Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Genelde sabah içerim canım. Güne kahvesiz baslayamayanlardanım, oglende Türk kahvemi içerim çok güzel uykular uyuyamadigim için kahvesiz acilamiyorum.

Evet kuzum ya senin kuzuya bakan lazım dimi.çok zor bir durum. Ben zaten sorunun kocanı özlemek olmadığını anlamıştım.sonuçta sen bir annesin ve gece nöbetlerin oluyor.Allah yardımcın olsun canım benim.inşallah güzelce çözüm bulursun.ama sen gel buraya.ben sinirlenince canım sıkılınca hemen takıma gelirim kafa dağıtmak için....
Gogo yazmış zaten yoğurt dan kısmak olurmu canım ya.lütfen kendini azcık rahat bırak.yemekten kısacağına sporu artır.hem yoğurt hazmı kolaylaştırır,yağ yakımına yardımcı olur. Salep için 1şey diyemiycem,çünki ne bilmiyorum...
Günaydın yeni hafta hepimize güzellikler getirsin (kilolarıda götürsün) inşallah :)
Ne güzel dua.Amiiiiiin diyorum....
Ok canım benim .kontrol ederim bir şekilde...
Ingilizce değil canım türkçe benimki sana niye ingilizce çıktı ki

Pilav çok olmuş canım ben bir servis kasigini 1 porsiyon diye düşünüyorum
Evet kuzum ya biliyorum fazla olduğunu atmayayım diye yedi ama. ...
O uygulamayı da yeniden yüklemeyi deniycem.süper bir şey....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni gelen arkadaşlar nerde böyle.daha ilk günden kaytarmak olur mu ya...gelin hadi kızlar.bakalım hafta sonu ne yiyip içmişsiniz...

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaşlar nerde böyle.daha ilk günden kaytarmak olur mu ya...gelin hadi kızlar.bakalım hafta sonu ne yiyip içmişsiniz...

Gelmeyebilirlerde canım herkes sabırlı olmuyor bir iki gün gelip ugramiyolar sonra.

Iyi yapmışsın canım, ben işin esprisindeyim 4 yıl olacak ağzıma surmedim hamilelik, emzirme derken. 60 kilo olayım bir Baileys icecegim ödül olarak Sanada iyi sporlar canım.

Selam kızlar. Nasılsıniz?
Ben market , yürüyüş hallettim geldim tam 1 saattir evin içinde telefonumu arıyorum, buzdolabına , camasir sepetine hatta çöpe bile baktım yok yok, eve gelince camasir koydum makineye bu uykusuzlukla icine atmis olabilirim dedim o derece dısardan gelince elimdeydi eminim ama evde bulamadim en son tv ünitesinde buldum dvdlerin yanina koymusum.

Gecmise cok bakamadim bir kac bisey gördüm onlara yazayim.
Gogocum , kaptanîm cok sevdim uygulamayi ben bunu kullanirimki. Cok tesekkurler.
Danescim üzülme bitanem, Allah sana kolaylıkla gecirmeyi nasip etsin bugünleri. Yaninda olamasakta buralardayız , konuşuruz dertlesiriz elimizden geldigi kadar yanında oluruz (keşke daha fazlasını yapabilsek yakin olsakta) sayıli gün geçip gidecek bir sekilde.
Yedicigim o kadar abartma tatlım. Yogurt kisarim demissin öyle abartı bişey goremedim menünde ben. Arada olur öyle, kendine bu kadar eziyet etme.
Goremedigim atladigim mutlaka olmustur ama kahvemi icmeliyim yoksa kendimide kaybedicem evde o kadar kafam bulanik 3 gündür uykuya hasretim.
Öpüyorum hepinizi.

Bende cam terebentin harici ampulleri kullaniyorum. Uzamasi icin gercekten asiri etkili. Fakat sac gurlesmesi icin bilgim yok. Bende mecit efendiyi kullaniyorum. Uupuzun saclarim olacak ins :)

Bu arada o ampulleri 6 ay sonrasi kullanilmamasi gerekliymis bilgin olsun cnm dr soylemisti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

aysen ve Ed2006 hosgeldiniz :)

Canim bu arada ed2006 13. Takımdan davet almis buraya yazmadan önce haberin olsun da.. Bi sorun olur mu bilmiyorum ama..

Selam canım, iyi haftalar.

sELAM ARKADAŞLAR MERHABA ÇOK ÜZGÜNÜM AMA BEN COK KÖTU BI HAFTA SONU GECIRDIM BI KAÇ GUN YAPMAYACAGIM DIYETIMI AMA SONRA 1AY HIC BIRAKMADAN YAPIP GIDECEGIM KONTROLUME İSTERSENİZ CIKIM SİTENİZDEN İSTERSENİZ BEKLEMEDE KALIM AMA YİYECEKLERIME DIKKAT ETMEYECEGIM DIYE BIRŞEY YOK YINE DIKKAT EDECEGIM AMA BIREBIR LİSTEYE UYAMAYACAGIM GALIBA CUNKU MORELEN BIRAZ TOPARLANMAM ZAMAN ALACAK

Yedikce yazıyorum bakalım kac olcak benim almam gerekeni 1700 hesapladi.
sELAM ARKADAŞLAR
Hoşgeldin canım nasılsın.
Sac uzatmak için sinameki yağı demisti tv de geçen gün.
Sinameki yağı uzatiyormus canım.

Kalmak yada kalmamak sana kalmış canım ama kotude olsa menulerini paylasabilirsin. Dediğim gibi sen karar ver burda sureklilik esas onuda göz önünde bulundur.

kalmak yada kalmamak sana kalmış canım ama kotude olsa menulerini paylasabilirsin. Dediğim gibi sen karar ver burda sureklilik esas onuda göz önünde bulundur.

hatta bı arkadaş demiş herkez ıstıkrarlı olamaz bı ıkı gun ugrar gıder dıye ınanın benım elımde olmayan sebeblerden dolayoı boyle oldu yoksa ben sonuna kadar devam edecektım ama malesef üzgünüm bende toplım kendımı yarın obur gu süreklı olacagım gercekten hatta dıyet bana benım kendımı cok ıyı hıssetmeme sebeb olmuştu sıf bu yuzden devam edecegım ama bıraz zamana ıhtıyacım var

Menulerı paylaşmım kı hiç başlamamış gıbı olım paylaşırsam devam etmemiş yarıda bırakmış olurum buraya gore bilidirimlere

Onu yazan bendim canım. 1 senedir takimdayim ve 5 yada 6 aydir takım kaptaniyim gelip bir iki mesaj yazip gidenler listeye dahil olup 1 ay sonra hiç bir açıklama yapmadan gidenler vs vs cok oluyo onun için yazdım kalmak isteen herkese kapimizda gonlumuzde açık. Yanlız senin için yazmadım bunları yeni katılan herkes için yazdım.

Sağol bitanem ara verdim ben 2 ay kadar, uzatmada restorex çok etkili inanmazdim ama ciddi ise yaradi icine kattiklarimla baya etkili oldu daha önce glisse katiyordum fayda gorememistim.

yok canım kotun bı maksatla soylemıyorum ama ınan ben devam etmek kararımdı hiç bırakmak yoktu bıraktımda sayılmaz yenıden başlayacağım yanı bıldırım arada yapamak yerıne bıldırım hıc yapmım başladığım gun aranıza alırsınız ve hıc bırakmamak uzere

Canım kotude olsa paylas menulerini birkac gun demissin zaten, yinede sen bilirsin, gogonunda dediği gibi bizim kapımız herkese açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…