Canım haklısın valla ne sebze ne meyve var bir kaç gündür böyle hazırdan yiyorum sağlıksız da oluyor. Normalinde de tok olsam bile yerim o kadar, o kapasite mevcut bendeama dün nişanımız vardı bizimde kahvaltıyı 12 gibi yaptım akşama çook acıkmıştım. Kalorilerine baktım hedeflediğim kalorinin fazlasını almamışım ama bakalım perşembe belli olur artık. Burası da bayağı durgun son günlerde.:44:
Selam kızlar bbbiraz gec oldu ama geldim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım kararsabır bilir sanırım maksimum 21 gün icilir sanırım genelde öyledir ya.Kızlar metabolizma çayını kaç gün içip kac gün ara vercez.
Canım kötü olmus az ve sağlıksız sanki ama daha zaman var, toparlarsın üzülme.Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir. Yazacak adam akıllı bir menüm yok ama alışkanlık yazayım yine
24.05.14(c.tsi)
Sabah: 1 kase müsli
Öğle: Yarım ekmek tavuk döner, ayran
Akşam: 1 kase müsli
25.05.14 (pazar)
Sabah: Yeşilçay
1 kk peynir, 1 omlet, patates kızartması (miktarını unuttum ama 1 orta boy patatesten çıkacak kadar vardı) 2 dilim ekmek, 3 çay
Öğle: Yok
Akşam: tavuk ızgara 3-4 but, 1 bardak kola, 2 kaşık pilav, 1 közlenmiş domates
Geçmiş olsun canım, haber verirsin bizede sonuçları alinca.yine kan verdimkalp çarpıntım geçmedi
Sen de hoş geldin kuzum.gördüm katıldığını ama bi hoşgeldin diyemedim.inşallah hedefine ulaşırsın. Ümitsizlik yok,sağlıklı hayat var...
Evet hem kaçamak yapmadım hem de çok çok tempolu 3gün geçirdim.bugün de onların bedelini öpüyorum işte.çok çok yorgunum. Ayakta durucak halim yok.sanki vücudum pes etmiş durumda.
Anaaa kız 3 4 butu nerene yedin,o döner ne öyle...hmmmm...çok çok kızdım...
Ne olmuş sana kuzum ya.kaç gündür yokum.geçmişe de baktım ama kaçırmışım herhalde. Bir problemin mi var?
Iyi olmuş canım, banada lazım bir arkadas ama benim gibi cocuklusundan. Ben parkta edindim arkadaş kizim sagolsun.Kızlar benim burada bir arkadaşım var.çocukları dışarıda birlikte gezdiririz.o da kilolu.aslında kilosu fazla deyil ama toto kısmı çok büyük.o da hep diyetimi sorardı.buraya gelmesini söyledim bakmış ama bir şey anlamamış.o da bana her gün rapor veriyor.hep diyetteyim derdi ama,kilom hiç azalmıyor derdi . benimle başlayalı 6 güne 66dan 64e inmiş bile.artık hergün birlikde yürümeyi karar aldık.bu benim için çok iyi oldu.yalnız sıkıcıydı baya . cuma günü 1.5saat yürüdüm . şimdi dersdeyim ama 1saate biter yürürüm yine.bakalım bugün kaç olucak.ama halim de yok hiç.uykum var çok . inşallah yapa bilirim. ..
Buralardayim bende, sabah alışverişe ciktim, geldim temizlik yaptim, camasir yikiyorum bi yandan, kızımı uyuttum yemek koydum ocaga ve bu kosturmaca içinde yemek yemeyi unuttum 1 avuc leblebi, az burgu peynir (dolabba yerlestirirken attim agzima) yemek yaparkende yarim havuc yedim. Şoktayım şu an farkında bile degildim biliyormusun ama diyorumki bisey eksikkk. Yemegim pissin ondan yerim artik ya.Sorma kuzum ya.evet cumartesi pazarı anladık ama bugün niye böyle oldu anlamadım.nerde kızlar acaba.ben annemlerdeydim.1 2 saat oldu geleli.ben de su içemedim doğru dürüst. Sabahdan 1bardak bile içmedim.belki akşam meto çayı da yaparım . ya canım. Senin kilon kaç?hedefin kaç?ben unutuyorum hep seni.fazla deyil biliyorum ama rakam hatırlamıyorum
Canım kararsabır bilir sanırım maksimum 21 gün icilir sanırım genelde öyledir ya.
Canım kötü olmus az ve sağlıksız sanki ama daha zaman var, toparlarsın üzülme.
Geçmiş olsun canım, haber verirsin bizede sonuçları alinca.
Iyi olmuş canım, banada lazım bir arkadas ama benim gibi cocuklusundan. Ben parkta edindim arkadaş kizim sagolsun.
Buralardayim bende, sabah alışverişe ciktim, geldim temizlik yaptim, camasir yikiyorum bi yandan, kızımı uyuttum yemek koydum ocaga ve bu kosturmaca içinde yemek yemeyi unuttum 1 avuc leblebi, az burgu peynir (dolabba yerlestirirken attim agzima) yemek yaparkende yarim havuc yedim. Şoktayım şu an farkında bile degildim biliyormusun ama diyorumki bisey eksikkk. Yemegim pissin ondan yerim artik ya.
