- 19 Kasım 2013
- 18.946
- 34.300
- 798
Genelde sabah içerim canım. Güne kahvesiz baslayamayanlardanım, oglende Türk kahvemi içerim çok güzel uykular uyuyamadigim için kahvesiz acilamiyorum.haklısınız kızlar ama tatil günleride erken kalkamıyorum yaa uyuku daha tatlı geliyo
canım menün güzel olmuş şey dicem sana nescafe yi çok sık tüketmiyosun herhalde dimi diğer menülerini hatırlayamadım pekte nescafe selülit yapıyo çok fazla diyetlerde pek vermiyolar ://
çok hareketli bir gün olmuş canım senin için yürüyüşünde iyi olmuş bence
canım geçmiş olsun kulak cidden zor :/
menü güzel olmuş bence az da yemişssin zaten o adarcı waffle parçasından hiç bişey olmaz
Evet kuzum ya senin kuzuya bakan lazım dimi.çok zor bir durum. Ben zaten sorunun kocanı özlemek olmadığını anlamıştım.sonuçta sen bir annesin ve gece nöbetlerin oluyor.Allah yardımcın olsun canım benim.inşallah güzelce çözüm bulursun.ama sen gel buraya.ben sinirlenince canım sıkılınca hemen takıma gelirim kafa dağıtmak için....günaydın güzeller ben geldim... haftasonu gezdim yedim içtim biraz kafa dağıttım anlayacağınız... menüler kötüydü dışarda olunca maalesef... iyi olabilirdi istesem ama depresif olunca insan sinirini biyerden çıkartmaya çalışır işte o hesap saldım gitti.. eşim 6 ay yurtdışında olacak kesinleşti 5 mayısta gidiyor
ben ne yapacağıma karar veremedim pek fazla seçeneğim de yok aslında.. bu hafta bunlarla uğraşıcam 8-17 mesai ye geçmeye çalışıcam bakalım yapabilecekmiyiz.. geçmişe baktım kızlar ama pek vaktim yok cevaplayamadım yarında nöbetçiyim bu ara giremezsem kusura bakmayın...
damlanur sana yazmadan edemiycem bu sıkıntılı dönemde kaynanam gelse ona bile göbek atarım ben nöbetteyken gece bakacak kimse yok ki çocuğa.. gelmez ama benim kisorduk ta gelemem dedi zaten..
Gogo yazmış zaten yoğurt dan kısmak olurmu canım ya.lütfen kendini azcık rahat bırak.yemekten kısacağına sporu artır.hem yoğurt hazmı kolaylaştırır,yağ yakımına yardımcı olur. Salep için 1şey diyemiycem,çünki ne bilmiyorum...Dun bildirim yapamadim. Cok yorgundum. Bu aralar leylegi havada gordum galiba ben yine disardaydim :)
Sabah
Yesil kahve (ac karnina)
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik
Ara
1 adet elma
Ogle
6/7 ck kabak citmesi
2 dilim cavdar ekmek
Ara
Yok
Yesil kahve
Aksam
1 adet levrek ( izgarada yapilmis)
İki dilim ekmek buyuklugunde pide
Turk kahvesi sekersiz
2 adet salep
Sesim kisildi cok kotu iki tane ictim bogazlarim cok agriyor. Bugun telefi icin oglen yogurt yememeyi dusunuyorum. Aksamda ekmegimden bir dilimi kesmeyi dusunuyorum. Hos salep icin bir fikrim yok. Siz ne dersiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne güzel dua.Amiiiiiin diyorum....Günaydın yeni hafta hepimize güzellikler getirsin (kilolarıda götürsün) inşallah :)
Ok canım benim .kontrol ederim bir şekilde...Olur kuzum. Oglene iki kepce al yani kepcen cok buyuk mu bilmiyorum. Boyutuna gore sen ayarla iki dilim ekmekle bir guzel ye kisma ekmegini sadece corba var cunku. Aksamada dedigimi yap hic farketmez cnm
Evet kuzum ya biliyorum fazla olduğunu atmayayım diye yedi ama. ...Ingilizce değil canım türkçe benimki sana niye ingilizce çıktı ki
Pilav çok olmuş canım ben bir servis kasigini 1 porsiyon diye düşünüyorum
Yeni gelen arkadaşlar nerde böyle.daha ilk günden kaytarmak olur mu ya...gelin hadi kızlar.bakalım hafta sonu ne yiyip içmişsiniz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Of of canimda istemedi degil ama aklimin ucuna bir ihtimalin damlasi bile dusmedi. Yoksa bir kerecik bir dublecikle ic sesim beni durtebilirdi. Evet evin isi gercekten hic bitmiyor. Misafir olunca yatili gidince o ilk gunu sevmiyorum hicneyse ki bitirdim her sey yolunda yarin bir guzel gizem spora gider
Günaydın yeni hafta hepimize güzellikler getirsin (kilolarıda götürsün) inşallah :)
Iyi haftalar sanada.
