Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok cnm pide ödül değil benim diyetisyenim verdiği için yedim yarım porsiyon etli pide yanında 2 bardak ayran ve bol salata akşam veya öğle yemeği için yiyebilirim serbest:)
Afiyet olsun canım, diyet listen sana uygun sanırım maşallah çok güzel kilo verdin bu hafta. Ne biliyim diyette ben pide yesem kaçamak derim adına ondan öyle düşündüm sanırım.

***4. TAKIM 362. ETAP***

Ebrueva68.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Damlanur1065.0/64.2 /0.8/%0.63 )kilosu 2'ye bölündü
gogo240568.2/ 69.2/ +1/%-0.73 )kilosu 2'ye bölündü
tutatse8557.4/55.2 / 2.2/%1.92 )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz 76.7/ 75.0/ 1.7/%1.11 )kilosu 2'ye bölündü
Topraks 68.5/68.5 /0 /%0 )kilosu 2'ye bölündü
ED200664.9/ 64.6/0.3 /%0.15 )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü izne ayrılmak istiyor
sadness101257.4 /57.1 /0.3 /%0.26 )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk82.3/82.1 / 0.2/% 0.12)kilosu 2'ye bölündü
Ddanes: (54.3/ 55.0/ +0.7/%-0.32 )359.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 4'e bölündü
Kararrrsabirr: (84.1/ 80.9/ 3.2/% 1.90)360.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %0.46

Afiyet olsun canım, diyet listen sana uygun sanırım maşallah çok güzel kilo verdin bu hafta. Ne biliyim diyette ben pide yesem kaçamak derim adına ondan öyle düşündüm sanırım.

sağol cnm:) evet listem bana uygun olarak düzenlendiği için hiç veremiyorum dediğimde bile 15 günde en az 1 kg vermiştim. üstelik spor yok neredeyse tatlım. olabilir cnm herkes öyle diyodu sen çok mu ekmek yedin falan diye ama diyetin dışına çıkmadım hiç. serbest olduğu için sanırım 4 ayda 4 kez yemişimdir belki.

cnm pide bana serbestti diyetimde ondan yedim:) kaçamak değil yani:)

İstanbuldayım ama köyü diyelim büyük marketler otobüs mesafesinde canım. Amin canım sağolasın gamsız olmakta işe yarıyor işte.

Aksam karpuz varsa evde peynirle yiyebilirsin bol bol kalorisi çok düşük, acikirsan ki sanmiyorum süt icersin ara olarak dengelersim canım.

karpuz var canım ama olmamış sanki hiç sevmedm ya onla ya da müsliyle geçiştirebilirim. Doymazsam salatalık yerim :)
cnm pide bana serbestti diyetimde ondan yedim:) kaçamak değil yani:)

Doğru canım sen diyetisyene gidiyordun unutmuşum, afiyetler olsun o zaman :)) zaten kınama anlamında demedim çünkü başta belirttiğim gibi ben çok daha beterini yedim bugün

Ben 4.takıma girdim mi? Ne yapayım ?

Ben 4.takıma girdim mi? Ne yapayım ?

Hoşgeldin canım iki hafta deneme süresi var katılım iyi olursa 1 haftaya düşebilir. Öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim. Hergün bir gün önceki menü su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz canım.

Tamam, o zaman şu andaki durumu anlatarak başlayayım:

Başlangıç Kilosu : 112 kg
Başlangıç Tarihi: 7 Nisan 2014
23 Mayıs itibariyle kilo: 98.8 kg.
Verilen Kilo: 12.2 kg
Hedef Kilo: 63 kg

MENÜ - 23 MAYIS (Bugünü az önce minik bir fark hariç kapattım)

Sabah
İki dilim Uno Denge Light ekmek arasına light ince dilim kaşar
1 fincan şekersiz çay

Öğlen
Beyaz peynir, ceviz katkılı roka&marul salatası (yağsız-ekstra tuz ilavesiz)
Maden suyu

Ara öğün
1 avuç kadar Nesfit

Erken Akşam Yemeği
Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Ayran

SPOR
Sabah 20 dakika hızlı tempo yürüyüş
Öğlen 25 dakika orta tempo yürüyüş
Akşam (planlanan) 65 dakika orta tempo yürüyüş

Ara öğün-Akşam
1 kase yoğurt ve bir galeta

Haftasonları internete bağlanamıyorum; Cumartesi günüm oğlanın dersleri ve kızlarla oyun vs ile geçiyor; artı ev işleri... Pazar da dışarı gezmesi vs oluyor. O yüzden ancak hafta arası aktif olabilirim. Umarım bu sorun yaratmaz.

okurken gördüm zaten diyetisyen listesiymiş, gayet güzel :)

kola olmasaymış keşkeonun yerine light ıce tea veya şekersiz limonatalar var cnm onları tercih edebilirsin.
her zaman içmiyorum arada diyet ya da zero öyle genelde ayranı tercih ediyorum.

kara lahana sarmasını çok severim ama ben de tuttum kendimi:)))

haftaya 67,5 hedefim, bu sefer tutturucam

geçen sene zayıflayınca aldıklarımla idare ediyorum hala, çok mutluluk verici birşey ama şu an aldığım 36 bedenler olmuyo onlara da giricem İnşallah yeniden

kızlarrr ben kaçar önce hastahaneye gitcem ordan da kursa:)

haftasonu giremem muhtemelen evde netim yok
mutlu hafta sonları, benim de zor net var ama vakit yok. Sanki hafta içi var da (( Yarın işe gelmiycem arkadaşım doğum yapmış ziyarete gidicez.

kızlar düşündüğüm kadar aktif olamıyorum farkındayım, biliyorum ki burada geçen zaman bizim motivasyonumuzu arttırıyor ancak hem özel hem iş yaşantım bu ara o kadar çorba ki çocukları bile zor görüyorum. Beden yorgunluğumun yanında kafam da çok yoğun adapte olamıyorum. İdare edeceksiniz beni biraz artık. Vallahi bırakırsanız şişecem yine

Gidemezsin bi yere, öyle yağma yok canım. Islerini düzenle yoluna koy, gel kaynatalim bol bol.

Kızlar yürüyüşe gidiyorum, öptüm hepinizi

Canim birakmayiz seni, herseyden once moral bozuklugu mahfediyor insani. Umarim asarsin problemleri. Sismek yok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldiniz tebrik edwrim cok guzel kilo vermissiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haftasonu burası pek aktif değil zaten o yüzden sorun olmaz. Menün iyi olmuş.
Inşallah bu defa tutar hedeflerimiz

Bırakmak yok canım.

Iyi geceler kızlar hepinize.
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah:2 dilim yumurtalı ekmek (firinda uno denge) az krem peynirle
Öğleirinçli ıspanak yemeği 3yk,3yk yoğurt, 3 dilim karpuz.
Aksam:2 yk makarna,2 köfte,2 dilim karpuz
Ara:Algida mini nugger (87kcalmis çok sevdim)
4 litre civari su ictim.
Metabolizma çayı içtim.sabah maydanoz kürü yaptım ictim.
1.5 saat parkta kosturdum.
Aksamda 1 saat 10 dakika yürüyüş yaptim.
Günü kapattim.

ben geldim uzun zamandır pc den girmemiştim büyük büyük göreyim dedim.sonuç lisatelerini hazırlama sırası bizdeydi onla uğraştım. tutatse 3. oldu tebrik ediyorum canım.takım olarak 4. olduk hepinizi öpüyorum sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…