• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın...

Oslem iki kişilik yerimiz var bizlerle kilo alma hikayeni paylaşırsan ve bir haftalık deneme sürende paylaşımın yeterli bulunursa şebo seni takıma dahil edecektir....

ben kendımı bıldım bılelı hep tombıstım zaten. cıktıgım en yuksek kılo 56 ıydı. lıse donemınde kılo vermeye baslamıstım 52 ye kadar dustum. sonra unıversıte sınavına hazırlanırken tatlı krızımın onune gecemeyıp yedıgım tatlılar, cıkolatalar yuzunden ve unıversıteye basladıgımda hep fastfood tukettıgımden bıgun tartıda 63 u gordum. suan 60 kıloyum. ılk hedefım 50 olmak... 3 kılomu da zaten burda yazılanları okuyarak vermıstım her vazgectıgımde olmayacak dedıgımde burda yazılanları okuyordum herkes yapıyosa ben neden yapamym dıye kendımı motıve edıyordum. hatta nefret ettıgım seyı bıle yaptım gıttım spor salonuna kayıt yaptırdım :) bu sefer olcak ınsallah kurtulcam bu fazlalıklardan.

günaydın kızlar.herkezin keyfi yerindedir inşallah.ben maalesef biraz hastayım akşam 20:00 den beri yatıyordum sabah nasıl işe geldim farkında bile degilim.dün akşam yemegi 19:00 da yedim bezelye ve yogurdu bol makarnası az 1 tabak makarna salatası akşama kadar 3 lt su tükettim dün spor yapamadım :çok üzgünüm: bu sabah kahvaltım 1 kepekli tost az peynir 1 fincan nane limon çayı şekersiz

gecmis olsun canim

günaydın bayanlar nasılsınız
ben aynıyım
ayy çok sevinçliyim ya dün giymediğim yazlıklarımıda kaldırayım dedim..elimin altında en çok giydiklerim kalsın dedim..hepsini denedim..etekler pantolonlar bluzlar vs...hepsi çok rahat oldu yaa..hiç eskiye göre fazlalık kalmamış..Allahım çok şükür..6.ayı beklememe gerek kalmadı..
şebocum ben bu hafta mezun olayım canım..hem ilk hedefime ulaştım bide katılım fazla yapamıyorum vicdanım rahat değil..

tebrik ederim canimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

herkeze günaydınnnn

akşam az yoğurtlu yeşilliklerimi ve 1 haşlanmış patates yedim

sabah az peynir biber domates 2 zeytini 1 dilim kepekli ekmekle yedim

benim bu hafta çok azimli olmam lazım hafta sonu kaçamaklarımı eritmem gerekiyo

bu arada benim kocamla 2.yıldönümümüz bu kısacık 2 yıla şimdi 10 aylık olan çocuk sığdırdık valla
Allah herkezin yuvasından huzuru eksik etmesin ama kocam sanki unuttu gibi geliyo bugün hiç renk vermedi:kızgın:

2.yiliniz hayirli olsun canim

Banucum sizinde yıldönümünüz kutlu olsun sizde pek hızlıymışsınız valla:=)

Bizde bu yıl 10. yılımızı deviriyoruz. 30 Ağustosta akşam muhabbeti geçmişti evde. Bakalım hatırlayacak mı.

Yarışcı hoşgeldin tatlım, sizin takım iyice durgunlaşmış tatilde mi millet?

daha nice nice 10 yillara canim

sabah:az peynir,domates, salatalık
ara:ananas,bir kiraz..
bu aralar ananasa taktım sanırım gidip gelip yiyorum..

hoşgeldin yarışçı..... gel kahve yapim sana :kahve:

esracım benimki sade olsun şekerim kaydirigubbakcemile3
Banucum sizinde yıldönümünüz kutlu olsun sizde pek hızlıymışsınız valla:=)

Bizde bu yıl 10. yılımızı deviriyoruz. 30 Ağustosta akşam muhabbeti geçmişti evde. Bakalım hatırlayacak mı.

Yarışcı hoşgeldin tatlım, sizin takım iyice durgunlaşmış tatilde mi millet?

sorma şebnemcim kimsecikler yok valla tatildede değiller ama işler yoğun herhalde
sabah:az peynir,domates, salatalık
ara:ananas,bir kiraz..
bu aralar ananasa taktım sanırım gidip gelip yiyorum..

ananas toksinleri atmak için çok önemli bende çok severim akrebim banada göndersenekaydirigubbakcemile3

öylemi bende ne içeriyor diye merak etmiştim yarışçım..teşekkür ederim..buyur gel birlikte yiyelim şeker

tebrik eden arkadaşlarıma çokk teşekkür ederim...

bu öğlen sulu köfte yedim terbiyesini yoğurtla yapmışlar öle yağlı salçalı falan değildi çok hafifti yanında 1 dilim kepek ekmeği ve 1 diyet kola çok sıcaktı o yüzden içtim onuda ama soda içmek daha mantıklı

Esracım evet 10 yıl oldu, demek semnin de d. günün başak burcusun o zaman?

Ben öğlen ayvalık tostu yedim. Biraz gezindim.

Akrep bayya hafif yemişsin bugün, davetler, misafirler bittimi?

Özlem hoşgeldin sende.

Back
X