E zaten bizde senin yaptığını yapıyoz kuzucum. Ddanese yetişene kadar da öyle deyişikliklere maruz kalmış.gogom acı olduğu için zencefil koymuyorum demiş.e onun metobolizma çalıştırma özelliyi zaten aclığından...Cnm bana diyetisyenim verdiği de şöyle:
2 elma
1 limon
Yarım demet maydanoz
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
1 kök zencefil
2 litre su 15 dakika kaynayacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afferim sana,e o sütlaçıda görmeyi verdim ...Iyi akşamlar kızlar,
Bugün yogundum ugrayamadim kusura bakmayin.
Menümü yazıp sonra geçmişe bakayım biraz.
Sabah:yarim simit, domates salatalık, krwm peynir, az beyaz peynir, cay
Ara:küçük bir kase sütlac
Öğle: el kadar tavuk firinda pismis, salata
Aksam:2 tane minicik patlıcan dolma, yoğurt
Günü kapattim.
1 saat yürüyüş yaptim
Bol su ictim.
günaydın kılzar bildirimi yapayım hemencecik..
izin öncesi: 54.3
bu hafta:55.0
fark:+0.7
yüzdesi :% -0.32
ancak bu kadar toparlabilmişim kızlar +1.5 den geriye kalan +0.7
Bende aynı durumdayımgünaydın kılzar bildirimi yapayım hemencecik..
Herkese günaydınlaaaar.umarım hepimiz güzel sonuçlarla geliriz.ben de korktuğum kadar deyilmiş.en azından sabitim.65.200leri gördükden sonra sabit kalmaya seviniyorum nerdeyse.öbür haftayı yazıcaz galiba
Öbür hafta 65.000
Bu hafta 64.200
Fark 800
Yaaa.yine yüzdüyi yazmayı unuttum..
Not:hesaplayıp ekledim. 1.23 yüzde.
Bende aynı durumdayım
Tebrikler canım.
Herkese günaydınlaaaar.umarım hepimiz güzel sonuçlarla geliriz.ben de korktuğum kadar deyilmiş.en azından sabitim.65.200leri gördükden sonra sabit kalmaya seviniyorum nerdeyse.öbür haftayı yazıcaz galiba
Öbür hafta 65.000
Bu hafta 64.200
Fark 800
Evde yap canım ip atliyomus gibi zıplama yap.
Hmm afiyet olsun güzel olmuş.
Inşallah canım.
Bende yapıyorum ama zencefil aci yapıyo katmıyorum.
Canım gec geldim, geçmişe bakayım dedim ama uyuyakalmisim. Menumu yazip cikmis oldum gece yani.anam kimselerde kalmadı bende kaçıyorum.. damlanurum burdaydın nereye kaçtın hemen??? ellenaz canım senin menüyü göremedim bi sen kalmışsıni,yisindir biraz daha umarım.. iyi akşamlar kızlar gece gelebilirim belki uyumazsam görüşürüz..
1.5 kg artiya göre iyi toparlamissin canım, en zorunu sen yasiyosun bencd en zayifimiz sensin.700gr cok iyi bu yüzden.günaydın kılzar bildirimi yapayım hemencecik..
Canim saglik olsun. Bu hafta diyet demeyelim sağlıklı besleniyoruz diyelim gogoyada söylemiştim.Herkese günaydınlaaaar.umarım hepimiz güzel sonuçlarla geliriz.ben de korktuğum kadar deyilmiş.en azından sabitim.65.200leri gördükden sonra sabit kalmaya seviniyorum nerdeyse.öbür haftayı yazıcaz galiba
Öbür hafta 65.000
Bu hafta 64.200
Fark 800
Bu hafta o milfoyler kötü oldu canım bence. Menun iyi olmus.Dün gece çok uykum vardı raporumu vermeden uyumuşum.
