Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biz yeni eve girebildik az sonra cikcaz yüzmeye gitcem o kadar yorgunumki canım istemiyo hiç.

Sanmıyorum canım ama vardır bir bildikleri herhalde. Uykuya pek fırsatım olmuyo benim 2 gündür 5de ayaktayiz kızım sagolsun ama fatsecrettede oyle bisey vardi uyku dinlenme vs hepsi kalori yaktiriyordu sanki.

Selam kızlar.
Karar verdiğim gibi tartilmiyorum persembeden beri ama bir merak ediyorum bir merak ediyorumki anlatamam ya.
Perşembe sabahini iple çekiyorum ve motivasyonum iyi hala.

Sanmıyorum canım ama vardır bir bildikleri herhalde. Uykuya pek fırsatım olmuyo benim 2 gündür 5de ayaktayiz kızım sagolsun ama fatsecrettede oyle bisey vardi uyku dinlenme vs hepsi kalori yaktiriyordu sanki.

iyi o zaman 160 kalori yakmışım cimcime uyurken sen uyuyamıyor musun canım? çok zordur ya ben ben olmaktan çıkarım öyle bir durumda

Selam kızlar.
Karar verdiğim gibi tartilmiyorum persembeden beri ama bir merak ediyorum bir merak ediyorumki anlatamam ya.

benim motivasyon cozuttu biraz :)) ama olsun salmış değilim en azından. Yarın da sadece kahvaltıyı sıkı yaparım malum evdeyim, nişanımız var o yüzden evde yemeğe saldırmam.

Canım o uyurken ben onun yemeğini hazırlıyorum yada akşam yemeği vs derken uyanıyor zaten ki bu aralar uykusu çok hafif. Sabah 5de yanıma gelip durtüp meme meme diyo simdi gulsemde sabah pek mutlu oldugumu soyleyemeyecegim canım. Sende alisirsin olunca bebis canım, anne olunca uyku yemek bakim hepsi dert oluyor tabi temizlik ütü vs de var ama hallediyosun bisekilde. Sadece mükemmel olmuyor hicbbiri (benim için böyle en azından, belki mükemmel bir şekilde yapabilen vardır, kimbilir)
Tartilma sende canım, çok merak ve heves oluyor inşallah tartida uzulmem simdilik durum bu.
Motivasyon konusundada kacamak yaptım nasıl olsa diye düşünme her zaman toparlama sansin var, olan oldu deyip gerisini getirme yeter bence canım.

Farkındayım bunların canım valla bana herkes senin çocuğun yaramaz olsa kafayı yersin diyorlar ama çocuk olunca insan biraz daha rahata veriyor zaten bence olması gereken de bu. Bana sorarsan mükemmel yapan yoktur. Bundan daha mükemmeli de zaten yavaş yavaş ama derinden insanı yorar. Çünkü kendine özel tek bir anı kalmaz insanın o kadar işle detayıyla uğraşmaya kalkarsak. Yok canım motivasyonum azalsa bile salmamaya bakıyorum her şeyin telafisi var hayatta :)) olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bu arada iyi akşamlar canım Allah'ın izniyle pazartesi görüşürüz.
Kızlar sizlere de iyi akşamlar...

Sağol canım, sanada iyi akşamlar ve iyi tatiller, görüşürüz pazartesi.

İyi geceler kuzular.afedersiniz ya gelemedim. Çok yoğundum,arkadaşımızdayız.nişan hazırlıkları mahv etti beni.vayılıcak gibiyim.çok yürüyüş yaptım bugün çok.ağlıycak gibi yorgunum.burda da net yok.internet paket aldım bende.yarın da yoğun olurum muhtemelen gelemem.inşallah pazartesiden tam gaz buradayım...bu arada özledim hepinizi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar.
Ben dayanamadım dün tartildim ama bugün tartılmadım. Dayanamıyorum bazen yaaa

Anne olunca herşey değişiyor yaa bana annem bile derdi sen uykudan kalkıp çocuk bakamazsin diye.ama öyle olmuyomus nefes alışı değişse uyaniyodum. Annelik başka bişey yaaa. Yemek yapatken hep ona göre yapiyosum öyle sevmez böyle sever onu yer bunu yemez. Diş cikarirken yemek yemedigi bigün 3 çeşit corba yaptığım oldu belki yer diye esim akşamına geldi ne yemek var soruyo 3 tencere var hepsi çorbainsan asla yapmam dediği seyleri seve seve yapiyo.

Günaydın. Bugün kimsecikler uğramamış aaa nerdesiniz topic tatile mi girdi ne :)

Selam herkese gelebildim nihayet ama kimse yok. Sabahtan beri branch dayiz şimdide sinemadayiz kızımla tinker bel izliycez sonra yüzme var yine akşama kadar disardayiz. Bugün kü branch okuldan veli arkadaslarla her ay toplaniyoruz hem gün hem doğumgünü kutlaması. Hep diyolar ne kadar zayifladin diye bugün bikaç tanesiyle bi iddia başlattık 22 haziranda bi çocuğun sünnet düğünü var ona kadar 3 kilo verme iddiası. Sabah tartı fotografi cekicez bakalım nasıl olcak

Selam kızlar bende bi bakayim dedim cidden kimseler ugramamis.. Nöbetçi yim yine çok yoğun bu saat oldu yeni oturdum . firsat bulursam menumu yazmaya gelicem görüşürüz guzeller

Iyi nöbetler canım

Yaaa tartilma ama gogocum.
Aynen ya hala sabah yesin diye bir sürü sey hazirliyorum. Bu sabah tost yaptim yemedi, muhallebi yaptim yüzüne bakmadi.krep yaptim onuda yemedi deliricek gibi oluyorum ama hazirlamaktanda geri duramiyorum. Zor olsada bir bakışı gülüşü unutturuyor herseyi

Pazar rehaveti canım bizde disardaydik yeni geldik. Kolay gelsin canım sanada.

Selam kizlar
Dünkü menumu yazayım aklimdayken.
Sabah:2 sigara böreği, domates salatalik
Öğle:etli türlü, 2 catal pilav,2 ck domates corba, ayran
Aksam:ıspanak yemegi 4yk,4yk yogurt
Ara:1 mini nugger
Bol su ictim.
Yürüyüş yapmadim ama depremden sonra aksam 4.5 a kadar disardaydim (park avm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…