Afedersiniz yine aynısı olmuşşş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay canım ya acaba beni nasıl gördün.merak ettim şimdi..Gunaydinlaaar herkeslere
Gogocum damlacim ve ellanaz ruyamda sizleri gordumhic gormeden nasil goruyorum o da benim marifetim heralde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Damla ayarlardan ulke secenegini degistir turkiye yap cnm turkce olur o zmn
Evet harcıyoruz uyurken falan. Zaten günlük harcadigimiz kadar yersek aynı kalıyoruz fazla yersek kilo alımı ve yedigimizden fazla yakarsak veriyoruz.Ben de calgel sürüyorum canım.ceza konusunda çok haklısın. Sonuçta hepimiz kendimizi cezalandırıyoruz.çünki biliyoruz ki yaptığımız kendimize...ama oluröylebazenin menüleri çok çok fena.düzenlemesi gerek. ..
Ben de şimdi resmini ekliycem nasıl oldu.anlamadım ki uyurken dinlenirken bile kalori yakıyomişuz bu uygulamaya göre...
Menün iyi de 1parça ekmek herhalde dilim demek.ama senin katılımın neden böyle az canım?
Ha öyleyse 1problem yok.ben sandım ki herzaman öyle uyuyor...
Ben de sonuç böyle oldu.anlamadım ki...
Aynı uygulama fatsecret kalori sayacı diye arama yapssn türkçe bulursun brlki.Afedersiniz yine aynısı olmuşşş
GünaydınGünaydınlar herkeseeee.hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah...haydi kahvaltı zamanı...
Ilahi canım yaa.profil resminde varım ben.Gunaydinlaaar herkeslere
Gogocum damlacim ve ellanaz ruyamda sizleri gordumhic gormeden nasil goruyorum o da benim marifetim heralde
Damla ayarlardan ulke secenegini degistir turkiye yap cnm turkce olur o zmn
Ay canım ya acaba beni nasıl gördün.merak ettim şimdi..
Zaten öyle yaptı canım ya.ama herhalde Baküde olduğum için ingilizce...bende internet sayfasından yediklerimi falan ekliyorum.ama anlamadım insan uyurken dinlenirken nasıl bu kadar kalori harcar.
Evet harcıyoruz uyurken falan. Zaten günlük harcadigimiz kadar yersek aynı kalıyoruz fazla yersek kilo alımı ve yedigimizden fazla yakarsak veriyoruz.
Aynı uygulama fatsecret kalori sayacı diye arama yapssn türkçe bulursun brlki.
Günaydın
Ilahi canım yaa.profil resminde varım ben.
Boylede olabilir.
Valla oyle cok uzun metrajli bir ruya degildi. Yolda gidiyorum siz ucunuz bir yerde oturuyorsunuz gelip size ayakustu selam verip gittim. Hatta icimden dedim ki keske vakit olaydi kizlarla oturaydim seni saclari koyu cenesinde beyaz tenli minyon bisi gordum gogocugumu pek hatirlamiyorum ama o da esmerimsiydi ellanazda sarisindiama net hatirlamiyorum
İlahi çok güldüm ya.tüm gün vır vır konuşuyoruz ya.ondandır canım...aslında ben resmimi paylaşırım ya hiç sorun deyil.sadece kimse paylaşmıyo diye.ben yeni geldiyimide paylaşmışdım resmimi...
Yok tatlım ya yok face.çok komik biliyorum ama kocam izin vermiyor:banghead::banghead::banghead:
Gunaydinlaaar herkeslere
Bazen oluyo öyle bende geçen berili gördüm rüyamda.Ay gogocum telden girdigim icin cok ufak goremiyorum detayli ama yinede boyle degildin farkliydinuykumda bile sizden kopamiyorum bak gordun mu
feysin yok mu senin kuzum. Ozel mesaj olarak yolla oradan arkadas olalim buraya koyma resmini
Günaydın canlarim sabahtan muhabbetler oh oh ne güzel:)
günaydınlar bebişim.Evet ya yine çenemiz düştü bu gün...günaydınlar.ooo oooo oooo bol muhabbetler.sabah sabah neler kaynatıyorsunuz öyle.
yedicim nasıl gördün kızları rüyanda hayırdır inşallah.
evet gogocum ya galiba öyle.kıskandığından yapıyor zaten.burda da her kes kadın olduğu için izin veriyor haaaa...hem de sizinle zayıfladığımı görünce hiç mi hiç bir şey demiyor...1defasında annesi dırdır yapınca bırak anne onlar sayesinde böyle zayıflıyor,ben ona izin veriyorum.istediyi kadar yazışsın demiştiBazen oluyo öyle bende geçen berili gördüm rüyamda.
Aa benim var feysim olalım arkadaş.
damlam niye komik olsun bazı eşler kiskaniyo ya sevgisinden dir onun.
günaydın tatlım.geldin mi sen?ne yaptın bir şeyler ayarlaya bildin mi kuzum?Günaydın canlarim sabahtan muhabbetler oh oh ne güzel:)
Bazen oluyo öyle bende geçen berili gördüm rüyamda.
Aa benim var feysim olalım arkadaş.
damlam niye komik olsun bazı eşler kiskaniyo ya sevgisinden dir onun.
Beni niye görmedin ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?