sağol şeker..hemde ne zor hatırladıkça kötü oluyorumkafamçokkarıştıgünaydın
bu sabah yürüyemedim.evde misafirim var.pazar günü gidecekler.akşamları da yürüyemem.
dün akşam 1 kepçe çorba+6 kaşık barbunya+4 sarma+3 kaşık yoğurt yedim
bu sabah kahvaltı 4 kaşık mısır gevreği+1 bardak süt
ortim kolay gelsin.işin zor.çabuk yerleşirsin inşallah.bende 2 ay sonra boya yaptırıcam.şimdiden düşünüyorum.benin dolaplar duvara monte onlar sökülcek hep.hepsini boşaltıcam yani....
.
sorma şeker piyango gibi oldu benim için..inşallah indirir kiloları ama bu hafta ben bireyseli zorlamayı düşünüyorum.bakalımkaydirigubbakcemile2Günaydın fıstıklar.
Dün kayınvalideme gittik, cevizli köfte yedim, 7-8 adet, 1 dlm kepek ekmeği ve salata
Vede yürüyüş yapamadım.
Bugün biraz fazla çıktım düne göre ama geçen haftaya göre eksideyim.
Fundacım inmene çokk sevindim, Güle güle git gel, iyice dinlen, ama şu gelinlere yüklenilmesi işine bende çok sinir oluyorum.
Bu arada Funda sen okunmuş musun bacım yaa, ne zaman seni dilime dolasam o akşam nutella yiyorum, Allahın sopası yok işte bida senin nutellayı ağzıma alırsam ne olayım :)
Akrep nerden çıktı öyle taşınma işi apar topar, kolay gele, bende seneye lojmandan çıkıcam şimdiden düşünüyorum:)) Sende o koşturmacada iyi inersin bence. Cebimi yazıcamm özeline.
Ortim naptın işleri kolayladın mı , gerçi kolay kolay bitmez geçmiş ama?
69 u gördün mü bakıyım, yarın sakın 7 li bişi yazma !!!!!
:kedi:şebocum bizi yıkan hafta sonları zaten ben cumadan itibaren tatil psikolosiyle ne haltlar yiyorum sonra da bir hafta onu telafi etmek için cebbelleşiyorum :sinifsinif:
teşekkürler şekerakrepcim tasiniyomussun sana kolay gelsin canim
bencede geçelim..ama bu hafta süper olucak benim için..zemuszemus:roflol: :roflol: :roflol:
görüşürüz bu haftayı geçelim çünkü malum dönemdeyim bidahaki haftaya başlıcam yarışa yaseminide senide geçerim ben siz hiç merakkk etmeyin
yok ben azıcık acı çekmeye ve yememeye karar verdim dün tatlı krizim bitti allaha şükür:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ortim napmışın senyemeğimi yedim geldim.
4 kaşık türlü+2 köfte+6 kaşık pilav+cacık(itiraf edeyim pilav fazla geldi.çatlıcam şimdi)
hemen form çay içicem sindirsin.
:roflol:kaydirigubbakcemile3Kaptanları 2 gündür :icecream: yerse bunlarda 6kşk pilavı yiyince sesi çıkmaz tabeee..klava: klava:
Ben çok güldüm şuna bir bakın alıntı:
sugibiakargiderim, Kadın , 44 , Zonguldak 1 gün 11 saat önce gönderdi.
Balkabağı
Yeni aldığım elbiseyi giyerek kırıta kırıta kocamın karşısına geçtim ve "Kocacığım hadi bana tatlı, güzel, seksi bir şeyler söyle." dedim. Baktı, baktı ve "Balkabağım" dedi. "Balını anladım da kabak ne oluyor?" dedim. "Git aynada g*tüne bak, çıkartmışsın kabak gibi!" dedi. Baktım, baktım ve sustum. Yoksa sorardım ben ona...
kııız benle yarışmıyo yetişmeye çalışıyoooherkse selam nasılsınız arkadaşlar bugün
çok yoğundum ancak gele bildim aramıza bir arkadaş katılmış gizem hoşgelgin
ortim seni tebrik edrim yürüyüş yapa bilmişsin (ort,m çok hırslı heerkesle yarışıyor hihoyyyt)
şebnem gerçekten komikti bir zamanlar bende okurdum şimdi vakit bulamıyorum
dün akşam taze fasulye salata (şu yaz iyi ki gelmiş her şeyi taze taze yiyoruz kaydirigubbakcemile3)
sağol canımbenimkızlar ben çıkıyorum birazdan akşama düğün var hopidi oynaycaz şimdiden herkese iyi akşamlar
yarın görüşürüz akrep canım sanada koly gelsin
nete giremedim ki canım ama bugün aldım teliniakrep cebime msj. atacaktı hala gelmedi, niloş yapmadı bildirimini beklemedeyim.
niloş vermesi gerekeni verdi mi bilmiyorum. Ama zaten geç bildirimden, 3 gün üstüste yazışma yapmamaktan 3. uyarısını da aldı. Ve üzülerek diskalifiye oldu.
akrebin mazereti old. biliyoruz onu aynı geçerek bildirimi yapacağım artık .
HOŞGELDİN AKREP.
işlerin çoğu bitmiş azı kalmış.huzur içinde oturun inşallah.
ben sabahları daha fazla yürüyemiyorum pek.ev iş arası dolaşa dolaşa max.60 dakida.bu hafta misafirde vardı.sabahları konuşmaktan fırsat bulup daha erken çıkamadım.haftaya inşallah.
hoş bulduk şekerler..valla özlemişim buraları ama daha çok işim var..ne zaman tam anlamıyla biticek acaba..geçmişi tam okuyamadan misafir geldi az önce..naptın kolayladınmı diye geldiler..CADIARZUakrep hoşgeldin
güle güle otur evinde canım.
iyiyiz şeker..bu haftada uçmuşsun gülüm yaaslm herkese hatunlar nasılsınız mck...
