• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlarrr bnm pazar günü sınavım var YDS:(:( inş. geçerim. bu aralar giremeyebilirim evde netim yok okula da ara ara gelcem sanırım bu haftalık beni mazur görün lütfen tabi kapatanım ne derse?? cuma kilo bildirimi yaparım yine?

Ana benimde var ;( off

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi kolay gelsin kızlar iyi geçer umarım..

Ben antalyada degilim canim ya ben alanya arada nerden baksan 2,5 saat var :D

Basarilar dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar ins sonuclar guzel olacak :)

Ben antalyada degilim canim ya ben alanya arada nerden baksan 2,5 saat var :D

ay biliyorum canım da antalya ya bağlısınız sonuçta:1: bi yıl oteli alanyadan tutma hatasını yapmıştık yaz sıcağında arabada çektiğim çileden sonra unutmama imkan yok zaten:52:

selamlar kusura bakmayın menülerimi paylaşamadım başlıga da giremedim doğru düzgün
kız kardeşim rahatsız biraz onunlaydım hep şimdi daha iyi bende normal hayata devam etmeye çalışıyorum :)
dünki menüm
sabah 8:00 peynirli tost salatalık
ara 10:30 1 elma
öğlen 13:00 zeytinyaglı taze fasülye 1 dilim ekmek 1 kase çorba
ara 16:00 1 elma 1 ayran 1 paket form bisküvi
akşam 4 adet köfte 2 yaprak marul ve 2 kaşık yoğurt

dün malum sebeplerden arayı geç yaptım sıra bekleme fln :D
2 gündür spor yapamıyorum ama dışarlardayım sürekli uykumu bile alamadım son 3 gündür malesef 2lt su içtim :16:

Menumu paylasayim bu arada sizlerle hemen haber kanallarini kurcalayayim :D

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Domates, salatalik
Sekersiz cay

Turk kahvesi

Ara
1 adet elma

Oglen
Kozlenmis patlican yemegi 7/8 ck
Ev yapimi 1 bardak tuzsuz ayran
2 dilim cavdar ekmek

Ara
10 adet cagla ( cok kucuk caglalar yeni cikmaya baslamis)
3 adet gun kurusu ( bir bardak kaynar suyun icine atip yarim saat beklettim once kayisilari yedim ardindan o suyu ictim)

1,5 bardak lahana suyu

Aksam
2 dilim cavdar ekmek
Yumurtali bazi 7/8 ck
Bir kase yogurt pul biberli

Birazdan bir kupa yesil cay icip gunumu kapatacagim.

ay biliyorum canım da antalya ya bağlısınız sonuçta:1: bi yıl oteli alanyadan tutma hatasını yapmıştık yaz sıcağında arabada çektiğim çileden sonra unutmama imkan yok zaten:52:

Ya Alanya varya il olacak duzeyde hos ben Alanyali da degilim ama ciddi anlamda antalya tarafindan somuruluyoruz :/

selamlar kusura bakmayın menülerimi paylaşamadım başlıga da giremedim doğru düzgün
kız kardeşim rahatsız biraz onunlaydım hep şimdi daha iyi bende normal hayata devam etmeye çalışıyorum :)
dünki menüm

2 gündür spor yapamıyorum ama dışarlardayım sürekli uykumu bile alamadım son 3 gündür malesef 2lt su içtim :16:

Cok guzel ve dengeli olmus menun ama 3 kofte daha ideal olurdu ama kofteler belkide cok kucuktur bilmiyorum.

dünki menüm

Geçmiş olsun canım. Menün iyi yinede.
Menumu paylasayim bu arada sizlerle hemen haber kanallarini kurcalayayim :D

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Domates, salatalik
Sekersiz cay

Turk kahvesi

Ara
1 adet elma

Oglen
Kozlenmis patlican yemegi 7/8 ck
Ev yapimi 1 bardak tuzsuz ayran
2 dilim cavdar ekmek

Ara
10 adet cagla ( cok kucuk caglalar yeni cikmaya baslamis)
3 adet gun kurusu ( bir bardak kaynar suyun icine atip yarim saat beklettim once kayisilari yedim ardindan o suyu ictim)

1,5 bardak lahana suyu

Aksam
2 dilim cavdar ekmek
Yumurtali bazi 7/8 ck
Bir kase yogurt pul biberli

Birazdan bir kupa yesil cay icip gunumu kapatacagim.

Güzel olmuş

Ya Alanya varya il olacak duzeyde hos ben Alanyali da degilim ama ciddi anlamda antalya tarafindan somuruluyoruz :/

:52: büyük ilçelerin tamamı bu beklenti içindedir... ilk görev yerim düzceydi ve boludan ayrılmıştı şimdi düşününce alanya düzceden çok daha büyük.. ben o siyesi kısmıyla açıkçası çok ilgilenmiyorum.. hiçbirzaman benim memleketim diyebileceğim biyerde çalışmadığım için birazda 2 yılda bir yer değiştirince insan bazı şeylere kulaklarını tıkıyor...

