- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.290
- 798
Hakikaten mükemmel görünüyor tabak afiyet olsun canım.
Degisirmi bilmiyorum 2 gün önce 69.4 çıktım iki akşam maydanoz kaynatıp içtim bugün 69 ssbahta bakiyim takımın Ortalaması düşmesin.
Valla bence gayet iyi vermişsin.
kızlar damlanur la benden baska herkes ekside biz artidayiz itiraz etmezseniz yarın sabah tekrar tartilip ekleyebilirmiyim ikimizin kilosunu ama haksızlık olur derseniz bugün artıda olsa ekliycem.kimsenin hakkını yemek istemiyorum ne dersiniz
Hmmm tamam anladım canım en azından sabit ciksaydim bu kadar uzulmezdim yaa.Yok kuzum o manada demedim ben hani haksizlik olur mu diye dedin ya bende o yuzden dedim 1 gun icin haksizlik olmaz. Cok degismez. Ama odeminiz vardir, baska sebepler vardir bu yuzden artiya gecmis olabilirsiniz belki kayip vardir bu gbi sebeplerden artida cikabilirsiniz. Anlatamadim her
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler canımcnm bence sorun yok.
Hmmm tamam anladım canım en azından sabit ciksaydim bu kadar uzulmezdim yaa.
Teşekkürler canım
Yaaa neye borçlu olucaksın kendine tabiki.bu da siz iki yeni üyemize bir işaret olsun.devam canlar...23.04.14 (çarş.)
kahvaltı: 2 yumurta, 2 ince kepekli ekmek, 1 fincan çay
yeşil çay
öğle: Yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık kuru fasulye, 2 dilim kepekli ekmek
akşam: 5 kaşık kuru fasulye, 2 dilim kepekli ekmek, 2-3 parça turşu
1 tabak karışık meyve (çok oldu ama, epeydir yemiyordum meyve)
1 çay, 4-5 fındık
2 lt. su
Bu arada
Başlangıç kilom: 59,8
Şuan: 58,5
Bu farkı neye borçluyum acaba çok merak ediyorum, ödemdir desem zaten yaklaşık 1 aydır bol su ve yeşilçayla atıyorum ödemi. Anlayamadım kızlar siz yorumda bulunursunuz, ama çok sevindim yinede
Buraya pazartesi başlamıştım, başlangıç kilomu ise ayın 19-20'sinde ölçmüştüm.
Yok bebişim ta ne istersen spyle.yanlışları düzelt.bilmiyodum mesela bunları.ki ben bulgur hakta çok az şey biliyorum...günaydın canım bu arada.. ya benim menüler kötüydü ama akşam gelince hep yoğurtla geçiştirdim birde iştah yoktu canım benim durum malum.. canım ben çok karışmak istemiyorum artık herkes diyet işini oturttu diye ama bulgur olmaz canım diyette... ne kadar yağsız yesende şişkinlik yapar en azından öğle yemen lazım..bu baklagiller içinde geçerli.. uzun uzun anlatmamışımdır da benim diyetisyenim hastaneden tanıdığım bir doktordu evime gelir giderdi samimiydik biraz ve diyet muhabbeti olunca ayrıntı konuşurduk uzun uzun.. bana verilen ilk diyetisyen listesiyle hiç kilo veremedim ben..sonrasında gördük ki yediğim 2 kaşık pilav yada makarna yada aralarda yediğim meyve kan şekerimin düzenini bozuyor ve açlık krizleriyle mucadele ediyorum e haliyle kilo veremiyorum.. bence 1 haftalık + da olmayı hemen takma kafana vucut dinlenmek istemiştir biryandan da.. bu arada eşine face ayarlarını kapalı yapma konusunu söyledin mi
Vallaha bence de sade dondurna en masum kaçamak...bu da yaza hazırlık olsun...aman dondurma en masum kaçamak nede olsa bişey olmaz.. benim nasıl olduysa iyi oldu bu hafta boşuna panik yapmışım çalışmak cidden iyi geldi heralde
Yaaa biz size bunu anlatmaya çalışıyoduk kızlar.burda hersey farklıdlr...arkadaşlar tartıldım bu sabah 66 çıktımvay be bırakmasaydım falan demekkı 65 olurmuşum rahat
ama bana yüzde hesaplamayı sözleyın arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ki
Supermiş.benim diyetisyenime de bu yakışır...Gunaydinlaaar :) son gunumde dedim ki uyuyabildigim kadar uyuyayim ve simdi kalktim hemen tartiya kostum bildirimimi yapayim. Fazla cikti biraz reglimin son gunleri onunda etkisi vardir. Dun bir sey yiyeyemedim pek onunda etkisi vardir bence
Gecen hafta : 97,2
Bu hafya : 94,8
Fark : 2,4
Yuzde : 2,53
Güxelmiş bebişim.özledim artık gelsene...Geçen hafta : 85.6
Bu hafta : 84.6
Fark:1
Yüzde:1,17
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyiki sordun kuzum...Kızlar damlanur la benden baska herkes ekside biz artidayiz itiraz etmezseniz yarın sabah tekrar tartilip ekleyebilirmiyim ikimizin kilosunu ama haksızlık olur derseniz bugün artıda olsa ekliycem.kimsenin hakkını yemek istemiyorum ne dersiniz
Benden yana sknti yok canim benim. Haksizlik falan olarak gormem ben. Sonuc olarak 1 gunde cok sey degismez odeminiz vs bisi vardir yarin sizin icin daha iyi olacaksa benden okeyy :)
Sorun yok canım benim içinde. Arada olur öyle ben daha tartîlamadım eve yeni geldim birazdan bildiririm bende canım.
