Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kuzucanlar. İyi bir pazar gecirmenizi dilerim. Bugun oy kullanma gunu, vatanimiza hayirli olsun her sey umarim. Anneanneme kahvaltiya gidicez. Saat 10 gibi bende erkenden kalkip yuruyuse cikiyorum simdi. Opuldunuz, musmutlu gunler dilerimm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım yulaf ezmesi ne işe yarıyor?evde yulaf yarması var,kızıma suyla muhallebi yapıyorum ben de yiyeyim o zaman.faydası ne ki?
Yok kuzum ya dünkü menünün o şişkinliyin yanında minik bir baklava ne ki.aslında ben 2ay öncesine kadar 4tane gözlemeyi bir defaya yiyordum doymuyodum bile.ama dün 2sini öylen diyer ikisini aralarda tırtıklayıp yedim ama patlıyodum resmen.üstelik pepsi,üstelik vol kremalı ekler....ıyyyy...çok kötüydü yapmam bir daha...o vicdan azabı bana yeter. .

Oh oh...kaçamağın hakkını vermişsin desene iyi ki sen paylaşa bildin menünü...ben utandığımdan paylaşmadım:sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlar kuzular. Hadi kalkın.saatler de ireli alındı...artık güzel günler cıvıl cıvıl bizi bekliyor.bu gün burda hava çok çok kötü ama düzelicek inşallah.artık kızımla dışarıda yürüyüp de atıcam bu kikolarl...yehhhhu...

Ayrıca güzel bir kahvaktıyla güne başladım.dur resmini paylaşıcam.şimdi de öylene güzel bir çorba yapmayı düsünüyorum.yetiştire bilirsem kendi çorbamı ayrı yağsız,salçasız,patatessiz yapıcam.tam bir sebze patlaması...soğan,havuç,lahana,pancar,papates,salça,et,maydanoz olur içinde.kendime ayrı yapa bilirsem çok daha güzel olur . bakıcam artık

Eklentiler

• $1396160560177.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 23

Anlaşılan bu gün herkes takımın basarısından dolayı kendisini ödüllendirmiş....Hehehe

Şimdo fox izliyordum.saatler bu gün çekilmemiş Türkiyede.amannn.aramızda 3saat varmış yahu

Yalnızımyalnızımmmmyalnızım dostlaaar

Hele bir şükür ya gele bildiniz tatlım...gelin ya yalnız kaldım burda

Ehehe yuruyuse gittim sabah oy kullancam o bu derken sporumda bugun kalmasin dedim kahvalti yaptik simdi :) napiyorsun canim

Yulaf ezmesi barsaklari calistiriyo. Birde gecen okudum alerjiye iyi geliyomus bende bahar nezlesi var hemde evde toz içindeydi tozada alerjim var evde duruyodu o yüzden yiyim dedim elmayla karistirinca güzel oldu. Canım kotude olsa paylas menünü belki senin dusundugun kadar kötü degildir.

Afiyet olsun tatlım

Ehehe yuruyuse gittim sabah oy kullancam o bu derken sporumda bugun kalmasin dedim kahvalti yaptik simdi :) napiyorsun canim

Hiç ya oturuyorum.şimdi kızımı uyutup kocam pizza istedi onu yapıcam görümcemler de bizde.ne düsünüyom biliyimusun pizzanın bir dilimine sosis salam koymayıp sadece domates biber koyup da yersem çok da kötü olmaz ya.hem ben pizzayı çok çok ince yaparım.yarım santim ancak olur.sen ne diyorsun?

O zaman ara öyün olarak iki günbende kulkanayım bakalım ne olucak.bence diyetin püf noktası bağırsaklarln iyi çalışması...ben kızıma muzla yapıyorum.

Son düzenleme:
Ay yaaaaa yine yalnız kaldım...

Bence yeme canim dunde yedin bugunde oyle yeme ince kalin farketmez imkanin varsa yeme

Bence yeme canim dunde yedin bugunde oyle yeme ince kalin farketmez imkanin varsa yeme

Öffff ya.dayanabilecekmiyimki yemeden?dayana bilirsem ok yemem...ama yersem de yanında ayran içerim.bi de akşam çorbamı ekmeksiz yerim.bir dilim ekmek yerine geçmez mi yediyim ince bir dilim sebzeli pizza.ne bileyim düsününce olur gibi geldi bana.

Kac kilosun ve suan hedefin kac?

Ben başlarken 75kiloydum.şimdi 67.709üm.hedefim pnce 63 sonra 60.boyum da 1.64.hamikelikden önce 62kiloydun heppp...

Canım en ideali ayda 4 kilo vermek haftada 1.5 biraz yüksek tabiki haftada 2 kiloda vericeksin ama sen ortalamanı ayda 4 kilodan yap bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…