Saçın icin eczaneden bemiks, bepanten, evigen ampul ve çam terebentin yağı al (bunu aktarda yada kozmetik malz. Satılan yerlerde kolayca bulursun) ampullerden 1er tane cam terebentindende 1 kapak koy sampuanina calkala calkala kullan. Ben restorex sampuana katiyorum mis gibi canli oluyor saclarim gurlesti ve 1 karistan az kaldi belime gelmesine uzamayan saclarim uzuyor artik.
Tavsiye edebilirim.
sELAM ARKADAŞLAR
Iyi haftalar sanada.
Saçın icin eczaneden bemiks, bepanten, evigen ampul ve çam terebentin yağı al (bunu aktarda yada kozmetik malz. Satılan yerlerde kolayca bulursun) ampullerden 1er tane cam terebentindende 1 kapak koy sampuanina calkala calkala kullan. Ben restorex sampuana katiyorum mis gibi canli oluyor saclarim gurlesti ve 1 karistan az kaldi belime gelmesine uzamayan saclarim uzuyor artik.
Tavsiye edebilirim.
İyi akşamlar kuzularım.bir ara topiye girdim,tanıyamadım acaba yanlışmı yaptım dedim,çıktım 1daha girdim,yine aynı,çıktım 1daha girdim baktım yok ya 4.takım yazıyor.sora sayfaları sağa sola yaptım.baktım ki yeni gelen arkadaşlar varmış,misafir varmış.kafam karıştı birden yeni gelenler hoş geldiniz .sanırım arkadaşın biri kendi hakta yazmamış.diyerinin de(kusura bakma ismini unuttum)66.700müş.güzel işte yakınız nerdeyse.gogocum çok iyi yaptın yeni arkadaşlar çağırmakta.gerekiyodu takıma.başarılar ikisini de...
sen bi dene de canım bakarız bizde.. ben burda yazmamıştım da ilk geldiğim zamanlar diyetisyenin verdiği bi tablet kullanmıştım detoks amaçlı kullanılan bir ilaçtı.. ishal kusma ardından 3 gün mide ağrısı çektim artık herşeyden çekinir oldum birtek meto çayı iyi geldi bana.. insanlar diyorsun benim çevremde var hala 200 lira ilaca verip diyet yapmadan vereceğine inananlar, anlatamıyorum.. iyiki burdayız ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz..
ikinizde hoşgeldiniz kızlar...
memnun oldum canım bende 32 yaşındayım, 5 yaşında bir kızım var ağrıda yasıyorum.. şuan hedefime 4.5 kilo kaldı ama ideal kiloma daha 8 kilo var... kilolarımızı hep beraber vermeye çalışıyoruz iştezamanla tanışırız iyice..
merhabalar cidden herkesten özür diliyorum bildirimde yapamadım malesef telefonum kırıldı onun derdine düştüm paramparça oldu malesef
unuttum forumu fln cidden çok çok özür dilerim neyseki abiskom yeni telefon aldı saolsun
yeni gelen arkadaşlar varmış hoşgeldinizz diyorum
aysen ve Ed2006 hosgeldiniz :)
Canim bu arada ed2006 13. Takımdan davet almis buraya yazmadan önce haberin olsun da.. Bi sorun olur mu bilmiyorum ama..
bu daha guzel bir bence umarim alerjim yoktur :)
caydan bisey olur mu ki sekersiz istedigin kadar ic bence
canim durumun varsa al bence teknosada falan 20 tl civarina vardi daha pahalilar da vr tabi ama is gorur bence ben de o civarda almistim
deryacim simdi okuma firsati buldum rahatca uzun uzun yazdigin iyi olmus umarim hedef kilona bir once ulasirsin :)
Selam canım, iyi haftalar.
Yedikce yazıyorum bakalım kac olcak benim almam gerekeni 1700 hesapladi.Selam kızlar. Nasılsıniz?
Ben market , yürüyüş hallettim geldim tam 1 saattir evin içinde telefonumu arıyorum, buzdolabına , camasir sepetine hatta çöpe bile baktım yok yok, eve gelince camasir koydum makineye bu uykusuzlukla icine atmis olabilirim dedim o derece dısardan gelince elimdeydi eminim ama evde bulamadim en son tv ünitesinde buldum dvdlerin yanina koymusum.
Gecmise cok bakamadim bir kac bisey gördüm onlara yazayim.
Gogocum , kaptanîm cok sevdim uygulamayi ben bunu kullanirimki. Cok tesekkurler.