Hoşgeldin canım.
Yeni gelen arkadasimiz var sanırım birde, oda hosgelmis.
Ben karpuz yicektim yaaaa. Şaka gibi.İş yapınca öyle oluyor zaten.insan unutuyor yemeyi.ama öyün atlamamaya çalış kuzum
Bol tavuklu olmuş ama düzensiz haftasonu olunca kaçıyor duzenimiz.Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir. Yazacak adam akıllı bir menüm yok ama alışkanlık yazayım yine
24.05.14(c.tsi)
Sabah: 1 kase müsli
Öğle: Yarım ekmek tavuk döner, ayran
Akşam: 1 kase müsli
25.05.14 (pazar)
Sabah: Yeşilçay
1 kk peynir, 1 omlet, patates kızartması (miktarını unuttum ama 1 orta boy patatesten çıkacak kadar vardı) 2 dilim ekmek, 3 çay
Öğle: Yok
Akşam: tavuk ızgara 3-4 but, 1 bardak kola, 2 kaşık pilav, 1 közlenmiş domates
kızlarrr hastanelerde gezmekten ömrüm tukendi
yine kan verdimkalp çarpıntım geçmedi
Zor canım hastane işleri ben hastanede olduğum halde bi muayene bi kan ver sonuç al bütün gün uğraşıyorum.akşam kursum var tekrar hastaneye gitcem giremem bu gün tekrar
Süper canım yanına arkadaş olması. Sende daha çok motive olursun.Kızlar benim burada bir arkadaşım var.çocukları dışarıda birlikte gezdiririz.o da kilolu.aslında kilosu fazla deyil ama toto kısmı çok büyük.o da hep diyetimi sorardı.buraya gelmesini söyledim bakmış ama bir şey anlamamış.o da bana her gün rapor veriyor.hep diyetteyim derdi ama,kilom hiç azalmıyor derdi . benimle başlayalı 6 güne 66dan 64e inmiş bile.artık hergün birlikde yürümeyi karar aldık.bu benim için çok iyi oldu.yalnız sıkıcıydı baya . cuma günü 1.5saat yürüdüm . şimdi dersdeyim ama 1saate biter yürürüm yine.bakalım bugün kaç olucak.ama halim de yok hiç.uykum var çok . inşallah yapa bilirim. ..
Sorma kuzum ya.evet cumartesi pazarı anladık ama bugün niye böyle oldu anlamadım.nerde kızlar acaba.ben annemlerdeydim.1 2 saat oldu geleli.ben de su içemedim doğru dürüst. Sabahdan 1bardak bile içmedim.belki akşam meto çayı da yaparım . ya canım. Senin kilon kaç?hedefin kaç?ben unutuyorum hep seni.fazla deyil biliyorum ama rakam hatırlamıyorum
Canım kararsabır bilir sanırım maksimum 21 gün icilir sanırım genelde öyledir ya.
Canım kötü olmus az ve sağlıksız sanki ama daha zaman var, toparlarsın üzülme.
Geçmiş olsun canım, haber verirsin bizede sonuçları alinca.
Iyi olmuş canım, banada lazım bir arkadas ama benim gibi cocuklusundan. Ben parkta edindim arkadaş kizim sagolsun.
Buralardayim bende, sabah alışverişe ciktim, geldim temizlik yaptim, camasir yikiyorum bi yandan, kızımı uyuttum yemek koydum ocaga ve bu kosturmaca içinde yemek yemeyi unuttum 1 avuc leblebi, az burgu peynir (dolabba yerlestirirken attim agzima) yemek yaparkende yarim havuc yedim. Şoktayım şu an farkında bile degildim biliyormusun ama diyorumki bisey eksikkk. Yemegim pissin ondan yerim artik ya.
Hoşgeldin canım.
Yeni gelen arkadasimiz var sanırım birde, oda hosgelmis.
Bol tavuklu olmuş ama düzensiz haftasonu olunca kaçıyor duzenimiz.
Zor canım hastane işleri ben hastanede olduğum halde bi muayene bi kan ver sonuç al bütün gün uğraşıyorum.
Süper canım yanına arkadaş olması. Sende daha çok motive olursun.
Merhaba canım hoşgeldin.
Bu tarafta yagmadi canım ya.İstanbulda ki hatunlar dünkü yağmura şahit oldunuz mu? Yıldırım düşmüş, yanımızda ki binada 20 dairenin televizyonları yanmışçok şaşırdım.
Vaybene Güseldi Ellerine Sağlik........
Bu tarafta yagmadi canım ya.
Iyi akşamlar kızlar nerdesiniz yaa hadi gelin sohbet edelim kitap okurken uyuyakalmısım nasıl bi yorgunluksa şimdide başım ağrıyor
Yaa benim de çok çok uykum var.kızımı beslemem gerek yine.şeytan diyor kes artık 12 yemeyini . ama ya uyanırsa diye korkuyorum...
Bence bi dene canım uyanirsa devam edersin ama bikaç gün verme bakalım napicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?