Gunaydinlaaar :) son gunumde dedim ki uyuyabildigim kadar uyuyayim ve simdi kalktim hemen tartiya kostum bildirimimi yapayim. Fazla cikti biraz reglimin son gunleri onunda etkisi vardir. Dun bir sey yiyeyemedim pek onunda etkisi vardir bence
Gecen hafta : 97,2
Bu hafya : 94,8
Yuzde : 2,53
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amanın ne yaptın sen maşallah canım ya.. devamı da böyle olsun bakalım
canım bende bildirdim kaçtımı gözünden...***4. TAKIM 358. ETAP***
Ebrueva69.5/ / /% )
Damlanur1065.8/ / /% )
Kararrrsabirr85.6/ / /% )
gogo240568.6/ / /% )
tutatse8558.0/ / /% )
cupcake2275.7 /72.9 /2.8 /% 1.85)1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Cansu544105.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
Ellanazz81.4 / / /% )
ddanes54.5/ / / % )
oluroylebazen78.9 / / /% )izne ayrılmak istiyor
yediXXL97.2/94.8 /2.4 /%2.47 )
ED200666.7/66.0 / 0.7/%1.05 )yeni üye hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Evet canım birakmasan iyiymiş. Hesaplama şöyle: 66.7-66=0.7×100=70÷66.7=1.0494..... sonuç 1.04 4 ten sonraki rakam 5 ve üstünde ise 4 ü yuvarliyoruz yani 1.05 oluyo senin yüzden.
Canım sen 21 inde baslamissin listeye haftaya alıcam seni.
Gunaydinlaaar :) son gunumde dedim ki uyuyabildigim kadar uyuyayim ve simdi kalktim hemen tartiya kostum bildirimimi yapayim. Fazla cikti biraz reglimin son gunleri onunda etkisi vardir. Dun bir sey yiyeyemedim pek onunda etkisi vardir bence
Gecen hafta : 97,2
Bu hafya : 94,8
Fark : 2,4
Yuzde : 2,53
Akşam eklerim canım not yazdığım defter evde izinli olanları falan yazıyorum.
Bana ilaçlar fena geldi cirrusu bıraktım 2 gündür ama antibiyotik devam 10 güne tamamlicakmisim.sabah 69 çıktım.
Evet canım birakmasan iyiymiş. Hesaplama şöyle: 66.7-66=0.7×100=70÷66.7=1.0494..... sonuç 1.04 4 ten sonraki rakam 5 ve üstünde ise 4 ü yuvarliyoruz yani 1.05 oluyo senin yüzden.
Güzel olmuş.
canım bende bildirdim kaçtımı gözünden...
Kızlar damlanur la benden baska herkes ekside biz artidayiz itiraz etmezseniz yarın sabah tekrar tartilip ekleyebilirmiyim ikimizin kilosunu ama haksızlık olur derseniz bugün artıda olsa ekliycem.kimsenin hakkını yemek istemiyorum ne dersiniz
Sorun yok canım benim içinde. Arada olur öyle ben daha tartîlamadım eve yeni geldim birazdan bildiririm bende canım.Kızlar damlanur la benden baska herkes ekside biz artidayiz itiraz etmezseniz yarın sabah tekrar tartilip ekleyebilirmiyim ikimizin kilosunu ama haksızlık olur derseniz bugün artıda olsa ekliycem.kimsenin hakkını yemek istemiyorum ne dersiniz
Kızlar damlanur la benden baska herkes ekside biz artidayiz itiraz etmezseniz yarın sabah tekrar tartilip ekleyebilirmiyim ikimizin kilosunu ama haksızlık olur derseniz bugün artıda olsa ekliycem.kimsenin hakkını yemek istemiyorum ne dersiniz
Hakikaten mükemmel görünüyor tabak afiyet olsun canım.Eki Görüntüle 1084598
Kendimee mikemmel saglik dolu bir tabak hazirladimmmm
Degisirmi bilmiyorum 2 gün önce 69.4 çıktım iki akşam maydanoz kaynatıp içtim bugün 69 ssbahta bakiyim takımın Ortalaması düşmesin.Benden yana sknti yok canim benim. Haksizlik falan olarak gormem ben. Sonuc olarak 1 gunde cok sey degismez odeminiz vs bisi vardir yarin sizin icin daha iyi olacaksa benden okeyy :)
Kilomu bildiriyorum.
Cok az olmus üzgünüm.
Gecen hafta:81.400
Bugün:80.700
Fark:700
Yüzde:0.86
akşam eklerim canım not yazdığım defter evde izinli olanları falan yazıyorum.
Bana ilaçlar fena geldi cirrusu bıraktım 2 gündür ama antibiyotik devam 10 güne tamamlicakmisim.sabah 69 çıktım.
Evet canım birakmasan iyiymiş. Hesaplama şöyle: 66.7-66=0.7×100=70÷66.7=1.0494..... Sonuç 1.04 4 ten sonraki rakam 5 ve üstünde ise 4 ü yuvarliyoruz yani 1.05 oluyo senin yüzden.
Güzel olmuş.
Hakikaten mükemmel görünüyor tabak afiyet olsun canım.
Degisirmi bilmiyorum 2 gün önce 69.4 çıktım iki akşam maydanoz kaynatıp içtim bugün 69 ssbahta bakiyim takımın Ortalaması düşmesin.
Valla bence gayet iyi vermişsin.
Afiyet olsun canım.Eki Görüntüle 1084598
Kendimee mikemmel saglik dolu bir tabak hazirladimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?