Tatlım yulaf ezmesi ne işe yarıyor?evde yulaf yarması var,kızıma suyla muhallebi yapıyorum ben de yiyeyim o zaman.faydası ne ki?Sonunda rahatça oturabildim.menulerimide yazmadım yaziyim geçmişe bakayım.
Perşembe
sabah gec kalktım 2 dilim ekmek peynir 1 yumurta domates salatalık
ara yulaf ezmesi elma süt karışık
akşam 1 kepçe çorba 1 kabak dolması yoğurt
ara portakal
su 2 lt yi geçti
spor 30 dk yürüyüş
cuma
2 dilim ekmek peynir 1 yumurta 1 tatlı kaşığı reçel
ara nescafe 1 minik kurabiye kendim yapmıştım arkadaşım için
öğlen yulaf ezmeli elma süt
ara yok
akşam arabaşı corbasi 3 kepçe bu unlu ve tavuk etli bi çorba o yüzden başka bisey yemedim. Yoğurt 1 kase
su 2 lt.
spor 30 dk.yürüme
Yok kuzum ya dünkü menünün o şişkinliyin yanında minik bir baklava ne ki.aslında ben 2ay öncesine kadar 4tane gözlemeyi bir defaya yiyordum doymuyodum bile.ama dün 2sini öylen diyer ikisini aralarda tırtıklayıp yedim ama patlıyodum resmen.üstelik pepsi,üstelik vol kremalı ekler....ıyyyy...çok kötüydü yapmam bir daha...o vicdan azabı bana yeter. .Güzel beğendim ben
2 lt yeterli bir miktar menüde gayet iyi
Hmmm sen gecenlerdede baklava yemiştin. Neyse bende bugün pasta yedim ama ince bi dilim.arada olur öyle yarın sebze günü yaparız olur biter.
Şu pulbiberli yoğurdu deniycem bende.
Kötü hissetmen iyi bence vicdan azabı cekersen bidahaki sefere daha dikkatli olursunm
Teşekkürler kızlar. Kaçamak yapıyorum tabikide ama sınırı aşmadan yapmaya çalışıyorum. Elbette canımız herşeyi çekiyor bu kiloları boşuna almadık ama dengede tutmaya çalışıyorum. Annem 1 ay kaldı onun hatırına dengeyi bozdum 3 kilodan fazla geri aldım. Bugün biraz fazla kacamak yaptım bu durumda yarın ve öbür gün kasmam lazım. Hatta yazıyım şimdi menümü yattım nasılsa.
Sabah patatesli yumurta 1 yemek kaşığı ve bir peynirli poğaça kendim yapmıştım hazır değil.
Kahvaltiyi 10 da yaptim. Sonra cok yakın arkadaşımın ikizlerinin dogum gününe gittik.saat 2 den akşam 7 ye kadar yediklerim şöyle.
1 minik poğaça 3 mercimek köftesi Zeytinyağlı yaprak sarma 3 tane 2 biber 1 patlıcan dolmasi kuru ve oldukca kucuklerinden. 1 ince dilim pasta.
İşte size kaçamak su 2 lt spor yok üstelik. Arkadaşımı bırakıp yüzmeye de gidemedim. Hee başka ikramlarda vardı ben yalnızca çok sevdiklerimi yedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üç arkadaş tren istasyonuna gitmişler. içlerinden biri gişeye
yaklaşıp bilet almış ve trenin kalkmasına ne kadar zaman oldugunu
sormuş.
- bir saat on beş dakika... arkadaşlarına dönmüş:
- daha çok var, hadi gidip su karşıki kafede çay içelim... oradan
buradan derken laf lafı açmış... birden
tren düdüğüyle kendilerine gelmişler.
koşarak dışarı fırlamışlar ama, nafile... tren kaçmış..
sormuşlar:
- sonraki tren ne zaman?
- bir buçuk saat sonra... yine dönmüşler kafeye. yine çay, yine laf
ve derken yine düdük sesi...
koşmuşlar ama bu defa da treni kaçırmışlar.
bir saat sonra bir tren daha varmış. dönmüşler kafeye...
ama bu kez uyanık duruyorlar.
trenin sesini duyar duymaz kalkmışlar ve koşmaya başlamışlar.
içlerinden ikisi; biri bir vagona, diğeri başka vagona zar zor
yetişmiş...
üçüncü ise geride kalmış ve yetişememiş...
bir süre dövündükten sonra baslamış katıla katıla gülmeye.
durumu gören istasyon memuru dayanamayıp sormuş:
- hem treni kaçırdın hem gülüyorsun!
- nasıl gülmeyeyim!... onlar beni uğurlamaya gelmişti...
kayseri'de yol çalışması yapılıyormuş. köylüler eşeğin birini salıp geçtiği yerden yolu geçiriyolarmış. o sırada oradan geçmekte olan amerikalı bir mühendis görmüş bunları.
merak etmiş; gitmiş yanlarına.
