- 19 Kasım 2013
- 18.937
- 34.280
- 798
Afiyet olsun canım, diyet listen sana uygun sanırım maşallah çok güzel kilo verdin bu hafta. Ne biliyim diyette ben pide yesem kaçamak derim adına ondan öyle düşündüm sanırım.yok cnm pide ödül değil benim diyetisyenim verdiği için yedim yarım porsiyon etli pide yanında 2 bardak ayran ve bol salata akşam veya öğle yemeği için yiyebilirim serbest:)
Afiyet olsun canım, diyet listen sana uygun sanırım maşallah çok güzel kilo verdin bu hafta. Ne biliyim diyette ben pide yesem kaçamak derim adına ondan öyle düşündüm sanırım.
Güzel olmuş :)) Dün benimde annem getirmişti yeni pişmiş sarmaa, çok yerim diye sofraya az koydum ama 6 tane götürdüm
Tatlım seninde pide gözüme çarptı ama anladığım kadarıyla azıcık, bugün bende mecburi öyle bir şey yiyeceğim. bir de akşam ekmek tüketmektense bulgur daha iyi diye düşünüyorum. Güzel menü.
Canım bu yemek konusunda sana nerde yasiyorsun bilmiyorum ama istanbulda büyük marketlerde hazır sandvicler var ucgen sekilde icinde tonbaligi dahil biseyler oluyor kepekli ekmeklede var tavsiye edebilirim tabi koyabilecegin bir buzdolabi varsa.
Sağolasın canım inşallah. Gamsız olması iyi canım bu hastalık kafaya takan herseyi dert edinen insan hastaligi degil kesinlikle. Allah yardimcisi olsun
Aksam karpuz varsa evde peynirle yiyebilirsin bol bol kalorisi çok düşük, acikirsan ki sanmiyorum süt icersin ara olarak dengelersim canım.
cnm pide bana serbestti diyetimde ondan yedim:) kaçamak değil yani:)
***4. TAKIM 362. ETAP***
Ebrueva68.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Damlanur1065.0/64.2 /0.8/%0.63 )kilosu 2'ye bölündü
gogo240568.2/ 69.2/ +1/%-0.73 )kilosu 2'ye bölündü
tutatse8557.4/55.2 / 2.2/%1.92 )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz76.7/ 75.0/ 1.7/%1.11 )kilosu 2'ye bölündü
Topraks68.5/68.5 /0 /%0 )kilosu 2'ye bölündü
ED200664.9/ 64.6/0.3 /%0.15 )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü izne ayrılmak istiyor
sadness101257.4 /57.1 /0.3 /%0.26 )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk82.3/82.1 / 0.2/% 0.12)kilosu 2'ye bölündü
Ddanes: (54.3/ 55.0/ +0.7/%-0.32 )359.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 4'e bölündü
Kararrrsabirr: (84.1/ 80.9/ 3.2/% 1.90)360.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 2'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %0.46
Ben 4.takıma girdim mi? Ne yapayım ?
Hoşgeldin canım iki hafta deneme süresi var katılım iyi olursa 1 haftaya düşebilir. Öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim. Hergün bir gün önceki menü su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz canım.
selam kızlar ancak yazmaya fırsat bulabildim
öncedünün menüsünü yazayım:
kahvaltı:1 dilim ekmek,2 kk light peynir.5zeytin
ara:5i1arada çay
öğle: yarım porsiyon etli pide,1 bardak ayran
ara:3 kare bitter çikolata, 1 fincan 5 i bir arada çay
akşam: 8 yemek kaşığı bulgur pilavı,2bardak ayran,salata
ara:1elma
her zaman içmiyorum arada diyet ya da zero öyle genelde ayranı tercih ediyorum.kola olmasaymış keşkeonun yerine light ıce tea veya şekersiz limonatalar var cnm onları tercih edebilirsin.
