Güzel olmuş canımgünaydın kızlar
dünkü menümü yazayım hemen
sabah
1 kepekli, beyaz peynirli sandviç
çay
ara
eti form tatlı kraker gibi bişey çıkarmış ondan yedim
öğlen
tavuklu salata
ayran
1 dilim ekmek
ara
1 karam
nescafe
akşam
1 dilim altın ekmek
çk az peynir
3 zeytin
2 dilim salam
akşam yemek yoktu kahvaltı ettik
gece 3-4 erik
7-8 kiraz
su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş
Bi bakayım bende.attım canım. 1 ayda 2,7 kg verdim ama bir çoğu ödemdi sanırım
Diyetarkadasim.com canım. telden girenler için ise; diyetarkadasim.com/m
Süper aynı benKizlar bu arada bunuda o bahsettigim sitede buldum. Ibret olsun bize :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim bu ay en az 3 ya da 4 kilo vermem gerek. Haziran sonu tatile gidicem İnşallahattım canım. 1 ayda 2,7 kg verdim ama bir çoğu ödemdi sanırım
Diyetarkadasim.com canım. telden girenler için ise; diyetarkadasim.com/m
ben tuzsuz yapamıyorum, gerçi çok fazla tuzlu yemem ama hiç tuzsuz olmuyo şekeri de tatlandırıcı ile hallediyorum :)Bende öyleydim canım her tabağa ekstra tuz eklerdim. Şimdi salataya falan katmıyorum yumurtada ise kokusunu bastırsın diye dökerdim tuzu ama şimdi kekik, karabiber, pulbiber ekliyorum. Ama pulbiber boğazıma yapışıyor benim
Valla ben 55-56 da takılırım diyordum ama 57de takıldım. Bir diyet sitesi var oraya yazıyorum 10 gündür yediklerimi, 10 günlük kalori ortalamamdan yola çıkarak ayda 2,5 kg verecekmişim bakalım öyle mi olacak.
Bu arada takıma katılalı bugün tam 1 ay oldu yanlış hatırlamıyorsam
Günaydın canım hoşgeldin
benden geç değilGünaydınn biraz geç kaldım galiba :)
menün gayet güzel yediğin dondurma hazır cornet tarzı ise kötü, normal top dondurmayı veriyolar zaten haftada bir. Dün akşam kardeşim gözümün içine baka baka magnum yediGünaydın Canlarrrkahvaltı yapamadım henüz yaa evden domates salatalık getirmeyi unutmuşum yumurta haşlayacağım, çok acıktım çok
Dünkü menümü yazayım;
Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 kkden az peynir, 2 dilim kepekli ekmek, çay
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık bulgur (salçasız, tavuklu), 3 kaşık yoğurt
ara: meyveli yoğurt 2 kaşık
Akşam: 1 kepçe yayla çorbası, 4 kaşık kabak, bol salata, 1,5 dilim kepekli ekmek
1,5 lt su
dün leslie yapacağım demiştim eltim bizdeydi yapamadım üstüne bir de dondurma yedik
Kızlar bu arada benim bünye tatlı konusunda isyan ediyor o kadar alışmışım ki bol bol yemeye, zor karşı koyuyorum. Bu arada tuzu da aşırı severim ama yemeklere az koyup sonradan eklerdim hep, şuan çok tuzsuz olan yemeklere bile tuz eklemiyorum uzun zamandır.
biraz az mı olmuş diycektim akşamki kurabiyeler işi hepten bozmuş canom beee :)) hem kuş kadar yemişsin sonra da kurabiyeeeIse geldim kahvaltımı yaptım şimdi çalışma zamanı.
Dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah büyük bi elma
ara 3 kuru erik 2 ceviz
öğlen yağsız salata az tavuk sote az yeşil fasulye 2 dilim ekmek
ara elma
akşam 1tabak makarna Peynirli. Söğüş salata
ara 3 un kurabiyesi
su 2 lt
spor gezme
benim deeeeGünaydın canlarım
Hadi hadi kalkın da gelin bakem.burda hava çok serin.yatakdan kalkasım yok yaaa...
Kizlar bu arada bunuda o bahsettigim sitede buldum. Ibret olsun bize :))
sorma yaa dayanamıyorum resmen aş eriyorum yani 300 kalori lanet şeySen baya karam tiryakisi çıktınMenü güzel canım.
güzelmiş ha haaa :))))Kizlar bu arada bunuda o bahsettigim sitede buldum. Ibret olsun bize :))
benim de ipim var bu arada çok kalori harcatan bir spor olduğunu duymuştum, ben de katılıyım sizekızlar ip atlamaya 200 le başlayalım diyorum ben bir hafta hergün 200 atlayalım haftaya 300 e cıkarız y ada 250 sizce nasıl olur az mı çok mu ne dersiniz bugun başlayacağım ben.
