canım iki günde çok güzel menülerin... ben saçmaladıkça saçmalıyorum bu ara düzenli yemek yok...
2 günde toparladın kaçamakları helal olsun
canım karpuzun biraz fazla gibi ama parça deyince canlandıramadım gözümde
canım hoşgeldin dedim mi hatırlayamadım kafam kazan gibi bu aralar... menülerin gayet düzenli afiyet olsun
iyiyiz maşallah herkes eksilerde daha ne olsun...ellerine sağlık senin de gogocum...
sen bi dene de canım bakarız bizde.. ben burda yazmamıştım da ilk geldiğim zamanlar diyetisyenin verdiği bi tablet kullanmıştım detoks amaçlı kullanılan bir ilaçtı.. ishal kusma ardından 3 gün mide ağrısı çektim artık herşeyden çekinir oldum birtek meto çayı iyi geldi bana.. insanlar diyorsun benim çevremde var hala 200 lira ilaca verip diyet yapmadan vereceğine inananlar, anlatamıyorum.. iyiki burdayız ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz..
ikinizde hoşgeldiniz kızlar...
memnun oldum canım bende 32 yaşındayım, 5 yaşında bir kızım var ağrıda yasıyorum.. şuan hedefime 4.5 kilo kaldı ama ideal kiloma daha 8 kilo var... kilolarımızı hep beraber vermeye çalışıyoruz iştezamanla tanışırız iyice..
Cankuşlarimm iyi aksamlar sizlere bildirimimi yapip kaciyorum arkadasimin son gunu bugun yarin donecek
Sabah
2 dilim cavdar ekmegine 1 kk kadar peynirle yagsiz tost
1 adet haslanmis yumurta
Salatalik
Sekersiz cay
Yesil kahve
Ara
Yok
Oglen
Bir kase iskembe corbasi
Ara
Yok
Yesil kahve
Aksam
3 adet kofte
Dolu dolu 1 tatli kasigi pure
1 corba kasigi pilav
Bugun boyle kotu bir menu cikarttim. Yarin telafisini yapacagim mutlaka :)
Misafirim var biliyorsunuz kiza 2 haftadir sebze yedirdim neredeyse benimle birlikte diyet yapti kiz resmen. Anneannemin koftesi cok guzeldir. Arkadasim gidiyor diye son aksam bize gelin dedi. Arkadasimda iskembe corbasi cok istiyordu. Sesimi cikartmadim boyle protein agirlikli bir gun gecirdim fakat aralarimi yapmadim. Yarinda proteinsiz bir gun geciririm ve dengelemis olurum opuldunuz mucu mucu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de raporumu vereyim.nasıl olsa günü kapattım. Yatağımdayım uyumak istiyorum. Başım çok ağrıyor.
Sabah,2dilim kızarmış ekmek,peynir,domates,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öyle 3kaşık yoğurt+lahana salatası,1tavuk butu
Ara beyaz çay
Akşam 2kepçe çorba,yarım dilim ekmek,3kaşık pul biberli yoğurt,az domates+salatalık
Ara beyaz çay
Su 1.5litre,spor yarım saat yüksek tempolu yürüyüş,yarım saat sadece yürüyüş :sly::sly::sly:
Bu arada bu gün öyrencim eve geldi. 2saat su gibi akyı geçdi.çok sevdim ben bu işi de,kızı da.inşallah hayırlı olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzus cok guzel olmus menun domates salatalik serbest ye istedigin kadar kalorisi hic yok onlarin neredeyse iste bu tebrik tebrik tebrik
Ohhh beee sonunda diyetisyenime menü beyndire bildim.yehhhu.yüzüm güldü resmen:sly::sly::sly:
Kuzusum benimde yuzumu guldurdun boyle devam arkandayiz 4. Takim olarak kihkihkih
Bizimkiler hergün birlikte gidiyolar benden iyi biliyor eşim kızın kıyafetlerini.valla canım bu görüntüden sadece koliler eksikti benim evdegiysi dolabı olduğu gibi boşaltılmıştı baba giydirince okula götürmek için.. ben resmini paylaşamam utanırım sen ev taşıyorsun olacak tabi kolay gelsin bu arada canım evi d bulmuşsun zor kısmı bitmiş ben 2 senede bir ev taşıyınca artık 1 hafta sürüyor toplamam
Gelmeyen arkadaşlar varya iyi olur taze kan diye düşündüm canım.İyi akşamlar kuzularım.bir ara topiye girdim,tanıyamadım acaba yanlışmı yaptım dedim,çıktım 1daha girdim,yine aynı,çıktım 1daha girdim baktım yok ya 4.takım yazıyor.sora sayfaları sağa sola yaptım.baktım ki yeni gelen arkadaşlar varmış,misafir varmış.kafam karıştı birden yeni gelenler hoş geldiniz .sanırım arkadaşın biri kendi hakta yazmamış.diyerinin de(kusura bakma ismini unuttum)66.700müş.güzel işte yakınız nerdeyse.gogocum çok iyi yaptın yeni arkadaşlar çağırmakta.gerekiyodu takıma.başarılar ikisini de...
