Tamam canım izinli yazayım listeye.
Oh iyi gezmissin ne güzel.
Kucukmus baya
Akşam çok az olmuş
Canım senin evde tartin yoktu dimi.aslında uygun fiyatları teknosadan aldık yediyle ben fakir marka yag kas ayrı gösteriyor 39 tl daha uygun larida var. Ayrıca yarın sabahtan bildirmen gerekmiyor kilonu akşam da bildirebilirsin. Listeyi yarın akşam hazirlarim.
Bildir yinede kilonu istersen cuma sabah bildir bu defa
Bu ne yavrum hiç bişey yememissin nerdeyse.
Yerim ben onu. Ay ne güzel ya, bizde gittik o bıdîklar sarkilar söylediler, tiyatro, dans izledim ve kızımı öyle hayal ettim, o bile güzeldi inan, seni çok iyi anlıyorum.
Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.
Gördüm gördüm çok guzelsiniz maşallah.tamam canım cumaya kadar toparla diyorsun yani2gün asılayım madem enazından sabitte kalayım... kızımı gördün mü canım face de
Iyi akşamlar hepinize.
Bugün çok yorgunum, menümü yazıp uyumak istiyorum.
Sabah:1 dilim ekmek (tambugday) az krem peynir, incecik bir dilim kaşar peyniri, domates, salatalık ve çay
Öğle:4 köfte ,4 kaşık pilav, 4 kasik yoğurt
Akşam: Büyük bir tabak salata (domates, salatalık, acı biber, göbek salata ile hazırladım , içine 1 kaşık keten tohumu ekledim) 1 küçük tavuk göğüs (avuçiçi kadar)ayran
Ara:1 elma,1 cb süt
3 litre su
Karışık çay içtim.
2 saat parkta kosturdum.
Günü kapattım.
Iyi uykular, tatlı rüyalar canlarım.
Kızlar bugün sizlerle pek ilgilenemedim. Dün akşam eltimler geldiler az önce gittiler ama kızları bizde kaldı face de resimlerini ekledim yediyle Danescim gormusunuzdur.pazara kadar bizdeler 3 cocuklu olduk o yuzden evdeyken faxla takilamam burda belki.
Canlarim benim dedim ya kosturmaktan bisi yapamadim ki oradan oraya oradan oraya bittim tukendim resmen. Zaten artik bu sekilde yapa yapa midem alisti duzelticem hepsini ins.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olmazsa cuma sabahta bakarım durumuma bende iki gündür maydanoz kaynatıp içtim ödem söksün diye bakalım ne olcek.tamam canım cumaya kadar toparla diyorsun yani2gün asılayım madem enazından sabitte kalayım... kızımı gördün mü canım face de
Güzel yinede aç olmayınca yoğurt yada salata iyi oluyo.bende menümü yazayım kızlar madem, bu gün daha iyi bir menü aslında saatler biraz karışık oldu koşturmadan..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle saat 15 gibi: yarım mangallık sucuk, çoban salata, 2 tavuk pirzola, 3 dilim kadar beyaz ekmek
akşam: 1 probiyotik yoğurt
geç geldik gelince hala acıkmadığım için sadece yoğurtla geçiştirdim
su 1 lt ancak olmuştur,2 kupa meto çayı, spor yok
Hehe suç üstü yaptım. Biz dışarda yemedik kızlar dondutma istediler onu yedik bende az bişey yedim tabiigördüm canım kaçamak yaptın mı dışarda yemişsinizsen benim kaçamak yaptığım resmi beğenmişsin ya çok utandım ya yarım kuşbaşılı pide yemiştim o gün pidesi çok çok inceydi
kolay gelsin canım 2 gündür bende perişanım valla.. özelden face i yazdım birde sana canım...
dualarımız beril le tabiki canım.. yakın zamanda şifa bulur inşallah, rabbim yardımcısı olsun..
Yok ya regle daha var...bu hafta kötü olucak galiba...herkes şikayet de şimdiden...Spordan olduğunu sanmam canım. Belki regl olcandir yada havalar isinmaya başladı ondan olabilir.bugün maydanoz kaynat içine limon sık ic ödem çözücü etkisi var. Bendede aynı durum var dün akşam maydanoz kaynatıp içtim yinede bu sabah 69.4 çıktım tartıda yarın takımı ikimizde etkiliycez üzülme kafana takma bence.
Gayet güzel toparlamissin canım daha ne olsun.
Normal diyetisyen listesi.
Akşam la öğlen yemeği yer degistirmeli canım öğlen az akşam çok olmuş..
Ben de öyleyimdir...karar karardır.yemiycem dedim mi biter..Ben o kaçamaklardan bir tane atsam ağzıma gerisi geliyor işteNefsine hakimsin ne güzel.
1 adet çekirdekte ayrı güzelmiş
Ohhh iyi burdakı fırçaların korkusu var...ne yapım canım göz hakkı dedim :-d :-d yok yok yermıyım fırça yerım yoksa burada
Inşallah canım . hayat da başarılar sana...Haklisiniz kizlar bence de izne ayrilmaliyim.suan cok spora da diyete de odaklanamadim zaten.takimdan ayrilip da donmek istersem oyle bir sansim kalmiyor.opuyorum hepinizi cok.tesekkur ediyorum :) izinden dondugumde hepiniz erimis olun ben de dahil :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hmmm . haklısın canım.ne yapmışsa yapmış işte...Canım dünkü bulgurda yapabilir o sisligi yarın daha iyi olur muhtemelen.