Sen baya karam tiryakisi çıktınMenü güzel canım.
sorma yaa dayanamıyorum resmen aş eriyorum yani 300 kalori lanet şey(
güzelmiş ha haaa :))))
benim de ipim var bu arada çok kalori harcatan bir spor olduğunu duymuştum, ben de katılıyım size
benim bu ay en az 3 ya da 4 kilo vermem gerek. Haziran sonu tatile gidicem İnşallah
ben tuzsuz yapamıyorum, gerçi çok fazla tuzlu yemem ama hiç tuzsuz olmuyo şekeri de tatlandırıcı ile hallediyorum :)
benden geç değil
menün gayet güzel yediğin dondurma hazır cornet tarzı ise kötü, normal top dondurmayı veriyolar zaten haftada bir. Dün akşam kardeşim gözümün içine baka baka magnum yediyarın iyi çıkarsam Vallahi bende yiycem
biraz az mı olmuş diycektim akşamki kurabiyeler işi hepten bozmuş canom beee :)) hem kuş kadar yemişsin sonra da kurabiyeee
benim deeee( uykum var
Aynı ben tadına hiç bakmasam iyi de bakınca böyle oluyor :)
sorma yaa dayanamıyorum resmen aş eriyorum yani 300 kalori lanet şey(
güzelmiş ha haaa :))))
benim de ipim var bu arada çok kalori harcatan bir spor olduğunu duymuştum, ben de katılıyım size
çikolata zaten bağımlılık yapıyor bende bir ara hergün yerdim ama bıraktım çok şükür :)
Iyi sanırım 200 yapalım bugünkızlar ip atlamaya 200 le başlayalım diyorum ben bir hafta hergün 200 atlayalım haftaya 300 e cıkarız y ada 250 sizce nasıl olur az mı çok mu ne dersiniz bugun başlayacağım ben.
benim bu ay en az 3 ya da 4 kilo vermem gerek. Haziran sonu tatile gidicem İnşallah
ben tuzsuz yapamıyorum, gerçi çok fazla tuzlu yemem ama hiç tuzsuz olmuyo şekeri de tatlandırıcı ile hallediyorum :)
benden geç değil
menün gayet güzel yediğin dondurma hazır cornet tarzı ise kötü, normal top dondurmayı veriyolar zaten haftada bir. Dün akşam kardeşim gözümün içine baka baka magnum yediyarın iyi çıkarsam Vallahi bende yiycem
biraz az mı olmuş diycektim akşamki kurabiyeler işi hepten bozmuş canom beee :)) hem kuş kadar yemişsin sonra da kurabiyeee
benim deeee( uykum var
Selam kızlar seminerim vardı sabahtan oraya gittim saat 2 de yine devam edecek. öğle arası olunca hemen bir gelip bakayım dedim. Napıyonuz?
ben de önümüzdeki sezon okullu olucam sanırım bu çığlıklar benden de çıkacakKızlaaarrrrçok sıkıldım ders çalışmam gerekiyor, kitabı açmaya bile gitmiyor elim
aynı çalışmaca :)))Selam kızlar seminerim vardı sabahtan oraya gittim saat 2 de yine devam edecek. öğle arası olunca hemen bir gelip bakayım dedim. Napıyonuz?
hamilelik öncesi hep duyduğum şeylerdir ben de denemiştim ama çok etkili olmadı ikisinde de 30 kilo aldım :))) umarım sende işe yararOhh tatil heeveririz umarım yaa.
ben tam bir keçi gibiyim valla tuzlu yemeğe bile tadına bakmadan tuz eklerdim, ama artık canım istemiyor pek.
malesef cornetti :26: kalorisi daha fazla diğerlerinden, eşimle bu konuda tartışıyoruz valla ben kutuda istiyorum özellikle diyet olanlardan o gidiyor bunu alıyor.
Kızlar bu arada benim kilo vermek istememdeki en büyük etkeni itiraf ediyorum; ileride bebek düşündüğümde zayıfken hamile kalabilmek...gerçi herkes diyor ki o hiç belli olmuyor aldı mı epey alınıyor falan ama belki bende gebelikte azıcık kilo alan şanslı kesimden olurum Zayıf olursam da ekstra avantajlı olur.
bende dibini getiririm
evet bir de o daha fazla bağımlılık yapıyor zaten ya diğerlerinden
tamamdır tatlım ben de başlıyorum bu akşammmmKatıl tatlım bir ara hergün atlıyorduk bıraktık bugün başlıyorum ben ipin ucu kaçtı yine tatilde...
ben de önümüzdeki sezon okullu olucam sanırım bu çığlıklar benden de çıkacak
aynı çalışmaca :)))
hamilelik öncesi hep duyduğum şeylerdir ben de denemiştim ama çok etkili olmadı ikisinde de 30 kilo aldım :))) umarım sende işe yarar
tamamdır tatlım ben de başlıyorum bu akşammmm
Bitsin de kurtulayım artık ya gerçekten çok sıkıldım
Bende de etkili olacağını sanmıyorum ama bu bahaneyle zayıflamış olurum kısa süreliğine de olsaa
Tatlım önemli olan doğru beslenme şeklini bulmak.ben buldum ve ikinci de kesin 20kilo almam yani eminim.sen de kendine inan.ne kadar az kiloyla hamiş kalırsan o kadar iyi...
haklısın canım sen kaçla hamile kaldın? ben hamilelikten aylar önce kötü alışkanlıklarımı bırakmayı düşünüyorumhamileykende market işi şeyler ya da hormonlu meyve sebzeler yemem kesinlikle. gönlümüzce olur umarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?