Olur canım.Damla gogo topraks gelirse ebrueva
Danes, tutaste, sadness
Kararsabir, masumcuk ben
Nasil kizlar uyarmi böyle, sizin fikriniz ne ?
Bi çocuk daha tasiyormusum hemde kizimdan ağıraz kaldi canım bu kadarini yapabildiysem devaminida getiririm kismetse, tabiki duraklama olur hic istemesemde ama o zamanda yemegi azaltirim sporu arttiririm bisey bulurum diye düşünüyorum, bu arada ben bu haftada tartilmayacagim daha dogrusu hep perşembe tartilacagim sevdim bunu.
Bende pazartesiye kadar tartilmiycam şimdi. Persembeye kadarda 1 kilo vermek istiyorum.Ben sevmedim ama....:sly::sly::sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar selam şu an kilo bildirip çıkcam kusura bakmayın çok yoğunum akşam üzeri uğrarım inş.
vücudum ödem toplamış yaaa
80.8 kg şu an:1.5 kg ödem varmış
Olur canım.
Bende pazartesiye kadar tartilmiycam şimdi. Persembeye kadarda 1 kilo vermek istiyorum.
Oluyo bazen canım.
Damla gogo topraks gelirse ebrueva
Danes, tutaste, sadness
Kararsabir, masumcuk ben
Bana uyar canim.. Yüzdelerle yarisilirsa zaten gruplasmaya gerek kalmazda.. Kazanan diğerlerine ceza verir:)) bu hafta da supersin bu arada tebrik ederim muck
Sağol bitanem, sende gayet iyi toparladın maşallah.Selam kızlar nobetciyim soyledimmi bilmiyorum.. Evden cikmadan bildirimi yapmistim bu saat oldu yeni oturdum daha. Bolca da evrak isim var bekleyen.. Gelemezsem anlayin yollardayim yine.. Kilo veren herkesi tebrik ederim gogocum sanada iyi nöbetler görüşürüz
Gayet iyi canım bence, duraklama bitmiş. Takma kafana bu kadar bence, kimsenin hayati dortdortluk değil.
Ooo toparlamissin canım bide beklemiyorum diyosun, cok iyi bence.
Hadi bakalim haftaya daha iyi olur inşallah
Canım arada olur öyle, sabit degilsin kiloda almamissin hic üzülme bence. Kilonuz oyle ucuk değil doğal olarak azar azar gidiyor.
Gayet iyi canım.
Kizlar bu hafta kendi aramizda yarisalim hadi. Yakin kgdakiler eslessin ne dersiniz? Eglence olur bize belki topik hareketlenir ne dersiniz?
Kızlar ben haftaya bu fazlalığı verip mezun hale gelmek istiyorum ama hedefi iki klo daha aşağı çekeyim diyorum.çunku asıl kilom 53-53,5 arası.bende hedefi 53 yapayım diyorum hem buraya da devam etmiş olurum ayrılmam.
Damla gogo topraks gelirse ebrueva
Danes, tutaste, sadness
Kararsabir, masumcuk ben
Selam kızlar nobetciyim soyledimmi bilmiyorum.. Evden cikmadan bildirimi yapmistim bu saat oldu yeni oturdum daha. Bolca da evrak isim var bekleyen.. Gelemezsem anlayin yollardayim yine.. Kilo veren herkesi tebrik ederim gogocum sanada iyi nöbetler görüşürüz
O zaman basliyoruz sevgili rakibem, menülerini takipteyim haberin olacnm bencede iyi edersin insan diyeti bırakınca bir 2-3 kg vücut geri alırmış zaten hedefini düşür ki kilo alsan 55 falan olursun. hemde bizden ayrılmazsın:)
süper süper bana uyar:)
kızlar selam şu an kilo bildirip çıkcam kusura bakmayın çok yoğunum akşam üzeri uğrarım inş.
vücudum ödem toplamış yaaa
80.8 kg şu an:1.5 kg ödem varmış
Canım lütfen mesajlarına bakıp da meto çayın hazırlanma şeklini tekrar atarmısın.şu an dışarıdayım.ne lazımsa aldık arkadaşla miktarlarını ve şeklini unuttum.arkadaşlardan da hatırlayan varsa yazarmısınız rica etsem.
2 adet elma
1 limon
yarım demet maydonoz
1kök zencefil
1tane çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2litre soguk su( kaynatılmış sıcak olmayacak)
NOTELMALAR İSTEDİĞİNİZ ELMADAN OLABİLİR. KABUKLARI SOYULMAYACAK,LİMONUN DA KABUKLARI SOYULMAYACAK. ZENCEFİL KURU KÖK ZENCEFİL OLACAK YAŞ OLANI VEYA TOZ OLANI İLE YAPILDIĞINDA ACI OLUYOR. KARABİBER DE TANE OLACAK TOZ OLANI İLE YİNE ÇOK ACI OLUYOR. BU MALZEMELER BİR TENCEREYE KONACAK ELMA VE LİMON DÖRDE BÖLÜNÜP ÇEKİRDEĞİNİ ÇIKARTMANIZA FALAN GEREK YOK. ÜZERİNE 2 LİTRE NORMAL ÇEŞME SUYU VEYA ODA SICAKLIĞINDA SU YANİ KONULACAK.KAYNAMAYA BAŞLADIKTAN SONRA 15 DAKİKA KAYNAYACAK.SONRA OCAKTAN ALINIP BİRAZ ILIYINCA SÜZÜLECEK. BUZDOLABINDA SAKLANACAK. HER YEMEKTEN SONRA 1 SU BARDAĞI İÇİLECEK( KAHVALTI,ÖĞLE YEMEĞİ,AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA). YAPILAN KARIŞIM ORTALAMA 2 GÜN YETİYOR.
Canım bunu kızlardan biri yazmıştı sanırım kararrrsabrr'di kopyalamışım bir yere.
Hadi bakalım güzeller su durgunluğa son verelim birbirimizi takip edelim, rakiplerimizi, menulerimizi, yarışma başlasın.
Basarilar herkese.
Evet evet evet canlanalim dimiii
Ok tatlım.ben de taze zencefil almıştım ve ceviz büyüklüyünde atmışımdır.hazırladım bile.soğumaya bıraktım.http://www.bitkiblog.com/solunum-yollarini-da-acan-dogal-antiseptik-zencefil.html
Damlacim bak burda resmi var
Evet gogocum benim rakibimmisin sen şimdi.valla kuzum hiç kasma kendini istediyini yiyip içe bilirsin...:sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly:Evet evet evet canlanalim dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?