Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kahvaltı olmadan olmaz

Geçmiş olsun canım. Kahvaltıyi atlamasaymissin güzel olacakmış.
haklısınız kızlar ama tatil günleride erken kalkamıyorum yaa uyuku daha tatlı geliyo
canım menün güzel olmuş şey dicem sana nescafe yi çok sık tüketmiyosun herhalde dimi diğer menülerini hatırlayamadım pekte nescafe selülit yapıyo çok fazla diyetlerde pek vermiyolar ://
çok hareketli bir gün olmuş canım senin için yürüyüşünde iyi olmuş bence
canım geçmiş olsun kulak cidden zor :/
menü güzel olmuş bence az da yemişssin zaten o adarcı waffle parçasından hiç bişey olmaz

dünki menümm
kahvaltı yapmadım malesef tatil günleri erken kalkamıyorum
öğlen 1 küçük ton balık 1 kase çorba 1 dilim ekmek salata
ara 1 elma ve yeşil çay
ara 1 kase yoğurt kahveli tarçınlı
akşam mercimek yemeği 1 kase çorba yarım kase yoğurt
40 dakika yürüyüş 2.5 litre su

Menün güzelmiş kuzum ama kahvaltısız olmaz ki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi geceler kızlar.nihayet kocam yola geldi . gezmeye çıktık.tam 2kilometre yol yürüdük.kızım( pusette),kocam ve ben.inanın önceleri şimdi gittiyim yolun 10da 1ni nole gezemezdim çabucak yorulup otuturdum.ama artık daha çok yürüyüş istiyorum.çok hoşuma gidiyor.hakikaten bu takım ,yani siz benim hayatımda çok şeyi deyişdiniz,çok yanlışım doğru oldu. Ömrüm uzuycak ya sizin sayenizde.günde 1bardak su içmeyen ben en az 1.5litre su içiyorum şimdi,yürümek den nefretttt eden ben yerümeye fırsat arıyorum şimdi,mayonezli salatalara bayılan ben şimdi bir çatal bile almıyorum,5dilim ekmekle doymayan ben 2dilim ekmekle tıka bada doyuyorum.......daha çok şey yazarım ama onlar mezun olunca yazacağım başarı hikayeme kalsın....

Herşey güzelde kahvaltı da olsa iyi olurmuş.

Ne güzel anlatmissin canım. Inşallah mezniyetinide görelim yakında.

Kızlar play store dan yeni bişey indirdim. Fatsecret diye bi program günlük yediklerini yaptığın sporu giriyosun ne lalori aldın ne harcadin gosteriyo.

Of of canimda istemedi degil ama aklimin ucuna bir ihtimalin damlasi bile dusmedi. Yoksa bir kerecik bir dublecikle ic sesim beni durtebilirdi. Evet evin isi gercekten hic bitmiyor. Misafir olunca yatili gidince o ilk gunu sevmiyorum hic neyse ki bitirdim her sey yolunda yarin bir guzel gizem spora gider

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yediciğim güzelce eylenmişsin.e geç uyuyunca böyle olursun işte kuzum benim...

3.30 mu neydi yattim 9 da kalktim iste saat yine 1 oldu leylegi havalarda gordum ben bu aralar galiba yine disardaydim az evvel girdim daha dislerimi fircaladigim gibi girdim yatagima biraz bakinip buraya bildirimimi yapip yatarim.

Mercimek olmasaymis aksama mikemmel olurmus canimcim. Baklagillerden ya protein grubuna giriyor. Sebze olsaymis iyiymis ama cok onemli bir sey degilmis sanirim ben biraz abartiyor olabilirim

Canim benim :) bunlari farketmis olman cok guzel bir sey gercekten. Mezun olmayin ama hemen beni sizsiz koymayin ya

canim benim cok sevindim senin adina da kendi adimiza da :)

günaydın kızlar.yine bir paartesi günü ve ben yine uyuklama halindeyim.şu okul bir tatil olsaydı.artık çocuklarda bizlerde çoook sıkıldık.

Günaydın kuzular nöbeti bitirdim çok şükür eve gidiyorum. Görüşürüz yine.

Bak şimdiiii.ben bugün mercimek çorbası yapıcam. Kırmlzı mercimekten.sadece onu yiycem.nasıl yememi önerirsin sevgili diyetisyenim?ama lütfeeen çok katı olma.mesela 2kepçe 1dilim ekmekle nasıl olur?yanına da yoğurt ve domates
Kızlar play store dan yeni bişey indirdim. Fatsecret diye bi program günlük yediklerini yaptığın sporu giriyosun ne lalori aldın ne harcadin gosteriyo.
İndirdim bende.güzel ama ingilizce:banghead:ben pyle tüm besinlerin ismini ingilizce bilmem...
canim benim cok sevindim senin adina da kendi adimiza da :)

Siz hele beni mezun olunca yazaklarımı görün. Hakketen ama yazdıklarlm tamamen gerçek.hiç 1abartı yok.ben zaten duygularlmı paylaşırım böyle ara ara...vallaha daha de yazmamak için kendimi frenliyorum...

günaydın kızlar.yine bir paartesi günü ve ben yine uyuklama halindeyim.şu okul bir tatil olsaydı.artık çocuklarda bizlerde çoook sıkıldık.

Günaydın kuzular nöbeti bitirdim çok şükür eve gidiyorum. Görüşürüz yine.

Günaydın kuzularımmmm.bu gün burdada hava çok kötü.insanın içu kararıyor resmen...ya bahar günleri bitmesinnnn...

Gunaydinlaaarr herkese iki gundur tembellik yaptimm kalkamadim 7 de gozlerimi acamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…