selamlar gelemedim dün görevliydim etkinlikte kusura bakmayın :)
dün yaptıgım menüyü paylaşıyim hemen :))
sabah 1k.k peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 eti form biskivü
öğlen 1 tabak salata 1 ayran 3 löfte
ara 2 ceviz
akşam sebze pırasa 1 kase çorba yarım dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara yarım elma ve yeşil çay
dün spor yapamadım malesef 2 litre su
Kızlaaaar ben başımı nerelere vurayımmmm.ekler yedim az önce.çok kötüyüm.. 2 ayda ilk defadır bile bile rahat şekilde yedim.hem de içi dolu yağlı krema...ayyy:banghead::banghead::banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy canım benim.sen de ikinci diyetisyenim oldun benim.biri karasabrdı biri de sen.ama yoğurdu yememde ne sakınca var ki anlamadım onu...Ah seni gidi seni gozlemede yedin iki tane napcaz simdi
Bana fikrimi sorarsan yarin ekmek dilimlerini 2 1 1 yap ara aksam yapmabide yogurt yeme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beril77 tebrikler canım basarin daim olsun insallah :)
Menumu paylasayim sizlerle. Bugun cok zor bir gundu benim icin. Ne oldu bana bilmiyorum ama cok cok aciktim bugun ben. Basim dondu acliktan. Bugun skntili gecti yani. Nedenini bende bilmiyorum. Umarim yarin ayni seyleri yasamam.
Sabah
2 dilim normal ekmek ( kepek ekmegi bulamamis teyzem mecbur yedim)
2 kk beyaz peynir
Salatalik
Sekersiz cay.
1 adet Turk kahvesi
Ara
1 adet elme
Oglen
1 tabak pirasa yemegi
1 kase pul biberli yogurt
2 dilim ekmek
Ara
1 avuc cağla ( cok kucuktu yaklasik 15 adettir)
1,5 su bardagi lahana suyu
Aksam
2 dilim ekmek
Yumurtali, dereotlu kabak çitmesi
Simdi bir kupa limonlu demleme yesil cay iciyorum.
Hava sabah cok yagmurluydu. Sporumu sabahtan yapip ogleden sonra pazara gidecektim. Hava ogleden sonra acti. Pazara gectim donusunde yagmura yakalandim cok fena. 15 tane mekik cektim. Sporum bugun zayif oldu
Ayyy canım benim.sen de ikinci diyetisyenim oldun benim.biri karasabrdı biri de sen.ama yoğurdu yememde ne sakınca var ki anlamadım onu...
Affferim sana...kendini tutmuşsun...
Canim benim sut urunlerinden aldigini eklerle yeterince aldin diye dusunuyorum cunku ben diyet doneminde canim cok dondurma cekmisti telefon acip sordum ilk ve son bozmam olmustu :) iki porsiyon meyve ve yogurdu kesmistim dogru hatirliyorsam :)
Eveeet anladım . senden çok şey öyrenicem galiba
Güzel beğendim benSelam kızlar,
Hepinize iyi haftasonları dilerim.
Dünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah:2 yumurta, pul biber ve lor peynirli omlet,1 domates,1 kupa çay
Öğle:2 dilim tam buğday ekmekli , kasar, marul, domatesli sandviç ve ayran
Akşam:2 içli köfte 1 kase salata
4 litre su
30 dakika yürüyüş yapabildim. (Evde degilim bu haftasonu fek fırsatım olmuyor)
Sevgiler
2 lt yeterli bir miktar menüde gayet iyiselamlar gelemedim dün görevliydim etkinlikte kusura bakmayın :)
dün yaptıgım menüyü paylaşıyim hemen :))
sabah 1k.k peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 eti form biskivü
öğlen 1 tabak salata 1 ayran 3 löfte
ara 2 ceviz
akşam sebze pırasa 1 kase çorba yarım dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara yarım elma ve yeşil çay
dün spor yapamadım malesef 2 litre su
Hmmm sen gecenlerdede baklava yemiştin. Neyse bende bugün pasta yedim ama ince bi dilim.arada olur öyle yarın sebze günü yaparız olur biter.Kızlaaaar ben başımı nerelere vurayımmmm.ekler yedim az önce.çok kötüyüm.. 2 ayda ilk defadır bile bile rahat şekilde yedim.hem de içi dolu yağlı krema...ayyy:banghead::banghead::banghead:
Şu pulbiberli yoğurdu deniycem bende.Beril77 tebrikler canım basarin daim olsun insallah :)
Menumu paylasayim sizlerle. Bugun cok zor bir gundu benim icin. Ne oldu bana bilmiyorum ama cok cok aciktim bugun ben. Basim dondu acliktan. Bugun skntili gecti yani. Nedenini bende bilmiyorum. Umarim yarin ayni seyleri yasamam.
Sabah
2 dilim normal ekmek ( kepek ekmegi bulamamis teyzem mecbur yedim)
2 kk beyaz peynir
Salatalik
Sekersiz cay.
