- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Yeniler durmadı canım biri sağlıksız besleniyodu biri kuralları begenmedi.Evet ya benim de hiç umudum yok.sanki hiç mezun olamıycam...ayrıca sanki topiye bir şey oldu.yeni gelenlerde dyrmuyor ya. Sen yine yeni arkadaşlar al kaptan...
nereye gidiyoruz hayatım.daha buralardayız...ama hakketen bizden başka kimse yok ki burda.3aydır buradayım katılımı çok çok iyi olanlar oldu,kilo verimi de super. Ama bir yerden sonra bir şeyler oluyor,işleri çıkıyor ve paylaşımları çok aşağı düşüyor...
Senin motivasyonun düşdümü kuzum?neden ki kilo verimin de iyiydi . kuzuyu da öpüyorum çok.benim kızın da dişleri çıktığında burnu akıyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maydanoz falan yapiyo kani sulandiriyo canım.hoşgeldin diyecektim ama vazgeçmişsin.biraz deneseydin olurdu aslında.sen bilirsin .
canım ben de bu aralar bütün bitki çaylarını bıraktım.geçen ay neredeyse tüm ay boyunca kanamalarım oldu.ben de acaba bu çaylar mı yaptı dedim.bilemiyorum.yeşil çay,form çayı,metabolizma çayı derken dengem mi bozuldu acaba.
Öğleden sonra cosmusun bebeem.sabah:bir buçuk dilim kepek ekmek,peynir
ara:bir bardak ayran,bir kupa çay
öğlen:bir porsiyon kabak yemeği,bir kase yoğurt,bir dilim beyaz ekmek
araburdan sonra sapıttım)bir küçük dilim kek,bir poğaça,bir bardak limonata
ara:bir kahve,bir lahmacun(avuç kadar)
akşam:bir porsiyon taze fasulye,bir lahmacun
ara:iki bardak çay
Evet o tur gidalar aciktoriyo.aslında hamur işi ve tatlı yediğim için daha çabuk acıkıyorum sanırım.birbirini tetikliyor bunlar.benim kaynana beslemeyi çok sever.okuldan direk ona geçiyorum.kız uyanana kadar yemeğimi yiyorum arada ikramları bitmiyor.evde olsam yemiyorum o kadar.bişey de diyemiyorum kadına.neyse pastalar bitti sanırım dün.inşallah bugün bişey vermez:)
evet canım kahvaltı gerçekten çok etkili zaten yumurta en tok tutan besinlerden birisi.ben de bu hafta erken kalkabilsem haşlayım dedim ama hep geç kalıyorum okula.bakalım yarın olursa haşlayım.ben de hafta sonu öyle yaptım kahvaltıyı ve çok etkili oldu.
Geçmiş olsun kuzum. Dert etme bu perşembe bildir kilonu ikiye boleriz.kızlar kusura bakmayın cuma günü hastalığım sebebiyle işe gelemedim 63,9 kıloyum dünde durumum fenaydı dedım cumada ızın aldım barı bugun de gıdemeyecegım 1 haftalık yıllık iznı kullanım toparlanım oyle gelim işe dedım ama sağolsun patron bey kabul etmemiş iznimi bugun zor şer kalktım geldım işe ilerleyen zamanlarda ne olur bılmıyorum durumum cunku beynım dolu resmen cok fena grıp olmuşum ve hala gecmedı her tarafım büklüm büklüm ağrıyor geçmişe bakmadım daha arkadaşlar dırek açıklamamı yapım
Beğendim ama sonunda bi klasik var sanki çocukları uyuturkengünaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım hemen
sabah
nesfit süt
ara
yok
öğlen
tonlu salata
bir dilim kepekli ekmek
ara
1 yeşil çay
1 avuç kabak çekirdeği( bu iyi bir diyet listesinde vardı hem de akşam)
akşam
1 tabak bezelye
yarım tabak bulgur pilavı
yoğurt
spor yok
çocukları uyuturken uyumuşum(
kızçenin sahte doğumgünü kutlu olsun :)) heeepppp mutlu olsun inşallah
sağol tatlım, işler karışık bu tarafta biliyosun beni((
ben yeşil çaydan başka içemiyorum çok takıntılıyım ben şu otlar böcekler konusunda ben yaa
bişey yapmalı heyyy bişey yapmalı :)) ben sanki full burdaymışım gibi bi de bişey yapmalı diyorum. evet gökçe hanım bişey yapmalı mesela topiğe daha fazla gelmeli di mibu yumruk da kendime :))
çok iyiysin laf yok yani şu motivasyonu ben de bir yakalayabilirsem süper olacak
diş patlatma çok zor geçiyor, Allah kolaylık versin gülüm
kız yaza 15 gün kaldı sen unut onu
dönem dönem olur kızlar ama aklına değişik bir fikir gelen varsa iyi olur bir de aynı anda burada olunca sohbet güzel oluyo. biz gün içinde ya da akşamları denk geldiğimizde yıkılıyodu burası, böyle geçmişe doğru cevap vermek sıkıcı oluyo
günaydııınnn dur ben tekim şimdi yazar yazar kendi kendime ilerletirimtop bende
ben oğlanın okulu için 6 da kalkıyorum o zaman telden bi ceee diyim bari :)))
evet bitki çaylarının bu gibi etkileri olbiliyor, bence en güzel ve masumu yeşil çay tatlım:)
lahmacunlar fındık lahmacunsa sorun yok bence de hem arada hem akşam cısss :)) sen de benim gibi spor yapmamış totoyu büyütmüşsün:26:
benim de gözüm doymuyo
bu doğru olabilir ama benim de kötü bir huyum var moralim bozukken karbonhidrat canavarı oluyorum
Yaz derken hazirani kastetmesiydim agistosta izne aytilcam 15 inden sonra.ama pek umit yok bende .