Sabah 2dilim ekmek,lor,domates,peynir
Ara çay
Öyle 3kepçe yoğurt çorbası,2dilim ekmek
Ara 1dilim elma
Akşam 3kepçe çorba,1dilim ekmek,2ince dilim kızarmış patlıcan
Ara domates,peynir(akşam yemeyini 5de yediyim için 8gibi çok acıkmıştım,yazı bundan seviyorum işte doyuracak alternativler oluyor)
Ara 3hurma çay,dondurma
Su 1.5litre,spor yok.
Bence bu hafta spor yapsam daha iyi olurdu.bir de şu perşenbe bildiriminin nesi kötü biliyormusunuz.mesela ben cumartesi pazar nişan hazırlıkları nişandayım..şimdi sonra perşenbeye 3gün kalıyor.toparlaması zor oluyor.burdan da 2güne hadi ya nasıl olsa bildirimi yaptık diyoruz azcık tozuta biliyoruz.
Gogom üzülme diyet yok bu hafta biz sağlıklı besleniyoruz.Bende aynı durumdayım
Tebrikler canım.
Tebrikler canım, maşallah cok iyi.Kızlar Günaydın sabah sabah cosmussunuz:)
Bende hemen kilo bildirimi yapayım gelcem geri:)
Izinden önce: 84.1
Şimdi: 80.9
Fark:3.2
Cnm bünyen direniyor olabilir o yüzden bu aralar genellikle artıları görüyorsun. Biraz sporla destekle ufak kaçamaklara da dikkat et olacak bence:)
Haftasonu düzen bozuldu evimde olmayınca kaçamak yapmasamda sporda yapmadım ama bosverdim takmiyorum artık.Ayyy kuzum ya. Neden ki artıdasın.hiç öyle çok kaçamak falan da yoktu ama.hmmm
Cnm kuru kök Zencefili hiç parcalamadan atarsan acı olmuyor
***4. TAKIM 362. ETAP***
Ebrueva68.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Damlanur1065.0/64.2 /0.8/%0.63 )kilosu 2'ye bölündü
gogo240568.2/ 69.2/ +1/%-0.73 )kilosu 2'ye bölündü
tutatse8557.4/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz76.7/ 75.0/ 1.7/%1.11 )kilosu 2'ye bölündü
Topraks68.5/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
ED200664.9/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü
sadness101257.4 / / /% )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk82.3/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Ddanes: (54.3/ 55.0/ +0.7/%-0.32 )359.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 4'e bölündü
Kararrrsabirr: (84.1/ 80.9/ 3.2/% 1.90)360.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 2'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
canım bu defa bişeyleri fazla kattım heralde çok acı oldu çay.. ben bildiğim gibi yazayım kızlar da yanlışım varsa düzeltsin..
1 parça taze küçük doğranmış zencefil, yarım demet maydanoz, 1yeşil elma kabuklarıyla çekirdeği çıkartılmış dilimlenmiş,1 limon kabuklarıyla dilimlenmiş, 2 kabuk tarçın, 1 yemek kaşığı tane karabiber 2 lt suya ekle 30 dk kaynat 30 dk demle süz dolaba at yemeklerden sonra 1er fincan...
canım ben yokmuyum listede..
bende aynı siteden bakıyorum orda da ddanesim canım.. bu ara pek girmedim ama en doğru orasının hesapları gelmişti bana ve kullanımı da kolay..
karam dışında gayet güzel
geziyoruz çalışıyoruz arası bişey canım..
ne dersi canım açıköğretim mi?
Cnm sagol eve gidiyorum şimdi yorgunluk tan öldüm
Ayy bnmde calismam gerekhem de ingilizce
Kızlar selam napiyonuz çiğkofte partisine davrtliyim ancak gidiyorum yoldayım daha:)
Menümü yazayım; Kahvaltı: yarım simit, 2dilim peynir, 5 zeytin
Öğle Yemeği : 1kase mercimek çorbası
Ara:2 elma
Akşam; yemek yemedim çiğkofte yemek için. Normalde 8 köfte hakkım var ama vakit geç oldu oyüzden ben 4 köfte yanında ayran marul geçiştirmek istiyorum.
