Canım çiğ kahveden yapılıyor yanlış bilmiyorsam kilo vermeye yardımcı normal kahveden daha fazla antioksidan iceriyormuş
Arkadaşlar bir sorum olacak benım bugun caysızlıktan başım catlıyor listede sabah hariç çay koymamış annemın ikindide var mesala ama benim listede yok ben içsem çay bişi olurmu?
anammm bizde alalım kız annemede alım içelim bari hergün 1 poşetmi tüketiliyor bi zararı varmı acaba diyet listemize uygunmu acep
cok sorucumu(???) oldum ben ne
Şeker kullanmazsan çok sorun olacağını sanmıyorum canım.
Bilmiyorum canım ama pakette 2 taneden fazla tuketmeyin günde yazıyordu. Alıp deneyebilirsiniz annenle. Ben hazırladım daha tadına bakamadım.
Sağol hayatım abimin doğumgünü bugün.şeker kullanmıyorum ben zaten kaç yıldır canım
kesın ılk aktar gordugum yerden alacağım
DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN CANIMM
sağol hayatım abimin doğumgünü bugün.
Sekersiz çay kahve sorun olmaz diye düşünüyorum ama diyetisyenin ne der bilmiyorum keşke sorsaydın canım.
benimde liste varya önümde hiloşum en azından onu uygularıım yaparım veririm kılo yanı ama kendı başıma bişiler yapmaya ugraşsaydım veremezdım 60 olacagım inşallah BEN OTURUYORUM YA HEP BALDIRLAR VAR HİLOŞUM
Anladm canm dogrudur ben hareketliym genelde neyse kii aynen canm isteyince oluyo sikma canini hallolur hemencikk optm kocaman kolay gelsn cicimm grubunuzu isgal etmiym daha fazla :))
Evet canım. Klasis otelin biraz asagida bizim site daha çok tarihi köprüye yakınız.
Hee klasisi gormus olabilirim ben en iyi mocamp i biliyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar iyi hafta sonları kendinize iyi bakın pazartesi listelerimi paylaşacağım görüşmek üzere
Çayı şekersiz iciyosan neden sorun olsun ki.Arkadaşlar bir sorum olacak benım bugun caysızlıktan başım catlıyor listede sabah hariç çay koymamış annemın ikindide var mesala ama benim listede yok ben içsem çay bişi olurmu?
Tamamdir not aliyorum.66,7 hedef kılo 60
İste o cok onemli hevesle yaptiranlar deliler gibi pisman oluyor ve geri donusu yok. Sildirme var diyorlar ama izi cok fazla kaliyor yani tamamen gitmiyor ayrica daha da kotu duruyor. Ben sag bilegime annemin vefat tarhini yazdim ensemede adini bugune kadar pisman olmadim. Tek pismanligim keske daha cok arastirsaydim boyle kotu yapmasalardi umarim duzelttirebilirm
canım iki günde çok güzel menülerin... ben saçmaladıkça saçmalıyorum bu ara düzenli yemek yok...Iyi geceler hepinize tatlı rüyalar.
2 gündür menü paylasmamısım ekliyorum.
Dün
Sabah:2 dilim tam buğday ekmwginden yağsız tost,1 domates,2 zeytin ,1 kupa çay
Ara:1 elma
Öğle: 4 köfte, 4 kaşık yoğurt, 1 kase salata
Ara:1 yovita
Aksam: zeytinyağlı fasulye yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara:1 cb süt
1 saat yürüyüş
3 litre su,2 yeşil çay
Bugün (saat 12yi gecmiş dün olmuş ama anladınız siz)
Sabah:dünkü kahvaltının aynısı
Öğle:1 dilim ekmek, dünden kalan taze fasulye ve yogurt
Akşam:levrek fırın, salata (1 balığın yarısıydı fileto)
2 yeşil cay,3 litre su.
Metabolizma cayida ictim bugün.
2 günde toparladın kaçamakları helal olsunGünaydın canlarım.hemün bildirimimi yapayim.
Gecen hafta 66.100
Bu hafta 65.800
Fark 0.300
İnanın bu 2gündü verilmiş bir kilo.inşallah haftaya daha iyi olur.artık 65den de inerim. Inşalllllllah. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaç zamandır yazamadım.
sabah:iki küçük beypazarı kurusu.peynir
ara:elma,yeşil çay,form plus çay
öğlen:bir kase taze fasulye,5 kaşık pilav,salata
akşam:fırında levrek,salata,bir çay bardağı şalgam,metabolizma çayı
ara:7-8 parça karpuz
kızlar vücudum şiş gibi sanki ellerim şişmiş durumda.dün metabolizma çayımı yaptım.onu içmek ödemleri giderir ya şişkiği de alır değil mi.
