Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canı ya öyle oldu.çok mutlu oldum ben de.bugün de diyet adına güzel 1gün geçirdim.inşallah meto çay da yapıp içicem bu hafta üşenmesem tabi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cankuşlarimm iyi aksamlar sizlere bildirimimi yapip kaciyorum arkadasimin son gunu bugun yarin donecek

Sabah
2 dilim cavdar ekmegine 1 kk kadar peynirle yagsiz tost

1 adet haslanmis yumurta

Salatalik

Sekersiz cay

Yesil kahve

Ara
Yok

Oglen
Bir kase iskembe corbasi

Ara
Yok

Yesil kahve

Aksam
3 adet kofte
Dolu dolu 1 tatli kasigi pure
1 corba kasigi pilav

Bugun boyle kotu bir menu cikarttim. Yarin telafisini yapacagim mutlaka :)
Misafirim var biliyorsunuz kiza 2 haftadir sebze yedirdim neredeyse benimle birlikte diyet yapti kiz resmen. Anneannemin koftesi cok guzeldir. Arkadasim gidiyor diye son aksam bize gelin dedi. Arkadasimda iskembe corbasi cok istiyordu. Sesimi cikartmadim boyle protein agirlikli bir gun gecirdim fakat aralarimi yapmadim. Yarinda proteinsiz bir gun geciririm ve dengelemis olurum opuldunuz mucu mucu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de iyiki buradayım diyorum. Dışarıda beni gören nerdeyse her ama herkes aaa kız ne kadar incelmişsin diyolar.ne yaptın?hiç 1şey yemiyomusun?ben 9.5kilo zayıfladım dediyimde ilk bunu söylüyorlat.ben de diyorum ki yok ya ben ekmek bile yiyorum tok oluyorum ama zayıflıyorum çünki genelde doğru besinleri tüketiyorum.yemin ederim böyke inamsızca,sanki yalan söylüyormuşum gibi bakanlar da oldu yani.ben de kendimle gürur duyuyorum.ama bazen sinir edenler de oluyor.yeter kız yüzün düşmüş yapma artık diyor bazıları.benim yüzüm etlidir şimdi inince herkesin dikkatini çekti.ama ben halimde memnunum.önemli olsn şu.bir de şu sallanmalar olmasa. ..oh miss..

Hayır kuzum . gayet güzel olmuş. olur böyle ya.görüyormusun diyetisyenler ne menüler vermiş...

Ben de raporumu vereyim.nasıl olsa günü kapattım. Yatağımdayım uyumak istiyorum. Başım çok ağrıyor.

Sabah,2dilim kızarmış ekmek,peynir,domates,yeşil çay

Ara yeşil çay

Öyle 3kaşık yoğurt+lahana salatası,1tavuk butu
Ara beyaz çay
Akşam 2kepçe çorba,yarım dilim ekmek,3kaşık pul biberli yoğurt,az domates+salatalık
Ara beyaz çay

Su 1.5litre,spor yarım saat yüksek tempolu yürüyüş,yarım saat sadece yürüyüş :sly::sly::sly:
Bu arada bu gün öyrencim eve geldi. 2saat su gibi akyı geçdi.çok sevdim ben bu işi de,kızı da.inşallah hayırlı olur.

Son düzenleme:

Kuzus cok guzel olmus menun domates salatalik serbest ye istedigin kadar kalorisi hic yok onlarin neredeyse iste bu tebrik tebrik tebrik

Kuzus cok guzel olmus menun domates salatalik serbest ye istedigin kadar kalorisi hic yok onlarin neredeyse iste bu tebrik tebrik tebrik

Ohhh beee sonunda diyetisyenime menü beyndire bildim.yehhhu.yüzüm güldü resmen:sly::sly::sly:

Ohhh beee sonunda diyetisyenime menü beyndire bildim.yehhhu.yüzüm güldü resmen:sly::sly::sly:

Kuzusum benimde yuzumu guldurdun boyle devam arkandayiz 4. Takim olarak kihkihkih

Kuzusum benimde yuzumu guldurdun boyle devam arkandayiz 4. Takim olarak kihkihkih

İlahi canım ya.çok tatlısın.iyiki tanımışım seni...seninle yazışmak,arkadaşlık çok hoş...

Bizimkiler hergün birlikte gidiyolar benden iyi biliyor eşim kızın kıyafetlerini.
Gelmeyen arkadaşlar varya iyi olur taze kan diye düşündüm canım.

Aralarda bişeyler ye her zaman canım proteinsiz gün gecirmemeye çalış yanlız sebze yemek zayiflatmaz.

Bak şimdi sende aralari çayla gecirmissin.yapmayin öyle kızlar ara öğün yiyin illa birde ana öğünleri az yemeyin.

Yok gogocum simdi ben bir ogun sebze bir ogun protein aliyorum ya normalde bu sefer sirf protein oldu o yuzden yarin protein almam dengeler.

Birde gogocum dama bir kac gundur cok kacamak yapti o yuzden iyi oldu biraz ona aslinda :)

Son düzenleme:

Canım her öğünde protein sebze karbonhidrat dengeli olmalı zaten diyetisyenlerde o şekilde liste veriyolar. Arada metabolizmayı sasirtmak için bikac gun sadece protein yada birkaç gün sadece sebze yenilebilir. Aynurda kaçamak yaptiktan sonra bile ara öğün yemeli bence.bahsettigim oyle cok bisey değil yesil cayin yanına 2 bisküvi yada 2 ceviz 3 badem gibi.

boy 1.60
kilo 75
hedef 55 tekrar merhaba benide alırsanız sevinirim

ne güzel işte zayıfladın demeleri... beni sürekli görenler farketmiyordu ama işyerine gittiğim gün herkes çok zayıflamışsın dedi ve en son gördüklerinden beri sadece 3 kilo verdim... ama ben sıkılaştım canım yağdan veriyorum heralde az az gidiyor ama iyi gidiyor.. sen yeter diyenlere bakma ideal kilolara inene kadar devam.. banada herkes iyisin çocuk gibi kalırsın falan diyor ama aldanmam

Hayır kuzum . gayet güzel olmuş. olur böyle ya.görüyormusun diyetisyenler ne menüler vermiş...

canım benim ilk diyetisyende böyle bir liste vermişti 1 ayda 1 klo bile gitmemişti yeni arkadaşın hevesinii de kırmak istemem ama

canım aralarını da yapsan olurmuş akşamki püre dışında göze çarpan bişey yok oda 1 kaşık yani.. çok az yemişsin bugün sen kuzum...

canım seninde güzel ve az ben ne diyeyim size gari doyuyorsanız sorun yok.. evde iş çok iyi olmuş bu arada hem kafan dağılır hem ek gelir

boy 1.60
kilo 75
hedef 55 tekrar merhaba benide alırsanız sevinirim

Tabiki alırız hosgeldin. İlk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Hergün bi önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimizin menulerine yorum yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…