Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaseminin yeni ve eski ölçüler.

bel 82: 85 98
göbek 93 98 100
kalca 111 113 118
bacak 65 67 68

Süpppperrrrr, bravo Yasemincim.

tesekür ederim canim yukari tarafim ve bacagim kaplumbaga hiziyla gidiyo ama bunada cok sükür bakalim oya cellin verdigi yaglari siparis ettim netten gelsinlerde belki onalrin faydasi daha cok olur tabiki sporla 1 temmuzdan itibaren spora asilicam ins bi gün yürüyüs bi gün nivea bodyin cdisini yapmak sitiyom cd i 3 haftaya tamamlamaya caliscam ins basaririm tabi sizin desteginiz lazim opuyorumnanaktan

selam şekerler..iyi bir hafta olsun hepimize...
ölçülerim
göğüs:98
bel:78
göbek:79
basen:92
bacak:55
:lepi:

teşekkür ederim şekerim benim...
hep birlikte incecik olucaz inşallah..
buaralar ben astım birz hareketlerimi ama bende senle birlikte temmuzda başlarsam süper olur...
bende cd den yapıcam

Son düzenleme:
ay bak buna sevindim tamam ozaman birlikte yapalim yalniz ben bir gün yapip bir gün yapmiycam yapmadigim gün yürüyüs yapicam öyle planliyorum yani ins planladigim gibide olur

ay bak buna sevindim tamam ozaman birlikte yapalim yalniz ben bir gün yapip bir gün yapmiycam yapmadigim gün yürüyüs yapicam öyle planliyorum yani ins planladigim gibide olur

tamam canım bende yürüyüş yapamadığım zamanlar cd den yapıcam zaten..birlikte yaparız..ben birde formula 7 almayı düşünüyorum epey aklıma yattı..spor lada epey yol katederim diye düşünüyorm

ayyy herkesler nereye gitti yaaa..hafta sonu gibi ıssızlaştı yine burası

ben bugün sabah yarım bardak süt
az önce bir yeşil elma yedim ve bolda su içmeye devam

herkeze selamm
beni vurun arkadaşlar:1no2: ben bu hafta sonu acayip kaçamak yaptım 2 gün boyunca diyet harici 3 halley 1 kg dondurma (buzluktaki dondurmayı gittim geldim yedim bitince rahat ettim) 1 dürüm yedim tek tesellim hepsi gündüzdü tartıda da + yok ama bu sabahtan itibaren eski düzenimde devam
sabah yarım simit lığt peynir 1 domates
öğlen haşlanmış tavuk az yedim

elaine aramıza hoşgeldin eğer bizimle tüm yediklerini ve bunla ilgili yaptıklarını paylaşır bizimde seninle paylaşımlarımıza uyarsan emin ol rahatlıkla kilo verirsin

Göğüs : 100
Bel: 87
Göbek: 102
Kalça:111
Bacak:67..

şebocum benim ölçülerde bunlar

ben göbekten vermişim valla farkında değilim hiç

lmaz:lmaz:

sanki ben hc kacirmadim laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…