Menümü yazmayı unutmuşum dün
Çarşamba menüsü
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk kadar süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
çay
dereotu
Ara
Yarım bardak süt
3 kuru kayısı
Öğle
Tavuklu salata (kendim yaptım haşlanmış tavukla )
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
1 küçük greyfurt
1 küçük elma
1 sade activia yoğurt
AKşam
6 Kaşık taze fasulye kavurması
2 bardak ayran
2 dilim ekmek
Ara
1 çaybardagi süt
Çeyrek muz
Su 3 litreye yakın
Spor 1 saat yürüyüş
Perşembe Menüsü
Sabah
Kepekli ekmekle kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
çay
Ara
3 kuru kayısı
8 badem
Öğle
1,5 tabak etli nohutlu bamya (hepsi buydu bitireyim dedim yoksa çöpe gidecekti)
1 Bardak ayran
Ara
2 Galeta
1 elma
1 greyfurt
Akşam
6 kaşık türlü
2 bardak ayran
2 dilim ekmek
Salata
Ara 1 bardak süt
1 elma
Su 2,5 litre
Spor 1 saaat yürüyüş
***4. TAKIM 357. ETAP***
Ebrueva70.0/69.5 / 0.5/% 0.36)1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Damlanur1066.1/ 65.8/ 0.3/% 0.45)
Kararrrsabirr86.2/85.6 / 0.6/%0.70 )
gogo240568.7/ 68.6/ 0.1/%0.15 )
tutatse8558.4/58.0 / 0.4/%0.68 )
cupcake2275.7 / / /% )bildirimde bulunmadı
Cansu544105.0/ / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
Ellanazz82.4 / 81.4/1 /%1.21 )
ddanes55.1/54.5 / 0.6/ %1.09 )
oluroylebazen79.1 / 78.9/ 0.2/%0.25 )
yediXXL98.4/97.2 / 1.2/%1.22 )
4.TAKIM ORTALAMASI: %0.56
Bilinmesi gereken yerleri biliyosun canım, bir osman bir maxi zaten gidilesi yerler. Şimdi osmanın karşısında deniz kenarındaki balıkçılar masa koymuş deniz tarafına gidip balık seçip pisirtiyorsun , salata , içecek orada yiyorsun, giderseniz mutlaka ugrayın canım seversiniz.
Arkadaslar bizleri suanda gercekten cok taktir ettim yine.
Yesil kahvemi iciyordum soyle bir internetten arastirayim dedim. Neler var neler yok diye.
Bir cok insan mucize bekliyor ya. Ayy gercekten mi? Hemen alayim. Ayy aldim hemen icicem bakalim ne olacak vs. Bir Allahin kuluda sormamis arkadasim bununla birlikte beslenmeni nasil yaptin ettin diye. Bunu gectim konu sahipleri de ictim 5.5 kilo verdim ahaha diye girmis konuya. Degisik insanlar yaa
Helal olsun bize ve diger takimlara :)
Ayrica yesil kahveyi ac karnina oneriyorlarmis. Ben kahvaltidan sonra ictim yarin ac karnina deneyecegim. Tek korkum isal yapmasi eger isal yaparsa iki kere icmeyi birakirim.
Merhaba hanimlar ben araniza yeni geldim :) simdi ne yapmam gerekiyor benim aciklayabilir misiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ikinizde hoşgeldiniz kızlar...merhaba
bende dün diyetisyene gittim ve liste verdiler 7 kilo kadar fazlalığım var bende katılabilirmiyim aranıza bu sayede sizlerlede paylaşırken daha iyi dikkatli olabilirim.
22 yaşındayım canım istanbulda yaşıyorum evliyim derya ismim kk eskilerindenim asker bekledım burada(eşimi) yeminli mali müşavirlikte çalışıyorum yani anlayacagın baya bı oturuyorum otobüs duragı evime 5 dakıka gelırende sokagımın başında ınıyorum akşam hanı bır yere ugrım yürüyüş falan yapım gıbı bı arternatıfım yok eve gıt yemek yap derdım var eşimde fena yogun ve yorucu işi var mesai falanda kalıyor oyle akşam olunca gıdek yuruyüşe dıye bı arternatifimiz yoktu arada bı gezme falan yanı oda sık değil bı baktım ben aldım başımı gıdıyorum yarın bırgun doğum yapacagım ya o zamanda izamı kaybeder kilolar üstünde kalırsa ben obezitenın kralını olurumGecen ay annemı goturmüştüm bağcılar devlet hastanesıne benımde randevudan bı sotunum oldu olamadım muayne falan 1 ay sonra tekrar istedi annemi o sıra ona randevu alırken kendımede aldım 64düm 1 seneye yakındır ama bölümlendirilmiş vucut analizi yapıldı 66,7 olmuşum 7 kilo versek yeter dedi diyetisyenimiz listemı aldım sevindirik oldum dedim arkadaş edinim bari toplulukta ınsan daha cok adepte olur dun ve bugun biraz iş yerime listemdekılerden alışveriş yaptım evımede yapacagım inşallah bır aya 4 ve 6 kilo veriliyormuş hedefe ulaşırım inşallah ama kılo versemde listeli yaşayacagım artık sağlıklı bir şekılde eşim kılomdan memnun pek fazla oralı değil ama zor şer anlaştım akşamları yuruyuş yapacagız inşallah :1 cok uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?