ilahi canım ya...baya sesli güldüm yani...Bende simdi cok kizdim kendimeseni nasil ayirdim diye ama hep onlarin sucu 3 u takiliyorlardi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaa kızlar....hani bir arkadaş vardı ya ilktan diye,o reklam amaçlı üyelikmiş ya...şimdi pcdeyim,1arkadaşlarıma bakayım derken gördüm.acaba neyin reklamını yapıyordu ki.gogcum sen hatırlarsın hani şiiir falan yazıyordu ya...
ben de gördüm onu ama ben de anlamıştım.soduğun iyi oldu
günaydınlar bebişim.Evet ya yine çenemiz düştü bu gün...
evet gogocum ya galiba öyle.kıskandığından yapıyor zaten.burda da her kes kadın olduğu için izin veriyor haaaa...hem de sizinle zayıfladığımı görünce hiç mi hiç bir şey demiyor...1defasında annesi dırdır yapınca bırak anne onlar sayesinde böyle zayıflıyor,ben ona izin veriyorum.istediyi kadar yazışsın demişti
günaydın tatlım.geldin mi sen?ne yaptın bir şeyler ayarlaya bildin mi kuzum?
bir de aysenyarol ilk katıldığı gün arkadaşlık talebi göndermiş ama adapte olamamış...çok garip ya....
anaaaa şimdi bakıyorum da takımdan sadece bana arkadaşlık atmış....nasıl elektrik almışsa artık
evet canım ya sen de hatırladın dimi.hatırlıyormusun ben ona ne kadar da düzenli mesajlar yazıyorsun demiştim.sen neden anlamıştın ki kuzum?
eee canım senin ne konuşkan olduğunu gördü tabi hemen arkadaşlık gönderdi:)
Hoşgeldin...
Biraz daha net bilgilrr versen daha iyi olurdu sanki ( boy kilo hedef)
Yavaş yavaş verince geri gelmiyor kilolar
Hmmm.e güzel canım.çok da fazla deyilmiş.eyer ki güzel gidersen 2 kilo sunu bu hafta verebilirsin. İlk hafta çok gidiyor.ben 3ay önce 75le diyete başladım. Bu gün.65im...hedefim 60.normalde 63olurdum ama şimdi burada doğru yolu bulmuşken 60olmak istiyorum inşallah.benim şişmanlık nedenimse doğum. Ama 12ay önceki doğum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimkide burayı kiskaniyo onlarla daha çok sohbet ediyosun diyegünaydınlar bebişim.Evet ya yine çenemiz düştü bu gün...
evet gogocum ya galiba öyle.kıskandığından yapıyor zaten.burda da her kes kadın olduğu için izin veriyor haaaa...hem de sizinle zayıfladığımı görünce hiç mi hiç bir şey demiyor...1defasında annesi dırdır yapınca bırak anne onlar sayesinde böyle zayıflıyor,ben ona izin veriyorum.istediyi kadar yazışsın demişti
Ben seni buldum ama ekleyemedim sen ekle canım.Eheheh olalim gogocum bn sana ozel mesajdan yaziyorum adim soyadimi detayli bir sekilde ama bende arkadas ekle talebi yok senin vermen lazim
Evet yaa sizi ekip gezip tozuyozBende simdi cok kizdim kendimeseni nasil ayirdim diye ama hep onlarin sucu 3 u takiliyorlardi
Hatırladım canım tam listeye alcakken gelmemisti.ne reklamı yapiyodukiaaaa kızlar....hani bir arkadaş vardı ya ilktan diye,o reklam amaçlı üyelikmiş ya...şimdi pcdeyim,1arkadaşlarıma bakayım derken gördüm.acaba neyin reklamını yapıyordu ki.gogcum sen hatırlarsın hani şiiir falan yazıyordu ya...
bir de aysenyarol ilk katıldığı gün arkadaşlık talebi göndermiş ama adapte olamamış...çok garip ya....
günaydınlar bebişim.Evet ya yine çenemiz düştü bu gün...
Cokta kötü değil mis. Sorunun neyse en kısa sürede çözülür inşallah
Günaydın canım bende muhabbetin icine düştüm.
Bazen oluyo öyle bende geçen berili gördüm rüyamda.
Aa benim var feysim olalım arkadaş.
damlam niye komik olsun bazı eşler kiskaniyo ya sevgisinden dir onun.
senin kötü dediyin menüleri gördük canım.bence yine iyidir.sen paylaş hadi...asıl kötü dunun menüsünde
hmmm.ben de söylerim bunu o zaman belki izin verir...Canim eklemeyi unuttum benim face de bütün ayarlari kapali yapinca izin vermişti benimkide. O zaman tanimadigin kimse seni göremiyor ekleyemiyor.. Simdi alisti sallamiyor gerçi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi yapmışsın kuzum ya.ben zaten böyle ilk günden arkadaşlık talebi gönderenleri anlamıyorum.ben kaynaştıktan sonra,kalıcılığına emin olduktan sonra arkadaşlık talebi atarım...Benimkide burayı kiskaniyo onlarla daha çok sohbet ediyosun diye
Ben seni buldum ama ekleyemedim sen ekle canım.
Evet yaa sizi ekip gezip tozuyoz
Hatırladım canım tam listeye alcakken gelmemisti.ne reklamı yapiyoduki
Hıı banada göndermiş kabul etmedim.
hoşbuldum :) Günaydın herkese bu arada
Yazmıştım ama geri sayfalarda kaldı sanırım.
Boy: 157
Kilo: 59,8
Hedefim: 53 (devamı gelirse 50 :) )[/B]
Evet geçen sene bu zamanlar 54 kiloya inmiştim ayda 1'er kilo vererek. 7 ay boyunca geri almadım ama evlendikten sonra 3 ayda geri geldi
Yok canım 2 kilo çok fazla, hayatta verememayda 1 kg versem yeter bana :) Çok güzel kilo vermişsin, boyun kaç? 1 yaşında evladın var demek Allah bağışlasın.
senin kötü dediyin menüleri gördük canım.bence yine iyidir.sen paylaş hadi...pazar gunu kotu bi menü canım
attım menuyu bak bakalım ıyımı kotumu gorecelksın :-d :-d :-d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?