Pazar rehaveti canım bizde disardaydik yeni geldik. Kolay gelsin canım sanada.
Güzel olmuş canım menünIyi geceler hepinize.
Bugünkü menumude yazayım da biraz hareket olsun topikte çok durgun bugün.
Sabah:2 dilim ekmek (t.bugday) az krem peynir, domates, salatalık.
Öğle:mc turkonun köftelerini ve icindeki garniturlerini yedim , zero içtim yanında. Patates, ketçap, mayonez yemedim.
Akşam:3 yk domatesli kavrulmuş et,2 yk makarna, 4 yk yogurt
Ara; 1 mini nugger.
Günü kapattım.
1 saat park vardi yürüdük. Günün geri kalanindada disa4daydik zaten, hareket halindeydim.
Günaydın canım ozlettin kendiniGünaydın canlarım . Hepimiz için güzel bir gün olsun.annemlere geldim ben de.kızım burda ya onu eve götürmek için geldim.çok yorgunum çok.uyukum var çok...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah veli arkadaslarla girdiğimiz iddia için çektim :)
Günaydın canım, hoşgeldinGünaydın canlarım . Hepimiz için güzel bir gün olsun.annemlere geldim ben de.kızım burda ya onu eve götürmek için geldim.çok yorgunum çok.uyukum var çok...
Hadi bakalım gogocum 3 kiloydu dimi iddia valla 65sin kismetse bu durumda inşallah.Sabah veli arkadaslarla girdiğimiz iddia için çektim :)
Anladığım kadarıyla 3kilo için iddiaya girmişsin .ne kadar zamana peki?Sabah veli arkadaslarla girdiğimiz iddia için çektim :)
Günaydın güzeller,
Tartiya son 3 kala güzel sağlıklı bir hafta geçirin emi.
Öptüm hepinizi.
Inşallah görürsün istediğin kiloyu canım.Ben şu kiloyu gördüğümde Victoria's Secret yılbaşı defilesine çıkacak kadar güzel hissedeceğim kendimi herhalde.Darısı başıma (ve mümkünse 10 kilo daha azı da !!!)
Evet canım inşallahGünaydın canım, hoşgeldin
Hadi bakalım gogocum 3 kiloydu dimi iddia valla 65sin kismetse bu durumda inşallah.
22 hazirana kadar canım.Anladığım kadarıyla 3kilo için iddiaya girmişsin .ne kadar zamana peki?
Güzelim tartılmadın dim?vallaha be bugün bile tartılmadım.dün yediyim 1ince dilim nişan pastası hariç kaçamağım olmadı hiç.onun içi gerek duymadım.şimdi 3günde daha sıkı devammmm..
Anladığım kadarıyla 3kilo için iddiaya girmişsin .ne kadar zamana peki?
Güzelim tartılmadın dim?vallaha be bugün bile tartılmadım.dün yediyim 1ince dilim nişan pastası hariç kaçamağım olmadı hiç.onun içi gerek duymadım.şimdi 3günde daha sıkı devammmm..
Sen de hoş geldin kuzum.gördüm katıldığını ama bi hoşgeldin diyemedim.inşallah hedefine ulaşırsın. Ümitsizlik yok,sağlıklı hayat var...Ben şu kiloyu gördüğümde Victoria's Secret yılbaşı defilesine çıkacak kadar güzel hissedeceğim kendimi herhalde.Darısı başıma (ve mümkünse 10 kilo daha azı da !!!)
Evet hem kaçamak yapmadım hem de çok çok tempolu 3gün geçirdim.bugün de onların bedelini öpüyorum işte.çok çok yorgunum. Ayakta durucak halim yok.sanki vücudum pes etmiş durumda.Yok kuzum tartilmadim persembeye kadar yok. Bak ise yaramis tartilmamak sende kacamak yapmamissin
Anaaa kız 3 4 butu nerene yedin,o döner ne öyle...hmmmm...çok çok kızdım...Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir. Yazacak adam akıllı bir menüm yok ama alışkanlık yazayım yine
24.05.14(c.tsi)
Sabah: 1 kase müsli
Öğle: Yarım ekmek tavuk döner, ayran
Akşam: 1 kase müsli
25.05.14 (pazar)
Sabah: Yeşilçay
1 kk peynir, 1 omlet, patates kızartması (miktarını unuttum ama 1 orta boy patatesten çıkacak kadar vardı) 2 dilim ekmek, 3 çay
Öğle: Yok
Akşam: tavuk ızgara 3-4 but, 1 bardak kola, 2 kaşık pilav, 1 közlenmiş domates
yine kan verdimkalp çarpıntım geçmedi
Sen de hoş geldin kuzum.gördüm katıldığını ama bi hoşgeldin diyemedim.inşallah hedefine ulaşırsın. Ümitsizlik yok,sağlıklı hayat var...
Evet hem kaçamak yapmadım hem de çok çok tempolu 3gün geçirdim.bugün de onların bedelini öpüyorum işte.çok çok yorgunum. Ayakta durucak halim yok.sanki vücudum pes etmiş durumda.
Anaaa kız 3 4 butu nerene yedin,o döner ne öyle...hmmmm...çok çok kızdım...
Ne olmuş sana kuzum ya.kaç gündür yokum.geçmişe de baktım ama kaçırmışım herhalde. Bir problemin mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?