Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım gayet iyi görünüyorsun, tebrikler valla.
Güzel olmuş canım, grup birincisi olarak odüllerin olmuş lahmacun ve pasta.
Selam canım, gayet güzel olmuş
Ben buralardayim valla.kimseler yok hakketen. Eylüüüül,sadnessss siz nerde kadınız?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buralardayim canım ya, 9da kalktik bugün kızım kahvaltiya burun kıvırınca aldım avmye gittim orda yaptırdım kahvaltisini, alışveriş yaptim ancak gelebildim.

Selam kızlar,
Dünkü menüm
Sabah:1 dilim börek peynirli
Öğle:1 tortilla(tam bugday) peynir, domates, salatalık dürüm
Akşam; kizimdan kalan 2 yk manti, bol karpuz
Ara:1 küçük muz, süt.
20 dakika pilates,1 saat yürüyüş.
Günü kapattım.

E sen de ödüllendirmişsin kendini kuzucuk.iyi yinede.tortilla ne yine bilemedim.ama ne olsa olur valla.ödülün olmuş olsun.bir de ne güzel ya istediyin anda kızını alıp gezmeye çıkıyorsun.öyle özeniyorum ki böyle şeylere.senin yardımcın da mı var tatlım?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geldim kızlar bende. Ya bu pilates zımbırtılarını nereden bulabilirm kredi kartı kullanmıyorum. Avm'lerde varmıdır? bu zamana kadar ilgimi çekmediği için dikkat etmedim

Tortilla tam buğday ekmeginden yapılmış lavaş canım, hafif yani.
Canım işi bıraktım ben kızımla vakit gecirebilmek için onun yemrk yemesi icinde böyle takla atiyorum napiyim parkda bahcede avmde yemek yediriyorum napim. Yatılı yardımcım yok haftada 1 temizlik icin bi kadin geliyor bazen 15de 1 geliyor duruma göre. Sen niye cikamiyorsun ki canım?

Geldim kızlar bende. Ya bu pilates zımbırtılarını nereden bulabilirm kredi kartı kullanmıyorum. Avm'lerde varmıdır? bu zamana kadar ilgimi çekmediği için dikkat etmedim

Ne alicaksin canım. Dvd d&rda var. Pilates topu alacaksan cok gerekli degil ama migrosta gordüm ben. Lastik yerine kalin esnek muz corap yada tayt, küçük top yerine yastik, yere serilen mat yerine hali yada battaniye kullqnabilirsin.Benim aldigim dvdde buyuk topla 3 dakika felan egzersiz yapiliyor o da cok elzem degil. Elde tutmqk icin agirlik var onun yerinede 2 tane 500ml su kullanqbilirsin.

Canım teşekkür ederim inşallah gelicem :)

oo çok güzel bilgiler bunlar sağol canım. cırt cırtlı ağırlıklar var birde ayak için onlarda gözüm var onuda netten bir şekilde alırım herhalde. Pilates deyince akla top geliyor ama bende çok kullanıldığına rastlamadım

Top lastik falan Carrefour da vardı.

Sağol canım.

Çok olmazsa olmaz bişey yok canım, böyle bir basla devam etmeye karar verirsen alirsin bence. Yinede kendini sen daha iyi bilirsin, ben henüz almadım bişey, uydurduklarimla hallediyorum.

Ellanazcim alinti yapamadm, farkli birinin alntisii cikiyor. En iyisini yapyrsn bence, en mantiklisi dedigin gibi zaten vakit sikintimda oldugu icin devamliligim mechul. Duruma gore bakarim ilerde. Bosuna masrafa gerek yok zaten borctan bunalmisim :))

Aynen canım, bak bugün fırsat bulupta yapamadım bile, gece halim olursa artık yoksa yattı bugün. Biraz pazarlama amacli coğu şey, ala ala oğrendim, niyetim vardı aslında ama sıkılmaya başladım bile, birde onümüz yaz evde durmam çok bu sebeple erteledim kışa canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…