Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben aylık sonuçlara döneyim

2. özge 2 kg. vermiş 3 haftada vermesi gerekenin 0,9 üzerinde
3. akrep 1,8 kg vermiş vermesi gerekenin 0,7 üzerinde
4.derya
5.yasemin

birde kırmızı çizginin altı var.

Şimdi aşağıdaki isimlerde 1. hafta(mazereti varsa +1 hafta) sonra yazılan kg. ları vermek zorundalar.

1 Funda ve Esra 0,8 kg
2 Bendeniz(sebnem) 0,2 kg
3 Beci ve semiha 0,5

Kızlar bu hafta sonu ben lkaÇamak yapa bılırım ÇÜnkÜ Özel bır durumum var benı Şımdıden affetın ne olur (bızım yıl dÖnÜmÜmÜz)

Kızlar bu hafta sonu ben lkaÇamak yapa bİlİrİm ÇÜnkÜ Özel bİr durumum var benİ Şİmdİden affetİn ne olur (bİzİm yıl dÖnÜmÜmÜz)

çok tebrik ederimmm bizimde 30 haziran

ben balık yemeye gideriz diye hayal ediyorum en azından diyetimde bozulmaz .. vs
sende canım o kadar emeği heba etme tamammı çok güzel eğlennnninnnn

iyi geceler kızlar geçmiş olsun şebom dün kötü olmş bu haftada 6. olmuşsunuz hadi bakalım hayırlı olsun
kızlar ben eşyaları hazırladım yarın yola çıkıyoruz tatil dönüşü işler biraz rahatlarsa takımda da boş yer olursa bende gelmek istiyorum olmuyor böyle motivasyon eksik sizin yokluğunuz da
neyse fırsat olursa tatilde de arada bir selam veririm iyi geceler

selam şekerler..
akşam misafirim vardı epey yedim bişiler..menüde alkolde vardı.alkol almadım ama çerezin ve hamur işlerinin dibine vurdum..sabah kısmetse yürüyüşüme gidicem ama..
tabi başka kaçamağım olmicak

hoşgeldin şeker..
tatile nereye gidiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…