bence de sorun yok canım .. takım içinde yarışmıyoruz sonuçta
cnm bence sorun yok.
Gogocum hic canini sikma bak son bir kac haftadir yemek listelerini bir incele bakalim, genel olarak bir bak. Cunku son bir kac haftadir su kilonda sknti var. Korumaya almissin gibi kendini sanki?
Evet canım var bi sorun şu yukledigim programa giriyorum 3 gündür yediklerimi. 1 hafta takip ediyim diyorum bakalım sorun ne. Sporda yapamadım 2 haftadır oda kötü oldu.
Yaaa neye borçlu olucaksın kendine tabiki.bu da siz iki yeni üyemize bir işaret olsun.devam canlar...
Benimde hep eksik oluyor canım, porsiyonları daha fazla girsemde. Internettende karsilastıriyorum bazen uyuyor çoğu aslında ama kaloriler (yakılan) daha azdır bence. Ondan öyle oluyor sanırım.Canım bende kullanıyorum şu uygulamayı.yediklerimi yazıyorum ve hep çok eksik yediyimi gösteriyor.bilemedim doğrumu ki...
Canım bende kullanıyorum şu uygulamayı.yediklerimi yazıyorum ve hep çok eksik yediyimi gösteriyor.bilemedim doğrumu ki...
Bana doğru gibi geldi
Evet canım ya.yani yakılanı fazla giriyor...bence de uykuda ve dinlenme halinde kalori harcaması hem de yürüyüşten fazla olması çok anormal...güvenmiyorum nedense. ..Kaloriler genelde doğru canım ben karsilastirdim netten. Belki yakılanlar fazladır diye düşündüm ben.
Kizlar dovmelerimi duzelttirdim ve cok mutluyummm bakinnnn
Eki Görüntüle 1086033
Çok güzel olmuş canım.Kizlar dovmelerimi duzelttirdim ve cok mutluyummm bakinnnn
Eki Görüntüle 1086033
Ben raporumu verip uyuycam kızlar.iyi geceler herkese
Sabah 2kaşık srok(türkçe de ne bilmiyorum,böyle süzme yoğurdun azcık tatlı meyvelisi gibi bir şey,diyer adıda kesmik)resmini koycam,2dilim ekmek,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öylen patmak kalınlığında sucuk 15sm falan dı,2dilim ekmek,haşlama yumurta,domates salatalık,lor peyniri
Ara beyaz çay
Akşam zeytinyağlı domates patlıcan yemeyi 2kaşık,3kaşık yoğurt,2dilim ekmek
Ara yarım portakal,3fındık
1.5litre su,20dakika yürüyüş....
selam canlarım yarın okulda yemek sıram birde nöbetçiyim20 kişilik börek çorba ve tatlı yaptım ama öldüm resmen o yüzden de gelemedim..bişeyde yiyesim gelmedi zorla yedim yediklerimi aralarada fırsat kalmadı.. raporumu yazayım şimdiden mutfak kapanalı çokk oldu..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: 6 köfte salata
akşam: 1 kase tarçınlı yoğurt
ara: yarım pk çubuk kraker
su 2 lt kadar, spor yok, meto çayı 2 kupa
Hakkatten az yemişsin
Kizlar dovmelerimi duzelttirdim ve cok mutluyummm bakinnnn
Eki Görüntüle 1086033
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?