Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın

dün akşam az közlenmiş patlıcandan karnıyarık yaptı.1 adet ondan yedim çok hafif olmuş+1 kase yoğurt+1 dilim ekmek(akrep uyarmasaydı yanında mis gibi pilav yerdim.uyarınca kendime geldim nekadar çok pilav yiyomuşum)
ara:3 dilim karpuz

bu sabah :1 yumurta(haşlanmış)+salata+peynir+1 dilim ekmek
spor yok akşama yürüycem

sabah kahvaltıya dışarı çıktık.bir bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim sadece.
öğle 3 tane köfte bir bardak ayran yanında piyaz yedim.
akşam bir kepçe mercimek çorbası,biraz taze fasulye ve salata yedim.

yarın anneme kalmaya gidiyorum.kısmetse pazartesi yada salı döneceğim.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

kimsecikler gelmemişşş:umursamaz:
yaa ben dünde ipin ucunu epey kaçırdımmm ufff...gece 12 ye kadar dışardaydık..ne rüzgar vardı dün burda ama çok güzel bir hava vardı..gece denizi seyretmek de çok harika.özellikle yakamoz büyülüyor beni..eve dönerken dondurma yedik harikaydı..güne son noktayı dondurma koydu..sabah tartılmadım bile moralimi bozmak istemedimlmaz:

bugün biraz geç kalktım..hafif şeylerle geçiştireye çalışıyorum ama bakalım öğleden sonra misafir var..

slm akrepcim olsun sen dengede tutmasını bilirsin şekerim.

bende sabah 2 dilim ekmek az sahanda yumurta,biraz peynir biraz zeytin yedim.ekmeği çok kaçırdım diye öğle şeftali yedim.

tamam o zaman:)) >Hoşgeldin ..
Bize kendini tanıtır mısın, özellikle de kilo alma -verme hikayeni.

evet tabi. 23 yaşındayım öğrenciyim. kendimi bildim bileli kiloluyum (zaten 4,5 kilo doğmuşum :ecrin_bebek:) ama özellikle üniversiteye başladıktan sonra abarttım. boyum 165. 91 kiloyum ve bu 6 kilo vermiş halim. çok kötü bi yöntem biliyorum ama bu 6 kiloyu sigarayla verdim. şimdi diyete başlicam. 1 haftalık tatilim bitince. spora da başlicam. bi spor salonuna kayıt yaptırdım 2 ay önce ama bi kez bile gitmedim.
15 yaşındayken nerdeyse 15 kilo verdiğim bi diyet yapmıştım. hayatımın en büyük diyeti o oldu. 2 buçuk ayda vermiştim o kadar kiloyu. ama tabi sonra fazlasıyla geri aldım. şimdi niye yapamiyim diye düşünüyorum. kararlıyım.
bi de şöyle bi formül var ya biliyosunuzdur:
kekik+mate yaprağı+funda yaprağı+yeşil çay+biberiye
ona başlamıştım sonra kekiğin içinden keçi pisliği çıktı bıraktım kaydirigubbakcemile3 başka biyerden alıp başlicam yine.
bi de diyet için çok güzel bi nedenim ve motivasyonum var. Sanırım aşık oldum...opuyorumnanaktan

slm akrepcim olsun sen dengede tutmasını bilirsin şekerim.

bende sabah 2 dilim ekmek az sahanda yumurta,biraz peynir biraz zeytin yedim.ekmeği çok kaçırdım diye öğle şeftali yedim.
evet şekerim istesemde istemesemde dengeleme zamanı çünkü artık hafta içi...

sendemi şeker..
bende 4,5 kilo doğmuşum.sorması ayıptır ne diyeti yapmıştın.süper kilo vermişin..
aşık olmak acaip motivasyon sağlar yalnız dikkat et de karşılık bulamadığında ters tepmesin kendini yeme krizlerine atmayasın..
haaa unutmadan hoşgeldin şeker

Günaydın.

Benimde hafta sonum diyet açısından ne iyi nede çok kötü. Cuma akşamı iyiydi hemde yürüyüşüme yeniden başladım.

Cumartesi ve pazar yedim ( Ama pasta börek falan değil. Regli oldum birde bugün + dayım. Regli nedeniyle ölçümüde 3 gün sonra alacağım.

Güzel bir hafta diliyorum.

günaydin hanimlar bende aldim bu sabah ölcülerimi haftayada - yle basladim :)) ins devami gelir
yeni gelen arkadasim sende hosgelmissin ins istedigimiz kilolalara ulasiriz hepbirlikte

ölcülerim

bel 82
göbek 93
kalca 111
bacak 65

sebnemcim rica etsem eski ve yeni ölcüleri yazarken baslangic ölcülerimide yazabilirmisin tabi mümkünse bunu her zaman icin rica ediyorum

Son düzenleme:

deryacim günaydin hosgeldin seni bekliyodum bende sana bisey sorcaktim

hollywad diyetini okurken senidne yazini gördüm sende yapmak istiyosun galiba bu diyeti hala niyetlimisin diye sorcaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…