Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızçeler.bildirimimi yapayım

geçen hafta:58.4

bu hafta:58.0

fark:400gr

aslında daha çok vermiştim ama iki gündür hiç de iyi beslenmiyorum onun sonucu bu tablo.haftaya daha iyi olur inşallah

Kilo bildirimimi yapiyorum
Geçen hafta:82.400
Bugün:81.400
Fark:1kg
Yüzde:1.22 (gogocum inşallah doğru hesaplamısimdır bu hafta)

Tebrikler kızlar Süpersiniz hepiniz.
ben 68.6 çıktım.

eeee paylaş bakalım diyetisyen ne dedi?
Diyetisyen dedi ki metabolimam güzel çalışıyormuş bide emzirdiğim için kilo vermem kolay olurmuş o yüzden bol kalorili bir menü verdi :) İki ayrı diyet listesi verdi bir gün birini birgün birini uygulayacağım şaşırtma için listeleri daha sonra paylaşırım inşallah...
Hoş geldin canım benim.özledik vallaha...inşallah bundan sonra iyi olur...

Aaaa bize selam yok mu kuzum?ama ben seni çok özledim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşbulduk canım bende sizi özledim valla... İnşallah güzel olur motivasyonumu kaybetmem..
oh oh hosgeldin hepimiz kilo aldik da donduk zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşbulduk kilo aldım ama diyet havasından biraz uzaklaşmak iyi geldi...

Ooo süper gerçekten

Hoşgeldin canım bak ne güzel kilo vermissin işe baslamak yaradî sana. İyi tatiller bu arada.

güzel olmuş canım.tabrik ederim.oh oh ne güzel izin öylr o 4 gün

Metabolizman hizlıymış Süper canım, hadi bakalım listelerin işe yarasın güzel güzel kilolar ver inşallah.

Maşallah canım sana 1kg altına düşmüyorsun, tebrikler. Yanlış hesaplamadıysam yuzdemiz aynı bu hafta

Ben izin aldım bugün evdeyim calisabilcek halde değilim kafam sersem gibi dünkü menümü yazayım unutuyorum sonra.
sabah yarım simit 1 t.k.reçel

ara yoğurt

öğlen 1 kepçe çorba yarım dilim peynirli börek

ara portakal

akşam 1 dilim ekmek 2 kepçe çorba

Su 2 lt
spor yok

aslında daha çok vermiştim ama iki gündür hiç de iyi beslenmiyorum onun sonucu bu tablo.haftaya daha iyi olur inşallah
Canım gayet iyi. Hedefinede bişey kalmamış , ay bende bir görsem şu 50leri ya. Hoş daha 70leri goremedim

Hoşbuldum tatlım. Geçmiş olsun olur öyle kazalar sen sürekli peşinden koşturduğun için sana güvenip daha rahat hareket ediyor olabilir. Biraz kendi haline bırakmaya çalış uzaktan gözlemle...
Psikolog olarak psikologluk bir durum olmadığını düşünüyorum :) Sonuçta yeni yürümeye başladı sayılır heyecan içinde herşeyi keşfetmeye çalışıyor tabi bide enerjisini atması lazım çocuğun...
Damla coşmuşun yine öyle bir anda gitmez yediklerin önümüzdeki süreçte daha dikkatli davranırsın yediklerini kısarsın sporunu azcık artırırsın yeterli olur kendini öldürme :)
Sana da geçmiş olsun canım. Benim oğlanda da d vitamini eksikliği var bizde multivitamin gibi birşeye başladık.. Bol bol güneşe çıkarmak lazımmış biz pek güneş göstermiyorduk çocuğa.
hoşgeldin arkadaşım.çok şükür kavuşturana.diyetisyene de başlamışsın.oooooohhh.şimdi tam gaz ilreri desene.hadi bakalım.artık ayrılmak yok ona göre.
Sagol canım evet artık buradayım diyetisyene de başladım iyi oldu daha programlı oluyor herşey güzel yani :)
Doğru söylemişsin heyır demeyi öğrenmek lazım önce :)
İnsan biraz kilo verince rahatlıyor hemen sanki istediği kiloya inmiş gibi hedefi hep akılda tutmak lazım :)

Gogocum ya Allah kolaylık versin canım. Dinlen bol bol.

Haklısın galiba canım ama pire gibi pit orda pit burda, birde merdivenler kaydiraklar falan var orda gemi gibi bişey yapmislar iniliyor cıkiliyor duramiyorum uzak dusecek diye. Keşke biraz daha rahat bi anne olabilseydim diyorum bazen.

Kilo bildirimimi yapiyorum
Geçen hafta:82.400
Bugün:81.400
Fark:1kg
Yüzde:1.22 (gogocum inşallah doğru hesaplamısimdır bu hafta)

Tebrikler kızlar süpersiniz maşallah..
Tebrikler kızlar Süpersiniz hepiniz.
ben 68.6 çıktım.
Verdin mi aldın mı anlamadım şimdi..
Metabolizman hizlıymış Süper canım, hadi bakalım listelerin işe yarasın güzel güzel kilolar ver inşallah.
İnşallah yarayacak gibi görünüyor :)

Anne babanın tedirginliği çocuğu da etkiliyor... Ben rahatımdır eşim ise tam tersi çok tedirgin hatta paranoyak bir insandır oğlum benim yanımda gayet rahat sakin oynarken onun yanında hiç durmuyor çünkü sürekli çocuğa müdahale ediyor aman düşecek aman kafasını çarpacak aman eli sıkışacak diye diken üstünde çocukta sıkılıyor oynamak istiyor tabi, ben önlemimi alıp serbest bırakmayı tercih ediyorum geriden takip ediyorum tehlikeli bir durum olursa müdahale ediyorum.

***4. TAKIM 357. ETAP***

Ebrueva70.0/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Damlanur1066.1/ / /% )
Kararrrsabirr86.2/85.6 / 0.6/%0.70 )
gogo240568.7/ 68.6/ 0.1/%0.15 )
tutatse8558.4/58.0 / 0.4/%0.68 )
cupcake22 75.7 / / /% )
Cansu544105.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Ellanazz 82.4 / 81.4/1 /%1.21 )
ddanes 55.1/54.5 / 0.6/ %1.09 )
oluroylebazen79.1 / / /% )
yediXXL98.4/97.2 / 1.2/%1.22 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Tebrikleriniz icin cok cok tesekkur ederim guzellikler hepimizin sonuclari cok cok cok guzel oluyor cok mutlu oluyorum bende :) ilk zamanlar 3 rakamim diye hayiflaniyordum 2 rakamlar istiyordum geldi cok sukur simdiki gormek istedigim tek sey 80li rakamlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…