Pek bi sessizlik oldu topikte nerdesiniz kızlar bakiimmm
Kızlar herkese selamlar
Öncelikle hepinizden özür dilerim malesef hiç aranıza katılamadım topiği takip edemedim bu internetsizlik beni mafetti. 23 nisanda başvuru yaptım nakil için ve hala beklemedeyim ttnet hala binamıza kutu takmadığı için altyapı olmadığından internetim hala yok. 1.5 ay oldu ve hala ne zaman geleceği belirsiz annemlere gittiğimde internete giriyorum ama orada da çok fazla topiği okuma imkanım olamıyor ailemle vakit geçiriyorum. Bu haftaki kilom 67.4 sonrasında mevzun olacağım. Gogo mesaj atmış onunla konuştuk mevzun olmak benim için en hayırlısı olacak. Şuan da diyeti bıraktım o yüzden kilom değişmez 67.4 te kalırım ama 2 hafta sonra tekrar diyete başlıcam bu sefer 62 ye düşmek için başlıcam bir süre ara vermeyi uygun gördü diyetisyenimde bu aralar onada pek gidemedim malesef
Beni ya mevzun edelim yada izinli yazalım aşa yukarı 2 aya falan gelir demişlerdi internet için yakınlarda gelir ve aranıza dönerim inşallah.. Ama tabi uyuz ttnet kesin tarih vermediği için bende net bir tarih veremiyorum sonra yine sizi yarı yolda bırakmak istemem. Ama kısmet olursa yeniden diyete başlayıp aranızda olmak isterim.
88.1 kilo ile aranıza katıldığım ve 67.4 e gelene kadar birlikte geçirdiğimiz süreç çok güzeldi. Her ne kadar son 1.5 2 aydır katılımda bulunamamış olsamda aralıktan bu yana ne güzel destek olduk bir birimize ve ben 21 kilo verdim :) İnşallah yakında yeni diyetimle ve internetimle aranıza 5 kg daha vermek için dönerim :) Bana göstermiş olduğunuz anlayış içinde çok teşekkür ederim. Sizlere şimdilik son bir resim atayim moral olsun hepinize :)) Öpüyorum çok ve girebilirsem cevaplarınız okuyucam inşallah
Eki Görüntüle 1146416
Güzel olmuş canım, grup birincisi olarak odüllerin olmuş lahmacun ve pasta.Evet kızlaaaaar.bu gün iki kaçamağım oldu.biri 4çatal pasta ,biri de 2tane lahmacun(ama bol limonlu,maydanozlu).amaaaa sporumu da yaptım a hakkıyla bunu da belirteyim.45dakika super pilates veee 1saat tempolu yürüyüş.aslında akşamı hafif geçireyim diyordum ama aileyle oturunca sofraya herşeyden bir çatal aldım.e bu kadar konuşmuşken raporumu da vereyim.
Sabah 4çatal pasta,1kupa yeşil çay,meto çay
Ara unuttum
Öyle 2orta boy lahmacun(bol maydanoz,limonlu),ayran,meto çay
Ara yokkk
Akşam 2kaşık patlıcan,1kaşık pilav,2kepçe yoğurt çorbası,yarım köfte,1dilim ekmek(say çok ama miktarlara dikkat),meto çay
Ara 1kupa yeşil çay
45dakika pilates,1saat yürüyüş 2.5litre su...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam canım, gayet güzel olmuşGünaydın kuzucanlar. Dünkü menümü yazayım.
Sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen yarım tavuk ızgara 3 misket köfte 1 kepçe çorba 3 kaşık makarna
ara 2 kaşık puding nescafe
akşam yarım Çipura salata 1 kepçe çorba
ara 5 kayısı
su 2 lt
spor 100 ip atlama
Ben buralardayim valla.kimseler yok hakketen. Eylüüüül,sadnessss siz nerde kadınız?
