Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o kadar güldüm ki....kız böyle diyet menüsümü olur...her öyünün ayrı bir cısss...aralar bile cıssss...günde bu kadar cısss yersen...kiloları da cıssss veririsin...bu yediklerinden bir tek lahmacun affedilir...geçenlerde karatay söylüyordu dışarıda yenilecek en sağlıklı fastfood lahmacundur diye...2sini yiye bilirmişiz...

ama canım cok sıkkındı felaket cumartesı gece menusunu yemeden uyudum ya saldım baya kendımı aaaa ciddimisin bende dun paylaşmayacaktım menulerımı hiç paylaş falan denılınce paylaştım hem paylaşıyorsun hemde yedıgın yemeğe bak dıye lahmacunu yerken akşam kızıyordum kendıme

Bende simdi cok kizdim kendime seni nasil ayirdim diye ama hep onlarin sucu 3 u takiliyorlardi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepsine kiziyorum o zaman ayri ayri bensiz gezmelere gitmişler demek...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e zaten yaptığın yanlışları biliyorsun kuzum.çok kötü bir gün olmu....diyet gününe ilk önce güzel bir kahvaltıyla başlamalısın...kahvaltın kötü olursa motivasyon da düşer e geri kalanı da böyle olur.ayrıca öyün atlamamaya çalış.ben sırf diyer öyünde yemeye saldırmamak için asla öyün atlamam.acıkmasam bile yerim...

bu zaten diyet menusu değil :-d :-d :-d can sıkıntı menüsü

evet zaten doğru olan oymuş acıkmayı beklememk gerekmiş acıkmayacakmışın diyet yaparken

Sağol canim işleri bi ayarlasak zaten:) tek kalmak benim için sorun değil zaten aliskinim o kismina..

İnşallah ya :) sizler spor olarak ne yapıyorsunuz?
canım youtubede walk at home diye videoalar var.onlardan yap kuzum.ilk önce 1mile ile başla.sonra 2 istersen 3 yap eyer ki dışarıda yürüyemiyorsan...bir de ben dünden hergün 15dakika pilates yapmaya karar verdim inşallah devamlı olur.
canım benim belki sıkıntını bizimle paylaşırsan rahatlarsı.ben herşeyimi buraya yazarım.sonuçta burda olanlar bir tek beni bilir...ailemi bilen,hayatımı bilen biriyle dertleşmektense burdakı arkadaşlarla dertleşmeyi tercih ederim,yani ben böyle düşünüyorum...kızlar bilir ben canım sıkıldımı,kocamla kavga ettin mi,kaynanama kızdınmı buraya yazarım,hem rahatlarım hem de fikir almış olurum.lahmacun konusuna gelince gece yemen iyi olmamış ama yediklerinden en hafifi o malesef...
Hepsine kiziyorum o zaman ayri ayri bensiz gezmelere gitmişler demek...

bak yedicim bir daha rüyana ddanesi de al küser bize sonra...

Enaaaam kiz bu ne?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet arkadaşım kötü bir menü olmuş.inşallah bugün daha iyi bir gün olur da menülerin de düzelir

yaaaa işte aç kalırsan öyle iki tabak yersin tabi.bugün telafisini yaparsın inşallah.

sabah:ılık limonlu su,1 tane galeta çubuğu,az paynir,bir metabolizma çayı

ara:elma,form plus

öplen:bamya,iki kaşık yoğurt,iki kaşık mantı

akşam:bamya,4 parça(yufka,domates,soğan karışımı köfte şeklinde sıkılmış),3 kaşık yoğurt,bir kaç tane karpuz

ara:bir avuçtan az badem,fındık

Kızlar ben kızımın gösterisine gidiyorum öğleden sonra görüşürüz canlarım. Yedicim onayladim canım.

Canim oncelikle hosgeldin...sen diyet yapma daha doğrusu saglikli beslenme konusunda kararini vermemissin maalesef.. İlk haftalar daha asilman gerekirken tamamı sagliksiz bir menü...

İlk başvurduğun sayfada var bilgilerin buraya yazdigini görmedim canım . benimde boy kisa yakiniz ayda 3 kilo bile verirsin kararli olursan onyargili olma.. 2 kilo verelim yada seninle biz

Seninde kötü cidden... benimde moral sifir ama yemekten acisini cikartmamak lazim. Haftasonu künefe benim odulumdu ve çeyrek yedim sadece..

paylaşmak isterdim ama burada benı ailemı akrabalarımı tanıyan var canım ama paylaşılacak bı konuda değil zaten canım teşekkür ederim bugun sabahımda bıraz sıkıntı var ama inşallah diğer menülerim doğru şekilde olacak

Enaaaam kiz bu ne?

evet arkadaşım kötü bir menü olmuş.inşallah bugün daha iyi bir gün olur da menülerin de düzelir

Seninde kötü cidden... benimde moral sifir ama yemekten acisini cikartmamak lazim. Haftasonu künefe benim odulumdu ve çeyrek yedim sadece...

çok üzgünüm ama bugunki menüme dikkat ediyorum yediklerimden acısını çıkartsaydım emin olun bole bu kadarcık az olmazdı :-( cunku diyetı yıne az cok aklımda tuttum cunku bırdaha başlayacaktım diyete

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Keyifler nasıl? Bol bol sohbetler edilmiş ama ben yakalayamadım sizi. Sağlık olsun. Yedicigim rüyasında görmüş beni sarışın görmüş , cakmada olsa sarışınım malum olmuş.
Ddanescim iyi olmana sevindim canım.
Gogocum iyi eğlenceler.
Damlacım günaydın.
Tutaste , masumcuk ve cupcake sizede günaydın, gelin arada kızlar ya.
Deryacim sende toparlarsin kısa zamanda lahmacun gördüm gece vakti orda sanki ben.
Sadness sanada günaydın bu arada.

Vririz yavaş yavaş
Banada ozelden atsaniza kizlar ekliyeyim sizi :)

Attım msj canım.
Kötü gerçekten ama duzeltirsin.
Kotuuu
İnşallah ya :) sizler spor olarak ne yapıyorsunuz?
Ben haftasonu iki gun yüzme ve fırsat olunca yürüyüş yapıyorum
Güzel olmuş bence menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…