Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım kıyamam ya. Neyse tarifi unutma kilolar gidince ödül olarak yaparsın kendine.
Menünde iyi olmuş herzamanki gibi.

Hayırlı olsun yeni işin canım.
Bi daha kaçamak yok sana , istikakını doldurdun.
Bu kadar zorluyorsun kendini sonra.

İlahi canım ya güldürdün beni sabah sabah.nasıl da unutmamışsın yazdıklarımı.ben kaçamak taptığım için deyil de 3gün ard arda kaçamak yaptığım için kızıyorum kendime.sana 1daha asla kaçamak yapmıycam diye söz veremem kuzum ama dikkat edicem orası kesin.hata yapmamaya çalışırım.ama inan bana yaptığım kaçamaklar normalde yediyim yemeklerden çok azdı.sadece aldığım kalorileri vermem gerekiyordu.dünü bitirdim.bakalım bu gün ne olucak.bu gün 1az daha dikkatli olurum yoksa tansiyondan giderim yahu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hee yani ben kacamaklari affetmem diyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinlar herkesee tartildim olculdum bicildim bildirimimi vereyim

Gecen hafta: 98,4

Bu hafta: 97.2

Fark: 1.2

Yuzdelik hesaplamayi unutmusumm hemen bakip ekliyorumm

Yuzdelik: %1,22

Son düzenleme:
günaydın kızçeler.bildirimimi yapayım

geçen hafta:58.4

bu hafta:58.0

fark:400gr

aslında daha çok vermiştim ama iki gündür hiç de iyi beslenmiyorum onun sonucu bu tablo.haftaya daha iyi olur inşallah

arkadaşım maşallah çok güzel veriyorsun.hadi bakalım.bu gidişle güzzel sonuçlar göreceğiz senden inşallah

arkadaşım maşallah çok güzel veriyorsun.hadi bakalım.bu gidişle güzzel sonuçlar göreceğiz senden inşallah

Tesekkur ederim canim benim sizlerin sayesinde oluyor hepinize ne kadar tesekkur etsem azdir. Seninde cok guzel olmus. Kilona gore bu sekilde gidiyor olman guzel sonuc benim gibi asiri olmadiginiz icin :)

geçmiş olsun kızlar.bebişler kafalarını çarpmışlar.inşallah bişe olmamıştır.benim de en korktuğum şeydir düşürmek.salı da bizimki dışarda düştü şükür kafasını çarpmadı ama ben çok korktum.dişlerine bişe oldu diye.kafa travmaları çok ciddi onun için oldukça sıkı kontrol etmek lazım bebekleri özellikle yandan darbe almamaları önemli.

ellacım senin kızın hiperaktif olduğunu sanmıyorum çünkü öyle olsa çok bariz farkedersin.hareketli çocuktan daha farklı olur.dürtüsel hareket eder.yani herhangi bir amaç gütmeksizin sürekli bir hareket halindedir odaklanma neredeyse yok gibidir.ben öyle çocuklarla çalıştığım için biliyorum.muhtemelen hareketlidir.yine de sen gözlemlersin.

canım benim.hepimiz aynı durumdayız ve varlıklarınız bize güç veriyor.herkesten birşeyler kapıoruz.sen benden önce hedefine ulaşırsan şaşırmam canım.benim bu sonlar zor oluyor.biraz ben de gevşedim.dikkat etmem lazım biraz daha

hoşgeldin arkadaşım.çok şükür kavuşturana.diyetisyene de başlamışsın.oooooohhh.şimdi tam gaz ilreri desene.hadi bakalım.artık ayrılmak yok ona göre.

canım ne öğretmenliği bu.evde öğretmenlik yapacağım demişsin tam da bakamadım yazına.hayırlı olsun bakalım.kime ne dersi veriyorsun.bu arada arabayı da yenilemişsiniz hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın

