Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Damla gogo topraks gelirse ebrueva
Danes, tutaste, sadness
Kararsabir, masumcuk ben
Nasil kizlar uyarmi böyle, sizin fikriniz ne ?
Olur canım.

Ben sevmedim ama....:sly::sly::sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende pazartesiye kadar tartilmiycam şimdi. Persembeye kadarda 1 kilo vermek istiyorum.
kızlar selam şu an kilo bildirip çıkcam kusura bakmayın çok yoğunum akşam üzeri uğrarım inş.

vücudum ödem toplamış yaaa
80.8 kg şu an: 1.5 kg ödem varmış

Oluyo bazen canım.

***4. TAKIM 363. ETAP***

Ebrueva68.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Damlanur1064.2/63.8 /0.4 /%0.62 )
gogo240569.2/68.5 / 0.7/%1.01 )
tutatse8555.2/55.8 / +0.6/%-1.09 )
Ellanazz 75.0/73.2 /1.8 /%2.40 )
Topraks 68.5/ / /% )
sadness101257.1 / 56.9/0.2 /%0.35 )
Masumcuk82.1/81.2 /0.9 /% 1.10)
Ddanes: (55.0/ 54.4/ 0.6/%1.09 )
Kararrrsabirr: (80.9/80.8 / 0.1/%0.12 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Danes, tutaste, sadness
Kararsabir, masumcuk ben

Bana uyar canim.. Yüzdelerle yarisilirsa zaten gruplasmaya gerek kalmazda.. Kazanan diğerlerine ceza verir:)) bu hafta da supersin bu arada tebrik ederim muck

Selam kızlar nobetciyim soyledimmi bilmiyorum.. Evden cikmadan bildirimi yapmistim bu saat oldu yeni oturdum daha. Bolca da evrak isim var bekleyen.. Gelemezsem anlayin yollardayim yine.. Kilo veren herkesi tebrik ederim gogocum sanada iyi nöbetler görüşürüz

Sağol bitanem, sende gayet iyi toparladın maşallah.
Kolay gelsin bu arada iyi nöbetler, öptüm.
Yarismada süper olacak inşallah, motivasyon, heyecan, hırs oleyyyy

ayyy bence güzel olur valla:)

cnm bencede iyi edersin insan diyeti bırakınca bir 2-3 kg vücut geri alırmış zaten hedefini düşür ki kilo alsan 55 falan olursun. hemde bizden ayrılmazsın:)

Danes, tutaste, sadness
Kararsabir, masumcuk ben

süper süper bana uyar:)

Saol canım sanada iyi nöbetler.

Hadi bakalım güzeller su durgunluğa son verelim birbirimizi takip edelim, rakiplerimizi, menulerimizi, yarışma başlasın.
Basarilar herkese.

kızlar selam şu an kilo bildirip çıkcam kusura bakmayın çok yoğunum akşam üzeri uğrarım inş.

vücudum ödem toplamış yaaa
80.8 kg şu an: 1.5 kg ödem varmış

Canım lütfen mesajlarına bakıp da meto çayın hazırlanma şeklini tekrar atarmısın.şu an dışarıdayım.ne lazımsa aldık arkadaşla miktarlarını ve şeklini unuttum.arkadaşlardan da hatırlayan varsa yazarmısınız rica etsem.

2 adet elma
1 limon
yarım demet maydonoz
1kök zencefil
1tane çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2litre soguk su( kaynatılmış sıcak olmayacak)

NOT ELMALAR İSTEDİĞİNİZ ELMADAN OLABİLİR. KABUKLARI SOYULMAYACAK,LİMONUN DA KABUKLARI SOYULMAYACAK. ZENCEFİL KURU KÖK ZENCEFİL OLACAK YAŞ OLANI VEYA TOZ OLANI İLE YAPILDIĞINDA ACI OLUYOR. KARABİBER DE TANE OLACAK TOZ OLANI İLE YİNE ÇOK ACI OLUYOR. BU MALZEMELER BİR TENCEREYE KONACAK ELMA VE LİMON DÖRDE BÖLÜNÜP ÇEKİRDEĞİNİ ÇIKARTMANIZA FALAN GEREK YOK. ÜZERİNE 2 LİTRE NORMAL ÇEŞME SUYU VEYA ODA SICAKLIĞINDA SU YANİ KONULACAK.KAYNAMAYA BAŞLADIKTAN SONRA 15 DAKİKA KAYNAYACAK.SONRA OCAKTAN ALINIP BİRAZ ILIYINCA SÜZÜLECEK. BUZDOLABINDA SAKLANACAK. HER YEMEKTEN SONRA 1 SU BARDAĞI İÇİLECEK( KAHVALTI,ÖĞLE YEMEĞİ,AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA). YAPILAN KARIŞIM ORTALAMA 2 GÜN YETİYOR.

Canım bunu kızlardan biri yazmıştı sanırım kararrrsabrr'di kopyalamışım bir yere.

Çok çok sağ ol canımmm.hızır gibi yetişdin...Allah razı olsun . şimdi hazırlamaya gidiyorum.sadece nir şeyi bilemedim . kızlar 1tane kök zencefil ne demek?ben aldığım uzun bir şey.rica etseç biriniz resmini ekleye bilir mi lütfen. ..

Ok tatlım.ben de taze zencefil almıştım ve ceviz büyüklüyünde atmışımdır.hazırladım bile.soğumaya bıraktım.
Evet evet evet canlanalim dimiii
Evet gogocum benim rakibimmisin sen şimdi.valla kuzum hiç kasma kendini istediyini yiyip içe bilirsin...:sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly:

Hakketen çok iyi oldu bu yarışma.sadece ben neden bu hafta kilo veremedim anlamadım.cuma günüde zaten böyleydim biliyorsunuz. Bu hafta pazar hariç hep spor yaptım,akşamları salata yedim ve 6dan sonra yemedim.çok garip. Bu hafta da meto çay içicem.bakalım ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…