Günaydın günaydın günaydın her kese...hadi bakalım kalkın da gelin...ben kalktım tartıya çıktım ve hemennn geldim...
Gecen hagta 63.800
Bu hafta 62.800
Fark 1.000
Yüzde 1.6
ooo tebrikler damlacım duraklama dönemi bitmiş ve gayet iyi kilo vermişsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süpersin tatlım..Bir resim daha paylaşdım.kendimi böyle görünce çok mutlu oldum.dikkat ederseniz kilo azaldıkca elbise boyu nasıl uzamış ya...
Gogocum tebrikler aman bozma haftaya 67'yi göreceksin :)Ters çekmeyi nasıl basardım anlamadım ama neyse :))
Ayy kuzum benim hesaplar tutmamış. Sen bizim sözlerimizi ciddiye alıp habire pide mi yedin naptın :) Şaka bir yana tebrikler canım.selam millet:) herkese günaydınlar:)
geçen hafta:80.8
bu hafta:80.5 ayyy ben daha kaçamak yapmıycam yaaa
bu haftayı almadan atlatman süper olmuş. Senin metobolizman şaşmıştır şimdi bu hafta dikkat edersen güzel kilo verirsin bence.Gunaydin kızlar bu hafta sabitin ben.. 54.4 tam tamina
Tabi beklendiği gibi süpersin yine ve bizim gurubun birincisi :) Tebrik ederim canım.Geldim kuzum, kızımı uyuttum anca.
Hahahaaa rakibem yaa naaptın sen şeker?
Bende bildiriyorummm.
Geçen hafta:73.200
Bugün:71.900
Fark:1.300
Yüzde:1.77
Bende seni tebrik ederim canım bak 1kilo gitti hadi haftaya 70leri görürsün inşallah.Günaydın yine geç kalmışım sohbete yetişemedim :)
Geçen hafta 81,2
Bu hafta 80,2
Fark 1
Yüzde 1,23
İstediğim gibi olmadı maalesef yine 79 u göremedim. haftaya inşallah 80li rakamlardan düşerim ve bir daha görmem.
Sağol canım, daha iyi olabilirdi ama duraklamalar geliyor galiba.Süpersin tatlım..
Gogocum tebrikler aman bozma haftaya 67'yi göreceksin :)
Ayy kuzum benim hesaplar tutmamış. Sen bizim sözlerimizi ciddiye alıp habire pide mi yedin naptın :) Şaka bir yana tebrikler canım.
bu haftayı almadan atlatman süper olmuş. Senin metobolizman şaşmıştır şimdi bu hafta dikkat edersen güzel kilo verirsin bence.
Tabi beklendiği gibi süpersin yine ve bizim gurubun birincisi :) Tebrik ederim canım.
Günaydın canım, tebrikler. Müsliler ise yaramis.Günaydın kızlar bildirim yapıp çıkacağım. Herkes çok iyi bu arada tek tek alıntılayamadım ama tebrik ederim fıstıklar. artıda olan yok sanırım.
Geçen hafta: 56,9
Bu hafta: 56,5
Fark: 0,40
Ortalama: 0,70
Bende seni tebrik ederim canım bak 1kilo gitti hadi haftaya 70leri görürsün inşallah.
Sağol canım, daha iyi olabilirdi ama duraklamalar geliyor galiba.
Günaydın canım, tebrikler. Müsliler ise yaramis.
İyi işte tatlım...az kilolarda bu iyi ya...Günaydın kızlar bildirim yapıp çıkacağım. Herkes çok iyi bu arada tek tek alıntılayamadım ama tebrik ederim fıstıklar. artıda olan yok sanırım.
Geçen hafta: 56,9
Bu hafta: 56,5
Fark: 0,40
Ortalama: 0,70
Günaydın yine geç kalmışım sohbete yetişemedim :)
Geçen hafta 81,2
Bu hafta 80,2
Fark 1
Yüzde 1,23
İstediğim gibi olmadı maalesef yine 79 u göremedim. haftaya inşallah 80li rakamlardan düşerim ve bir daha görmem.
