Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzellerim yazıyorum ama canım çok sıkkın... iyimi kötümü ne olduğuna karar veremediğim bir haber aldım bu akşam, şok dalgası geçtikçe daha da üzülüyorum.. eşime yurtdışı görevi çıktı ve ben işe başladım ücretsiz izin hakkım da yok... tek başıma burda kalma fikri bile delirtiyor beni.. eşim ayrıntıları öğrenmeye gitti şimdi 6 aylık görevse burda kalmak zorundayım izin alamıyorum ve ne yaparım hiç bilmiyorumm...

Inşallah o kadar uzun değildir canım zor bi durum. Yanında kalcak kimse yokmu annen kaynanan falan.

tabiki kabul ediyorum 4. takım değilmi

merhabalar cidden herkesten özür diliyorum bildirimde yapamadım malesef telefonum kırıldı onun derdine düştüm paramparça oldu malesef
unuttum forumu fln cidden çok çok özür dilerim neyseki abiskom yeni telefon aldı saolsun
yeni gelen arkadaşlar varmış hoşgeldinizz diyorum

Hoşgeldin canım. Üzüldüm telefonun için yenisinide güle güle kullan. Haftaya bildirim yaptığında sonucu 2 ye boleriz sorun olmaz.

teşekkür ediyorum benide 4.takıma aldığınız için.

teşekkür ediyorum benide 4.takıma aldığınız için.

Biraz kendini tanıt istersen. Bu hafta deneme süresi canım katılım ve paylaşımına göre oylama yapıyoruz. Katılımın güzel olursa haftaya cuma listeye girebilirsin deneme süresi uzayabilirde tabi. Perşembe günleri tartılıp bildiriyoruz kilomuzu.daha merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin.

Inşallah o kadar uzun değildir canım zor bi durum. Yanında kalcak kimse yokmu annen kaynanan falan.

6 ay canim kesinleşti..bu hafta sonu giremem demiştim il disinda olucaz diye.. Şuan düşünmekte istemiyorum haftasonu kafam dagilsin biraz pzt Düşünür bi yol bulurum herhalde. İyi hafta sonları hepinize..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim benim sen yoluna bak hiiic takma.kilolu olmanin ne oldugunu biz biliyoruz.kiskancliktan catlasinlar :)

Canim bu arada ed2006 13. Takımdan davet almis buraya yazmadan önce haberin olsun da.. Bi sorun olur mu bilmiyorum ama..

Eki Görüntüle 1076674
Kızlar yeşil kahve buldum ben, öyle açık bulamadım aktarda birde ogutulmemis vardı kutuda bunu aldım 5er gr'lık paketlerde su kaynatıyorum , hazırlayacağım bitazdan.
bu daha guzel bir bence umarim alerjim yoktur :)
Arkadaşlar bir sorum olacak benım bugun caysızlıktan başım catlıyor listede sabah hariç çay koymamış annemın ikindide var mesala ama benim listede yok ben içsem çay bişi olurmu?
caydan bisey olur mu ki sekersiz istedigin kadar ic bence
66,7 başladım kilo vermeye Rabbım inşallah güzelce uygularım ama ben hastanenın tartısına her hafta tartılamam ayda bır gıdecegım ancak nasıl kılo bıldirimi yapacağım her hafta perşembe
canim durumun varsa al bence teknosada falan 20 tl civarina vardi daha pahalilar da vr tabi ama is gorur bence ben de o civarda almistim
deryacim simdi okuma firsati buldum rahatca uzun uzun yazdigin iyi olmus umarim hedef kilona bir once ulasirsin :)

kizlar bisey sorcam erkek arkadasim dedi ki o yesil kahvenin sarmisaklisi falan da varmis hic duydunuz mu?

rapor
sabah
1 kahve
1 paket cubuk kraker

oglen
bir sandavic
1 ayran

aksam
hala yemedim cunku cips yedim

kaptan nerde benim cezam
ben bir porsiyon ceza alabilir miyim ?

Her işte bi hayir vardır bulunur illaki bi yol kendini üzme canım.
Canim bu arada ed2006 13. Takımdan davet almis buraya yazmadan önce haberin olsun da.. Bi sorun olur mu bilmiyorum ama..

Bakayım ben 13.takımın kaptaniylada konuşurum saol canım
kizlar bisey sorcam erkek arkadasim dedi ki o yesil kahvenin sarmisaklisi falan da varmis hic duydunuz mu?

Sarmısak çayı duydumda kahveyi duymadım hic.

Baktım şimdi katılmak isteyen ler topigine yazmış hemen sonra buraya yazmış sorun olmaz sanırım.

Hoşgeldin canım. Üzüldüm telefonun için yenisinide güle güle kullan. Haftaya bildirim yaptığında sonucu 2 ye boleriz sorun olmaz.

tamam canım çok saol perşembeden yapıcam inş
dün yediklerimi yaziyim
sabah 1 yumurta salatalık domates
ara 1 elma
öğlen 1 tabak domatesli makarna
akşam yarım tabak tae fasülye ve yeşillik
2litre su spor yok

makarna yedik canım çok çekti arkadaşımla ortak yumulduk resmen dengelicem artık bu hafta yapıcak bişey yok
yarın 1.30 saat spor yapıcam dün ve bugün yapamadım spor fln

bakin kizlar

Eklentiler

• $1397855198007.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 33

Canim benim okuyunca ne diyecegimi bilemedim inan. Ne kadar takma desemde kafana yeterli olmayacak biliyorum ama sunu bilmeni isterim ki gunler su gibi akip gececek. Hem bizler buradayiz bol bol neseli vakitler gecirip su gibi akitip gideriz ki :) hemde kocisin donunce cok cok sasirir seni goruncee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…