Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeniler durmadı canım biri sağlıksız besleniyodu biri kuralları begenmedi.
Maydanoz falan yapiyo kani sulandiriyo canım.
Öğleden sonra cosmusun bebeem.
Evet o tur gidalar aciktoriyo.
Geçmiş olsun kuzum. Dert etme bu perşembe bildir kilonu ikiye boleriz.
Beğendim ama sonunda bi klasik var sanki çocukları uyuturken

Yaz derken hazirani kastetmesiydim agistosta izne aytilcam 15 inden sonra.ama pek umit yok bende .

tamma canım 63,9 dum cuma sabahı yıne tartıldım solerım dıye ama bugun tartıldım yıne aynı canım kilom

Bende tek şişman beyniniz kitabı vardı yasemin soysalin dun aklıma geldi kitapliga baktım göremedim bi arkadaşa verdiğimi hatırladım. Nöbete gitcem bugün gidince istiyim ondan bu kitabida alip okuyim bari . Edirne gezisinden beri dikkatli besleniyurum yürüyüş yüzme kacamak yok yeşil çay içiyorum kilom hala aynı hatta artiyo eksiliyo cildircam yaa

Son düzenleme:

Al bendende o kadar gogocum ya. Regl olucam sistim sanki.

Al bendende o kadar gogocum ya. Regl olucam sistim sanki.
Motivasyonunun neden düstüyü anlaşıldı kuzum.

Çok şükür ben de eksiliyor.dün verdiyiniz gazla bugün öyleni de çok hafif geçirdim.hem tartının eksildiyini görünce insan daha bir gazlanıyor.düşünsenize dün akşam da bu gün öylende sarma vardı ama ben yemedim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı kitap sanırım gogocum :))

Gecikti canım, belirtiler basladi ama gerginlik moral bozukluğu ondan sanirim, gecen haftadan beri boyle.

Ne güzel yaa bende bi sorun var oda beynimde galiba kendimi motive edemiyorum.
aynı kitap sanırım gogocum :))

Verdiğin linke baktım ismi farklı canım yarın çarşıya gidersem bakıcam senin dediğin kitaba.gerçi daha önce okuyarak zayiflamayi denemistim olmamıştı yinede bi bakayım

Selam kızlar.
Nerdesiniz huhuu.
Burdayım kuzummmm. ..

Bi de hiç tartıya çıkmadan bir hafta geçirsene.mesela şu perşenbe tartıl,1 de öbür perşenbe.ortada tartınma ve diyetine devam et.belki halledersin.anlıyorum seni ya.tartıya çıkıp ta eksilmediyini görmek çok moral bozucu.insan eksildiyini gördükce motivasyonu artıyor...ne bileyim ya ne yapalım ki sana...daha perşenbeye var...

Naber canım ? yine incin top oynuyor topikte ya. Merak ettim.

Selam kızlar.
Nerdesiniz huhuu.
Geldim burdayım. Nobetciyim bu akşam ben

Öyle yapayım canım tartı ayagimin altında sürekli kaldırayım bari perşembe tartilip.

Öyle yapayım canım tartı ayagimin altında sürekli kaldırayım bari perşembe tartilip.

Kolay gelsin canım. Benimde kizim uyudu bugün hasta diye cikarmadim disari. Hep geldim kimse yoktu. Şimdi uyandi.
Bende Damlanin dediği gibi yapicam ya, moral bitiyo eksi gormeyince tartida. Haftaya surpriz olsun bana bakiyim belki daha iyi olur.

Hadi kızlar bu hafta 3müz de tartılmıyoruz.1kere perşenbe tartılalım.bir de öbür perşenbe.ben yarln sabah annemlerde akşam düyündeyim,15inden 2 3 gün annemlerde.nasıl yapıcam.inşallah bu hafta güzelce eksilirim de devam ederim.yarın da kaçamak yapmamaya çalışırım perşenbe için...offf...hiç sevmiyorum misafirlikleri,yemek yeyilecek yerleri...

Bende sabah geç kalktım öğlen oluyodu nerdeyse. Sonrada kostutmacayla geçti yemek yap çamaşır yıka as lazer kontrolüm vardi ordan nöbete. Yarın neler yapicam bakalım.

Evet anlaştık tartilmayalim bir hafta. Kolay gelsin canım zor oluyo gezme.bende hafta sonu Eskişehir e gitcem nasıl geçer bakalım.

Evet anlaştık tartilmayalim bir hafta. Kolay gelsin canım zor oluyo gezme.bende hafta sonu Eskişehir e gitcem nasıl geçer bakalım.

Hakketen kolay gelsin ya.bugünde güzel geçti.bakalım önümüzdeki günler nasıl olur inşallllah perşenbe yüzümüz güler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…