günaydın
dün akşam az közlenmiş patlıcandan karnıyarık yaptı.1 adet ondan yedim çok hafif olmuş+1 kase yoğurt+1 dilim ekmek(akrep uyarmasaydı yanında mis gibi pilav yerdim.uyarınca kendime geldim nekadar çok pilav yiyomuşum)
ara:3 dilim karpuz
bu sabah :1 yumurta(haşlanmış)+salata+peynir+1 dilim ekmek
spor yok akşama yürüycem
tamam o zaman:)) >Hoşgeldin ..
Bize kendini tanıtır mısın, özellikle de kilo alma -verme hikayeni.
evet şekerim istesemde istemesemde dengeleme zamanı çünkü artık hafta içi...slm akrepcim olsun sen dengede tutmasını bilirsin şekerim.
bende sabah 2 dilim ekmek az sahanda yumurta,biraz peynir biraz zeytin yedim.ekmeği çok kaçırdım diye öğle şeftali yedim.
evet tabi. 23 yaşındayım öğrenciyim. kendimi bildim bileli kiloluyum (zaten 4,5 kilo doğmuşum :ecrin_bebek:) ama özellikle üniversiteye başladıktan sonra abarttım. boyum 165. 91 kiloyum ve bu 6 kilo vermiş halim.çok kötü bi yöntem biliyorum ama bu 6 kiloyu sigarayla verdim. şimdi diyete başlicam. 1 haftalık tatilim bitince. spora da başlicam. bi spor salonuna kayıt yaptırdım 2 ay önce ama bi kez bile gitmedim.
15 yaşındayken nerdeyse 15 kilo verdiğim bi diyet yapmıştım. hayatımın en büyük diyeti o oldu. 2 buçuk ayda vermiştim o kadar kiloyu. ama tabi sonra fazlasıyla geri aldım. şimdi niye yapamiyim diye düşünüyorum. kararlıyım.
bi de şöyle bi formül var ya biliyosunuzdur:
kekik+mate yaprağı+funda yaprağı+yeşil çay+biberiye
ona başlamıştım sonra kekiğin içinden keçi pisliği çıktı bıraktım kaydirigubbakcemile3 başka biyerden alıp başlicam yine.
bi de diyet için çok güzel bi nedenim ve motivasyonum var. Sanırım aşık oldum...opuyorumnanaktan
Ölçülerimi vereyim...
Bu ayın ilk ölçüleri senden geldi ortim. alkisalkisalkis
yeni: eski
Göğüs:95 : 93)) büyümüşler :))) kaydirigubbakcemile3
Bel:77 : 78
Göbek:93,5 : 96
Kalça:107,5: 108
Basen:107 (gecen ay vermemişsin)
Ölçülerimi vereyim...
Bu ayın ilk ölçüleri senden geldi ortim. alkisalkisalkis
yeni: eski
Göğüs:95 : 93)) büyümüşler :))) kaydirigubbakcemile3
Bel:77 : 78
Göbek:93,5 : 96
Kalça:107,5: 108
Basen:107 (gecen ay vermemişsin)
Kuşum geçen ay basen ölçümü vermiştim kalçayla aynıydı çok iyi hatırlıyorum...
Ya göbek çekildi göbek çekildi diyorum ya..... 2,5 cm incelmişim bu gerçekmiiiii geçen ay 94 cm falan diye hatırlıyordum.... göğüs benim değişken olur süt dolu meme boş meme sabah emzirmeden ölçtüm ondandır belkim...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?