Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah

Yesil kahve

1 kase nesfit
( 6 ck nesfit, yarim su bardagi sut)

Ara
1 adet elma

Oglen
2 adet haslanmis yumurta
Bir tutam limonlu maydanoz
Domates
Salatalik
3 ck yogurt
2 dilim cavdar ekmek

Ara
3 adet yeni dunya ( musmula da denilir )

Yesil kahve

Aksam
7 ck ispanak
3 ck yogurt
2 dilim cavdar ekmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben bugün lazer epilasyona başladım. Çok tirsiyodum bazı arkadaşlar çok acıyor falan dediler. Ama abarttiklari kadar değilmiş.

Hayirli olsun cnm bende adam akilli ise girince ilk isim tum vucut gitmek olacak :)

Neden yazıliyor canım zaten genelde. Ceza benim için sorun olmaz ama gruba katılımda belki sıkıntı olur bilemedim şimdi, zaten kilo veremeyen arkadaşların yada kilo alanların bir cezası olmayacakmıydı? Geçtiğimiz haftalarda konusulmustu gogocum söyler neydi ceza?

Yavaş yavaş verince geri gelmiyor kilolar

Cokta kötü değil mis. Sorunun neyse en kısa sürede çözülür inşallah

Yirim ben onu yaa tontiş

Iyi yapmışsın canım mutlaka işe yarar.
Bi seviniyo bi kosturuyo gogocum parka gidince gören hiç park görmemiş bu çocuk diyodur eminim ama gel gorki hep parkta. Önden önden gidiyo zaten hanım beni tanımıyor.

Kızlar ben bugün lazer epilasyona başladım. Çok tirsiyodum bazı arkadaşlar çok acıyor falan dediler. Ama abarttiklari kadar değilmiş.
Ben yaptırdım bir kere 3seans ama bir fayda görmedim. İnşallah sen de etkili olur canım.
Aklında olsun canım yumurta sarisida iyi geliyor saclara onuda ekleyebilirsin. Evigende e vitamini var, bemixdede b1 (ki bunu almissin zaten) bepantende onarıcı etkili saniyorum canım.
Bilgin için teşekkürler.4saat kaldı kafamda iyimi kötümü bilemedim.ama saçlarım çok çok parlak gözüküyor.ama tam kurumadı daha.durumu paylaşırım sizinle. ..
Evet canım,eylül söylemiş zaten.genel olarak kaçamakların nedeni,verdiyi pişmanlık,çekilen vicdan azabı burada paylaşılıyor.ben yapıyorum en azından.ben de şu ceza yöntemini teklif ettim daha önce zaten yapılıyor ara sıra.ama bence de ceza sistemi devamlılık olursa iyi olur.sonuçta herseyin bir bedeli var...

Oh oh çok güzel canım ya.ben o ıspanağı görünce ağzım sulandı bayılırım ya.hem dü yoğurtla. ..ooof

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi seviniyo bi kosturuyo gogocum parka gidince gören hiç park görmemiş bu çocuk diyodur eminim ama gel gorki hep parkta. Önden önden gidiyo zaten hanım beni tanımıyor.

Yerim ben onu.benimki de dün bi mutluydu.kuşları seviyodu.canım 1şey sorucam.senin kuzu gece uyumuyomu?bugün kaçgündür uyuyamadım dedin de. Benim kız da bu gün çok çok huysuz.8dişi var.şimdi diyerleri çok şiş durumda.şu 4dişin hemen yanındakı deyil de 1 sonrakı diş eti çok şiş...ateşi de 37.2falan oluyor. Galiba nedeni diş

Son düzenleme:
Ay kıyamam ya. Distendir canım, benim kuzuda çok huysuzlasiyor birde hani derlerya uyusunda büyüsün diye o bir gerçek uykuda buyüyorlar ve doğal olarak canları acıyor uyaniyorlar doktorumuz söylemişti özellikle büyüme atağı donemleri oluyormuş o donemde uyanabilir sık sık diye. Diste en kötüsü canım ya ateside olur canıda acır. Yiyebiliyorsa eline salatalık yada (yemez ama sızıyı alıyor sogan pırasa)taze soğan pırasa ver dislesin canım rahatlatıyor.
Geçmiş olsun, inşallah kolay cikarir. Bizim 16 disimiz var bu aralar geliyor yine sanırım bide yine atak döneminde sanırım yine yemellk yediriyorum uyutucam acıktım diyor başa sariyoruz böyle kısırdöngüdeyiz yani canım. Hergece en erken 2 de uyuyo 8de ayakta en geç.

Evet canlarım hemen raporumu vereyim. Bu gece bana uyku yok galiba.kızım çok huysuz...bir de yediciğim kusura bakma senin önerdiyin gibi haşlanmış yumurta yiyemedim . kaynanama 5 defa söylemeye rağmen unutmuş almayı ben de çorba yedim

Sabah 1dilim ekmek,peynir,domates,beyaz çay,meto çay
Ara 1biskolata
Öyle 2kepçe çorba,2dilim ekmek,1 küçük köfte,domates+salatalık,meto çay
Ara yarım elme
Akşam 2kepçe çorba,2dilim ekmek,domates+salatalık,3kaşık yoğurt.çorbaya da yoğurdada pul biber koyuyorum e meto çay da acı.acaba bu kadar acının zararı olurmu ki bilemedim
Ara yeşil çay

3litre su,yarım saat leslie,15dakika pilates . karnıma streç film sardım...

