Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oh ne güzel.bugün senin günün desene.

sabah:bir dilim kepek ekmek,lor

ara:yeşil çay

öğlen:bir porsiyon taze fasulye,bir kase yoğurt,bir buçuk dilim kepek ekmek

ara:yok(öğleni üçte yedim)

akşam:iki tavuk but,bir kaşık pilav,4 tane kaşarlı mantar

ara:bir halka tatlı (kermese gittik yardım amaçlı:)

su:iki lt

Canım valla onun için basari o , böyle böyle ogrenecek. Dun benim kızîmda mama sandalyesinin tepsisine oturmaya calisiyordu. Sandalye cekmis yanina uzerine cikmis ordanda mama sandalyesine.
Güzel olmuş canım
Oh oh ne güzel uyumussun canım.
Gunaydin hepinize güzeller, annemdeyim çok gelemiyorum kusura bakmayın.
Öpüyorum hepinizi.

Güzel olmuş tatlım..oturtuyorsun bak...

Ben diyorum eylülümün motivasyonu nasıl düşmüşse çok daha az gelmeye başladı. Yarın da inşallah ben gidicem annemlere...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar günaydınlarr umarım hepniz iyisinizdir. Ben pek iyi değilim. Şu 3 gün eziyet oldu bana, akşama kadar aç kaldığım halde tartı artıda. Regl olamıyorum onun şişkinliği de vardır diye düşünüyorum. Öyle sinir bozucu bir yer ki su bile almıyorlar bırakın yemeği Harap olan sinirlerime mi yanayım, neye yanayım bilemiyorum.

Tatlı olmasa iyiymiş ama güzel genede

Biraz sabır canım yakında doncen yerine nasıl olsa. Ödem için maydanoz sapı haşla ic bi bardak limonda sık.

Hmmm.kesin şişkinlikdir o.sen bugün ödem attıran şeyler yap.gogom söylemiş zaten.hem belkide akşama kadar aç kalıyorsun ki su bile içemiyorsun herhalde,metobolizma duruyor ,akşama da yemeye saldırıyorsun metobolizma şaşırmıştır durumu.ama neyse ki .1 haftalık bir süreç.sabırlı ol canımmmm...bu arada özledim seni...alışmıştım.her zaman burda olmaya...

Ben kahvaltımı yaptım örgümü yeşil çayımı aldım ocaga maydanoz suyu koydum.bi tabakta salatalık önümde keyif yapiyom öğleden sonra yemek yaparım akşam için.

Tatlı olmasa iyiymiş ama güzel genede

Biraz sabır canım yakında doncen yerine nasıl olsa. Ödem için maydanoz sapı haşla ic bi bardak limonda sık.

Sağol gogom bugun 3 fincan yeşilçayımı içeyim, akşam eve gidince de onu yaparım. aç karna mı olacak?

Evet tatlım su bile içemiyorum ya, söylemesi ayıp çok yoğun orası o yüzden wc'sini kullanmak istemiyorum, o yüzden su bile içmiyorum. Gündüzleri bir kaç kurabiye ve çay bu kadar. Akşam inan saldırmadım hiç, bu kadar açlığa saldırırdım ama sinirlerim gergin oluyor, çokta yoğunum orada yoruluyorum, o yüzden azıcık yiyip direk uzanıyorum. bende sizleri çok özledim umarım bugün oraya gitmem de sohbet ederiz burada.

selam arkadaşlar,

öncelikle tüm maden işçilerine rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum.

dünkü menümü yazayım hemen

sabah
nesfit süt

ara
1 avuç kabak çekirdeği

öğlen
tonlu sandviç
kola zero

ara
5 eti burçak
yeşil çay

akşam
1 tabak bezelye
1 dilim ekmek üzerine acıka sürdüm (
doymadım ama napıyım gerçi çok kalorili bişey değildir nihayetinde salçadan yapılıyo bi de baharat

spor
1 saat yürüyüş
su 1,5 lt

sabah tartıldım fazla çıktım şişmiyim acaba yarına inmesini umut ediyorum. haziranın sonuna doğru tatile gitme ihtimalim var. zayıflamam lazııııııımmmmmmm

Eve gidince yapar icersin canım ac tok farketmiyo

Amin canım izliyorum şimdi çok kötü durum Allah yardımcı olsun insanlara çok üzücü.

