Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi ama çok mutlu oluyo insan. Bugün kankam bendeydi sen gittikçe inceliyosun dedi bi hoşuma gitti. Insan motive oluyo gaza geliyo.
Günaydın. Bugün yağsın ama dün mahvetti beni yağmur :))Günaydın heryerde hava kötü galiba burdada bir açıyor bir kapatıyor bakalim yagacak mi yağmur cok severim boyle havalari :)
.
Yap kuzum spor yapınca bağırsaklarda çalışıyor....Kızlar ben çok taktım bu işi ya bugün tartı sinir etti beni, hazımsızlıkta var hangisine yanayım bilmiyorum.
Neyse hazır işyerinde kimse yokken ayakta yapılan egzersizlerden yapayım bari![]()
Evet kuzum puaça da simit de olmamış.düzelir amsBu arada dünkü yediklerimi paylaşayım.
28.04.2014 (p.tesi)
Kahvaltı: 1 poğaça + 1 çay
öğle: 1 simit + 2 haşlanmış yumurta + çay
akşam: 3 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık makarna + 2 kaşık yoğurt
yeşilçaylı yağ yakıcı çay
2 grissini + 1 nektarin
Pazar günü yemek yapamamıştım, dolayısıyla işe getiremedim. öyle yoğundum ki dün öğlene kadar dışarıdaydım hiç planladığım gibi olmadı. öğle yemeğini bile 16:00'da yedim.![]()
Bana da şimdi yeter artlk deyenler çoook neredeyse herkes.ama dün bir arkadaş güzel bir spz dedi.yok ya diyor bir 3 kilo kadar zayıflaki him olmasa 1kaç kilo kilo alma avantajın olsun.çok güldüm. Yok kız ben kilo alnak için mi zayıflıyorum dedim...çok güldüm ama...haklı aslında. ..Bana herkes senin ne kilon var diyor. Bir çoğuda zayıflamamı hazmedemeyenler![]()
Benden önce giden göbeğimi ve kütük gibi bacaklarımı görmüyorlar sanırım.
Bu arada bu hafta herkes umutlu ben değilim. Geçen hafta nasıl verdim kilo anlayamıyorum demek ki ödemdi diyorum. Bağırsaklarım 2 gündür çalışmıyor desem yeridir. Belki ondandır diye düşünüyorum inşallah öyledir. :44:
Günaydınlar bu arada
Günaydın. Bugün yağsın ama dün mahvetti beni yağmur :))
hımm menunu bildirme zorunluluğu yokmu
28 nisan 2014 pazartesi
domates salatalık
yumurta
6 zeytin
az beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
bal
ekmek yok
meyve
1 kepçe çorba
sebze yemeği
1 but
salata
ekmek yok
ikindi
3eti form light kepekli çubuk kraker
akşam
nokut makarna
erken yemiştim akşam yemegını
makarna nohut tatlı
Günaydın canım, burdada öyleydi ama güneş açtı simdi yinede serin gibi.Günaydınlar canlarım.bugün burda hava çok kötü yaaa...çok boğuk...insanın canı sıkılıyor. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım. Iyi eğlenceler.Gunaydinlar. Burdada yağmur var kahvaltıya arkadaşlar gelicek insallah öğleden sonra hava acarda kızımla cikabiliriz dışarı
Günaydın , bende hic sevmiyorum boyle havaları hatta nefret ederim o derece neyseki Istanbul'da gunes actiGünaydın heryerde hava kötü galiba burdada bir açıyor bir kapatıyor bakalim yagacak mi yağmur cok severim boyle havalari :)
Canım yogunluktan olmamis büyük ihtimal. Cok karbonhidratlı olmus miktarlar az olsada.Bu arada dünkü yediklerimi paylaşayım.
28.04.2014 (p.tesi)
Kahvaltı: 1 poğaça + 1 çay
öğle: 1 simit + 2 haşlanmış yumurta + çay
akşam: 3 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık makarna + 2 kaşık yoğurt
yeşilçaylı yağ yakıcı çay
2 grissini + 1 nektarin
Pazar günü yemek yapamamıştım, dolayısıyla işe getiremedim. öyle yoğundum ki dün öğlene kadar dışarıdaydım hiç planladığım gibi olmadı. öğle yemeğini bile 16:00'da yedim.![]()
Canım biraz meyve, sebzeye ağırlık ver bol su iç yada müsli ye bir ogununde Türk kahveside yardimcı olur sindirime aklinda bulunsun.Kızlar ben çok taktım bu işi ya bugün tartı sinir etti beni, hazımsızlıkta var hangisine yanayım bilmiyorum.
Neyse hazır işyerinde kimse yokken ayakta yapılan egzersizlerden yapayım bari![]()
Oy Kıyamam.Gunaydin minnoşlar umarim iyisinizdir. Gozlerim yaniyor uykusuzluktan. Aslinda iyi bir dinlenmeye ihtiyacim var ama evimiz cok fena daginik bugun izin gunum kalktim vee cilginlar gibi temizlik yapiyorum bitince isim dusumu alip yayilcam valla bittim bittim![]()
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel olmus kuzum ama şu pilavı 2 kasikta biraksaymissin iyi olurmus.Raporumu vereyim sonra vakit bulursam size 1şey anlatıcam..
Sabah kk peynir,2dilim ekmek,tere,beyaz çay
Ara 1kaşık (açık süt alıyorum onu tencere de pişiriyorum onun kaymağlnı alıyorum)kaymak,0.5dilim ekmek.öyle 2 yumurtadan yağsız pul biberli omlet,3kaşık yoğurt,2dilim ekmek
Ara yeşil çay
Akşam 4kaşık dereotlu pilav,3kaşık yoğurt
Ara yeşil çay 5kuru kaysı...
2litre su,30dakika yürüyüş...
Güzel olmuş canım menun. Mesajin yarımmı kaldı? Son cümle eksik gibi sanki.