• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar tutatse nerde?masumla merve izinde qaliba.oluroyle se uğramadı bugün. Beril gelicekti bugün ama yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sende de emzirme durumu var mi? Bilmeden bisi demeyeyim de :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok guzel ve dengeli olmus menun ama 3 kofte daha ideal olurdu ama kofteler belkide cok kucuktur bilmiyorum.

Canım ben diyetime 6 köfte ile başladım ve şuan hala 4 köfte yiyorum kız kardeşim 53 kilo olmasına rağmen onada 4 köfte yada 4 köfte kadar tavuk balık dedi 3 köfte kimseye yetmez yani 4 köfte iyidir :)

Canım ben diyetime 6 köfte ile başladım ve şuan hala 4 köfte yiyorum kız kardeşim 53 kilo olmasına rağmen onada 4 köfte yada 4 köfte kadar tavuk balık dedi 3 köfte kimseye yetmez yani 4 köfte iyidir :)

Kuşum bende diyetisyene gitmistim. Banada diyetisyen oyle demisti 3 kofte veya 3 kofte kadar et, tavuk ayni sekilde, 9 kasik baklagil yada peynir veya yumurta iste :)

Aksam yemegini cok anlamadim canim ya :( ama bu menu biraz olmamis bak aksam yemeginden sonra ara fazla olmus kuzucan oglen yemegin cok hafif olmus yada ogleni oyle gecirdin aksamini hafif tutmussun sanki

Akşamla öylen aynı zaten.bir tek akşam 2kepçe öylen 3kepçe çorba yedim.akşam da ince bir dilim salam vardı ek olarak.aranı da tam karar vermedim fazlamı diye...ama fazla galiba...
Sende de emzirme durumu var mi? Bilmeden bisi demeyeyim de :)

Ayyyyy:D:D:D:D:Dyine ne yaptım acaba.:what::what::what:yok tatlım emzirmeyi bırakalı 8ay oldu:p:p:p

Son düzenleme:
Kuşum bende diyetisyene gitmistim. Banada diyetisyen oyle demisti 3 kofte veya 3 kofte kadar et, tavuk ayni sekilde, 9 kasik baklagil yada peynir veya yumurta iste :)

Canım senin diyetisyenin abartmış :D

Diğer değerler normalde 3 köfte çok az ondan gereksimini karşılayamazsın özellikle günde bir öğünde et varsa :)

Akşamla öylen aynı zaten.bir tek akşam 2kepçe öylen 3kepçe çorba yedim.akşam da ince bir dilim salam vardı ek olarak.aranı da tam karar vermedim fazlamı diye...ama fazla galiba...

Ayyyyy:D:D:D:D:Dyine ne yaptım acaba.:what::what::what:yok tatlım emzirmeyi bırakalı 8ay oldu:p:p:p

Yok emzirme olunca bazi gidalar fazla aliniyor yani alinmak Zorunda kaliyor o yuzden sordum. Hani kuruyemis yemissin ya o yuzden. Oglen yumurta haslasaydin keske kendine aksama corbani biraksaydin ogunler zayif aralar cok kuvvetli olmus :p

Canım senin diyetisyenin abartmış :D

Diğer değerler normalde 3 köfte çok az ondan gereksimini karşılayamazsın özellikle günde bir öğünde et varsa :)

Eheheh olabilir canim ben hep oyle biliyordum bak kendime bir fazla hak taniyayim bari :p

selam kızlar mutfağı kapattım bende menümü yazayım... akşamüstü gelen krizi sağ salim atlatamadım sanki cıss yok ama yinede fazla yedim

sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi yarım yağlı sütle

ara: 2 kuru kayısı

öğle: tavuklu sebze yemeği yarım tabak yoktu heralde( kızımın canı çekti benim tabağımıda yedi), 2kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday

ara saat 5 gibi:önce 2 kuru kayısı,kesmeyince 1 dilim tam buğdayla 1 kk beyaz peynir, yine kesmeyince 2 kaşık yulaf ezmesi sütle

akşam:3 köfte, yeşil salata, 1 kaşık et kavurma, 2 küçük kuru dolma, 2 kaşık yoğurt

vee sonunda doydum dedim yani midem ağrıyor resmen

kaç gündür yapamadığım sporuma dönüyorum birazdan leslie 3 mil +60 mekik
su 2 lt kadar, 10lu bitki çayı 3 kupa

selamlar kusura bakmayın menülerimi paylaşamadım başlıga da giremedim doğru düzgün
kız kardeşim rahatsız biraz onunlaydım hep şimdi daha iyi bende normal hayata devam etmeye çalışıyorum :)
dünki menüm
sabah 8:00 peynirli tost salatalık
ara 10:30 1 elma
öğlen 13:00 zeytinyaglı taze fasülye 1 dilim ekmek 1 kase çorba
ara 16:00 1 elma 1 ayran 1 paket form bisküvi
akşam 4 adet köfte 2 yaprak marul ve 2 kaşık yoğurt

dün malum sebeplerden arayı geç yaptım sıra bekleme fln :D
2 gündür spor yapamıyorum ama dışarlardayım sürekli uykumu bile alamadım son 3 gündür malesef 2lt su içtim :16:

öncelikle geçmiş olsun.. menün oldukça hafif olmuş daha ne olsun

Menumu paylasayim bu arada sizlerle hemen haber kanallarini kurcalayayim :D

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Domates, salatalik
Sekersiz cay

Turk kahvesi

Ara
1 adet elma

Oglen
Kozlenmis patlican yemegi 7/8 ck
Ev yapimi 1 bardak tuzsuz ayran
2 dilim cavdar ekmek

Ara
10 adet cagla ( cok kucuk caglalar yeni cikmaya baslamis)
3 adet gun kurusu ( bir bardak kaynar suyun icine atip yarim saat beklettim once kayisilari yedim ardindan o suyu ictim)

1,5 bardak lahana suyu

Aksam
2 dilim cavdar ekmek
Yumurtali bazi 7/8 ck
Bir kase yogurt pul biberli

Birazdan bir kupa yesil cay icip gunumu kapatacagim.

canım hem çağla hem gün kurusu çok olmamışmı ara öğünde.. bunu benim yediklertimi görünce yanıtlasan daha iyi olacak:52:

Canlarım ben menümü paylaşayım

Kahvaltı kk peynir,turp,siyah ekmek 3ince dilim halka,3zeytin,meto çayı,yeşil çay
Ara yeşil çay,10badem ve kk peynir
Öylen 3kepçe çorba 2halka dilim ekmek,1kase acılı yoğurt,meto çayı
Ara 4kuru kaysı,1bardak ılık süt
Akşam 2kepçe çorba,1ip ince dilim sala,dereotu,3halka dilim ekmek,meto çay
Ara 3kuru kaysı,2kuru erik,5fındık,5badem,yarım muz,yesil çay

35dakika yürüyüş,20+15,2.5litre su...

Ben de geçenlerde kocama zeytin aldırdım ki mutlaka hergün zeytin yemeliyim.meyersem ebrunun videosundan anladım haftanın 2günü yeyip 5günü yememeliyiz...

canım o ekmekler resimde çokta küçük görünmüyor.. akşam azaltsan biraz ekmeği hem çorba hem ekmek... sebze yok et yok 1 dilim salamı saymazsak... aralar da oldukça fazla...

öncelikle geçmiş olsun.. menün oldukça hafif olmuş daha ne olsun

canım hem çağla hem gün kurusu çok olmamışmı ara öğünde.. bunu benim yediklertimi görünce yanıtlasan daha iyi olacak:52:

canım o ekmekler resimde çokta küçük görünmüyor.. akşam azaltsan biraz ekmeği hem çorba hem ekmek... sebze yok et yok 1 dilim salamı saymazsak... aralar da oldukça fazla...

Caglalar cok kucuk diye dusundum birde aksam ara yapmam dedim biraz skntili zamanlarim kuru kayisi iyi gelir diye duydum ama yarina arami sadece kuru kayisi ile yaparim :)

selam kızlar mutfağı kapattım bende menümü yazayım... akşamüstü gelen krizi sağ salim atlatamadım sanki cıss yok ama yinede fazla yedim

öğle: tavuklu sebze yemeği yarım tabak yoktu heralde( kızımın canı çekti benim tabağımıda yedi), 2kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday

ara saat 5 gibi:önce 2 kuru kayısı,kesmeyince 1 dilim tam buğdayla 1 kk beyaz peynir, yine kesmeyince 2 kaşık yulaf ezmesi sütle

akşam:3 köfte, yeşil salata, 1 kaşık et kavurma, 2 küçük kuru dolma, 2 kaşık yoğurt

Cok cok abartmamissin canim tavugun azmis peyniri yiyerek karsilamissin oglen 1 dilim yemissin arada 2. Dilimi yemissin o da tmm yulaf ezmesi sutle olanida aksam arani sayarsak tatata :) bence dengeli olmus evt cok acikmissin ama dengelemissin :)

İyi geceler mankenlere tas cikartacak kizlar :) yarin gorusuruz :*

Canım 4 köfte iyidir ben kocaman 4 büyük köfte yiyorum her gün :)
4 köfte iyi 5 de olabilir ben ekmek yerine yulaf kepeği koyuyorum içine tavsiye ederim.

Çok fazla olmamış dolmalar ekmek yerine olsa ara biraz fazla ama çok kalorili değil.

Nerde yaşadığını merak ettim canım ama çıktın sen heralde ama bende senelerce isveçte yaşadım ve çok soguktu sana güzel bi haberim var soğukta yürümek daha çok kalori yaktırıyor vucudun üşüdüğü için ısınmaya çalışıo böylece metabolizma çalışıo ve böylece daha çok yağ yakıosun ta taaa :) Mutlu son :)

Cnm kusura bakma yeni musait oldum ben kanadada yasiyorum burda halen kar var ve soguk ama sogukta daha cok kalori yKtigimi duyunca cok sevindim simdi :)
bugun biraz isindi ama eksilerdeyiz daha ins hafta artularra cikariz :) bugun okul sonrasi cikip eve kadar yurudum ama inanan dun baya kar yagdigi icin kaldirimlar kar icinde daha temizlememisler bende o karlarin icine zorda olsa batip cikarak yurudum :) cok sevindim 3 km yuruyup 689 kalori verdigimi yaziyordu adim sayar .

Back
X