Danescim üzülme bitanem, Allah sana kolaylıkla gecirmeyi nasip etsin bugünleri. Yaninda olamasakta buralardayız , konuşuruz dertlesiriz elimizden geldigi kadar yanında oluruz (keşke daha fazlasını yapabilsek yakin olsakta) sayıli gün geçip gidecek bir sekilde.
Yedicigim o kadar abartma tatlım. Yogurt kisarim demissin öyle abartı bişey goremedim menünde ben. Arada olur öyle, kendine bu kadar eziyet etme.
Goremedigim atladigim mutlaka olmustur ama kahvemi icmeliyim yoksa kendimide kaybedicem evde o kadar kafam bulanik 3 gündür uykuya hasretim.
Öpüyorum hepinizi.
Hoşgeldin canım nasılsın.sELAM ARKADAŞLAR
Sac uzatmak için sinameki yağı demisti tv de geçen gün.Iyi haftalar sanada.
Tavsiye edebilirim.
Sinameki yağı uzatiyormus canım.Bende cam terebentin harici ampulleri kullaniyorum. Uzamasi icin gercekten asiri etkili. Fakat sac gurlesmesi icin bilgim yok. Bende mecit efendiyi kullaniyorum. Uupuzun saclarim olacak ins :)
Bu arada o ampulleri 6 ay sonrasi kullanilmamasi gerekliymis bilgin olsun cnm dr soylemisti
sELAM ARKADAŞLAR MERHABA ÇOK ÜZGÜNÜM AMA BEN COK KÖTU BI HAFTA SONU GECIRDIM BI KAÇ GUN YAPMAYACAGIM DIYETIMI AMA SONRA 1AY HIC BIRAKMADAN YAPIP GIDECEGIM KONTROLUME İSTERSENİZ CIKIM SİTENİZDEN İSTERSENİZ BEKLEMEDE KALIM AMA YİYECEKLERIME DIKKAT ETMEYECEGIM DIYE BIRŞEY YOK YINE DIKKAT EDECEGIM AMA BIREBIR LİSTEYE UYAMAYACAGIM GALIBA CUNKU MORELEN BIRAZ TOPARLANMAM ZAMAN ALACAK
kalmak yada kalmamak sana kalmış canım ama kotude olsa menulerini paylasabilirsin. Dediğim gibi sen karar ver burda sureklilik esas onuda göz önünde bulundur.
hatta bı arkadaş demiş herkez ıstıkrarlı olamaz bı ıkı gun ugrar gıder dıye ınanın benım elımde olmayan sebeblerden dolayoı boyle oldu yoksa ben sonuna kadar devam edecektım ama malesef üzgünüm bende toplım kendımı yarın obur gu süreklı olacagım gercekten hatta dıyet bana benım kendımı cok ıyı hıssetmeme sebeb olmuştu sıf bu yuzden devam edecegım ama bıraz zamana ıhtıyacım var
Sağol bitanem ara verdim ben 2 ay kadar, uzatmada restorex çok etkili inanmazdim ama ciddi ise yaradi icine kattiklarimla baya etkili oldu daha önce glisse katiyordum fayda gorememistim.Bende cam terebentin harici ampulleri kullaniyorum. Uzamasi icin gercekten asiri etkili. Fakat sac gurlesmesi icin bilgim yok. Bende mecit efendiyi kullaniyorum. Uupuzun saclarim olacak ins :)
Bu arada o ampulleri 6 ay sonrasi kullanilmamasi gerekliymis bilgin olsun cnm dr soylemisti
Onu yazan bendim canım. 1 senedir takimdayim ve 5 yada 6 aydir takım kaptaniyim gelip bir iki mesaj yazip gidenler listeye dahil olup 1 ay sonra hiç bir açıklama yapmadan gidenler vs vs cok oluyo onun için yazdım kalmak isteen herkese kapimizda gonlumuzde açık. Yanlız senin için yazmadım bunları yeni katılan herkes için yazdım.
Canım kotude olsa paylas menulerini birkac gun demissin zaten, yinede sen bilirsin, gogonunda dediği gibi bizim kapımız herkese açık.sELAM ARKADAŞLAR MERHABA ÇOK ÜZGÜNÜM AMA BEN COK KÖTU BI HAFTA SONU GECIRDIM BI KAÇ GUN YAPMAYACAGIM DIYETIMI AMA SONRA 1AY HIC BIRAKMADAN YAPIP GIDECEGIM KONTROLUME İSTERSENİZ CIKIM SİTENİZDEN İSTERSENİZ BEKLEMEDE KALIM AMA YİYECEKLERIME DIKKAT ETMEYECEGIM DIYE BIRŞEY YOK YINE DIKKAT EDECEGIM AMA BIREBIR LİSTEYE UYAMAYACAGIM GALIBA CUNKU MORELEN BIRAZ TOPARLANMAM ZAMAN ALACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?