Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol bitanem ara verdim ben 2 ay kadar, uzatmada restorex çok etkili inanmazdim ama ciddi ise yaradi icine kattiklarimla baya etkili oldu daha önce glisse katiyordum fayda gorememistim.
Bende yeni argan özlü şampuan aldım bakalım nasıl olur. Eşim sebamed kullaniyodu bende 2 aydır falan kullandım kepekli gibi oldu saçlarım.

Dedigim gibi sen bilirsin tatlım.

Bende yeni argan özlü şampuan aldım bakalım nasıl olur. Eşim sebamed kullaniyodu bende 2 aydır falan kullandım kepekli gibi oldu saçlarım.

sağolun arkadaşlar

Bende kullandim canim down under almistim ama öyle cok fayda goremedim belki sana iyi gelir. Bu kullandiklarim vazgecilmezim oldu benim asla degistirmem gibi geliyor arada 1 ay ara verip başlıyorum yeniden. Hic uzamaz benim sacim omzumu gecmezdi hic simdi nerdeyse belime geliyor.

Canım bunları alıp da maskeye katsam nasıl olur?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni gelen arkadaşlar nerde böyle.daha ilk günden kaytarmak olur mu ya...gelin hadi kızlar.bakalım hafta sonu ne yiyip içmişsiniz...

mrb adapte olamıyoruz sonuçta bana biraz ters geldi yediğimiz içtiğimiz ben diyette değilim.

gogo2405 merhaba, teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için :)

Kuralları tam olarak okuyamadım, net şuan çok yavaş. Diğer sayfalara da bakamadım. Herhangi bir yanlışım da uyarınız beni.
Bu arada, yarından itibaren başlayayım mı menü paylaşımına? yönlendirirseniz sevinirim.

Hoşgeldin aramıza kurallar ilk sayfada okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Onun dışında hergün menü paylaşıp birbirimizin menulerine yorum yapıyoruz. 1 yada 2 hafta deneme süresi var katılımîn güzel olursa takıma alıyoruz. Kilo bildirimini perşembe günü yapıyoruz. Eğer katılmak istiyorum diyosan bugün ki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim.

Dunku raporum

Sabah

1 simit

Oglen
2 sogan halkasi
1 porsiyon finger tavuk

1 sade soda
1 turk kahvesi

2 tane bira

1 saat civari yuruyus 1.5 litre su

Canim bence devam et foruma.kacamak da yapsan yaz bence.olsun hepimizin oyle donemleri oluyor.

Kendini kotu hissetme canim neleri gidip geliyor.sen bize aciklama yapma geregi duydun tesekkur ederiz sorumlulugun icin :)

Bugünkü menümü utanarak yazıyorum.
Sabah pastane mamulleri yedim, öğle yemeği ise hala yemedim. 2 fincan yeşil çay ve bol su içtim.
Çalışıyorum, ama dışarıdan yemiyorum, hep onlar mahvetti beni mümkün olduğunca evden getiriyorum yemeğimi. Kahvaltı içinde buzdolabına bir şeyler alacağım akşam. Yani yarın tam anlamıyla sıkı sıkıya başlıyorum.

Oy oy bacım naptın sen olmuş mu hiç olmamış

Düzenli beslenme şart canım. Biraz kendinden bahsedermisin bize.

Merhaba,
Hoşgeldin

Düzenli beslenme şart canım. Biraz kendinden bahsedermisin bize.

Evet farkındayım ama ev sorumluluğuna-işlerine alışamadım henüz o sebepten yemek yapamadığım zamanlar mecbur dışarıdan yiyorum.
Fiziki olarak; boyum kısa kilom çok erimek bilmeyen bacaklara ve göbeğe sahibim. Çok sıkı diyet yapamadığım için ayda 1 kilo verebiliyorum ama kafi bu bana, hızlı verirsem dönüşü çabuk oluyor. haftada 3-4 kez 45-60 dk'lık yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Onun dışında yeni evliyim, çalışıyorum. Başkada aklıma bir şey gelmiyor :)

Merhaba,
Hoşgeldin

Merhaba hoşbuldum

canim bence devam et foruma.kacamak da yapsan yaz bence.olsun hepimizin oyle donemleri oluyor.

tamam canım o zaman dunle bugunumu paylaşmım :-d ne yediğimi ben bile bilmiyorum

kendini kotu hissetme canim neleri gidip geliyor.sen bize aciklama yapma geregi duydun tesekkur ederiz sorumlulugun icin :)

sağolun teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…