Cok guzel ve dengeli olmus menun ama 3 kofte daha ideal olurdu ama kofteler belkide cok kucuktur bilmiyorum.

canım köfteler ufak o yüzden birde hep 4 yiyorum ben çok büyük değiller ^^

Geçmiş olsun canım. Menün iyi yinede.
teşekkür ederim canım saol

:52: büyük ilçelerin tamamı bu beklenti içindedir... ilk görev yerim düzceydi ve boludan ayrılmıştı şimdi düşününce alanya düzceden çok daha büyük.. ben o siyesi kısmıyla açıkçası çok ilgilenmiyorum.. hiçbirzaman benim memleketim diyebileceğim biyerde çalışmadığım için birazda 2 yılda bir yer değiştirince insan bazı şeylere kulaklarını tıkıyor...

Sende haklisin tabi seninde isin zor. :)

İyi geceler kızlar.umarım het kes iyidir.ya kızlar ben şu spor tapmaktan leslie yürüyüşten yani çok sıkıldım ya.önceleri büyük bir hevesle yapıyordum ama iki gündür işgence resmen.yarından havalar burada güzelleşicek belki kızımla dışarıda yürümek sıkıntımı giderir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlarım ben menümü paylaşayım

Kahvaltı kk peynir,turp,siyah ekmek 3ince dilim halka,3zeytin,meto çayı,yeşil çay
Ara yeşil çay,10badem ve kk peynir
Öylen 3kepçe çorba 2halka dilim ekmek,1kase acılı yoğurt,meto çayı
Ara 4kuru kaysı,1bardak ılık süt
Akşam 2kepçe çorba,1ip ince dilim sala,dereotu,3halka dilim ekmek,meto çay
Ara 3kuru kaysı,2kuru erik,5fındık,5badem,yarım muz,yesil çay

35dakika yürüyüş,20+15,2.5litre su...

Ben de geçenlerde kocama zeytin aldırdım ki mutlaka hergün zeytin yemeliyim.meyersem ebrunun videosundan anladım haftanın 2günü yeyip 5günü yememeliyiz...

Son düzenleme:
Bak yine resmi koymayı unuttum.sadece ana öğünleri çektim.hatta öylen çekemedim akşamkıyla aynı diye resimden çektim:p:p:p.akşam aranı da fikrinizi almak için çektim.bakın bakalım.

Eklentiler

• $1396290965082.webp
    $1396290965082.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 29
İyi geceler kızlar.umarım het kes iyidir.ya kızlar ben şu spor tapmaktan leslie yürüyüşten yani çok sıkıldım ya.önceleri büyük bir hevesle yapıyordum ama iki gündür işgence resmen.yarından havalar burada güzelleşicek belki kızımla dışarıda yürümek sıkıntımı giderir...

Haklısın canım leslie sıkıcı oluyo bi süre sonra. Ben dışarıda yurumeyi daha cok seviyorum. Ama bugün çıkamadım hava soğuk bayaa

Haklısın canım leslie sıkıcı oluyo bi süre sonra. Ben dışarıda yurumeyi daha cok seviyorum. Ama bugün çıkamadım hava soğuk bayaa

Ama ilk önce nasıl bir hevesle yapıyordum.nasılsa size de yansıtıyodum ama şimdi çok bıkıyorum ta.inşallah yarın dışarıya çıka bilirim. ..

Kızlar tutatse nerde?masumla merve izinde qaliba.oluroyle se uğramadı bugün. Beril gelicekti bugün ama yok.

Canlarım ben menümü paylaşayım

Kahvaltı kk peynir,turp,siyah ekmek 3ince dilim halka,3zeytin,meto çayı,yeşil çay
Ara yeşil çay,10badem ve kk peynir
Öylen 3kepçe çorba 2halka dilim ekmek,1kase acılı yoğurt,meto çayı
Ara 4kuru kaysı,1bardak ılık süt
Akşam 2kepçe çorba,1ip ince dilim sala,dereotu,3halka dilim ekmek,meto çay
Ara 3kuru kaysı,2kuru erik,5fındık,5badem,yarım muz,yesil çay

35dakika yürüyüş,20+15,2.5litre su...

Ben de geçenlerde kocama zeytin aldırdım ki mutlaka hergün zeytin yemeliyim.meyersem ebrunun videosundan anladım haftanın 2günü yeyip 5günü yememeliyiz...

Aksam yemegini cok anlamadim canim ya :( ama bu menu biraz olmamis bak aksam yemeginden sonra ara fazla olmus kuzucan oglen yemegin cok hafif olmus yada ogleni oyle gecirdin aksamini hafif tutmussun sanki

Back
X