- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
Insanlar kıskanc kuzum ya napacaksın onlara inat devam. Ben bugun tartildim 2.5 yada 3 ay oldu diyete baslayali 10kg uzerinde vermisim bana komsular meraba dedigim insanlar diyor sen ne kadar kilo verdin diye ama 2 kisi varki suzuyorlar beni her gördüklerinde bastanasagi inatla demiyorlar ya ki biri benden 10cm kisa ve 80 kilo düşün. Saclarimda uzadi baya bakim yapiyorum onuda herkes soyler bi bu ikisi demezBizim burada anaokulu var,hastahane var.bahçeleri çok güzel biz de havalar ısınınca çocukları alır oraya gideriz.bu sayede belki de 30kız tanıyırom.bazen biriyle bazen diyeriyle .tam fenomen olmuşum ya.ben kim görüyor,ne kadar da zaylflamışsln,söyledikleri kadar varmışsın diyorlar.bu gün dü çıktığımda 7 8 tanesi bir aradaydı ben de yanlarına gittim.çok şey sordular bana,sadece benden bahsedildi(vayyy be neymişin ben)kızım bir az oynadıktan sonra hadi kızlar benim en az yarim saat yürümem gerek dedim. Aman Allahım o kilolu zamanımda benimle rekabet edenler nasıl kıskanç gözlerle bakıyorlardı.yeter kız zaten yürüyüp te kendini mahvetmişsin diyorlar bana.ben de onlara inat yüksek tempoyla yürümeye başladım. ..hastanenin bahçesini dolanıyordum herdefasında yanlarından geçdiyimde o bakışları görücektiniz...daha bir gaza geliyor insan..
Bunu sizinle paylaşmak istedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.