tebrikler canım daha ne olsun vermen gereken kilo azaldı tabiki vermen de yavaşladı. duraksama dönemini de atlattın daha ne olsun :)Günaydınlar herkese.dün saat 9dan kızımla birlikde uyuyup kalmışım.vallaha böylesi daha iyi.sıkıcı sıkıcı oturmakdansa uyumak daha iyidir.zaten kocam da kanepede uyuklamış kaynanam da gitmiş.bende güzelce dinlendim.neyse ua ben de dertler bitmez.acaba herkesin mi problemi var da yansıtmıyormu buraya yoksa benim mi hayatım problemli anlamadım gitti.boş verelim problemleriiii...hadi bakalım sırlı haftamız nasıl geçmiş acaba. Benim sonuçlar olması gereken gibi deyil ama beklediyim gibi.aslında geçen cuma da görmüştüm bu rakamı.bir de 3 5 güne regl olucam.belki onunda etkisi vardır.neyse yaaa...
Geçen hafta 64.200
Bu hafta 63.800
Fark 400gr
Yüzde 0.62
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah hedefin kaçtı senin.kızlar benim net yine yooook((
geçen hafta:55.2
bu hafta:55.8
fark:600+
böyle olacağı belliydi.haftaya bu savaşı bitireceğim inşalah.
200 gr da olsa vermişsin canım bu da bir adım :)Günaydın kızlar bildirimimi yapayım. Niye böyle oldu anlayamadım ya moralim çok bozuldu geçen hafta cuma-c.tesi 56,6 'yı görmüştüm. Hadi su kaybı falan diyelim ama sonraki günlerde de gram eksilmemişim. Bu hafta çok fark bekliyordum açıkçası, beklentiyi fazla tutmam bundan böyle ya.
Geçen hafta: 57,1
Bu hafta: 56,9
Fark: 0,2
Yüzde: 0,35
Günaydın canım. Elbette sorunsuz insan olurmu zaman zaman hepimiz yaşıyoruz problem.ben önceki sene ve geçen sene is yerimde yaşadım sorun ama şimdi iyi.bizim aileler uzakta olduğu için pek derdimiz yok onlarla.birde yıllar geçtikçe bizlerde büyüyüp olgunlasiyoruz herşeyi takmiyoruz sanırım.Günaydınlar herkese.dün saat 9dan kızımla birlikde uyuyup kalmışım.vallaha böylesi daha iyi.sıkıcı sıkıcı oturmakdansa uyumak daha iyidir.zaten kocam da kanepede uyuklamış kaynanam da gitmiş.bende güzelce dinlendim.neyse ua ben de dertler bitmez.acaba herkesin mi problemi var da yansıtmıyormu buraya yoksa benim mi hayatım problemli anlamadım gitti.boş verelim problemleriiii...hadi bakalım sırlı haftamız nasıl geçmiş acaba. Benim sonuçlar olması gereken gibi deyil ama beklediyim gibi.aslında geçen cuma da görmüştüm bu rakamı.bir de 3 5 güne regl olucam.belki onunda etkisi vardır.neyse yaaa...
Geçen hafta 64.200
Bu hafta 63.800
Fark 400gr
Yüzde 0.62
Oo gayet iyiGünaydın kızlar bildirimi yapayim hemen.
Gecen hafta 55.000
Bu hafta 54.400
Fark 0.6
Yüzdesi 1.09
Üzülme canım geçen hafta1 kilo farketmisti benim kilomkızlar benim net yine yooook((
Azda olsa gitmiş canımGünaydın kızlar bildirimimi yapayım. Niye böyle oldu anlayamadım ya moralim çok bozuldu geçen hafta cuma-c.tesi 56,6 'yı görmüştüm. Hadi su kaybı falan diyelim ama sonraki günlerde de gram eksilmemişim. Bu hafta çok fark bekliyordum açıkçası, beklentiyi fazla tutmam bundan böyle ya.
Günaydın
geçen hafta 82,1
Bu hafta 81,2
Fark 0,9
yüzde 1,10
tebrikler canım daha ne olsun vermen gereken kilo azaldı tabiki vermen de yavaşladı. duraksama dönemini de atlattın daha ne olsun :)
İnşallah hedefin kaçtı senin.
200 gr da olsa vermişsin canım bu da bir adım :)
Gayet iyi canım bence, duraklama bitmiş. Takma kafana bu kadar bence, kimsenin hayati dortdortluk değil.Günaydınlar herkese.dün saat 9dan kızımla birlikde uyuyup kalmışım.vallaha böylesi daha iyi.sıkıcı sıkıcı oturmakdansa uyumak daha iyidir.zaten kocam da kanepede uyuklamış kaynanam da gitmiş.bende güzelce dinlendim.neyse ua ben de dertler bitmez.acaba herkesin mi problemi var da yansıtmıyormu buraya yoksa benim mi hayatım problemli anlamadım gitti.boş verelim problemleriiii...hadi bakalım sırlı haftamız nasıl geçmiş acaba. Benim sonuçlar olması gereken gibi deyil ama beklediyim gibi.aslında geçen cuma da görmüştüm bu rakamı.bir de 3 5 güne regl olucam.belki onunda etkisi vardır.neyse yaaa...
Geçen hafta 64.200
Bu hafta 63.800
Fark 400gr
Yüzde 0.62
Ooo toparlamissin canım bide beklemiyorum diyosun, cok iyi bence.Günaydın kızlar bildirimi yapayim hemen.
Gecen hafta 55.000
Bu hafta 54.400
Fark 0.6
Yüzdesi 1.09
Hadi bakalim haftaya daha iyi olur inşallahkızlar benim net yine yooook((
Canım arada olur öyle, sabit degilsin kiloda almamissin hic üzülme bence. Kilonuz oyle ucuk değil doğal olarak azar azar gidiyor.Günaydın kızlar bildirimimi yapayım. Niye böyle oldu anlayamadım ya moralim çok bozuldu geçen hafta cuma-c.tesi 56,6 'yı görmüştüm. Hadi su kaybı falan diyelim ama sonraki günlerde de gram eksilmemişim. Bu hafta çok fark bekliyordum açıkçası, beklentiyi fazla tutmam bundan böyle ya.
Gayet iyi canım.Günaydın
geçen hafta 82,1
Bu hafta 81,2
Fark 0,9
yüzde 1,10
Oyle canim. Bu haftada tartilmayacagm bakalim yine ayni mi olacak. Spor yok uzun zamandan beri oturmaya bile vaktim olmuyor evde, onumuzdeki haftaya kadar da sinava hazirlanacagim ondan sonra tam gaz devam, yuruyuse agirlik verecegim. Yaris konusuna varim ben.Gayet iyi canım bence, duraklama bitmiş. Takma kafana bu kadar bence, kimsenin hayati dortdortluk değil.
Ooo toparlamissin canım bide beklemiyorum diyosun, cok iyi bence.
Hadi bakalim haftaya daha iyi olur inşallah
Canım arada olur öyle, sabit degilsin kiloda almamissin hic üzülme bence. Kilonuz oyle ucuk değil doğal olarak azar azar gidiyor.
Gayet iyi canım.
Kizlar bu hafta kendi aramizda yarisalim hadi. Yakin kgdakiler eslessin ne dersiniz? Eglence olur bize belki topik hareketlenir ne dersiniz?
Maşallah. Herkes guzel vermiş.gogocum fikir guzel byana uyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?