Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Super olmus menun :) suyu dert etme ya 2 litren var en azindan :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah seni gidi seni gozlemede yedin iki tane napcaz simdi

Bana fikrimi sorarsan yarin ekmek dilimlerini 2 1 1 yap ara aksam yapma bide yogurt yeme

354. Etap birincisi beril77, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

Beril77 tebrikler canım basarin daim olsun insallah :)

Menumu paylasayim sizlerle. Bugun cok zor bir gundu benim icin. Ne oldu bana bilmiyorum ama cok cok aciktim bugun ben. Basim dondu acliktan. Bugun skntili gecti yani. Nedenini bende bilmiyorum. Umarim yarin ayni seyleri yasamam.

Sabah
2 dilim normal ekmek ( kepek ekmegi bulamamis teyzem mecbur yedim)
2 kk beyaz peynir
Salatalik
Sekersiz cay.

1 adet Turk kahvesi

Ara
1 adet elme

Oglen
1 tabak pirasa yemegi
1 kase pul biberli yogurt
2 dilim ekmek

Ara
1 avuc cağla ( cok kucuktu yaklasik 15 adettir)

1,5 su bardagi lahana suyu

Aksam
2 dilim ekmek
Yumurtali, dereotlu kabak çitmesi
1 kase pul biberli yogurt

Simdi bir kupa limonlu demleme yesil cay iciyorum.

Hava sabah cok yagmurluydu. Sporumu sabahtan yapip ogleden sonra pazara gidecektim. Hava ogleden sonra acti. Pazara gectim donusunde yagmura yakalandim cok fena. 15 tane mekik cektim. Sporum bugun zayif oldu

Kizlar bugun yollardaydim

Oglen anca yemek yiye bildim
yarim acma yedim

Aksam da 1 tabak kiymali patlican yemegi yedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah seni gidi seni gozlemede yedin iki tane napcaz simdi

Bana fikrimi sorarsan yarin ekmek dilimlerini 2 1 1 yap ara aksam yapma bide yogurt yeme

Ayyy canım benim.sen de ikinci diyetisyenim oldun benim.biri karasabrdı biri de sen.ama yoğurdu yememde ne sakınca var ki anlamadım onu...

Affferim sana...kendini tutmuşsun...

Ah kızlar ah.bu gün 2ayda ilk defa yasaklarla dolu bir gün geçirdim.bu kadar düyün,misafirlik falan atlattım kendinmi tuttum hiç nefsime yenik düsmedim bu gün çok kötü oldum.gözlemeler yedim,ekler yedim,pepsi içtim . görümcem falan da bizde spor da yapamadım.yatım saatlik bir yürüyüş yaptık dışarıda o da hafifdi...neyse ki bu günüm çok kötü geçdi diyet adına . Şimdi kendimi şişkin ve kötü hiss ediyorum...

Canim benim sut urunlerinden aldigini eklerle yeterince aldin diye dusunuyorum cunku ben diyet doneminde canim cok dondurma cekmisti telefon acip sordum ilk ve son bozmam olmustu :) iki porsiyon meyve ve yogurdu kesmistim dogru hatirliyorsam :)

Eveeet anladım . senden çok şey öyrenicem galiba

Sonunda rahatça oturabildim.menulerimide yazmadım yaziyim geçmişe bakayım.
Perşembe
sabah gec kalktım 2 dilim ekmek peynir 1 yumurta domates salatalık

ara yulaf ezmesi elma süt karışık

akşam 1 kepçe çorba 1 kabak dolması yoğurt

ara portakal

su 2 lt yi geçti
spor 30 dk yürüyüş

cuma
2 dilim ekmek peynir 1 yumurta 1 tatlı kaşığı reçel

ara nescafe 1 minik kurabiye kendim yapmıştım arkadaşım için

öğlen yulaf ezmeli elma süt

ara yok

akşam arabaşı corbasi 3 kepçe bu unlu ve tavuk etli bi çorba o yüzden başka bisey yemedim. Yoğurt 1 kase

su 2 lt.
spor 30 dk.yürüme

Güzel beğendim ben

2 lt yeterli bir miktar menüde gayet iyi
Hmmm sen gecenlerdede baklava yemiştin. Neyse bende bugün pasta yedim ama ince bi dilim.arada olur öyle yarın sebze günü yaparız olur biter.
Şu pulbiberli yoğurdu deniycem bende.