Ben de hep o incecik kuru simitler var ya tuzlu taş gibi onlardan yerim hep...Sağol canım biliyorum , duymuştum burda daha once ama asla pastane simidi almam ben hani şu ince gevrek içinde neredeyse hic hamur olmayan simitlerden bu yani istanbul simidi. 4 dilim degilsede 3 dilimdir kalori acisindan maximum birazdan resmini eklerim canim
Güzel olmuş Eylülüm...Dünkü menüm.
Sabah:1 büyük salatalık, 1 domates ,1kk peynir,1 yumurta haşlanmış ve cay
Öğle:3 tane ceviz kadar köfte ve 2 parmak patates,1 catal pilav (sulu yemekti kofteyle patates)
Aksam: 2 yk bakla,2yk yogurt
9 gibi acıktım 2 ince grissini yedim.
2 saat avmde dolastim sabahta 30 dakika yürüdüm.
Suyumu 3 litre ictim.
Demleme karışık cayimi ve yesil kahvemi ictim.
Tabiki Türk kahvesiz bir günüm geçmez onuda içtim hatırlamasamdabiliyorum.
Aman kuzum az yemelere 1sey demem de bu yememek olmuş zaten . kötü. ..Kuzular merhabaa. Yorgunluktan oluyorum resmen bildirimimi yapayim.
Sabah
1 fincan yesil kahve
Misir gevregi ( 6 ck misir gevregi, yarim su bardagi sut)
Ara
Yok
Oglen
2 adet haslanmis yumurta
2 dilim normal ekmek
1 adet kozlenmis kirmizi biber
1 adet salatalik
1 kutu visne suyu
Aksam
Misir gevregi ( sabahki gibi )
Bugun discide randevum vardi 11 de kostur kostur gittim ciktim oradan manikure gittim ise baslamadan bir duzelsin istedim oradayken telefon geldi olculerimi aldirmam gerekiyor, otele gel dediler. Ciktim oradan yuruye yuruye otele gittim o ara 2.66 km yurudum yuksek tempolu. Gorusmelerim bitti. Oradan ciktim eve kadar yurudum yine. Anneannem yumurta haslamis iki tane oglen dedigim 4tu yedigimdesimdide misir gevregi yedim bos gecmesini istemedigim icin. Yesil kahve icer gunumu kapatirim.
Canım benim mesajını akşam okudum çok kötü oldum vallah.Allah yardımcısı olsun.dua ettim onun için.çok üzüldüm ya.srn biliyorsundur.şimdi hastalığın hangi boyutundadır kemoterapi alıyorsa?Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.
Güzel olmuş bence...Iyi akşamlar hepinize.
Bugün çok yorgunum, menümü yazıp uyumak istiyorum.
Sabah:1 dilim ekmek (tambugday) az krem peynir, incecik bir dilim kaşar peyniri, domates, salatalık ve çay
Öğle:4 köfte ,4 kaşık pilav, 4 kasik yoğurt
Akşam: Büyük bir tabak salata (domates, salatalık, acı biber, göbek salata ile hazırladım , içine 1 kaşık keten tohumu ekledim) 1 küçük tavuk göğüs (avuçiçi kadar)ayran
Ara:1 elma,1 cb süt
3 litre su
Karışık çay içtim.
2 saat parkta kosturdum.
Günü kapattım.
Iyi uykular, tatlı rüyalar canlarım.
Ay canım benim.ben de kızımın 1başarısını görürsem hemen duygulanırım...selam kızlar kızımın gösteri telaşı bitti çok şükür.. çok tatlı oldu benim kızım teyzeleri ya anlatamamanne baba zırıl zırıl ağladık sormayın çabuk geçiyor zaman ne çabuk büyüdü böyle diyorum kendime.. okul mezuniyetlerinde düğününde ne olur halimiz hiç bilmiyorum, anasınıfı gösterisinde bu kadar duygulanır mı insan... ardından da pikniğe götürdük kızımı birde orda yoruldu sabah 6 dan beri ayaktayız ki nöbet yorgunluğum ayrı bu gün.. ve ben yine diyetime dikkat edemedim dün nöbette de berbattı listem... yarına toparlama şansım yok gibi eşim gidene kadar da gelen giden çok olur dikkat edebilirmiyim bilmiyorum.. gogocum yarın bildirim yapmazsam beni bekleme bildirimde bulunmadı yazıver canım önden peşin peşin söyliyeyim kesin artıdayım bildirim yapmam öyle olursa.. bu haftalık beni mazur görün hepiniz durum böyle işte kızlar...
Amannn ya çok kıskandım ben sizi...tamam canım cumaya kadar toparla diyorsun yani2gün asılayım madem enazından sabitte kalayım... kızımı gördün mü canım face de
Canım beril kanserdi galiba...Nasil yani noldu Berile
selamlar geçen hafta bildirim yapamamıştım malesef bu hafta tartım 72.900 gösteriyo şişkinligimde var sanırım bilemiyorum daha iyi olur diyodum ama bunada şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?