çok şükür gülüm iyyim sağol...
4 kaşık pilav fazla be ortim..2 kaşık normali..merhaba kızlar.
sana da hayırlı cumalar hayal.
şebnem be regl olucaktım çarşamba ama daha olmadım o yüzden salı günkü kilomu yazdım.balon gibiyim.2 kg fazlayımdır şimdi.
öğlen 4 kaşık sebzeli mantar+4 kaşık pilav+yeşillik yedim
şimdi soda içiyorum.
allahım ne güzel konuşmuşun pazartesiye epey toparlanırım inşallah..Canım bende numarası yok , bildirim için ben ona özelden yazdım nomu ama
O yüzden birbilgim yok, pazartesiye ancak toparlar, kolay değiil ev taşımak.
Beci sende 79 a dayandın iyi gidiyorsun sende. alkisalkisalkis
kıs şişmiş halin buysaaaopuyorumnanaktanay biz bu regden ne çekiyos yaaaaa şişip duryos,
beci senle aynı durumdayız güzelim bende ,havada sıcak oy oy,
şebı hade bize onay ver...
gider ortim gider sen pilavı azalt gör bak nasıl gider..gerisini de suyla doldur mideninteşekkür ederim şebnem.adet sonrası inşallah 79 olucam.78 olsam daha iyi olucak ama.azar azar.gidiyo.
ohh ne güzel bol bol oyna ter at gidcek o fazlalıklar şekerkaydirigubbakcemile5benimki gelmedi de haftasonu 2 düğüne gidicem.fazlalıklar taşıcak yine.öfffffffff.balkabağı durumundayım bende
şeker sen yavaşla biraz..hasta olcan allah korusunbeci bende 65 olsam gı,
şaka bi yana inş tez zamanda hedefine glin güzelim...
şebom almişle aynı anda paylaşıma bildirim yapmışsınız almişe söledim düzeltiyo hayatım...
lülülülülülülülülülülülülülülülülülüşebom gebert bunları,
etlerini yol ,dişlerini sök hatta :roflol:,
şebo yarın betüş danoşu ankaraya geliyo anam dimen ıona bi sevindirik oldum ki
dimen diyom çünkü burnu büyür o hasbanın...
bravooooa.s.Kıss hayal şu mesajın varya bende tokat etkisi yarattı, gel alnından bi i öpeyim seni. :1hug:
Bende aklımdan dodurma yemeyi geçirirken birden kendime geldim. Yine h. sonu sendromunu bugünden başlatacaktım.Saol valla. Artık h. sonu için daha güçlü hissediyorum kendimi, sodamı içtim daha tokum :))
ama ben günde ikiden fazlası zararlı diye duymuştum..hemde dr dan duymuştumkafamçokkarıştışebomsun sen benim ne mutlu bana ben artık bişi isteyince soda içecem gülüm ii geliyo hem sıcakta harareti alıyo ,
zaten günde 3-4 şişe içilebilir diolar hatta yarralı bile diolar asitini alıp,
içine limon sıkınca sidide gidiyo hem bişi almış oluyosun vücuda körleniyo biraz,
şebom betüş hep der ya durmak yok yola devam die ondan gülüm ne kaldı yolun bitmesine,sağlıkla Allahın izniyle yolun sonuda gelcek,
beraber bulcaz inş,
NOT: lafın orjinalı betüşe ait değil onunki çakmadır:roflol:...
anammm şunlara bak verdiklerin tekrar alıcaklardöner değelde ben çiğ küfte kumpir yeyek deyom 1 tane alıp ortak yeriz :roflol:
şaka bi yana ii olcak yav ...
hoşgeldin şekermerhaba herkese
kilo verme konusunda pek başarılı olamadık galiba bu hafta
ama en azından yılmadık:)
biber hapı siparişi verdim iki kutu yanında termal kemer hediyelii
eritmeliyim artık şu göbeğiii
bu hafta rekor bizde olur inşallahHoşgeldin gizem bende bir slm verdi sonra kayboldu mu dedim:))
Aslında sonucumuz fena değil ama diğer takımlar gaza basmışlar bu hafta.
Verelimde az- çok farketmez önemli olan yol katetmek..
5 haziran kg. 4 temmuzda olması gereken
sebnemselayfurkan 69,7 68,6 % 1,54
fguler 83,7 82,4 % 1.53
kuzuzuzubambino 70,1 69 % 1,54
akrep33 68.5 67,4 % 1,58
BeyazLilyum 66 64,9 % 1,61
hasretim34 73,8 72.6 % 1,51
cıkkss ben kullandım sadece bağırsakları cır cır ediyooben ay başında şu bantlardan almaya karar verdim,diyetmaks 1 ayda 8 ila 12 kg garanti diyo
ben aldım şeker az önce indim aşağıdaki eczaneden..hatta içtim bitane..bakcez görcezBende şimdi bir arkadaşımla konuşurken onun tanıdığı biri geldi, kadın elma kromla 8 kg vermiş 3 ayda bırakınca 2 kg. daha vermiş.İnsanın aklı kaymıyor değil ama şu jelde yaşadığım fiyaskodan sonra çokda atılgan davranamıyorum. Ama arkadaşım alacak bakalım.
hmmmmmm etkisini göstermezse bittim demektir çünkü çok açııımmmelma krom ben aldım..hiç iştahımı kesmedi benim:sinifsinif:tabi sorun bende olabilirmafoldumben
bende bendeeeeeeeeeKonuya pazartesi devam ederiz :)
İyi tatiller.
Açlıktan ölüyorum resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?