***4. TAKIM 364. ETAP***
Ebrueva68.0/ / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
Damlanur1063.8/62.8 /1 /%1.57 )
gogo240568.5/68.0 / 0.5/%0.73 )
tutatse8555.8/55.7 /0.1 /% 0.18 )
Ellanazz73.2/ 71.9/1.3 /%1.78 )
Topraks68.3/ / /% )izne ayrılmak istiyor
sadness101256.9 /56.5 / 0.4/% 0.70)
Masumcuk81.2/ 80.2/1 /%1.23 )
Ddanes: (54.4/54.4 /0 /%0)kilosu sabit
Kararrrsabirr: (80.8/80.5 /0.3 /%0.37 )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Bekliycez tabi ama geleceyini beklemiyorum ben.keşke bir gelse vedalaşsak bari...çok sevmiştim onu:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:Arkadaşlar hepimiz az çok kilo vermisiz Tebrikler öpüyorum hepinizi. Ebrueva yarın gelir belki bekliyelim diyorum ne dersiniz.
***4. TAKIM 364. ETAP***
Bekliycez tabi ama geleceyini beklemiyorum ben.keşke bir gelse vedalaşsak bari...çok sevmiştim onu:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
E haftanın kazananları da malum o zaman dimi.:sly::sly::sly:sadenes eylül ve ben...oooh mis...hadi bakalım.ben kendimi 2orta boy lahmacunla ödüllendirdim.gogommm canım gogommm seni de 1saatlik sporla cezalandırıyorum...
Haha annelik duygusalligi gibi olmuş canım, eşin haklı yani ne desin. Geçmişi kenara koy , haftaya güzel başla canım.Dayanamadım geldim yine, canım muslilerin hakkından fazlasıyla geldim dün akşam bakalım haftaya çıkar acısı herhalde dün ağlayacaktım neredeyse hatta muhteşem yüzyılı izlerken bayezidin katlini bahane ederek ağladım vallaya ağzım hiç boş durmadı eşimde şaşırdı hamilemisin yoksa diyo :18: ama sınav stresinden sanırım dersleri yetiştiremedim.
Pazartesi tam gaz spor ilaveli devam edeceğim göbek falan eriyorda bacaklar olduğu gibi duruyor ya.
Sorun yok canım benim için, bekleyebiliriz.Arkadaşlar hepimiz az çok kilo vermisiz Tebrikler öpüyorum hepinizi. Ebrueva yarın gelir belki bekliyelim diyorum ne dersiniz.
Oy oy damlam 1 kilonun hakkını vermişsin sen. Benim rakibelerim gelsin konusalim bakalim ne yapalım ceza.Bekliycez tabi ama geleceyini beklemiyorum ben.keşke bir gelse vedalaşsak bari...çok sevmiştim onu:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
E haftanın kazananları da malum o zaman dimi.:sly::sly::sly:sadenes eylül ve ben...oooh mis...hadi bakalım.ben kendimi 2orta boy lahmacunla ödüllendirdim.gogommm canım gogommm seni de 1saatlik sporla cezalandırıyorum...
Ceza hafif olmuş ya neyse yaparım iyi olur bikaç gündür evden dışarı çıkamadım zaten.
İyi işte tatlım...az kilolarda bu iyi ya...
Tebrikler canım benim.iyi işte 1 kilo as mı ya....iyi iyi...
Arkadaşlar hepimiz az çok kilo vermisiz Tebrikler öpüyorum hepinizi. Ebrueva yarın gelir belki bekliyelim diyorum ne dersiniz.
Bekliycez tabi ama geleceyini beklemiyorum ben.keşke bir gelse vedalaşsak bari...çok sevmiştim onu:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
Haha annelik duygusalligi gibi olmuş canım, eşin haklı yani ne desin. Geçmişi kenara koy , haftaya güzel başla canım.
Sorun yok canım benim için, bekleyebiliriz.
Oy oy damlam 1 kilonun hakkını vermişsin sen. Benim rakibelerim gelsin konusalim bakalim ne yapalım ceza.
Oyy kıyamam ya, Damlam hicbir firsati kacirmiyor yapistirmis cezayi hemen gogom.
O diziyi hiç sevmem, dünyaya diz cökturecek konumdayken Türk bile olmayan kadınların dalaveresiyle ne hallere gelmisiz, okumuştum izlemeyi bünyem kaldirmiyor, eşim izliyor bende izledim mecburen canım uzülüyor insan haliyle.Sağol damlam bence de fena değil.
