Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

18.04.2014 cuma

sabah
1 kibrit kutusu peynir
1 adet ufak boy haşlanmış yumurta
2 ince dilim kepekli ekmek
1 çay kaşıgı ucu baL yedim cok yıyeyemem cunku bizim bal kuvvetli 1 çay kaşığı reçel
6 zeytin
1 domates 1 salatalık

kuşluk
ufaktı elmalar 1 buçuk elma

öğle
1 kepçe corba
1 tavuk but ufak(et yerine)
fasulye susuz
1 ince dilim kepekli ekmek
salata

İKİNDİ
100 kalori kadar mav,i yeşil light çikolata kaplı yiyecegım (tam paketi199 koloriymiş ikiye bölceğim)

mesela böyle arkadaşlar

Son düzenleme:
66,7 başladım kilo vermeye Rabbım inşallah güzelce uygularım ama ben hastanenın tartısına her hafta tartılamam ayda bır gıdecegım ancak nasıl kılo bıldirimi yapacağım her hafta perşembe

Son düzenleme:
evet hiloşumm rakibiz nasıl listem falan

tamamdır eylülcüm

veya yazanlardan sadece 1ini yiyeceksın corba yedıysen pilav ve makarna yok mesela

Gayet güzel canım listen maşallah, ben de o kilolarda başladım bu snee; sen ne ara o kadar kilo aldın kız

Kızlar yeşil kahve buldum ben, öyle açık bulamadım aktarda birde ogutulmemis vardı kutuda bunu aldım 5er gr'lık paketlerde su kaynatıyorum , hazırlayacağım bitazdan.

kabul ediyorum Sadece iş yerimde int var cumartesi pazar gıremem varmı bı sorun sorun olurmu
Sorun olmaz canım.
hoşbulduk canım şimdi neler yapmam gerek siz benı yonlendırırsınız dımı kilomu yaşımı dıyet listemı falan paylaşımmı
Paylaş tabi.
Güzel olmuş liste.

Birgün önceki menümüzü paylasiyoruz canım

Ayar cekeriz artık perşembeye canım guvenılır ben bı eczaneye ugrım bugun bakım kaç kıloyum oradan anlarız nede olsa daha yenı orculdum bılırım arada fark falan varmı dıye

sorun olmaz canım.

Paylaş tabi.

Güzel olmuş liste.

Birgün önceki menümüzü paylasiyoruz canım

biliyorum canım arkadaş hepsınımı yiyeceksınız anlamadım dıye sorunca ornek olarak paylaştım bugunu dun öglenliğin başladıgım için payşlaşmıyorum pazartesı gunu bugunu yarını pazar gununu paylaşacagım sizlerle

yeni gelen arkadaşlar bu günkü kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarmisiniz lütfen.

verdinmi peki hiloşum kız sen zaten fıstık gıbı hatunsun :-d :-d ayy ahh bilsem hiloşum kı kaç yıldır hilomu muafaza edıyodum ne ara oynadı bılmıyorum

Anladım canmm.. kız öyle deme ben de arada alıyorum iştee.. biraz boydan kazanıyorum sana göre ama bende de fazlalık çok bu ara.. 66,6 ile başladım 63,6 lardym canım şu an.. verecem artk hepsinii isteynce oluyorr

Arkadaşlar bir sorum olacak benım bugun caysızlıktan başım catlıyor listede sabah hariç çay koymamış annemın ikindide var mesala ama benim listede yok ben içsem çay bişi olurmu?

benimde liste varya önümde hiloşum en azından onu uygularıım yaparım veririm kılo yanı ama kendı başıma bişiler yapmaya ugraşsaydım veremezdım 60 olacagım inşallah BEN OTURUYORUM YA HEP BALDIRLAR VAR HİLOŞUM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…