Sabah

Çok kötü canım ya uykysuzluk.benim kız normalde iyi uyue bu huysuz günleri çıkarsak.uyku problemi için sana uykumelegi.blogspot.com u okumanı öneririm. Ben çok faydasını gördüm...çok geç uyuyor kuzun.bunun bir çözümü olması lazım.ben de kızıma salatalık veriyorum ama çiğneyip dışarı tükürüyor...bir gel var ondan sürüyorum ama çok acıyo her hal...canlarım benim ya.biz 1 20lik dişimiz çıktığında nasıl kötü oluyoruz...

Iyi yapmışsın canım tam zamanı şimdi, esmersen başarılı olur ama sarisinlarda çok iyi sonuç vermiyor canım.
Ne zamandır düşünüyorum en sonunda gittim inşallah iyi olur.
Oh gayet güzel olmuş.
Hayirli olsun cnm bende adam akilli ise girince ilk isim tum vucut gitmek olacak :)

Inşallah canım bende tüm vücut gidiyorum
Ceza vermiyorum bu aralar çünkü aşırı kaçamak yapan yok herkes yapsada toparliyo o yüzden. En son oluroylebazen e demiştim sanırım menülerini düzeltme cezası veriyorum diye.
Benimkide öyleydi küçükken bi aşağı bi yukarı kostururdu.
Aa niye yaramadı ki tüyler açık renk miydi senin.
Disine calgel suruyodum iyi geliyodu.

Acı zararlı değildir ama yinede aşırıya kacma derim.

Saglik olsun kuzun yinede fazlalik yok guzel olmus

Gogocum uygulamayi baslattim fakat gr olarak uc asagi bes yukari hesaplamisimdir mesela yesil kahveyide ekleyemedim hadi 1.704 gosteriyor suanda hadi diyelim 1750 kcal aldim simdi bu cok mu az mi cozemedim ben bunu tgd diye bir sey var 2 bin diyor normal sartlarda almam gereken mi bu? Kafam cok karisti benim ya

EgZersizler bu 1.704 de dahil mi? Yani yakilanlar cikariliyor mu

Tamamiyle anlamadim galiba

Canlar bahsettiğim uygulamaya bugün yediklerimi kaydettim 1630 kalori yemişim 1860 kalori harcamisim yediklerim bana normal geliyo yürüyüş hızlı 20 +20 40 dk. Nasıl sizce bu sonuç

Aynı anda yazmisiz canım. Uygulamada bi yemek günlüğü var birde egzersiz günlüğü var.egzersiz de girdikten sonra gosteriyo karsilastirmayi. O tgd kilonu korumak icin alman gereken kalori sanırım ben öyle anladım. Harcadiigin aldigini gecerse kilo vercen bence.

dünki menümü paylaşiyim hemen
sabah 1 beyaz peynirli tost 1 elma
öğlen biraz menemen yarım parça ekmek 1 tabak salata
ara 1 kase yoğurt ve yeşil çay
ara 3 kaşık barbunya
akşam bezelye yemeği 1 dilim ekmek yarım kase yoğurt
40 dakika yürüyüş 3 litre su

Hoşgeldin...
Biraz daha net bilgilrr versen daha iyi olurdu sanki ( boy kilo hedef)
evet canım derya Rabbim kolaylık versin dua edin Rabbim işte imtihansız bırakmıyor bizi o yüzden canım imtihan dünyası sonuçta

Hosgeldin Deryacim allah yardimcin olsun sorun ne bilmiyorum ama cok kafaya takmamak lazim insan kendini kaptirinca sorynlara isin icinden cikamiyor

Canım normalde 9 en gec 10da uyur ama bu hafta düzeni bozuldu biraz, biraz diş problemi derken bu hafta böyle eskiden güzel uyurdu. Ara ara böyle düzen bozuluyor canım.

Ben de calgel sürüyorum canım.ceza konusunda çok haklısın. Sonuçta hepimiz kendimizi cezalandırıyoruz.çünki biliyoruz ki yaptığımız kendimize...ama oluröylebazenin menüleri çok çok fena.düzenlemesi gerek. ..
Ben de şimdi resmini ekliycem nasıl oldu.anlamadım ki uyurken dinlenirken bile kalori yakıyomişuz bu uygulamaya göre...
Menün iyi de 1parça ekmek herhalde dilim demek.ama senin katılımın neden böyle az canım?
Canım normalde 9 en gec 10da uyur ama bu hafta düzeni bozuldu biraz, biraz diş problemi derken bu hafta böyle eskiden güzel uyurdu. Ara ara böyle düzen bozuluyor canım.

Ha öyleyse 1problem yok.ben sandım ki herzaman öyle uyuyor...

Ben de sonuç böyle oldu.anlamadım ki...

Eklentiler

• $1398139059955.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…