Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 kg altında vermek istemiyorum canım ya, en azından bu kilodayken, kilom azalınca zaten verdigim kilolarda azalacak, iyi degerlendiremiyormusum gibi hissediyorum sadece ondan üzülüyorum.

Hmmm tamam anladım canım en azından sabit ciksaydim bu kadar uzulmezdim yaa.
cnm bence sorun yok.
Teşekkürler canım

Hmmm tamam anladım canım en azından sabit ciksaydim bu kadar uzulmezdim yaa.

Teşekkürler canım

Gogocum hic canini sikma bak son bir kac haftadir yemek listelerini bir incele bakalim, genel olarak bir bak. Cunku son bir kac haftadir su kilonda sknti var. Korumaya almissin gibi kendini sanki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaaa neye borçlu olucaksın kendine tabiki.bu da siz iki yeni üyemize bir işaret olsun.devam canlar...
Yok bebişim ta ne istersen spyle.yanlışları düzelt.bilmiyodum mesela bunları.ki ben bulgur hakta çok az şey biliyorum...
aman dondurma en masum kaçamak nede olsa bişey olmaz.. benim nasıl olduysa iyi oldu bu hafta boşuna panik yapmışım çalışmak cidden iyi geldi heralde
Vallaha bence de sade dondurna en masum kaçamak...bu da yaza hazırlık olsun...
arkadaşlar tartıldım bu sabah 66 çıktım vay be bırakmasaydım falan demekkı 65 olurmuşum rahat

ama bana yüzde hesaplamayı sözleyın arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ki
Yaaa biz size bunu anlatmaya çalışıyoduk kızlar.burda hersey farklıdlr...
Supermiş.benim diyetisyenime de bu yakışır...
Geçen hafta : 85.6
Bu hafta : 84.6
Fark:1
Yüzde:1,17

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güxelmiş bebişim.özledim artık gelsene...
İyiki sordun kuzum...

Sorun yok canım benim içinde. Arada olur öyle ben daha tartîlamadım eve yeni geldim birazdan bildiririm bende canım.

bence de sorun yok canım .. takım içinde yarışmıyoruz sonuçta

cnm bence sorun yok.

Sağolun canlar ya.inşallah iyiye doğru deyişir...

Evet canım var bi sorun şu yukledigim programa giriyorum 3 gündür yediklerimi. 1 hafta takip ediyim diyorum bakalım sorun ne. Sporda yapamadım 2 haftadır oda kötü oldu.

Canım bende kullanıyorum şu uygulamayı.yediklerimi yazıyorum ve hep çok eksik yediyimi gösteriyor.bilemedim doğrumu ki...

Canım bende kullanıyorum şu uygulamayı.yediklerimi yazıyorum ve hep çok eksik yediyimi gösteriyor.bilemedim doğrumu ki...

Benimde hep eksik oluyor canım, porsiyonları daha fazla girsemde. Internettende karsilastıriyorum bazen uyuyor çoğu aslında ama kaloriler (yakılan) daha azdır bence. Ondan öyle oluyor sanırım.

Kaloriler genelde doğru canım ben karsilastirdim netten. Belki yakılanlar fazladır diye düşündüm ben.
Evet canım ya.yani yakılanı fazla giriyor...bence de uykuda ve dinlenme halinde kalori harcaması hem de yürüyüşten fazla olması çok anormal...güvenmiyorum nedense. ..
Kizlar dovmelerimi duzelttirdim ve cok mutluyummm bakinnnn

Eki Görüntüle 1086033

Güzel olmuş hakikaten...

Ben raporumu verip uyuycam kızlar.iyi geceler herkese

Sabah 2kaşık srok(türkçe de ne bilmiyorum,böyle süzme yoğurdun azcık tatlı meyvelisi gibi bir şey,diyer adıda kesmik)resmini koycam,2dilim ekmek,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öylen patmak kalınlığında sucuk 15sm falan dı,2dilim ekmek,haşlama yumurta,domates salatalık,lor peyniri
Ara beyaz çay
Akşam zeytinyağlı domates patlıcan yemeyi 2kaşık,3kaşık yoğurt,2dilim ekmek
Ara yarım portakal,3fındık

1.5litre su,20dakika yürüyüş....

Kizlar dovmelerimi duzelttirdim ve cok mutluyummm bakinnnn

Eki Görüntüle 1086033

Çok güzel olmuş canım.

Güzel olmuş canım.

selam canlarım yarın okulda yemek sıram birde nöbetçiyim 20 kişilik börek çorba ve tatlı yaptım ama öldüm resmen o yüzden de gelemedim..bişeyde yiyesim gelmedi zorla yedim yediklerimi aralarada fırsat kalmadı.. raporumu yazayım şimdiden mutfak kapanalı çokk oldu..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle

öğle: 6 köfte salata

akşam: 1 kase tarçınlı yoğurt

ara: yarım pk çubuk kraker
su 2 lt kadar, spor yok, meto çayı 2 kupa

Hakkatten az yemişsin

merhaba bayanlar mezun olanlardanım ama bende kilo aldım malesef ve goncam geri gelebilir miym :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…