e doluyuz be canım çağıramıyorki... izne ayrılanların yerine olabilir aslında da geleni sıkı tutmak lazım kaçıveriyorlar.. yada davet ederken seçici olmak lazım.
Ben 53 kiloyken mutluydum 55 olunca hafiften basliyordum ,60 kabusum olurdu benim o derece canım. Bu evlilik hayati dogum beni bitirdi, ben akşam yemeği yemiyordum evlenmeden önce, kilomu öyle koruyordum.ay ay alemsin benim de koşu bandı twister falan varda hepsi boş heves.. seni zorluyorsa kesin işe yarıyordur zaten... bende 49 kiloyken hem salona giderdim spora hemde evde yapardım.. çocuk olunca saldım gitti işte geçen yıla kadar.. 46 olmaktı o dönemde derdim
Kuzum 49 kiloydum ben 18 yaşındayken, canım babacıgim derdi hastalıklı gibisin kızım az yemek ye diye, onun zoruyla 53 olmuştum. Maksimumdu 60 benim icin. Ahhh ahhh eski günler.Hmmm. Önceleri 60 olmuşluğun vardır demek.inşallah yine olucaksın.önceleri öyleysen daha kolay olur bence zayıflaman...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım parkta otururken illa biri sabote ediyor ya... bu defa yakından geldi evde eşimden kalan çekirdekleri annecim atılmasın diye parka getirivermiş.. e millete ikram ederken yemesek olmadı işte.. iyi yanı evdekiler bitti bu sayede
pilates seti 30 tl ye falan oluyor basit sadece toplarıyla gerisi ıvır zıvır zaten çemberi hiç kullanmadık geçen yıl salonda.. aman yapıyorsnuz işte lazım da değil zaten
Ben 53 kiloyken mutluydum 55 olunca hafiften basliyordum ,60 kabusum olurdu benim o derece canım. Bu evlilik hayati dogum beni bitirdi, ben akşam yemeği yemiyordum evlenmeden önce, kilomu öyle koruyordum.
Kuzum 49 kiloydum ben 18 yaşındayken, canım babacıgim derdi hastalıklı gibisin kızım az yemek ye diye, onun zoruyla 53 olmuştum. Maksimumdu 60 benim icin. Ahhh ahhh eski günler.
Tamam canlarım benim.çok iyi sohbet ettik işte.benim uykum var çok.iyi geceler size de . eylülüm inşallah kızın erken kalkmaz da uyursun güzelce.öptüm kızlar. ..
Canım evde sağlıklı atıştırmalık yazan, kavrulmamis var 40gr paket, kalori degeri 100grda 1194 resim cekemedim, bunun yağlı kavrulmusu ne olur dusunmek bile istemiyorum ondan dedim.canım parkta otururken illa biri sabote ediyor ya... bu defa yakından geldi evde eşimden kalan çekirdekleri annecim atılmasın diye parka getirivermiş.. e millete ikram ederken yemesek olmadı işte.. iyi yanı evdekiler bitti bu sayede
pilates seti 30 tl ye falan oluyor basit sadece toplarıyla gerisi ıvır zıvır zaten çemberi hiç kullanmadık geçen yıl salonda.. aman yapıyorsnuz işte lazım da değil zaten
Iyi geceler canim, sağolasın güzel dileğine inşallahTamam canlarım benim.çok iyi sohbet ettik işte.benim uykum var çok.iyi geceler size de . eylülüm inşallah kızın erken kalkmaz da uyursun güzelce.öptüm kızlar. ..
canlarım benim boy kısa 49 kilo olursam bak resimlerimi eklerim zayıf olmuyorum ki ben.. orta halli ayva göbekli oluyorum o dönemde.. 47 oldum evlenmeden önce 1 yılda korudum.. hamile kalınca ne olduysa oldu ardından.. ellenazım ben zaten az yerdim aileden uzak bekar evinde tek kalıyordum.. haliyle yemek yapasım gelmezdi akşamları 1 kase çorba yanına salata falan sabitti.. hayatım boyunca aşırı yediğim bir dönem olmadı hamilelik hariçdoğumdan 40 gün sonra 60 kiloydum işte 6 yıldır aynı nerdeyse.. ah ah bi versem korurum bende çok zor oluyor gitmiyor bu kilolar...