Bekleyelim canım.
aa bende mi kazanmışımrakibelerim nerdesinizz :130:
öyle oldu canım ya hemde ilk defao küçücük çocuklara nasıl üzüldüm anlatamam.
Haftaya korksun rakibelerim bendenn
Hakkını yememek lazım damlanın cezayı kendisi alınca da hemen üzerine düşeni yapıyor, eee şimdide hızlı davranmış :))
O diziyi hiç sevmem, dünyaya diz cökturecek konumdayken Türk bile olmayan kadınların dalaveresiyle ne hallere gelmisiz, okumuştum izlemeyi bünyem kaldirmiyor, eşim izliyor bende izledim mecburen canım uzülüyor insan haliyle.
Senide tebrik ediyorum canım bu arada.
Milletimiz hiç kabul etmiyor ama, sanıyorlar ki o kadınlar kuzu gibi saraylarda oturuyorlardı akşama kadar.
Sağol canım
İnşallah canım sağolasın.Bende seni tebrik ederim canım bak 1kilo gitti hadi haftaya 70leri görürsün inşallah.
Sağol canım, daha iyi olabilirdi ama duraklamalar geliyor galiba.
Günaydın canım, tebrikler. Müsliler ise yaramis.
Stresten oluyor bazen. Açıköğretim sinavina gireceksin herhalde başarılar dilerim şimdiden :) artik sınav sonrası toparlarsin tekrar.Dayanamadım geldim yine, canım muslilerin hakkından fazlasıyla geldim dün akşam bakalım haftaya çıkar acısı herhalde dün ağlayacaktım neredeyse hatta muhteşem yüzyılı izlerken bayezidin katlini bahane ederek ağladım vallaya ağzım hiç boş durmadı eşimde şaşırdı hamilemisin yoksa diyo :18: ama sınav stresinden sanırım dersleri yetiştiremedim.
Pazartesi tam gaz spor ilaveli devam edeceğim göbek falan eriyorda bacaklar olduğu gibi duruyor ya.
İyi işte tatlım...az kilolarda bu iyi ya...
Tebrikler canım benim.iyi işte 1 kilo as mı ya....iyi iyi...
Bekleyelim canım benim için sorun yok. Ama hic ugramiyor uzun zamandir once arada ugrardi gelmeyecek herhalde.Arkadaşlar hepimiz az çok kilo vermisiz Tebrikler öpüyorum hepinizi. Ebrueva yarın gelir belki bekliyelim diyorum ne dersiniz.
Damla süpersin ödülü de cezayi da halletmissin hemen :)Bekliycez tabi ama geleceyini beklemiyorum ben.keşke bir gelse vedalaşsak bari...çok sevmiştim onu:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
Haha annelik duygusalligi gibi olmuş canım, eşin haklı yani ne desin. Geçmişi kenara koy , haftaya güzel başla canım.
Sorun yok canım benim için, bekleyebiliriz.
Oy oy damlam 1 kilonun hakkını vermişsin sen. Benim rakibelerim gelsin konusalim bakalim ne yapalım ceza.
Oyy kıyamam ya, Damlam hicbir firsati kacirmiyor yapistirmis cezayi hemen gogom.
Bebeğin var o yüzden insaflı olacağım canım.(aklimdan geçen 3 saat spordu,1 haftaya bölerek tabi) 1 saat spor veriyorum ama yürüyüş ama mekik ama yüzme ne olacağına sen karar ver.Bekleyelim canım benim için sorun yok. Ama hic ugramiyor uzun zamandir once arada ugrardi gelmeyecek herhalde.
Damla süpersin ödülü de cezayi da halletmissin hemen :)
Ben geldim kuzum ver bakalım cezami insafli olsun ama
Arkadaşlar hepimiz az çok kilo vermisiz Tebrikler öpüyorum hepinizi. Ebrueva yarın gelir belki bekliyelim diyorum ne dersiniz.
Sağol damlam bence de fena değil.
Bekleyelim canım.
aa bende mi kazanmışımrakibelerim nerdesinizz :130:
öyle oldu canım ya hemde ilk defao küçücük çocuklara nasıl üzüldüm anlatamam.
Haftaya korksun rakibelerim bendenn
Hakkını yememek lazım damlanın cezayı kendisi alınca da hemen üzerine düşeni yapıyor, eee şimdide hızlı davranmış :))
***4. TAKIM 364. ETAP***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?