- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.290
- 798
Canım kıyamam ya. Neyse tarifi unutma kilolar gidince ödül olarak yaparsın kendine.Cankuslar iyi aksamlar ah ah bugun ne aci cektim bir bilseniz :) bildirimimi yapayim
Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay
(Hic istahim yoktu zorla yedim)
Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)
Oglen
3/4 ck tarhana corbasi
2 dilim ekmek
6/7 ck taze fasulye
Ara
Yok ( sanirim adet olcam bilmiyorum, icim sisti resmen sisti)
Aksam
İste dananin kuyrugunun koptugu annarkadasim pazi ispanak semiz otu turu seyleri sevmezmis pazilarim bozulacakti bende kendime yapayim dedim onada sarimsakli yogurtlu uzerine kiyma patates kizartmasi biber tarzinda bisi uydurdummm kasigimin ucuyla tadina baktim da ah ah ah nasil guzel olmus
Eki Görüntüle 1073000
Boyle bir goruntu esliginde ben
6/7 ck yumurtali pazi
2 dilim ekmek
3 ck yogurt yedim :)
Simdi yesil cay iciyorum ve gunumu kapatiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun yeni işin canım.Kızlaaaaaaaar ölüyorum yorgunluktan.bu gün kendimi spora ve diyete verdim.ayaklarıma kara sular indi yürüyüş yatmaktan. Sabahdan da sadece yoğurt çorbası içtim,aralarda sadece yeşil çay.tansiyonumun inmesinden korkuyorum.sağ salim uyusam iyi olur.bir de güzel bir sey oldu.evde öğretmenik yapıcam yarından.inşallah hayırlı olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlahi canım ya güldürdün beni sabah sabah.nasıl da unutmamışsın yazdıklarımı.ben kaçamak taptığım için deyil de 3gün ard arda kaçamak yaptığım için kızıyorum kendime.sana 1daha asla kaçamak yapmıycam diye söz veremem kuzum ama dikkat edicem orası kesin.hata yapmamaya çalışırım.ama inan bana yaptığım kaçamaklar normalde yediyim yemeklerden çok azdı.sadece aldığım kalorileri vermem gerekiyordu.dünü bitirdim.bakalım bu gün ne olucak.bu gün 1az daha dikkatli olurum yoksa tansiyondan giderim yahuKuzum olmus mu simdi? Diyetten sasiyorsun sonra kendine aci cektiriyorsun ama olmaz ki hadi bir kere kacamak yaparsin tmm dengelersin dengelemeye calisirsin ama boyle olmaz yarindan itibaren gozleme incecik ama pizza kucuk ama bir yudum bir catal gormek istemiyorum tam bir sekilde diyete tam gaz devsm sosis salamda yok soz mu
İlahi canım ya güldürdün beni sabah sabah.nasıl da unutmamışsın yazdıklarımı.ben kaçamak taptığım için deyil de 3gün ard arda kaçamak yaptığım için kızıyorum kendime.sana 1daha asla kaçamak yapmıycam diye söz veremem kuzum ama dikkat edicem orası kesin.hata yapmamaya çalışırım.ama inan bana yaptığım kaçamaklar normalde yediyim yemeklerden çok azdı.sadece aldığım kalorileri vermem gerekiyordu.dünü bitirdim.bakalım bu gün ne olucak.bu gün 1az daha dikkatli olurum yoksa tansiyondan giderim yahu
Gunaydinlar herkesee tartildim olculdum bicildimbildirimimi vereyim
Gecen hafta: 98,4
Bu hafta: 97.2
Fark: 1.2
Yuzdelik hesaplamayi unutmusumm hemen bakip ekliyorumm
Yuzdelik: %1,22
arkadaşım maşallah çok güzel veriyorsun.hadi bakalım.bu gidişle güzzel sonuçlar göreceğiz senden inşallah
Tesekkur ederim canim benim sizlerin sayesinde oluyor hepinize ne kadar tesekkur etsem azdir. Seninde cok guzel olmus. Kilona gore bu sekilde gidiyor olman guzel sonuc benim gibi asiri olmadiginiz icin :)
canım benim.hepimiz aynı durumdayız ve varlıklarınız bize güç veriyor.herkesten birşeyler kapıoruz.sen benden önce hedefine ulaşırsan şaşırmam canım.benim bu sonlar zor oluyor.biraz ben de gevşedim.dikkat etmem lazım biraz daha
Edersin canim benim. Bazen skliyor insan ama kendine soz verince gercekten soz verince yapamiyorsun benim su zaman icersinde onume neler geldi en sevdigim seylerdir hemde hamur isleri bir tadimlik bile yapmadim icim gitti ama yapmadim. Bir kerecik yaptim o da pizzaonuda bir daha yapmayayim diye 2 gun az yedim ac gezdim resmen yuruyus mesafemi ikiye katladim ki bir daha yapmayayim boyle bir sey diye. Sen oncelikli kendin de ben kacamak yapmicam diye bir hafta oyle devam et onune gelenlere bir iki defa hyr dedin mi ozellikle cok sevdigin bir seyse digerlerini atlatmakta kolay oluyor krizleri onlemekte
günaydın kızçeler.bildirimimi yapayım
geçen hafta:58.4
bu hafta:58.0
fark:400gr
aslında daha çok vermiştim ama iki gündür hiç de iyi beslenmiyorum onun sonucu bu tablo.haftaya daha iyi olur inşallah
Afferim kızlar sizeee.güzel olnuş.Damla damla göl oluuuur...bu gidişle yediciğimde damla damla okyanus olacak maşallah. ..Gunaydinlar herkesee tartildim olculdum bicildimbildirimimi vereyim
Gecen hafta: 98,4
Bu hafta: 97.2
Fark: 1.2
Yuzdelik hesaplamayi unutmusumm hemen bakip ekliyorumm
Yuzdelik: %1,22
Evvvvet bebişim....Hee yani ben kacamaklari affetmem diyorsun
Sağ olasın kuzum ya . benim kız da yeni yürüdüğü için çok daha titizim.ama yine de düsüyorlar.ne diyelim Allah korusun onları...geçmiş olsun kızlar.bebişler kafalarını çarpmışlar.inşallah bişe olmamıştır.benim de en korktuğum şeydir düşürmek.salı da bizimki dışarda düştü şükür kafasını çarpmadı ama ben çok korktum.dişlerine bişe oldu diye.kafa travmaları çok ciddi onun için oldukça sıkı kontrol etmek lazım bebekleri özellikle yandan darbe almamaları önemli.
