sağol canım bu hafta iyice dikkat edicem akşamlar hafif geçicek böyle... biyerde hata yapıyorum yoğurt çok tüketirim onuda light aldım.. başka ne değişebilir bilmiyorum ekmek akşamları zorla yiyordum yemiycem artık zaten doyuyorum..
67 ye az kaldı dimi benim hedefim 60 tı ulasamixam galiba bu gidisleYa valla heralde bi iki haftaya mevzunlardan olcam ben 67 ye bişey kalmadı :)
Olmuş olmuşBu da size deneme fotom
Bu da çok sevimli olmuş maşallahBu da benim deneme fotom olsun:thumbup::thumbup::thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı mutluluğu yaşıyosGünaydın canlarım. Evimi tertemiz yapmanın içime doldurduğu mutlulukla aranıdayım.guya az az yapcaktım işimi ama dayanamadım 1günde bitirdim hepsini.bir tek ütü işim kaldı.onu da yaparım bugün. ..bu arada hepinizi kutlarım.çok güzel olmuş sonuç. Berilim seni 2defa kuşlarım . inşallah bu hafta ben de güzel bir çıkış yaparım artık.hakketen çok özledim ya aranızda olmayı...çok mutluyum
Güzel olmuş bence.günaydın kızlar dünkü menüm yazayım öncelikle:
sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi yarım yağlı sütle
öğle:2 yumurtadan biberli omlet, yeşil salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 sütlü neskafe, 1 diyet büsküvi
ara: tarçınlı yoğurt 3 kaşık
akşam: 1 tabak yoğurtlu zeytinyağlı kabak yemeği
ara: 1 probiyotik yoğurt üstüne tarçınla
spor: leslie 2 mil( sabah)+ 3 mil, 60 mekik. su 2 lt kadar ,3 kupa 10 lu bitki çayı
liptonun yeni çıkartmış sinameki yok içinde..olmayınca da her yemek öncesi içiyorum.. günde 3 üst sınır zaten çaylarda aşmıyorum onu.. bu hafta biraz yüklenmem lazım saatlerine de dikkat edicem yediklerimin.. seninle kilomuz yakın haftada ne kadar veriyordun defne? soracaktım ama mezun olmak istediğini görünce buralarda olmaz dedimben bunaldım bu ara en dikkat ettiğim halimle bile 500 gr ancak gidiyor... ve aralarda 3 haftaya varan duraklamalar oluyor.. internet başında dünden beri neyi yanlış yaptığımı bulmaya çalışıyorum.. şimdi de nar ekşisini gördüm ben çok eklerim salatama azaltıcam yada çıkartıcam onuda
Bu da benim deneme fotom olsun:thumbup::thumbup::thumbup:
Ayyyy ben ütüden nefret ederim...en sevmediyim iş...o kadar da yıkadlm ki,çarşaflar falan
Ayrıca menün dü müthiş olmuş bence,spor da super...
Hmm anladım.e sen de olduğu kadarıyla gelirsin kuzum...Hemen aciklayayim cift alinti yaptim umarim duzgun olmustur.
Ben Alanyada yasiyorum otelde resepsiyonist olarak calisiyorum. Liseden mezun oldugumda girmistim. Annem sagolsun, kendiside turizmciydi elimde bir meslek olsun istedi soktu beni ise. İyide yapti. Cunku kendisi 2007de vefat etti. Ben 18 yasindaydim. Anneannemle yasamaya basladim durum boyle olunca anneannemin sadece emekli maasi yeteneyecekti bize universiteyi kazandigimda yazlari surekli calisip kisima hazirlik yaptim :) turizmi cok fazla istemiyorduk. Yaz kis bir is aradim ama bulamadim. Durum boyle olunca kurkcu dukkani misali otele baslamaya karar verdik. Bakalim her seyin hayirlisi :) sezonlar cok agir geciyor burada. Gece gunduz demeden calisiyoruz o donemlerde ben yine buradan hic kopmam tabikide ama otelde oldugum surece yazmam cok zor olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağ ol kaptanım ya...senin mutlu olman da beni iki kat daha mutlu etti...artık çenemden sorularımdan huzur yok size67 ye az kaldı dimi benim hedefim 60 tı ulasamixam galiba bu gidisle
Olmuş olmuş
Bu da çok sevimli olmuş maşallah
Aynı mutluluğu yaşıyos
Güzel olmuş bence.
Verilcek kilo azaldikca yavaşlıyor. Nar ekşisini bende çok seviyorum.
damla nasıl geçti düğününüz?
Kizlar ilk sorum gelsin bakalım.şimdi ben kaynanam la ısırganlı,dereotulu,soğanlı yağsız kuru tavada pişmiş gözleme yapıcam.elimden bir az büyük olur büyüklüyü de ams incecik mayasız yufkalı.ondan ikisini yemeyi düsünüyom.ne dersiniz?kaçına izin var?
Cok tatliii masallah
Bence 1 :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağ ol tatlım ya.bu arada hoş geldin. ..
Selam kızlar,
Hepinize iyi haftasonları dilerim.
Dünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah:2 yumurta, pul biber ve lor peynirli omlet,1 domates,1 kupa çay
Öğle:2 dilim tam buğday ekmekli , kasar, marul, domatesli sandviç ve ayran
Akşam:2 içli köfte 1 kase salata
4 litre su
30 dakika yürüyüş yapabildim. (Evde degilim bu haftasonu fek fırsatım olmuyor)
Sevgiler
Sağol canım. İçli koftenin içinde soğan, kıyma, salca kavrulur yağda, baharatta eklenir, hatta cevizde koyan var canım. Dışındada bulgur, kıyma, un, bazen irmik,salca ile yogrulur. Kızartma yada suda haşlama olarak yapılır. Biz haşlama tercih ediyoruz az da olsa daha hafif oluyor canım.Güzel kuzum benim...içli köftenin içinde ne oluyor?
Canım sağlık olsun. Dikkat edersin bu hafta , dengelersin. Ben de öyle yapacağım içli köftenin üzerine .Kızlaaaar ben başımı nerelere vurayımmmm.ekler yedim az önce.çok kötüyüm.. 2 ayda ilk defadır bile bile rahat şekilde yedim.hem de içi dolu yağlı krema...ayyy:banghead::banghead::banghead:
Sağol canım. İçli koftenin içinde soğan, kıyma, salca kavrulur yağda, baharatta eklenir, hatta cevizde koyan var canım. Dışındada bulgur, kıyma, un, bazen irmik,salca ile yogrulur. Kızartma yada suda haşlama olarak yapılır. Biz haşlama tercih ediyoruz az da olsa daha hafif oluyor canım.
Selam kızlar,
Hepinize iyi haftasonları dilerim.
Dünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah:2 yumurta, pul biber ve lor peynirli omlet,1 domates,1 kupa çay
Öğle:2 dilim tam buğday ekmekli , kasar, marul, domatesli sandviç ve ayran
Akşam:2 içli köfte 1 kase salata
4 litre su
30 dakika yürüyüş yapabildim. (Evde degilim bu haftasonu fek fırsatım olmuyor)
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?