kara lahana sarmasını çok severim ama ben de tuttum kendimi:)))Güzel olmuş :)) Dün benimde annem getirmişti yeni pişmiş sarmaa, çok yerim diye sofraya az koydum ama 6 tane götürdüm
Tatlım seninde pide gözüme çarptı ama anladığım kadarıyla azıcık, bugün bende mecburi öyle bir şey yiyeceğim. bir de akşam ekmek tüketmektense bulgur daha iyi diye düşünüyorum. Güzel menü.
haftaya 67,5 hedefim, bu sefer tutturucam***4. TAKIM 362. ETAP***
Ebrueva68.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Damlanur1065.0/64.2 /0.8/%0.63 )kilosu 2'ye bölündü
gogo240568.2/ 69.2/ +1/%-0.73 )kilosu 2'ye bölündü
tutatse8557.4/55.2 / 2.2/%1.92 )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz76.7/ 75.0/ 1.7/%1.11 )kilosu 2'ye bölündü
Topraks68.5/68.5 /0 /%0 )kilosu 2'ye bölündü
ED200664.9/ 64.6/0.3 /%0.15 )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü
sadness101257.4 /57.1 /0.3 /%0.26 )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk82.3/82.1 / 0.2/% 0.12)kilosu 2'ye bölündü
Ddanes: (54.3/ 55.0/ +0.7/%-0.32 )359.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 4'e bölündü
Kararrrsabirr: (84.1/ 80.9/ 3.2/% 1.90)360.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 2'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %0.46
geçen sene zayıflayınca aldıklarımla idare ediyorum hala, çok mutluluk verici birşey ama şu an aldığım 36 bedenler olmuyoSevin sevin canım bence, benimde 2 tane pantalonum var öyle, ilk zamanlar giremiyordum (demekki o bedenden daha büyüktü bedenim) bir süre girince icine sevinmistim, simdi düşüyor belimden ben seviniyorum şahsen ama tek sorun alışverişe gitmem gerek ben 1 beden daha kuculup oyle gitmek istiyorum.
Canım o hastalığın adını bile anmaktan hoslanmiyorum ben babami kaybettim 10 yil önce, şükür kurtulmuş bundan sonra daha dikkatli bir yaşantı sürer Allahin izniyle daha iyi olur canım.
mutlu hafta sonları, benim de zor net var ama vakit yok. Sanki hafta içi var dakızlarrr ben kaçar önce hastahaneye gitcem ordan da kursa:)
haftasonu giremem muhtemelen evde netim yok
Gidemezsin bi yere, öyle yağma yok canım. Islerini düzenle yoluna koy, gel kaynatalim bol bol.kızlar düşündüğüm kadar aktif olamıyorum farkındayım, biliyorum ki burada geçen zaman bizim motivasyonumuzu arttırıyor ancak hem özel hem iş yaşantım bu ara o kadar çorba ki çocukları bile zor görüyorum. Beden yorgunluğumun yanında kafam da çok yoğun adapte olamıyorum. İdare edeceksiniz beni biraz artık. Vallahi bırakırsanız şişecem yine
kızlar düşündüğüm kadar aktif olamıyorum farkındayım, biliyorum ki burada geçen zaman bizim motivasyonumuzu arttırıyor ancak hem özel hem iş yaşantım bu ara o kadar çorba ki çocukları bile zor görüyorum. Beden yorgunluğumun yanında kafam da çok yoğun adapte olamıyorum. İdare edeceksiniz beni biraz artık. Vallahi bırakırsanız şişecem yine
Tamam, o zaman şu andaki durumu anlatarak başlayayım:
Başlangıç Kilosu : 112 kg
Başlangıç Tarihi: 7 Nisan 2014
23 Mayıs itibariyle kilo: 98.8 kg.
Verilen Kilo: 12.2 kg
Hedef Kilo: 63 kg
MENÜ - 23 MAYIS (Bugünü az önce minik bir fark hariç kapattım)
Sabah
İki dilim Uno Denge Light ekmek arasına light ince dilim kaşar
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
Beyaz peynir, ceviz katkılı roka&marul salatası (yağsız-ekstra tuz ilavesiz)
Maden suyu
Ara öğün
1 avuç kadar Nesfit
Erken Akşam Yemeği
Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Ayran
SPOR
Sabah 20 dakika hızlı tempo yürüyüş
Öğlen 25 dakika orta tempo yürüyüş
Akşam (planlanan) 65 dakika orta tempo yürüyüş
Ara öğün-Akşam
1 kase yoğurt ve bir galeta
Haftasonları internete bağlanamıyorum; Cumartesi günüm oğlanın dersleri ve kızlarla oyun vs ile geçiyor; artı ev işleri... Pazar da dışarı gezmesi vs oluyor. O yüzden ancak hafta arası aktif olabilirim. Umarım bu sorun yaratmaz.
Haftasonu burası pek aktif değil zaten o yüzden sorun olmaz. Menün iyi olmuş.Tamam, o zaman şu andaki durumu anlatarak başlayayım:
Başlangıç Kilosu : 112 kg
Başlangıç Tarihi: 7 Nisan 2014
23 Mayıs itibariyle kilo: 98.8 kg.
Verilen Kilo: 12.2 kg
Hedef Kilo: 63 kg
MENÜ - 23 MAYIS (Bugünü az önce minik bir fark hariç kapattım)
Sabah
İki dilim Uno Denge Light ekmek arasına light ince dilim kaşar
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
Beyaz peynir, ceviz katkılı roka&marul salatası (yağsız-ekstra tuz ilavesiz)
Maden suyu
Ara öğün
1 avuç kadar Nesfit
Erken Akşam Yemeği
Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Ayran
SPOR
Sabah 20 dakika hızlı tempo yürüyüş
Öğlen 25 dakika orta tempo yürüyüş
Akşam (planlanan) 65 dakika orta tempo yürüyüş
Ara öğün-Akşam
1 kase yoğurt ve bir galeta
Haftasonları internete bağlanamıyorum; Cumartesi günüm oğlanın dersleri ve kızlarla oyun vs ile geçiyor; artı ev işleri... Pazar da dışarı gezmesi vs oluyor. O yüzden ancak hafta arası aktif olabilirim. Umarım bu sorun yaratmaz.
Inşallah bu defa tutar hedeflerimizokurken gördüm zaten diyetisyen listesiymiş, gayet güzel :)
her zaman içmiyorum arada diyet ya da zero öyle genelde ayranı tercih ediyorum.
kara lahana sarmasını çok severim ama ben de tuttum kendimi:)))
haftaya 67,5 hedefim, bu sefer tutturucam
geçen sene zayıflayınca aldıklarımla idare ediyorum hala, çok mutluluk verici birşey ama şu an aldığım 36 bedenler olmuyoonlara da giricem İnşallah yeniden
mutlu hafta sonları, benim de zor net var ama vakit yok. Sanki hafta içi var da(( Yarın işe gelmiycem arkadaşım doğum yapmış ziyarete gidicez.
kızlar düşündüğüm kadar aktif olamıyorum farkındayım, biliyorum ki burada geçen zaman bizim motivasyonumuzu arttırıyor ancak hem özel hem iş yaşantım bu ara o kadar çorba ki çocukları bile zor görüyorum. Beden yorgunluğumun yanında kafam da çok yoğun adapte olamıyorum. İdare edeceksiniz beni biraz artık. Vallahi bırakırsanız şişecem yine
Hoşgeldin canım,ben geldim uzun zamandır pc den girmemiştim büyük büyük göreyim dedim.sonuç lisatelerini hazırlama sırası bizdeydi onla uğraştım. tutatse 3. oldu tebrik ediyorum canım.takım olarak 4. olduk hepinizi öpüyorum sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?