Kötü hissetmen iyi bence vicdan azabı cekersen bidahaki sefere daha dikkatli olursunm

Masallah suyu cok guzel icmissin tebrik ederim icli kofte yerine sebze olaymis 10 numara olurmus ama olsun yinede guzel menun :)

Sağol canım ama içli köfte candır, hele anne yapmışsa yemeden olmaz. Ben bu haline şükür ediyorum çünkü masada daha bir sürü yiyecek vardı karnıyarık, kızartma vs. Bu kadar az yiyebilmek mucize gibi birsey oluyor öyle bir ortamda.
Bugün bir arkadaşım spor hocasının söylediği birsey paylasti benimle. Suyu öyle lıkır lıkır icmemek gerekliymis, oturarak ve cay kahve icer gibi icmek gerekiyormuş, ayakta ve bir dikiste icilen su direk bağırsaklara gidip vücuttan atılıyormuş ve islevini tam yerine getiremiyormuş.Ben dikkate almaya karar verdim. Deneyeceğim inşallah unutmazsam. Çünkü aklıma geldikçe dikiyorum kafaya ya ben

Güzel olmuş Gogocum. Tam sen hiç kacamak yapmazmısın diyecektim orada 1 adet kurabiye gördüm en masumundan Şaka bir yana genel anlamda güzel menüler cikariyorsun canım.

O zaman seni yurekten tebrik ederimm :))

Soyledigin iyi oldu bende dikkat edeyim artik :)

Gogocum hepimize orneksin gercekten tebrik ederim canim benim

İyi geceler arkadaslar geceniz guzel gecsin, musmutlu bir pazara uyanmaniz dilegi ile optm sizleri :*

Ben de bugum cerez yedimm cok kotu hissediyorum ve bir corba kasigi kadar kremsanti yedim cilekle beraber

Güzel olmuş Gogocum. Tam sen hiç kacamak yapmazmısın diyecektim orada 1 adet kurabiye gördüm en masumundan Şaka bir yana genel anlamda güzel menüler cikariyorsun canım.

Gogocum hepimize orneksin gercekten tebrik ederim canim benim

Teşekkürler kızlar. Kaçamak yapıyorum tabikide ama sınırı aşmadan yapmaya çalışıyorum. Elbette canımız herşeyi çekiyor bu kiloları boşuna almadık ama dengede tutmaya çalışıyorum. Annem 1 ay kaldı onun hatırına dengeyi bozdum 3 kilodan fazla geri aldım. Bugün biraz fazla kacamak yaptım bu durumda yarın ve öbür gün kasmam lazım. Hatta yazıyım şimdi menümü yattım nasılsa.
Sabah patatesli yumurta 1 yemek kaşığı ve bir peynirli poğaça kendim yapmıştım hazır değil.

Kahvaltiyi 10 da yaptim. Sonra cok yakın arkadaşımın ikizlerinin dogum gününe gittik.saat 2 den akşam 7 ye kadar yediklerim şöyle.
1 minik poğaça 3 mercimek köftesi Zeytinyağlı yaprak sarma 3 tane 2 biber 1 patlıcan dolmasi kuru ve oldukca kucuklerinden. 1 ince dilim pasta.
İşte size kaçamak su 2 lt spor yok üstelik. Arkadaşımı bırakıp yüzmeye de gidemedim. Hee başka ikramlarda vardı ben yalnızca çok sevdiklerimi yedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…