1 adet Turk kahvesi
Ara
1 adet elme
Oglen
1 tabak pirasa yemegi
2 dilim ekmek
Ara
1 avuc cağla ( cok kucuktu yaklasik 15 adettir)
1,5 su bardagi lahana suyu
Aksam
2 dilim ekmek
Yumurtali, dereotlu kabak çitmesi
Simdi bir kupa limonlu demleme yesil cay iciyorum.
Hava sabah cok yagmurluydu. Sporumu sabahtan yapip ogleden sonra pazara gidecektim. Hava ogleden sonra acti. Pazara gectim donusunde yagmura yakalandim cok fena. 15 tane mekik cektim. Sporum bugun zayif oldu
Ah kızlar ah.bu gün 2ayda ilk defa yasaklarla dolu bir gün geçirdim.bu kadar düyün,misafirlik falan atlattım kendinmi tuttum hiç nefsime yenik düsmedim bu gün çok kötü oldum.gözlemeler yedim,ekler yedim,pepsi içtim . görümcem falan da bizde spor da yapamadım.yatım saatlik bir yürüyüş yaptık dışarıda o da hafifdi...neyse ki bu günüm çok kötü geçdi diyet adına . Şimdi kendimi şişkin ve kötü hiss ediyorum...
Sağol canım ama içli köfte candır, hele anne yapmışsa yemeden olmaz. Ben bu haline şükür ediyorum çünkü masada daha bir sürü yiyecek vardı karnıyarık, kızartma vs. Bu kadar az yiyebilmek mucize gibi birsey oluyor öyle bir ortamda.Masallah suyu cok guzel icmissin tebrik ederim icli kofte yerine sebze olaymis 10 numara olurmus ama olsun yinede guzel menun :)
Güzel olmuş Gogocum. Tam sen hiç kacamak yapmazmısın diyecektim orada 1 adet kurabiye gördüm en masumundanSonunda rahatça oturabildim.menulerimide yazmadım yaziyim geçmişe bakayım.
Perşembe
sabah gec kalktım 2 dilim ekmek peynir 1 yumurta domates salatalık
ara yulaf ezmesi elma süt karışık
akşam 1 kepçe çorba 1 kabak dolması yoğurt
ara portakal
su 2 lt yi geçti
spor 30 dk yürüyüş
cuma
2 dilim ekmek peynir 1 yumurta 1 tatlı kaşığı reçel
ara nescafe 1 minik kurabiye kendim yapmıştım arkadaşım için
öğlen yulaf ezmeli elma süt
ara yok
akşam arabaşı corbasi 3 kepçe bu unlu ve tavuk etli bi çorba o yüzden başka bisey yemedim. Yoğurt 1 kase
su 2 lt.
spor 30 dk.yürüme
Sağol canım ama içli köfte candır, hele anne yapmışsa yemeden olmaz. Ben bu haline şükür ediyorum çünkü masada daha bir sürü yiyecek vardı karnıyarık, kızartma vs. Bu kadar az yiyebilmek mucize gibi birsey oluyor öyle bir ortamda.
Bugün bir arkadaşım spor hocasının söylediği birsey paylasti benimle. Suyu öyle lıkır lıkır icmemek gerekliymis, oturarak ve cay kahve icer gibi icmek gerekiyormuş, ayakta ve bir dikiste icilen su direk bağırsaklara gidip vücuttan atılıyormuş ve islevini tam yerine getiremiyormuş.Ben dikkate almaya karar verdim. Deneyeceğim inşallah unutmazsam. Çünkü aklıma geldikçe dikiyorum kafaya ya ben
Sonunda rahatça oturabildim.menulerimide yazmadım yaziyim geçmişe bakayım.
Perşembe
sabah gec kalktım 2 dilim ekmek peynir 1 yumurta domates salatalık
ara yulaf ezmesi elma süt karışık
akşam 1 kepçe çorba 1 kabak dolması yoğurt
ara portakal
su 2 lt yi geçti
spor 30 dk yürüyüş
cuma
2 dilim ekmek peynir 1 yumurta 1 tatlı kaşığı reçel
ara nescafe 1 minik kurabiye kendim yapmıştım arkadaşım için
öğlen yulaf ezmeli elma süt
ara yok
akşam arabaşı corbasi 3 kepçe bu unlu ve tavuk etli bi çorba o yüzden başka bisey yemedim. Yoğurt 1 kase
su 2 lt.
spor 30 dk.yürüme
Ah kızlar ah.bu gün 2ayda ilk defa yasaklarla dolu bir gün geçirdim.bu kadar düyün,misafirlik falan atlattım kendinmi tuttum hiç nefsime yenik düsmedim bu gün çok kötü oldum.gözlemeler yedim,ekler yedim,pepsi içtim . görümcem falan da bizde spor da yapamadım.yatım saatlik bir yürüyüş yaptık dışarıda o da hafifdi...neyse ki bu günüm çok kötü geçdi diyet adına . Şimdi kendimi şişkin ve kötü hiss ediyorum...
Güzel olmuş Gogocum. Tam sen hiç kacamak yapmazmısın diyecektim orada 1 adet kurabiye gördüm en masumundanŞaka bir yana genel anlamda güzel menüler cikariyorsun canım.
Gogocum hepimize orneksin gercekten tebrik ederim canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?