaşık yoğurt
küçük parça peynir ,bir ısırımlık karpuz
bol suiçiyorum

gunaydın hanımlar
spora gidemiyorum bugun
ayaklarım yara oldu hep
dun çorapsız spor yaptım cunku
ayakkabı berbat etti

uff fena olmuştur ayakların çok geçmiş olsun ben o yüzden çorapsız giymem sporları

günaydııııın
kimsecikler gelmemiş henüz..
hadi gelin artık güzeller..
ben 80 dk lık yürüyüşümü yaptım.30 dk hoca ile egzersizimi de yaptım..şimdi suyumu içiyorum..
acaip sıcak var ama bunu fırsat bilmek lazım çabucak erir yağlar ne güzel

güzel bir hafta olur inşallah
hepimiz için..haftaya bugün daha zayıf olucaz ne güzel

günaydın kızlar haşat durumdayım.cumartesi akşam düğüne giderken regl oldum birden halsizlik başladıki anlatamam.ayaklarım yerden kalmıyor.o halde düğünü atlattım.
dün sabah kalkamadım ama.bademcikler şişmiş.tek kelime konuşamadım.etlerim ve eklemlerim ağrıyordu.
sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek + 3zeytin yedim yattım.öğlen yayla çorbası içtim 1 dilim ekmekle,yattım.akşamki nikaha gidebilmek için içmediğim ilaç kalmadı.ayaklandım allahtan.nikah bitti bende de pil bitti.akşam annemlerde 5 sarma+karpuz yedim.
pazar günü spor olmadı malesef.
bu sabah da yürüyemedim.halim yok zaten öğlen gidebilirsem doktora gidicem.
kahvaltıda 1 dilim ez tereyağlı ekmek+3 zeytin yedim

Şekerlerr selammmmm...

Cuma akşamı başlayıp, Pazar akşamınada dek süren manyak yememin sonuna geldiğimi ümit ediyorum. Neler yemedim kkki ((((

Ama tartı düşündüğümden daha iy, + ama çok uçuk değil:)))

Akrep güle güle otur evinde, epey kolaylamışsın, mutfakda yerleştikten sonra gerisi detay. Senden bu hafta büyük atılım bekliyoruz o halde.:))

Gizem mayonun güle güle kullan, keşke verince bikini alsaydın:=) Canım 65 din dimi? Katılımın yeterli olursa Cuma günü takımdasın, daha önce takımlarda olmadın dimi?

Beci geçmiş olsun canım, üşüttüün mü , yada klima falan mı çarptıda o kadar kötü oldun sen>? Regliyle birlikte de ne kadar zor olur, dr. rapor verir inşalaah, yat güzelce kendine gel.

Ortimmmmm naptımn hafta sonu, Cumartesi arayım diye aklımdan geçtin ama sonra unuttum :)

semiha sen ne durumdasın, tatilde aldığını vermeye başladın mı?

merhabalar
iyi bir hafta diliyorum herkese
hafta sonu inşallah herkesesin iyi geçmişdir beci canım geçmiş olsun
benim hafta sonum iyi geçti sayılır babalar günü olması nedeniiyle annelerimin yapmış olduğu yemekler olmasa daha iyi olurdu ama allahtan sadece300 gr atlattım olayı şimdi tam gaz cumaya hazırlanıyorum
akdeniz diyetine deavm ediyorum bu hafta hatta kilo vermem durmazsa hedefime ulaşıncaya kadar devam edeceğim arada belki şok bir iki diyet yapa bilirim
benden bu kadar cuma çok yoğun olduğum için sadace sabah uyraya bildim
ortim karneme ilk eksimi yaz 4 saat yürüyüşümü tamamlayamadım sadece 3 saat yürüdüm ama hareketsizde kalmadım ev temizliği yaptım ama o pek spor sayılmaz mesela dün 30 dk yüzdüm onuda saymadım ben bilgin olsun

Şebocum bende hafta sonu yedim ama akşamları hiç yemek yemedim hep meyveyle geçiştirdim...
Ama diğer öğünler de hafif değildi yani :)
Herzamanki gibim bende haftaya + ile başladım..
Zaten pazartesi sendromu birde + herzamanki gibi moraim iyice bozuldu...
Cuma 1,5 saat
Cumartesi 1 saat
Pazar 1 saat
Hafta içini hatırlamıyorum 4 saati geçtim geçtiğimiz hafta içinde. :) + mı isterim sen naptın yürüyüşü bana özet geçermisin orticim...

günaydin kizlar güzel bir haftasonu geciren olmamasi üzüldüm ( ins güzel bir hafta gecirirsiniz.ben hafta sonu pek dikkat etmememe ragmen haftaya - yle basladim :)) bu hafta 70 in altina düsebilmek icnde elimden gelen cabayi göstericem o yüzden bugün pirinc lapasi yapiyorum yarin da devam edermiyim bilmiyorum sonuca bagli

herkeze selamm
öncelikle beci çok geçmiş olsun

ben bu hafta sonu hayatımda ilk defa dondurma görmüş gibi dondurma yedim kafam hep buzluktaki dondurmadaydı bitirdim rahat ettim ama malesef bu hafta sonu hiç kilo veremedim

bu hafta çok azimliyim kızlar kesinlikle kilo vericemmmm

sabah 1 dilim buğday ekmeği ve 1 üçgen peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…