Cankuşlarimm iyi aksamlar sizlere bildirimimi yapip kaciyorum arkadasimin son gunu bugun yarin donecek
Sabah
1 adet haslanmis yumurta
Salatalik
Sekersiz cay
Yesil kahve
Ara
Yok
Oglen
Bir kase iskembe corbasi
Ara
Yok
Yesil kahve
Aksam
3 adet kofte
1 corba kasigi pilav
Misafirim var biliyorsunuz kiza 2 haftadir sebze yedirdim neredeyse benimle birlikte diyet yapti kiz resmen. Anneannemin koftesi cok guzeldir. Arkadasim gidiyor diye son aksam bize gelin dedi. Arkadasimda iskembe corbasi cok istiyordu. Sesimi cikartmadim boyle protein agirlikli bir gun gecirdim fakat aralarimi yapmadim. Yarinda proteinsiz bir gun geciririm ve dengelemis olurum opuldunuz mucu mucu
Bak şimdi sende aralari çayla gecirmissin.yapmayin öyle kızlar ara öğün yiyin illa birde ana öğünleri az yemeyin.Ben de raporumu vereyim.nasıl olsa günü kapattım. Yatağımdayım uyumak istiyorum. Başım çok ağrıyor.
Ara yeşil çay
Ara beyaz çay
Akşam 2kepçe çorba,yarım dilim ekmek,3kaşık pul biberli yoğurt,az domates+salatalık
Ara beyaz çay
Su 1.5litre,spor yarım saat yüksek tempolu yürüyüş,yarım saat sadece yürüyüş :sly::sly::sly:
Bu arada bu gün öyrencim eve geldi. 2saat su gibi akyı geçdi.çok sevdim ben bu işi de,kızı da.inşallah hayırlı olur.
Ay pardon canım ya. Inatla git git diyorum.Gordum gordum oralarida ama artik gidemem eski erkek arkadasimin yazliklari oradaydi. Haftasonlari gecerdik oraya :)
İlahi canım ya.çok tatlısın.iyiki tanımışım seni...seninle yazışmak,arkadaşlık çok hoş...
Ay pardon canım ya. Inatla git git diyorum.
Neyse beraber gideriz artık.
Bizimkiler hergün birlikte gidiyolar benden iyi biliyor eşim kızın kıyafetlerini.
Gelmeyen arkadaşlar varya iyi olur taze kan diye düşündüm canım.
Aralarda bişeyler ye her zaman canım proteinsiz gün gecirmemeye çalış yanlız sebze yemek zayiflatmaz.
Bak şimdi sende aralari çayla gecirmissin.yapmayin öyle kızlar ara öğün yiyin illa birde ana öğünleri az yemeyin.
Yok gogocum simdi ben bir ogun sebze bir ogun protein aliyorum ya normalde bu sefer sirf protein oldu o yuzden yarin protein almam dengeler.
Birde gogocum dama bir kac gundur cok kacamak yapti o yuzden iyi oldu biraz ona aslinda :)
Ben de iyiki buradayım diyorum. Dışarıda beni gören nerdeyse her ama herkes aaa kız ne kadar incelmişsin diyolar.ne yaptın?hiç 1şey yemiyomusun?ben 9.5kilo zayıfladım dediyimde ilk bunu söylüyorlat.ben de diyorum ki yok ya ben ekmek bile yiyorum tok oluyorum ama zayıflıyorum çünki genelde doğru besinleri tüketiyorum.yemin ederim böyke inamsızca,sanki yalan söylüyormuşum gibi bakanlar da oldu yani.ben de kendimle gürur duyuyorum.ama bazen sinir edenler de oluyor.yeter kız yüzün düşmüş yapma artık diyor bazıları.benim yüzüm etlidir şimdi inince herkesin dikkatini çekti.ama ben halimde memnunum.önemli olsn şu.bir de şu sallanmalar olmasa. ..oh miss..
Hayır kuzum . gayet güzel olmuş. olur böyle ya.görüyormusun diyetisyenler ne menüler vermiş...
Sabah
1 adet haslanmis yumurta
Salatalik
Sekersiz cay
Yesil kahve
Ara
Yok
Oglen
Bir kase iskembe corbasi
Ara
Yok
Yesil kahve
Aksam
3 adet kofte
1 corba kasigi pilav
Ben de raporumu vereyim.nasıl olsa günü kapattım. Yatağımdayım uyumak istiyorum. Başım çok ağrıyor.
Ara yeşil çay
Ara beyaz çay
Ara beyaz çay
boy 1.60
kilo 75
hedef 55 tekrar merhaba benide alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?