Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam canım cumaya kadar toparla diyorsun yani 2gün asılayım madem enazından sabitte kalayım... kızımı gördün mü canım face de

Yerim ben onu. Ay ne güzel ya, bizde gittik o bıdîklar sarkilar söylediler, tiyatro, dans izledim ve kızımı öyle hayal ettim, o bile güzeldi inan, seni çok iyi anlıyorum.

sorma canım ne haldeydik.. kız anneleri forumu zaten bizim grup anlıyorsunuzdur beni inşallah sende göreceksin canım o günleri..

Canlarim benim dedim ya kosturmaktan bisi yapamadim ki oradan oraya oradan oraya bittim tukendim resmen. Zaten artik bu sekilde yapa yapa midem alisti duzelticem hepsini ins.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.

dualarımız beril le tabiki canım.. yakın zamanda şifa bulur inşallah, rabbim yardımcısı olsun..

Kızlar bugün sizlerle pek ilgilenemedim. Dün akşam eltimler geldiler az önce gittiler ama kızları bizde kaldı face de resimlerini ekledim yediyle Danescim gormusunuzdur.pazara kadar bizdeler 3 cocuklu olduk o yuzden evdeyken faxla takilamam burda belki.

tamam canım cumaya kadar toparla diyorsun yani 2gün asılayım madem enazından sabitte kalayım... kızımı gördün mü canım face de
Gördüm gördüm çok guzelsiniz maşallah.

Güzel olmuş canım. Iyi uykular.

bende menümü yazayım kızlar madem, bu gün daha iyi bir menü aslında saatler biraz karışık oldu koşturmadan..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle

öğle saat 15 gibi: yarım mangallık sucuk, çoban salata, 2 tavuk pirzola, 3 dilim kadar beyaz ekmek

akşam: 1 probiyotik yoğurt

geç geldik gelince hala acıkmadığım için sadece yoğurtla geçiştirdim

su 1 lt ancak olmuştur,2 kupa meto çayı, spor yok

gördüm canım kaçamak yaptın mı dışarda yemişsiniz sen benim kaçamak yaptığım resmi beğenmişsin ya çok utandım ya yarım kuşbaşılı pide yemiştim o gün pidesi çok çok inceydi

kolay gelsin canım 2 gündür bende perişanım valla.. özelden face i yazdım birde sana canım...

Olmazsa cuma sabahta bakarım durumuma bende iki gündür maydanoz kaynatıp içtim ödem söksün diye bakalım ne olcek.
Güzel yinede aç olmayınca yoğurt yada salata iyi oluyo.
gördüm canım kaçamak yaptın mı dışarda yemişsiniz sen benim kaçamak yaptığım resmi beğenmişsin ya çok utandım ya yarım kuşbaşılı pide yemiştim o gün pidesi çok çok inceydi
Hehe suç üstü yaptım. Biz dışarda yemedik kızlar dondutma istediler onu yedik bende az bişey yedim tabii

Günaydın canlarım. Tartı zamanı ama ben çok korkuyorum.ya neden böyle oldu ki bu hafta . bakalım ne çıkıcak....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eveeeet.rezillerdeyimmm,rüsvalardayımmm...kafamı taşlara virasım var.kızlar 66.500 olmuşum.guya 700 artmışım.ama ödem olduğu kesin.dünden bugüne yarım kilo gitmiş guya.ben yarın sabah da erkenden tartılıcam eyer iyiye doğru 1deyişiklik olursa paylaşırım canlar.moralim bozuldu ya.ne güzel 65i görücekdim bu hafta....yoksa korktuğum başıma mı geldi. Metobolizmam durdu mu?:what::what::what::what::what::what::what::what::what:

selamlar geçen hafta bildirim yapamamıştım malesef bu hafta tartım 72.900 gösteriyo şişkinligimde var sanırım bilemiyorum daha iyi olur diyodum ama bunada şükürr

Yok ya regle daha var...bu hafta kötü olucak galiba...herkes şikayet de şimdiden...
Ben o kaçamaklardan bir tane atsam ağzıma gerisi geliyor işte Nefsine hakimsin ne güzel.
1 adet çekirdekte ayrı güzelmiş
Ben de öyleyimdir...karar karardır.yemiycem dedim mi biter..
ne yapım canım göz hakkı dedim :-d :-d yok yok yermıyım fırça yerım yoksa burada
Ohhh iyi burdakı fırçaların korkusu var...
Inşallah canım . hayat da başarılar sana...
Canım dünkü bulgurda yapabilir o sisligi yarın daha iyi olur muhtemelen.
Hmmm . haklısın canım.ne yapmışsa yapmış işte...
Ben de hep o incecik kuru simitler var ya tuzlu taş gibi onlardan yerim hep...
Güzel olmuş Eylülüm...
Aman kuzum az yemelere 1sey demem de bu yememek olmuş zaten . kötü. ..
Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.
Canım benim mesajını akşam okudum çok kötü oldum vallah.Allah yardımcısı olsun.dua ettim onun için.çok üzüldüm ya.srn biliyorsundur.şimdi hastalığın hangi boyutundadır kemoterapi alıyorsa?
Güzel olmuş bence...
Ay canım benim.ben de kızımın 1başarısını görürsem hemen duygulanırım...
Amannn ya çok kıskandım ben sizi...
Nasil yani noldu Berile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım beril kanserdi galiba...
selamlar geçen hafta bildirim yapamamıştım malesef bu hafta tartım 72.900 gösteriyo şişkinligimde var sanırım bilemiyorum daha iyi olur diyodum ama bunada şükürr

Desene aynı durumdayız.geçen hafta kaçtın ki kuzum...farkı falan yazsana...

Dün çok karışık oldu günüm gelemedim kızlar.ama yetişdim herkese cevapladım.sadece dün akşam uykudan önce 1baktım.berilin haberini gördüm çok kötü oldum.hepimiz dua edelim.yeniler bilmez ama çok dolu dolu bir kızdı,hayat doluydu...neşesiydi takımın...çok severim ben berili...

Son düzenleme:
Raporumu da veremedim haliyle...

Sabah domates,1dilim ekmek,peynir.
Ara 3badem.beyaz çay
Makarna,5kaşık qurud (tamamen yağsız yoğurt),domates,salatalık
Ara beyaz çay
Akşam 4kaşık etli sebze yemeyi(et,havuç,kabak,domates,biber,az zeytiyağında karıştırıp üzerine su ilabe edip pyl biberli kekikli enfes bir yemek oldu.kendi icadımdı),azcık makarna,qurud
Ara süt,yeşil çay

Dün saat 6dan sonra sadece sütü ve yesil çay içtim...gündüz 40 dakika sonra 20dakika açık havada 30 dakika falan da hipermarketde alıveriş yaparken yürüdüm...1.5litre su içtim..

Nerdesiniz kızlar sabah sabah tam çene çalıcak kıvamdayım.kimse yok...

***4. TAKIM 358. ETAP***

Ebrueva69.5/ / /% )
Damlanur1065.8/ / /% )
Kararrrsabirr85.6/ / /% )
gogo240568.6/ / /% )
tutatse8558.0/ / /% )
cupcake22 75.7 / / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Cansu544105.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
Ellanazz 81.4 / / /% )
ddanes 54.5/ / / % )
oluroylebazen78.9 / / /% )izne ayrılmak istiyor
yediXXL97.2/ / /% )
ED200666.7/ / /% )yeni üye hedef kilosu 60

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…