Ben kahvaltımı yaptım örgümü yeşil çayımı aldım ocaga maydanoz suyu koydum.bi tabakta salatalık önümde keyif yapiyom öğleden sonra yemek yaparım akşam için.
ohh keyfe bakın, maydanoz hayalimi bozduysa da ben de istiyoruuummmmm :)

kolay gelsin canım, o kadar az yiyip bir de su içmeyince vücut defansa geçmiştir. Moralini yüksek tutmaya çalış.

kısacık bir menü olmuş, kuş kadar mı oldu miden güzel menü tebrikler :))

şu yanlız kalma be kendimle ilgilenme olayından bende istiyoruummm

canım gayet iyi gidiyosun, hastanedesin niye tutuluyo bu kilolar bir baktırsan ya

Yok tatlım ya . kızıma rüya öyününü verdim.uyuyorum şimdi.iyi geceler tatlım.iyi geceler herkese...

rüya öğünü ne demek?? çok etkileyici bir tanım geldi bana :))

Damla kactin mi hemen... eee ben geldim Kimse yok bende gidiyorum iyi geceler herkese yarın görüşürüz.

yine uyumuşuuummmm

ne kadarlık bilmiyorum ama bence telaşlancak bir durum yoktur, çocuklar belli dönemde zaten bunu yapmaya başlıyolar ve izin de vermek gerek diye düşünüyorum ben, tabi yaşına göre

çok iyisin, fazla söze gerek yok

Nasıl Olmuş kızlar yegenimin kızı oldu ona ördüm.

eline sağlık aşkom süpersinnnn

ben duramam hayatta her gün tartılcam illa ben yokum :)))

Vallaha öyle ya.bir de kaynanatör çıkıp gitse.düyün evine erkenden gidicek...o da gitsin ooooh deymeyin keyfime...
asıl yarın daha iyi olacak sanırım sana.kaynana yok.sen annenlerde ooohhhh.

sevindim canım iyi olmuş annene gitmen.iyi gelicek umarım sana.
canım kendini aç bırakma ve bol bol suyunu iç ki metabolizman durmasın.bu şekilde daha da şişersin.kesinlikle hasta olamamanın etkisi çok.en az bir kilo farkediyor.olursan hemen inersin.sabret inşallah iki gün sonra oradan kurtuluyorsun.

yaaa nasıl imrendim sanaaaaaa.bu arada çok marifetlisin bebiş yeleğini gördüm çok güzel olmuş.elerine sağlık.ben ancak biri gösterirse örerim.kesme yerlerini felan ayarlayamam.maşallah sana.

Kızlaaaar bir sorum var ya.ben akşam düyübe vücudumu saran bir elbise giycem . böyle karnım çok bilinmiyor.azıcık.onu da korse giyer sıkarım.ama sufalan içersem karnım da miydem de şişer.ben bu gün zaten çok yemiycem.bir de az su içmek istiyorum.şişmemek açısından.ne diyorsunuz?cevapları bekliyorummm

allah sabır versin ailelerine inşallah.canım bana diyorsun da senin menün de kuş kadar.gayet güzel olmuş.sandviç ekmeğin çok değilse oldukça iyi bir menü.acıkadan bişe olmaz da iştahı iyi açar.şişkinlik tuzlu şeylerden de oluyor.bugün dikkat kendine iner.

Canım maydanoz haftada bigün yapıp içiyorum. Iyi oluyo.
Damlanur farklı terimler kullaniyo azeri turkcesi gece öğünü diyo sanırım.
Hastanedeyimde terzi kendi sokugunu dikemez hesabı. Ama geçenlerde rutinlerime baktirdim insulin direnci yok kolesterol yok hersey normal görünüyo. Kışın az hareket ettim birde ben az yediğimi saniyodum telefona fatsecret yükledim 3 haftadır takip ediyorum ilk hafta farkettimki 1900 kalori falan yiyomusum.iki haftadir duzelttim 1400-1500 civarı yiyip sporda yapıyorum. Birazda çok kafaya takiyodum biraz kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

olur gayet mantıklı.birgün için bir problem olmaz.hatta yarına tartıda yüzünü güldürür:)elbiseni giy bize de gözter şekerim.merak ettim

Saol canım bende annemden öğrendim işte internettende bulup bakıyorum yapıyorum.

Su iç bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…