Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydinlaaar :) son gunumde dedim ki uyuyabildigim kadar uyuyayim ve simdi kalktim hemen tartiya kostum bildirimimi yapayim. Fazla cikti biraz reglimin son gunleri onunda etkisi vardir. Dun bir sey yiyeyemedim pek onunda etkisi vardir bence

Gecen hafta : 97,2

Bu hafya : 94,8

Fark : 2,4

Yuzde : 2,53

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

amanın ne yaptın sen maşallah canım ya.. devamı da böyle olsun bakalım

amanın ne yaptın sen maşallah canım ya.. devamı da böyle olsun bakalım

Kuzum dedim ya hem reglimin son gunu hemde dun cok az yedim. Daha dogrusu yemek zorunda kaldim. Birde butun gun hareket halindeydim. 2,4 cok geldi bana. Ama artik haftaya normal duzeye donerim

***4. TAKIM 358. ETAP***

Ebrueva69.5/ / /% )
Damlanur1065.8/ / /% )
Kararrrsabirr85.6/84.6 / 1/% 1.17)
gogo240568.6/ / /% )
tutatse8558.0/ / /% )
cupcake22 75.7 /72.9 /2.8 /% 1.85)1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Cansu544105.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
Ellanazz 81.4 / / /% )
ddanes 54.5/54.3 /0.2 / %0.37 )
oluroylebazen78.9 / / /% )izne ayrılmak istiyor
yediXXL97.2/94.8 /2.4 /%2.47 )
ED200666.7/66.0 / 0.7/%1.05 )yeni üye hedef kilosu 60
Masumcuk83.2/82.9/0.3/% 0.06 )352.etaptaizne ayrılan üye geri döndü kilosu 6'ya bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Yuzdeyi yanlis hesaplamisim hep karistiriyorum ya duvara formulu asicam artik

canım bende bildirdim kaçtımı gözünden...

Tamam canım :)

Tebrik ederim

ya kulak enfeksiyonları böyle canım kolay iyileşmiyor.. geçen sende ben 1 ay çektim hala arada sızlıyor resmen..inşallah çabucak atlatırsın..

Kızlar damlanur la benden baska herkes ekside biz artidayiz itiraz etmezseniz yarın sabah tekrar tartilip ekleyebilirmiyim ikimizin kilosunu ama haksızlık olur derseniz bugün artıda olsa ekliycem.kimsenin hakkını yemek istemiyorum ne dersiniz

Benden yana sknti yok canim benim. Haksizlik falan olarak gormem ben. Sonuc olarak 1 gunde cok sey degismez odeminiz vs bisi vardir yarin sizin icin daha iyi olacaksa benden okeyy :)

Sorun yok canım benim içinde. Arada olur öyle ben daha tartîlamadım eve yeni geldim birazdan bildiririm bende canım.

bence de sorun yok canım .. takım içinde yarışmıyoruz sonuçta

Eki Görüntüle 1084598

Kendimee mikemmel saglik dolu bir tabak hazirladimmmm

Hakikaten mükemmel görünüyor tabak afiyet olsun canım.
Degisirmi bilmiyorum 2 gün önce 69.4 çıktım iki akşam maydanoz kaynatıp içtim bugün 69 ssbahta bakiyim takımın Ortalaması düşmesin.
Kilomu bildiriyorum.
Cok az olmus üzgünüm.
Gecen hafta:81.400
Bugün:80.700
Fark:700
Yüzde:0.86

Valla bence gayet iyi vermişsin.

inşallah bu hesaplamayı yapabılırım haftaya

Yok kuzum o manada demedim ben hani haksizlik olur mu diye dedin ya bende o yuzden dedim 1 gun icin haksizlik olmaz. Cok degismez. Ama odeminiz vardir, baska sebepler vardir bu yuzden artiya gecmis olabilirsiniz belki kayip vardir bu gbi sebeplerden artida cikabilirsiniz. Anlatamadim her

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…