-merhaba dayı nabiyonuz böyle? demiş.
köylü -yol yapıyoz diye cevap vermiş.
-"e bu eşek ne" diye devam etmiş mühendis.
köylü genel prosedürü şöyle bir anlatmış. eşeğin yolun nerden geçecegine karar verdigini söylemiş. bizim amerikalı mühendis yerlere yatmış gülmekten, öyle şey mi olur diye. alaycı bir tonla:
- "eee demis, eşek bulamayınca napiyonuz?"
köylü:
- "o zaman amerika'dan mühendis getirtiyoz.
Yalnızımyalnızımmmm yalnızım dostlaaar
Hayirdir tatlimmm)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hele bir şükür ya gele bildiniz tatlım...gelin ya yalnız kaldım burda
Yulaf ezmesi barsaklari calistiriyo. Birde gecen okudum alerjiye iyi geliyomus bende bahar nezlesi var hemde evde toz içindeydi tozada alerjim var evde duruyodu o yüzden yiyim dedim elmayla karistirinca güzel oldu. Canım kotude olsa paylas menünü belki senin dusundugun kadar kötü degildir.Tatlım yulaf ezmesi ne işe yarıyor?evde yulaf yarması var,kızıma suyla muhallebi yapıyorum ben de yiyeyim o zaman.faydası ne ki?
Yok kuzum ya dünkü menünün o şişkinliyin yanında minik bir baklava ne ki.aslında ben 2ay öncesine kadar 4tane gözlemeyi bir defaya yiyordum doymuyodum bile.ama dün 2sini öylen diyer ikisini aralarda tırtıklayıp yedim ama patlıyodum resmen.üstelik pepsi,üstelik vol kremalı ekler....ıyyyy...çok kötüydü yapmam bir daha...o vicdan azabı bana yeter. .
Oh oh...kaçamağın hakkını vermişsin deseneiyi ki sen paylaşa bildin menünü...ben utandığımdan paylaşmadım:sly:
Ayrıca güzel bir kahvaktıyla güne başladım.dur resmini paylaşıcam.şimdi de öylene güzel bir çorba yapmayı düsünüyorum.yetiştire bilirsem kendi çorbamı ayrı yağsız,salçasız,patatessiz yapıcam.tam bir sebze patlaması...soğan,havuç,lahana,pancar,papates,salça,et,maydanoz olur içinde.kendime ayrı yapa bilirsem çok daha güzel olur . bakıcam artık
Hiç ya oturuyorum.şimdi kızımı uyutup kocam pizza istedi onu yapıcam görümcemler de bizde.ne düsünüyom biliyimusun pizzanın bir dilimine sosis salam koymayıp sadece domates biber koyup da yersem çok da kötü olmaz ya.hem ben pizzayı çok çok ince yaparım.yarım santim ancak olur.sen ne diyorsun?Ehehe yuruyuse gittim sabah oy kullancam o bu derken sporumda bugun kalmasin dedim kahvalti yaptik simdi :) napiyorsun canim
Yulaf ezmesi barsaklari calistiriyo. Birde gecen okudum alerjiye iyi geliyomus bende bahar nezlesi var hemde evde toz içindeydi tozada alerjim var evde duruyodu o yüzden yiyim dedim elmayla karistirinca güzel oldu. Canım kotude olsa paylas menünü belki senin dusundugun kadar kötü degildir.
Afiyet olsun tatlım
Hiç ya oturuyorum.şimdi kızımı uyutup kocam pizza istedi onu yapıcam görümcemler de bizde.ne düsünüyom biliyimusun pizzanın bir dilimine sosis salam koymayıp sadece domates biber koyup da yersem çok da kötü olmaz ya.hem ben pizzayı çok çok ince yaparım.yarım santim ancak olur.sen ne diyorsun?
O zaman ara öyün olarak iki günbende kulkanayım bakalım ne olucak.bence diyetin püf noktası bağırsaklarln iyi çalışması...ben kızıma muzla yapıyorum.
Bence yeme canim dunde yedin bugunde oyle yeme ince kalin farketmez imkanin varsa yeme
Öffff ya.dayanabilecekmiyimki yemeden?dayana bilirsem ok yemem...ama yersem de yanında ayran içerim.bi de akşam çorbamı ekmeksiz yerim.bir dilim ekmek yerine geçmez mi yediyim ince bir dilim sebzeli pizza.ne bileyim düsününce olur gibi geldi bana.
Ben başlarken 75kiloydum.şimdi 67.709üm.hedefim pnce 63 sonra 60.boyum da 1.64.hamikelikden önce 62kiloydun heppp...
Az once aldim elime hesap makinesini basladim hesap yapmaya duzenli olarak kendimi haftalik 1,5 kilo verdim diye kabul ettim ve sonuc olarak eylul sonu istedigim kiloma gelirim eylul sonu 65 olmak ruya gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?