Canım evde sağlıklı atıştırmalık yazan, kavrulmamis var 40gr paket, kalori degeri 100grda 1194 resim cekemedim, bunun yağlı kavrulmusu ne olur dusunmek bile istemiyorum ondan dedim.
Neyseki bitmis, sende bende kurtuldum yaw.
Bende 1 ay gittim platese başlangıç seviyesinde o zaman sevmemistim. Haklisin cok kullanilmiyor bisey. Agirlik iyi oluyor kollarim zorlaniyor. Lastigi çözdüm, top zaten 40 dakikada 3 dakika degildir, çok kullanilmiyor benim dvdde yani. Yalandan koymus onuda sanırım eglenceli bir tarafida var bu isin diye
Bacak hareketleri kendi başına yapiliyor ve en cok onlar zorluyor insani.
Pilini degistirdinmi canım. Düğme gibi pillarden oluyor genelde , yapi marketlerde satılıyor pilleri. Benimkide çalismadi, pili degistirdim halloldu.Canlarım bir de size bir şey sorucam.benim evde elektronik bir tartım var.ama çalışmıyor. Onun içim ne yapa bilirim bilen varmı?diyete başladığımda şu milli olanlardan aldım ama o duruyor evde. Neden çalışmaz ki acaba?bir fikri olan varmı?
Canlarım bir de size bir şey sorucam.benim evde elektronik bir tartım var.ama çalışmıyor. Onun içim ne yapa bilirim bilen varmı?diyete başladığımda şu milli olanlardan aldım ama o duruyor evde. Neden çalışmaz ki acaba?bir fikri olan varmı?
Iyi geceler canim, sağolasın güzel dileğine inşallah
Canım valla gayet iyi görünüyorsun resimlerde onu bunu bilmem. Evlenmeden önce bende yanliz yasadim hiç yemek yapmazdim, izin günümse anneme gideceksem aç gezerdim öyle cok yemek yapardı ki.
Şunu biliyorum hayaim boyunca dikkat etmeliyim yoksa kilo almak kacinilmaz son. Ne yazikki ben o sanslilardan degilim canım yiyip yiyip kilo almayan.
Evet canım ama yagsiz kavrulmuş ve tuzsuz, digerleri daha kalorilidir diye düşünüyorum. 30 kaloriye bi sürü sey yenir yazık günah, neyseki bitmiş canim kurtulduk. Bana dert oldu baksana.canım odediğin soyulmuş çekirdek büyük ihtimalle..100 gr ayçekirdeği 600 kalori normalde tahminimce 300 kalori aldım ben fazladan.. hadi bunu tahmin ederdim de geçen gün dediğim kahve çok şaşırttı beni ya.. shazili olanlardan almıştım bide şekersiz bedavadan 350 kalori almıştım o günde...
neyse her musibette bişey öğreniyoruz daha dikkat edicem artık.
İsimiz zor valla canım.bende pil diyecektim canım başka bişey aklıma gelmedi
ben bende aynen.. en samimi komşum da onlardan birde evinde kek börek eksik olmaz ama bildiğin çırpı ya.. ben birde onunla takılırken diyet yapıyorum..
Evet canım ama yagsiz kavrulmuş ve tuzsuz, digerleri daha kalorilidir diye düşünüyorum. 30 kaloriye bi sürü sey yenir yazık günah, neyseki bitmiş canim kurtulduk. Bana dert oldu baksana.
O kahvenin icinde ne varki 100kalori ya, insaf sekersiz birde, çözünebilir kahvenin, expressonun bile kalorisi çok az. Şok oldum resmen.asla kata ve zinhar icilmez yazik ya.
ne bileyim tadını da sevmiştim işyerinde pratik oluyordu.. zate sorun ordaymış sevdiğime göre kesin zararlıdır
Hahaha çok güldüm, aynen sevdigimize gore cıss olması muhtemel.
aynen ya.. canım damla kaçtı bende kaçayım.. eşimle konuşuyorum bi yandan ancak gecenin bu saatinde konuşuyoruz.. sabah tartı yüzümüzü güldürsün inşallah.. iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?