Selam kızlar,
Dünkü menüm
Sabah:1 dilim börek peynirli
Öğle:1 tortilla(tam bugday) peynir, domates, salatalık dürüm
Akşam; kizimdan kalan 2 yk manti, bol karpuz
Ara:1 küçük muz, süt.
20 dakika pilates,1 saat yürüyüş.
Günü kapattım.
E sen de ödüllendirmişsin kendini kuzucuk.iyi yinede.tortilla ne yine bilemedim.ama ne olsa olur valla.ödülün olmuş olsun.bir de ne güzel ya istediyin anda kızını alıp gezmeye çıkıyorsun.öyle özeniyorum ki böyle şeylere.senin yardımcın da mı var tatlım?
Geldim kızlar bende. Ya bu pilates zımbırtılarını nereden bulabilirm kredi kartı kullanmıyorum. Avm'lerde varmıdır? bu zamana kadar ilgimi çekmediği için dikkat etmedim
İyiki geldin sarı civcivim.ben düsündüm ki gelmezsin daha.terk ettin bizi.bir yandan da keşke gelse de bir vedalaşsak diyordum.ne güzel ta.srnin fotograflar da super.tebrikler kuzucuk. Bekliyoruz o zaman seni.bak ben mezun olmadan gel haaaa...
Cok güzel olmuş canım zayıflayınca yuzun zaten güzel incelince fıstık oldun.
süper diyorum daha ne olsun cnm:) inş en kısa zamanda aramızda olursun:)
Canım gayet iyi görünüyorsun, tebrikler valla.
Geldim kızlar bende. Ya bu pilates zımbırtılarını nereden bulabilirm kredi kartı kullanmıyorum. Avm'lerde varmıdır? bu zamana kadar ilgimi çekmediği için dikkat etmedim
Tamam canım görüşürüz.İnternertim gelince inşallah bende yeniden gelicem kızlar hepinizi öpüyorum şimdilik :)
Ne alicaksin canım. Dvd d&rda var. Pilates topu alacaksan cok gerekli degil ama migrosta gordüm ben. Lastik yerine kalin esnek muz corap yada tayt, küçük top yerine yastik, yere serilen mat yerine hali yada battaniye kullqnabilirsin.Benim aldigim dvdde buyuk topla 3 dakika felan egzersiz yapiliyor o da cok elzem degil. Elde tutmqk icin agirlik var onun yerinede 2 tane 500ml su kullanqbilirsin.
Top lastik falan Carrefour da vardı.
Çok olmazsa olmaz bişey yok canım, böyle bir basla devam etmeye karar verirsen alirsin bence. Yinede kendini sen daha iyi bilirsin, ben henüz almadım bişey, uydurduklarimla hallediyorum.oo çok güzel bilgiler bunlar sağol canım. cırt cırtlı ağırlıklar var birde ayak için onlarda gözüm var onuda netten bir şekilde alırım herhalde. Pilates deyince akla top geliyor ama bende çok kullanıldığına rastlamadım
Sağol canım.
oo çok güzel bilgiler bunlar sağol canım. cırt cırtlı ağırlıklar var birde ayak için onlarda gözüm var onuda netten bir şekilde alırım herhalde. Pilates deyince akla top geliyor ama bende çok kullanıldığına rastlamadım
Sağol canım.
Aynen canım, bak bugün fırsat bulupta yapamadım bile, gece halim olursa artık yoksa yattı bugün. Biraz pazarlama amacli coğu şey, ala ala oğrendim, niyetim vardı aslında ama sıkılmaya başladım bile, birde onümüz yaz evde durmam çok bu sebeple erteledim kışa canım.Ellanazcim alinti yapamadm, farkli birinin alntisii cikiyor. En iyisini yapyrsn bence, en mantiklisi dedigin gibi zaten vakit sikintimda oldugu icin devamliligim mechul. Duruma gore bakarim ilerde. Bosuna masrafa gerek yok zaten borctan bunalmisim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?