Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzucum tek ogun mercimek corbasi olacaksa iki kepceyi iki dilimle ye bence ben oyle yapiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese günaydın.hepimiz için güzel bir hafta güzel bir gün olsun inşallah.ben bugün den saçlarıma da bakım yapmayı düsübüyorum.bildiyinuz üzere çok kötü,seyrek ve cansız saçlarım var.susam yağı,badem yağı,zeytin yağı almayı düsünüyorum.içine de bal ve yumurta sarısı katıcam.başqa bir öneriniz var mı?ek olarak ne kata bilirim?bir de dün streç film aldım. Artık yürüyüşe giderken karnımı,simit bölgesini onunla sarıcam ama altına da biber suyu alıp sürücem.bugün yaparım ilkini leslie ile.çünki hava kötü kızıma da banyo yaptır cam dışarı çıkamıycaz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzucum tek ogun mercimek corbasi olacaksa iki kepceyi iki dilimle ye bence ben oyle yapiyorum

Sadece onu yiycem ama akşam da onu yerim herhalde.kaç gündür ağır beslendik bugün sadece çorbayla geçsin istiyorum.tabi koca akşama sipariş vermezse

Bugun bakim gunu desene. Bende yuruyusten sonra yuzume bir bakim yapicam haftalardir erteliyorum bugun halledicem :) sac icin doktora gittin mi hic kuzu

Bence oglene sen iki yumurta hasla yanina domates salatalik bir kase yogurt (3 ck) 2 dilim ekmek aksama corbani ic

Bu arada dün rapor vermeyi unutmuşum.

Sabah yarım yumurtadan omlet,yarlm ince dilim salam,2dilim ekmek,1dilim peynir,2dilim ekmek,beyaz çay,meto çay

Ara beyaz çay
Öyle 4kaşık pilav,1tavuk,3kaşık pul.bi.li yoğurt.meto çay
Ara dondurma(100kal.civarında)
Akşam 2.5(tencerenin dibiydi yemeseydim arta kalan atılıcaktı ondan fazla oldu)servis kaşığı pilav,1köfte,domates,3kaşık pul.bi.li yoğurt.meto çay
Ara 1biskolata,1benimo,yeşil çay

2km.yürüyüş,1.5litre su....

günaydın güzeller ben geldim... haftasonu gezdim yedim içtim biraz kafa dağıttım anlayacağınız... menüler kötüydü dışarda olunca maalesef... iyi olabilirdi istesem ama depresif olunca insan sinirini biyerden çıkartmaya çalışır işte o hesap saldım gitti.. eşim 6 ay yurtdışında olacak kesinleşti 5 mayısta gidiyor
ben ne yapacağıma karar veremedim pek fazla seçeneğim de yok aslında.. bu hafta bunlarla uğraşıcam 8-17 mesai ye geçmeye çalışıcam bakalım yapabilecekmiyiz.. geçmişe baktım kızlar ama pek vaktim yok cevaplayamadım yarında nöbetçiyim bu ara giremezsem kusura bakmayın...

damlanur sana yazmadan edemiycem bu sıkıntılı dönemde kaynanam gelse ona bile göbek atarım ben nöbetteyken gece bakacak kimse yok ki çocuğa.. gelmez ama benim ki sorduk ta gelemem dedi zaten..

Dun bildirim yapamadim. Cok yorgundum. Bu aralar leylegi havada gordum galiba ben yine disardaydim :)

Sabah
Yesil kahve (ac karnina)

2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik

Ara
1 adet elma

Ogle
6/7 ck kabak citmesi
2 dilim cavdar ekmek

Ara
Yok

Yesil kahve

Aksam
1 adet levrek ( izgarada yapilmis)
İki dilim ekmek buyuklugunde pide

Turk kahvesi sekersiz
2 adet salep
Sesim kisildi cok kotu iki tane ictim bogazlarim cok agriyor. Bugun telefi icin oglen yogurt yememeyi dusunuyorum. Aksamda ekmegimden bir dilimi kesmeyi dusunuyorum. Hos salep icin bir fikrim yok. Siz ne dersiniz?

Bence oglene sen iki yumurta hasla yanina domates salatalik bir kase yogurt (3 ck) 2 dilim ekmek aksama corbani ic

Hmmmmpeki öylen çorba içip te akşama yumurta yesem olurmu?olmazsa da ok sen dediyin gibi yaparım.haşlanmış yumurtaya bayılırımmm...

Gunaydin canim. Uzme kendini lutfen. Zaman geliiip gececek hemen. Hem iyi yonunden bak biraz bir birinizi ozleyeceksiniz. Sizede iyi gelecektir bu durum.

Hmmmmpeki öylen çorba içip te akşama yumurta yesem olurmu?olmazsa da ok sen dediyin gibi yaparım.haşlanmış yumurtaya bayılırımmm...

Olur kuzum. Oglene iki kepce al yani kepcen cok buyuk mu bilmiyorum. Boyutuna gore sen ayarla iki dilim ekmekle bir guzel ye kisma ekmegini sadece corba var cunku. Aksamada dedigimi yap hic farketmez cnm

Üzme kendini canım bir yol bulunur muhakkak 6 ay çok çabuk geçer...

Ingilizce değil canım türkçe benimki sana niye ingilizce çıktı ki
Pilav çok olmuş canım ben bir servis kasigini 1 porsiyon diye düşünüyorum
Üzülme canım su gibi geçer zaman hayırlısı herşeyin

Gunaydin canim. Uzme kendini lutfen. Zaman geliiip gececek hemen. Hem iyi yonunden bak biraz bir birinizi ozleyeceksiniz. Sizede iyi gelecektir bu durum.

ah canım o özlemi hiç düşünmedim bile ben..işyeri ne olur ücretsiz alabilirmiyim çocuk ne olur okula bursaya gidip ordamı başlatsam yada burda mı kalsam annem gelse yanıma ne kadar kalabilir falan filan liste o kadar uzun ki eşi özlermiyim daha o kısmına gelemedik birde o kadar fazla ayrı zaman geçiriyoruz ki biz alıştık gibi bişey bu duruma yani pek kafama da takılmıyor orası evliliğimizin yarısı ayrı geçiyor ben 8-10 nöbet tutuyorum çalışırken ayda eşimde 5-6 nöbet..e arada 4 aylık kurslar 1 aylık görevlendirmeler tatbikatlar da cabası.. doğuda olunca tek başıma zor batıda olsam güle güle der uğurlardım

Üzme kendini canım bir yol bulunur muhakkak 6 ay çok çabuk geçer...

sağol canım işleri bi ayarlasam üzülecek bişey kalmayacakta..

Anladim simdi, o zmn insallah en yakin surede bu soruna bir cozum bulursun canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…