Edersin canim benim. Bazen skliyor insan ama kendine soz verince gercekten soz verince yapamiyorsun benim su zaman icersinde onume neler geldi en sevdigim seylerdir hemde hamur isleri bir tadimlik bile yapmadim icim gitti ama yapmadim. Bir kerecik yaptim o da pizza onuda bir daha yapmayayim diye 2 gun az yedim ac gezdim resmen yuruyus mesafemi ikiye katladim ki bir daha yapmayayim boyle bir sey diye. Sen oncelikli kendin de ben kacamak yapmicam diye bir hafta oyle devam et onune gelenlere bir iki defa hyr dedin mi ozellikle cok sevdigin bir seyse digerlerini atlatmakta kolay oluyor krizleri onlemekte

haklısın canım.bir kere önünü kesince devamı geliyor zaten.ya biraz da eski kıyafetlerime rahatlıkla girebiliyorum çok şükür.o beni rehavete düşürdü.halbuki daha vermem gereken kilolarım var.biraz dar dar giyip moralimi bozmam lazım:)zaten hedefime geleyim yeni hedef koyacağım.normalim 53 kilo benim.ama ilk öncelikle bi 55 olayım ondan sonrası almamak için verceğim.zaten ramazan yaklaşıyor.yani işi sıkı tutmak şart oldu arkadaş.

günaydın kızçeler.bildirimimi yapayım

geçen hafta:58.4

bu hafta:58.0

fark:400gr

aslında daha çok vermiştim ama iki gündür hiç de iyi beslenmiyorum onun sonucu bu tablo.haftaya daha iyi olur inşallah

Afferim kızlar sizeee.güzel olnuş.Damla damla göl oluuuur...bu gidişle yediciğimde damla damla okyanus olacak maşallah. ..
Hee yani ben kacamaklari affetmem diyorsun

Evvvvet bebişim....
Sağ olasın kuzum ya . benim kız da yeni yürüdüğü için çok daha titizim.ama yine de düsüyorlar.ne diyelim Allah korusun onları...
Canım burda okuldan sonraebde derslerini çalışdırmak için özel hocalar tutuluyor.ben matematikden çalıştırıcam.umarım türkçede iyi anlatmışımdır...

Ne kadar güzel anlatmışsın yaaa.evet bir kaç kere sevdiyin şeylere hayır dedikden sonra,kendine güveniyorsin zaten.ama tutatsecim bunu biliyordur ya.sonuçta kaç kilo vermiş bu sayede...acaba kaç kiloyla basladi ve hedefi nedir?merak ederim ben bunları.çünki kilosu çok iyi şimdi.

Canım teşekkür ederim. Şükür bişey olmadı. Sanada gecmiş olsun canım.Doktorumuzda değil diyor, bebekliginden beri takip ediyor , sadece hareketli, tezcanlı diyor. Çok dikkatlidir kitap okurum dinler, kelimeleri cümleye ceviriyor ufaktan , soylediklerimi kaydedip yerinde kullanmaya başladı. Çok heyecanlı bir bebek sadece , parkta çocukları gorünce çok sevinip, heyecanlanıyor ondan birazda tepkileri fazla oluyor haliyle canım. Dün kedi vardı parkta hamileydi yanına gitti cok seviyor hayvanları kızım uf olmuş rahatsız etmeyelim dedim ikiletmedi mesela. O arada başka bir çocuk geldi kediye tekme attı kızım ordan uf olmuş dapma diyor çocuğa. Yaşına gore normal tepkiler veriyor yani. Bende baya arastırmıstım bir dönem hiperaktivite nedir nasıl belli olur diye. Doktorumuzun kafasını çok sisirmisimdir , hatta yasak bana bu konuyu açmak artık

Burda keçiboynuzu pekmezi bulmam mümkün deyil nerdeyse.yoksa yapardım mutlaka...

Canım nerdesin hatırlayamadım ama kızıma alırken (malatya pazarından aliyorum 15 gün yada ayda 1 gidebiliyorum uzak biraz çünkü) alıp gönderebilirim kuzuna 1 kavanoz.

Günaydın güzeller, nasılsınız?
Bugün herkezin tartıda yüzünün gülmesi dilegiyle.
Bende birazdan gidiyorum tartılmaya, reglim çok umutlu değilim ama kilo almamış olmak bile yeter bugün bana.

Kilo bildirimimi yapiyorum
Geçen hafta:82.400
Bugün:81.400
Fark:1kg
Yüzde:1.22 (gogocum inşallah doğru hesaplamısimdır bu hafta)

günaydın güzeller ben geldim telden yazmak zormuş ya böyle daha rahat oh evimdeyim ilk nöbetimi de güzelce atlatttım sağ salim, e tartıda yüzümü güldürdü bu sabah çok şükür iyi başladık güne 4 gün evdeyim birde daha ne olsun bildirimi de yapayım

geçen hafta: 55.1

bu hafta:54.5

fark:0.6

yüzdesi:1.09

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…