Su: 2 litre
Spor : ayy bugün ordan oraya baya bir yürüyüş yaptım telfnmdaki adimsayar 9129 adım diyor:)
amannnnn,afferim sana nasıl başarıyorsun her hafta bu kadar vermeyi.bir sırrın varmı tatlım.ben bir hafta daha böyle verirsem.hooooop mezunum...Kızlar Günaydın sabah sabah cosmussunuz:)
Bende hemen kilo bildirimi yapayım gelcem geri:)
Izinden önce: 84.1
Şimdi: 80.9
Fark:3.2
yok tatlım ya çok şükür 4aydır buradayım bahtıma artıları sadece hafta içi göre bildim,cumaya hep toparladım en kötüsü sabit oldum.ama bir şeyler yapmam gerek bence.ben diyetimden sıkılmadım seve seve yapıyorum ama kilo vermem gerekkkkkk...Cnm bünyen direniyor olabilir o yüzden bu aralar genellikle artıları görüyorsun. Biraz sporla destekle ufak kaçamaklara da dikkat et olacak bence:)
bak tatlım ofladın ama yaptın sonunda.e her kes gelsin de ceza ödül işini de hall edelim.bence ceza 1saat spor herkese,ödül bir öyğün olucak...Günaydin guzeller.
Kilo bildirimim
Gecen hafta:76.700
Bugun:75
Fark:1.700
Yüzde:2.21
Hedefimi tutturmusum ama bu hafta daha fazla dikkat edicem inşallah.
Umarim hepinizin sonuclari iyidir ve çok mutlu olursunuz hepiniz tartida.
kuzum sen neden böyle az az geliyorsun ki,bazen aşağıda online olduğunu görüyorum ama yazmıyorsun ki....64,6 kilom hesaplamayı yapamıyorum
döner yersen tabi ki 600gram artı çıkarsın kuzucuk...günaydın kızlar
öncelikle hedefimi tutturamadım daha hedefime yaklaşmıştım ama bu sabah düne göre 600 gr artı çıktım. Regl olmama birkaç gün kaldı sanırım onun şişliği, öyle ümit ediyorum :))
menümü de yazayım
sabah
b.peynirli tost
çay
ara
yeşil çay
5 eti burçak
öğlen
döner porsiyon
ayran
ara
yok
akşam
bir tabağa az taze fasulye, az et sote az da pilav koydum
salata
su 2 lt
spor 150 ip atlama
Tarif için sağol canım bunların çekilmişleri var bende (zencefil, karabiber). temin ettiğimde yaparım. Evet o site güzel gerçekten.
Açıköğretim canım.
Ben ingilizceyi bıraktım valla çalıştıkça dahada batıyorum.
Benim o adımsayar 3500'ü geçmiyor günlükHangi uygulamayı kullanıyorsun? Bu arada tebrikler güzel kilo vermişsin.
Menü güzel olmuş canım.günaydın kızlar
öncelikle hedefimi tutturamadım daha hedefime yaklaşmıştım ama bu sabah düne göre 600 gr artı çıktım. Regl olmama birkaç gün kaldı sanırım onun şişliği, öyle ümit ediyorum :))
menümü de yazayım
sabah
b.peynirli tost
çay
ara
yeşil çay
5 eti burçak
öğlen
döner porsiyon
ayran
ara
yok
akşam
bir tabağa az taze fasulye, az et sote az da pilav koydum
salata
su 2 lt
spor 150 ip atlama
Günaydın kızlarr nasılsınız? bir günaydın demeden alıntılara daldım, unutuyorum sonra cevaplamayı.
ilk menümü yazayım.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim k.ekmek, çay
Yeşilçay
Öğle: 1 kase Yayla çorbası, 4 kaşık kabak yemeği, 1,5 dilim k. ekmek
Akşam: 1/2 kase yayla çorbası, 3 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık peynirli erişte, salata
3 top dondurma, 3 çilek
2 lt su.
En son kilom: 57,4
Bu hafta : 57,1
Ortalama : 0,70 buldum ama yanlış gibi geldi birde 2'ye bölünecek olayı var kızlar rica etsem biri hesaplar mı? Birde nasıl olduğunu yazarsanız not alacağım artık olmuyor böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?