• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizim burada anaokulu var,hastahane var.bahçeleri çok güzel biz de havalar ısınınca çocukları alır oraya gideriz.bu sayede belki de 30kız tanıyırom.bazen biriyle bazen diyeriyle .tam fenomen olmuşum ya.ben kim görüyor,ne kadar da zaylflamışsln,söyledikleri kadar varmışsın diyorlar.bu gün dü çıktığımda 7 8 tanesi bir aradaydı ben de yanlarına gittim.çok şey sordular bana,sadece benden bahsedildi(vayyy be neymişin ben)kızım bir az oynadıktan sonra hadi kızlar benim en az yarim saat yürümem gerek dedim. Aman Allahım o kilolu zamanımda benimle rekabet edenler nasıl kıskanç gözlerle bakıyorlardı.yeter kız zaten yürüyüp te kendini mahvetmişsin diyorlar bana.ben de onlara inat yüksek tempoyla yürümeye başladım. ..hastanenin bahçesini dolanıyordum herdefasında yanlarından geçdiyimde o bakışları görücektiniz...daha bir gaza geliyor insan..

Bunu sizinle paylaşmak istedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insanlar kıskanc kuzum ya napacaksın onlara inat devam. Ben bugun tartildim 2.5 yada 3 ay oldu diyete baslayali 10kg uzerinde vermisim bana komsular meraba dedigim insanlar diyor sen ne kadar kilo verdin diye ama 2 kisi varki suzuyorlar beni her gördüklerinde bastanasagi inatla demiyorlar ya ki biri benden 10cm kisa ve 80 kilo düşün. Saclarimda uzadi baya bakim yapiyorum onuda herkes soyler bi bu ikisi demez:1: bende canım yemek yemek istediginde onları getiriyorum aklıma ve doyuyorum. Nasıl taktik:1:

Güzel olmuş canım menun. Mesajin yarımmı kaldı? Son cümle eksik gibi sanki.

Börekler olmamış canım ama biliyorsun zaten bunu ekmek yemiyodun kac gündür, toparlamissindir.

aynen canım ekmeği kestim zaten hafta sonu kaçamakları için ama bugun yedım cok kotu hasta olmuşum boğazlar falan fena şiş cok kotu hastalanmışım

aynen canım ekmeği kestim zaten hafta sonu kaçamakları için ama bugun yedım cok kotu hasta olmuşum boğazlar falan fena şiş cok kotu hastalanmışım

Geçmiş olsun canım, isteysen cayini limonlu ic bulabiliyorsan ihlamur icebilirsin. Ballı zencefil yap eve gidince iyi geliyor çok. Kolay gelsin.

Kızımla çıktık çarşıya hava kapalı gibiydi şimdi güneş açtı elimizde montlar şemsiye kuzu dondurma yiyo nasıl bi hava anlamadım.

Kızımla çıktık çarşıya hava kapalı gibiydi şimdi güneş açtı elimizde montlar şemsiye kuzu dondurma yiyo nasıl bi hava anlamadım.

Afiyet olsun kuzuya. Bende bu sene yediricem ilk kez kızıma dondurma. Burda güneşli hava hatta rüzgar vardı o bile durdu bende parka goturucem bozmazsa.
Iyi eğlenceler canım size.

Insanlar kıskanc kuzum ya napacaksın onlara inat devam. Ben bugun tartildim 2.5 yada 3 ay oldu diyete baslayali 10kg uzerinde vermisim bana komsular meraba dedigim insanlar diyor sen ne kadar kilo verdin diye ama 2 kisi varki suzuyorlar beni her gördüklerinde bastanasagi inatla demiyorlar ya ki biri benden 10cm kisa ve 80 kilo düşün. Saclarimda uzadi baya bakim yapiyorum onuda herkes soyler bi bu ikisi demez:1: bende canım yemek yemek istediginde onları getiriyorum aklıma ve doyuyorum. Nasıl taktik:1:

ayyy aynı bnm çevremde de var. kız kendisi 40 beden zaten çok zayıf ama ben zayıflıyorum herkes bana çok güzel kilo verdin dedikçe çatlıyor yaa inanmıycaksınız ama o da gitmiş o haliyle diyetisyene:):):) onlara inat yemiyorum valla:)

ayyy aynı bnm çevremde de var. kız kendisi 40 beden zaten çok zayıf ama ben zayıflıyorum herkes bana çok güzel kilo verdin dedikçe çatlıyor yaa inanmıycaksınız ama o da gitmiş o haliyle diyetisyene:):):) onlara inat yemiyorum valla:)
Yok canım zayıf olsa neyse dicem benimle aynı kiloda boyu benden kısa. Gecen aksam misafirimdi koydum önüne 2 dilim pasta bide börek o yedi ben suyumu ictim :1: çok kötüyüm çok, hiç canım istemedi.

ayy cnm sorma yaaa evet gece yarısı eve gidiyorum nerde spor yapmak nerde ben:(

Bi fırça yiyen diyetisyenden sanırım ama hayatımız günlük guneslik degilki maalesef, menü veriyorlar sen iste bulup yiyebilecekmisin soran yok, yada evde ben fırsat bulup kendime öyle 3 kasik ondan,1 dilim bundan hazirlayabilcemmi soran yok.
Spor tamam da bak havalar buz gibi kac gündür kapi dışarı cikamiyorum evdeyim avm geziyorum hareket olsun diye. Spora gitsem çocuğa bakacak kimse yok.
Olduğu daha doğrusu olabildigi kadar yapabiliyoruz iste canım ya hepimiz.

kız ilahi çok fenasın ama hak ediyorlar bazen de vallahi:)))))))
Ama bebeğim misafire ikram şart yani. Biz Turklerde misafirin basimizin üstünde yeri vardir. Yemez yediririz ayrica o tabakta patates salatadida vardi pasta börek yenmis salatanin yüzüne bakilmamis ben napayım daha ona.
Yemedim yedirdim yahu:1:
Irade denen bisey var dimi? Onda yoksa oda benim sorunun değil.
Ohhhh dedim valla o yerken doydum ben.:1::1:

Bi fırça yiyen diyetisyenden sanırım ama hayatımız günlük guneslik degilki maalesef, menü veriyorlar sen iste bulup yiyebilecekmisin soran yok, yada evde ben fırsat bulup kendime öyle 3 kasik ondan,1 dilim bundan hazirlayabilcemmi soran yok.
Spor tamam da bak havalar buz gibi kac gündür kapi dışarı cikamiyorum evdeyim avm geziyorum hareket olsun diye. Spora gitsem çocuğa bakacak kimse yok.
Olduğu daha doğrusu olabildigi kadar yapabiliyoruz iste canım ya hepimiz.

orası öyle tatlım biz diyet yapıyoruz diye sosyal hayat durmuyor ilerliyor:) olduğu kadar olmadığı kader:)

Ama bebeğim misafire ikram şart yani. Biz Turklerde misafirin basimizin üstünde yeri vardir. Yemez yediririz ayrica o tabakta patates salatadida vardi pasta börek yenmis salatanin yüzüne bakilmamis ben napayım daha ona.
Yemedim yedirdim yahu:1:
Irade denen bisey var dimi? Onda yoksa oda benim sorunun değil.
Ohhhh dedim valla o yerken doydum ben.:1::1:
Hahaha öyle bi yazmisimki bu topikten kimse kapimdan gecmez benim.
Kızlar kızlar bu kişiye ozel bir muameleydi, asla yapmam size böyle seyler salata, haslama vs yeriz:1:

Back
X