Sanmıyorum canım ama vardır bir bildikleri herhalde. Uykuya pek fırsatım olmuyo benim 2 gündür 5de ayaktayiz kızım sagolsunSanırım öyle canım, dünün telafisini yapıyorum inat ettim, çünkü dün akşamda fazla kaçırdım. Akşamı da nesfit ile geçiştirebilirsem telafi etmiş olacağım hemen hemen. Ya bu arada gece uykusu haricinde uykular kalori yaktırıyormuş doğru mu acaba bu? kalori takibi yaptığım sitede yazıyor. bana tuhaf geldi
Biz yeni eve girebildik az sonra cikcaz yüzmeye gitcem o kadar yorgunumki canım istemiyo hiç.
Ayy yapma sakın canım, ne güzel kilo vermistin yazık etme.Yemek yiyesim var hele de abur cubur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanmıyorum canım ama vardır bir bildikleri herhalde. Uykuya pek fırsatım olmuyo benim 2 gündür 5de ayaktayiz kızım sagolsunama fatsecrettede oyle bisey vardi uyku dinlenme vs hepsi kalori yaktiriyordu sanki.
Selam kızlar.
Karar verdiğim gibi tartilmiyorum persembeden beri ama bir merak ediyorum bir merak ediyorumki anlatamam ya.
Perşembe sabahini iple çekiyorum ve motivasyonum iyi hala.
Canım o uyurken ben onun yemeğini hazırlıyorum yada akşam yemeği vs derken uyanıyor zaten ki bu aralar uykusu çok hafif. Sabah 5de yanıma gelip durtüp meme meme diyoiyi o zaman 160 kalori yakmışımcimcime uyurken sen uyuyamıyor musun canım? çok zordur ya ben ben olmaktan çıkarım öyle bir durumda
benim motivasyon cozuttu biraz :)) ama olsun salmış değilim en azından. Yarın da sadece kahvaltıyı sıkı yaparım malum evdeyim, nişanımız var o yüzden evde yemeğe saldırmam.
Canım o uyurken ben onun yemeğini hazırlıyorum yada akşam yemeği vs derken uyanıyor zaten ki bu aralar uykusu çok hafif. Sabah 5de yanıma gelip durtüp meme meme diyosimdi gulsemde sabah pek mutlu oldugumu soyleyemeyecegim canım. Sende alisirsin olunca bebis canım, anne olunca uyku yemek bakim hepsi dert oluyor tabi temizlik ütü vs de var ama hallediyosun bisekilde. Sadece mükemmel olmuyor hicbbiri (benim için böyle en azından, belki mükemmel bir şekilde yapabilen vardır, kimbilir)
Tartilma sende canım, çok merak ve heves oluyor inşallah tartida uzulmem simdilik durum bu.
Motivasyon konusundada kacamak yaptım nasıl olsa diye düşünme her zaman toparlama sansin var, olan oldu deyip gerisini getirme yeter bence canım.
Sağol canım, sanada iyi akşamlar ve iyi tatiller, görüşürüz pazartesi.Farkındayım bunların canım valla bana herkes senin çocuğun yaramaz olsa kafayı yersin diyorlar ama çocuk olunca insan biraz daha rahata veriyor zaten bence olması gereken de bu. Bana sorarsan mükemmel yapan yoktur. Bundan daha mükemmeli de zaten yavaş yavaş ama derinden insanı yorar. Çünkü kendine özel tek bir anı kalmaz insanın o kadar işle detayıyla uğraşmaya kalkarsak. Yok canım motivasyonum azalsa bile salmamaya bakıyorum her şeyin telafisi var hayatta :)) olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bu arada iyi akşamlar canım Allah'ın izniyle pazartesi görüşürüz.
Kızlar sizlere de iyi akşamlar...
Ben dayanamadım dün tartildim ama bugün tartılmadım. Dayanamıyorum bazen yaaaSelam kızlar.
Karar verdiğim gibi tartilmiyorum persembeden beri ama bir merak ediyorum bir merak ediyorumki anlatamam ya.
Perşembe sabahini iple çekiyorum ve motivasyonum iyi hala.
Canım o uyurken ben onun yemeğini hazırlıyorum yada akşam yemeği vs derken uyanıyor zaten ki bu aralar uykusu çok hafif. Sabah 5de yanıma gelip durtüp meme meme diyosimdi gulsemde sabah pek mutlu oldugumu soyleyemeyecegim canım. Sende alisirsin olunca bebis canım, anne olunca uyku yemek bakim hepsi dert oluyor tabi temizlik ütü vs de var ama hallediyosun bisekilde. Sadece mükemmel olmuyor hicbbiri (benim için böyle en azından, belki mükemmel bir şekilde yapabilen vardır, kimbilir)
Tartilma sende canım, çok merak ve heves oluyor inşallah tartida uzulmem simdilik durum bu.
Motivasyon konusundada kacamak yaptım nasıl olsa diye düşünme her zaman toparlama sansin var, olan oldu deyip gerisini getirme yeter bence canım.
Farkındayım bunların canım valla bana herkes senin çocuğun yaramaz olsa kafayı yersin diyorlar ama çocuk olunca insan biraz daha rahata veriyor zaten bence olması gereken de bu. Bana sorarsan mükemmel yapan yoktur. Bundan daha mükemmeli de zaten yavaş yavaş ama derinden insanı yorar. Çünkü kendine özel tek bir anı kalmaz insanın o kadar işle detayıyla uğraşmaya kalkarsak. Yok canım motivasyonum azalsa bile salmamaya bakıyorum her şeyin telafisi var hayatta :)) olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bu arada iyi akşamlar canım Allah'ın izniyle pazartesi görüşürüz.
Kızlar sizlere de iyi akşamlar...
Selam kızlar bende bi bakayim dedim cidden kimseler ugramamis.. Nöbetçi yim yine çok yoğun bu saat oldu yeni oturdum . firsat bulursam menumu yazmaya gelicem görüşürüz guzeller
Iyi nöbetler canım
Ben dayanamadım dün tartildim ama bugün tartılmadım. Dayanamıyorum bazen yaaa
Anne olunca herşey değişiyor yaa bana annem bile derdi sen uykudan kalkıp çocuk bakamazsin diye.ama öyle olmuyomus nefes alışı değişse uyaniyodum. Annelik başka bişey yaaa. Yemek yapatken hep ona göre yapiyosum öyle sevmez böyle sever onu yer bunu yemez. Diş cikarirken yemek yemedigi bigün 3 çeşit corba yaptığım oldu belki yer diye esim akşamına geldi ne yemek var soruyo 3 tencere var hepsi çorbainsan asla yapmam dediği seyleri seve seve yapiyo.
Pazar rehaveti canım bizde disardaydik yeni geldik. Kolay gelsin canım sanada.Selam kızlar bende bi bakayim dedim cidden kimseler ugramamis.. Nöbetçi yim yine çok yoğun bu saat oldu yeni oturdum . firsat bulursam menumu yazmaya gelicem görüşürüz guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?