Bende yollardayim nöbete gidiyom. Kulağım bi tikaniyo bi açılıyo bi garip yüzmeye gidemedim yürüyüş te yok kociş izin vefmiyo daha kötü olur diye.ama dün kandirdim çarşıya gittik yuruyerek cok hızlı değil ama yürüyüş yürüyüş tür dimi.menümü yazayım düzensiz oldu biraz haftasonu işte.
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir közlenmiş kırmızı biber 1 çay kaşığı bitter sarelle çay
ara 2 ceviz 2 kuru kayısı
öğlen yok ilaç yüzünden uyumayi tercih ettim
ara yarım muz
Akşam 3 köfte 4-5patates kızartması yoğurt salata
ara kızım waffle istedi onda az yedim ceyrekten azdı yani meyvelerinden biraz yedim
su 2.5 lt
spor 1 st gidiş 1 st dönüş yürüyüş
Gecmis olsun gogocum :/ cok zordur kulak isi ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kaldı bitanem kalmazmi ama pasta yedim diye vicdan azabî cektim zaten yemedim bu kez. Dedim mantı yiyincemi mutlu olurum kilo verincemi? İkinci secenek daha ağır basti.Güzel olmuş canım. Mantıda aklın kalmadimi yaaa
Bayaa hareketli geçmiş süper tam genç işi.
Geçmiş olsun canım.Bende yollardayim nöbete gidiyom. Kulağım bi tikaniyo bi açılıyo bi garip yüzmeye gidemedim yürüyüş te yok kociş izin vefmiyo daha kötü olur diye.ama dün kandirdim çarşıya gittik yuruyerek cok hızlı değil ama yürüyüş yürüyüş tür dimi.menümü yazayım düzensiz oldu biraz haftasonu işte.
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir közlenmiş kırmızı biber 1 çay kaşığı bitter sarelle çay
ara 2 ceviz 2 kuru kayısı
öğlen yok ilaç yüzünden uyumayi tercih ettim
ara yarım muz
Akşam 3 köfte 4-5patates kızartması yoğurt salata
ara kızım waffle istedi onda az yedim ceyrekten azdı yani meyvelerinden biraz yedim
su 2.5 lt
spor 1 st gidiş 1 st dönüş yürüyüş
Oh oh kop kop yaptın geldin he. Iyi yapmışsın bitanem. Icki icmemekle iyi yapmışsın , alkole karşı olduğumdan değil tvde bi doktor ictiginiz bardağın yarısı yağ dedi. Yag icmis gibi dedi, hic farkı yokmuş yani.Herkese merhabaaa :)
Bugun o kadar acaip bir gun oldu ki benim icin baya yogun baya baya yogun oldu anlayacaginiz.
Bildirimi yaparken hepsini ozet gececegimm
Sabah
Yesil kahve ( ac karnina)
2 dilim cavdar ekmegine yagsiz peynirli tost
Salatalik
Sekersiz cay
Arkadasimi otogara biraktim, eve yuruyerek geldim. (4,6 km)
Ara
1 kase yulaf ezmeli yogurt
Oglen
3 adet kofte
4 ck pilav
Ara
Yok
Sebebi iseee eve geldim pazar arabasini kaptim kuru temizlemeciye gittim dayimin ceketini aldim ananeme gectim oglen yemegimi yedim pazara gittik. Pazardan alisverisi yaptik ananemi eve biraktimm ben oradan eve gectimmm bir yesil kahve yapip soluklandim ve yemege giristim :)
Yesil kahve
Aksam
6/7 ck kabak citmesi
2 dilim cavdar ekmek
3 ck yogurt
Kuafore gitmemiz lazimdi gittik hadi bir kahve icelim dedik teyzosla gittim bir baktim arkadasim oturduk bir baktim diger ortak arkadasimiz teyzem kalkti biz oturdukdedik hadi eglenmeye gidelim guzel bir yere gittik tabi zip zip zipladim hic oturmadim. Herkes bira, vodka goturdu. Ben iki sise sade soda 1 sise su ictim ve simdi evime geldim hemen uyuyorum :) bol bol kalori yakmisimdir he bide uzerine orada regl oldum tarti gunune denk gelmeyecek cok sevindim
Güzel dusunmussun canım.Kaldı bitanem kalmazmi ama pasta yedim diye vicdan azabî cektim zaten yemedim bu kez. Dedim mantı yiyincemi mutlu olurum kilo verincemi? İkinci secenek daha ağır basti.
Geçmiş olsun canım.
Iyi uykular şekerim.kizlar sinavdan geldim cok uykum var yaticam simdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buda benim öğlen yemeğim
Oh oh kop kop yaptın geldin he. Iyi yapmışsın bitanem. Icki icmemekle iyi yapmışsın , alkole karşı olduğumdan değil tvde bi doktor ictiginiz bardağın yarısı yağ dedi. Yag icmis gibi dedi, hic farkı yokmuş yani.
Buda benim öğlen yemeğim
Kızlar evimdeyim nihayet. Çok uykum var ama çokta işim var mecbur uykuyu es geçip işlere girisiyorum.
Hepinize iyi pazarlar.
Uyuyan arkadaşlar benim içinde uyuyun , iyi uykular.
Gogocum sanada iyi nöbetler.
Hosgittin evine :)
Uyku durumu benimde ayni yayorgunlukta var bir yandan boyle kolumu kaldircak halim kalmadi
Saat 9 da kalktim kahvaltimi yapip evi temizlemeye giristim. Simdi bir tek banyom kaldi aksamada yemek yapmicam balik yemeye gidicez alisverise de cikmam lazim aksam olsada uyusam
Buda benim öğlen yemeğim
Kızlar evimdeyim nihayet. Çok uykum var ama çokta işim var mecbur uykuyu es geçip işlere girisiyorum.
Hepinize iyi pazarlar.
Uyuyan arkadaşlar benim içinde uyuyun , iyi uykular.
Gogocum sanada iyi nöbetler.
Oh oh balık aglarmış mideye inipte rakı gelmeyince. Balıkları aglatıcaksın yani canım. Afiyet olsun simdiden.Hosgittin evine :)
Uyku durumu benimde ayni yayorgunlukta var bir yandan boyle kolumu kaldircak halim kalmadi
Saat 9 da kalktim kahvaltimi yapip evi temizlemeye giristim. Simdi bir tek banyom kaldi aksamada yemek yapmicam balik yemeye gidicez alisverise de cikmam lazim aksam olsada uyusam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?