ellacım senin kızın hiperaktif olduğunu sanmıyorum çünkü öyle olsa çok bariz farkedersin.hareketli çocuktan daha farklı olur.dürtüsel hareket eder.yani herhangi bir amaç gütmeksizin sürekli bir hareket halindedir odaklanma neredeyse yok gibidir.ben öyle çocuklarla çalıştığım için biliyorum.muhtemelen hareketlidir.yine de sen gözlemlersin.
Canım burda okuldan sonraebde derslerini çalışdırmak için özel hocalar tutuluyor.ben matematikden çalıştırıcam.umarım türkçede iyi anlatmışımdır...canım ne öğretmenliği bu.evde öğretmenlik yapacağım demişsin tam da bakamadım yazına.hayırlı olsun bakalım.kime ne dersi veriyorsun.bu arada arabayı da yenilemişsiniz hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın
Edersin canim benim. Bazen skliyor insan ama kendine soz verince gercekten soz verince yapamiyorsun benim su zaman icersinde onume neler geldi en sevdigim seylerdir hemde hamur isleri bir tadimlik bile yapmadim icim gitti ama yapmadim. Bir kerecik yaptim o da pizzaonuda bir daha yapmayayim diye 2 gun az yedim ac gezdim resmen yuruyus mesafemi ikiye katladim ki bir daha yapmayayim boyle bir sey diye. Sen oncelikli kendin de ben kacamak yapmicam diye bir hafta oyle devam et onune gelenlere bir iki defa hyr dedin mi ozellikle cok sevdigin bir seyse digerlerini atlatmakta kolay oluyor krizleri onlemekte
Canım teşekkür ederim. Şükür bişey olmadı. Sanada gecmiş olsun canım.Doktorumuzda değil diyor, bebekliginden beri takip ediyor , sadece hareketli, tezcanlı diyor. Çok dikkatlidir kitap okurum dinler, kelimeleri cümleye ceviriyor ufaktan , soylediklerimi kaydedip yerinde kullanmaya başladı. Çok heyecanlı bir bebek sadece , parkta çocukları gorünce çok sevinip, heyecanlanıyor ondan birazda tepkileri fazla oluyor haliyle canım. Dün kedi vardı parkta hamileydi yanına gitti cok seviyor hayvanları kızım uf olmuş rahatsız etmeyelim dedim ikiletmedi mesela. O arada başka bir çocuk geldi kediye tekme attı kızım ordan uf olmuş dapma diyor çocuğa. Yaşına gore normal tepkiler veriyor yani. Bende baya arastırmıstım bir dönem hiperaktivite nedir nasıl belli olur diye. Doktorumuzun kafasını çok sisirmisimdir , hatta yasak bana bu konuyu açmak artıkgeçmiş olsun kızlar.bebişler kafalarını çarpmışlar.inşallah bişe olmamıştır.benim de en korktuğum şeydir düşürmek.salı da bizimki dışarda düştü şükür kafasını çarpmadı ama ben çok korktum.dişlerine bişe oldu diye.kafa travmaları çok ciddi onun için oldukça sıkı kontrol etmek lazım bebekleri özellikle yandan darbe almamaları önemli.
ellacım senin kızın hiperaktif olduğunu sanmıyorum çünkü öyle olsa çok bariz farkedersin.hareketli çocuktan daha farklı olur.dürtüsel hareket eder.yani herhangi bir amaç gütmeksizin sürekli bir hareket halindedir odaklanma neredeyse yok gibidir.ben öyle çocuklarla çalıştığım için biliyorum.muhtemelen hareketlidir.yine de sen gözlemlersin.
Canım nerdesin hatırlayamadım ama kızıma alırken (malatya pazarından aliyorum 15 gün yada ayda 1 gidebiliyorum uzak biraz çünkü) alıp gönderebilirim kuzuna 1 kavanoz.Burda keçiboynuzu pekmezi bulmam mümkün deyil nerdeyse.yoksa yapardım mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?