Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kimse uğramamis ben evdeyim demiştim ama dışarı çıktık bayağı gezdik bacaklarım ağrıyor yürümekten.

Kimse uğramamis ben evdeyim demiştim ama dışarı çıktık bayağı gezdik bacaklarım ağrıyor yürümekten.

Ooo masumum herkes burda olduğunda olmuyosun bugün de yalnız kalmışın...kıyamam ben sanaaaa...ben de kimse yoktur diye gelmedim.ev işleri pilates banyo falan nihayet oturdum. Şimdi de yatma zamanı. ...oooof of...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi akşamlar kızlar.ben adetim üzre raporumu vereyim de...

Sabah salata,peynir,2dilim ekmek,meto çay,çay
Ara kirax
Öyle 4kaşık fasulye,2kaşık yoğurt,2dilim ekmek,meto çay
Ara kiraz
Akşam 1tavuk kanadı(tencerede yapılmış yağsız sebzeli tavuk yemeyinden),1dilim ekmek,2kepçe yoğurt çorbası,meto çay
Ara çay
20dakika yürüyüş,30dakika pilates,2litre su...

Eylülüm seni bilmem ama şu pilates bana iyi etki ediyor galiba. Sertlik var bende.tabi sıkılmadımmı sıkıldım bile...ama 14gün yapmaya çalışıcam...ama garip olan şu ki kaslarım yine ağrıyor. ..5gün oldu hala acıyor.şimdi kalkıp bel kalça bacak ölçücem yeniden bakalım deyişiklik var mı.olursa yazarım..

Kızlaaaar inanmıyorum yaaa.bacaklarım 62iydi.şimdi 59 olmuş.inanmıyorum ya...tabi kalçayı doğry hatırlıyorum mu bilmiyorum ama 104 dü galiba şimdi 99olmuş.şoktayım ya.benim kalçam hiç 100den aşağl olmadı.ne zaman ölçtüysem hep 101 102 olurdu.belim de 1 deyişiklik yok.75 .belim de asla böyle olmazdı en fazla 72 olurdu.yani belim hariç ölçüleri baya azalmış.bakalım bir 5gün sonra kaç olucak...eylülüm devammmm...

canım ne güzel sevindim senin adına.. bende buralardayım da yazasım gelmedi hiç canım çok sıkkın.. dün nöbette cozuttum yine bazı olaylar üzerine..

canım ne güzel sevindim senin adına.. bende buralardayım da yazasım gelmedi hiç canım çok sıkkın.. dün nöbette cozuttum yine bazı olaylar üzerine..

Canımmm neden ?ne olmuş?anlatmak istersen dinlerim hayatım.sizin mezuniyet bittimi?şirinem nasıl?

Selam kızlar haftasonu yoğunluğu ben gelemiyorum evde de netim yok zaten.

Günaydınlar fıstıklar. Güzel bir pazar sabahının,sağlıklı bir pazar kahvaltısının ardından hepinize günaydın diyorummmm...

Günaydın iyi pazarlar herkese. ..

Sayfamiz ne kadar durgun kalmış

Günaydınlar herkese.hepimiz için güzel bir hafta olsun...ben annemlere gidiyorum şimdi.dünü de sorarsanız.arkadaşlara ev yapımı pizza sözüm vardı.öyle 2dilim pizza yedim,akşam evde pizza olmasına rağmen 1domates kk peynir yedim telafi etmek için.bir de tam 5km.yürüdüm...inşallah telafi etmişimdir...galiba önümüzdeki 3gün de annemlerde olucam...bakalım nasıl olucak...

Günaydın kızlar. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Eltimler gitti dün gece bugün mesai var yarın nöbetçiyim yine.

Canımmm neden ?ne olmuş?anlatmak istersen dinlerim hayatım.sizin mezuniyet bittimi?şirinem nasıl?

geçti gitti canım sıkıntım sağol... mezuniyet bitti güzel güzel resimler çektik yine, bugün de özel okul için görüşmeye gidicem inşallah biraz fiyatı kırarlarda rahat rahat gönderirim.. yeni açılıyor okul birde bakalım öğretmen kadrosu nasıl olacak.. orası olmazsa devlet okulu istediğim bir tane var burda onun için uğraşmam gerekicek anlayacağın iş bitmiyor

Günaydın güzeller,
Yorucu bir haftasonu geçirdim, saçma sapan menüler oldu biraz.
Bu haftada yoğun benim açımdan, biraz piyasa araştırması yapacağım, iş kurmak konusunda gelişmeler var, netleştirince detay veririm size. Şimdilik böyle durumlar biraz karışık yani.
Şimdi kahvaltı yapıp çıkacağım.
Öpüyorum hepinizi.

Bütün yazdıklarım gitti yaa tekrar yazayım. Haftasonu menülerimi yazamadım
cuma
sabah 4kaşık müsli süt

ara nescafe sade

öğlen 1 kepçe çorba salata 1 tavuk but 2 dilim ekmek

ara elma

akşam yoğurtlu kebap etleri ve ekmeğinden 2-3 parça salata 2 çatal pasta kizimla disardaydik arkadaşının doğum günüydü

ara sade kahve

su 2 lt
spor yok

cumartesi
sabah 11 gibi yarım simit peynir domates salatalık çılbır suya kirilip haşlanmış yumurta yarım elma

ara nescafe 2 bisküvi

ara 2 dilim karpuz

akşam 1 kepçe çorba fırında tavuk 2 kaşık kabak salatası bol salata 1 bardak salgam suyu

su 2.5 lt
spor yok günlük koşturmaca

pazar
sabah 11 gibi 2 dilim ekmek peynir salatalık domates 1 tatlı kaşığı reçel

ara 2 dilim karpuz

ara 1 muffin kendi yaptığım
1 keten tohumlu poğaça cay

akşam 1 kepçe çorba 1 küçük dilim lazanya salata
2 çiğkofte bol marul

su 2 lt
spor 2 saat tempolu yürüyüş

pazar günü abarttigimi düşünüyorum hatta bu sabah cok tokum sadece neskafe içtim.

günaydın kolay gelsin canım akşama erken yat bari..
Inşallah canım erken yatabilirim

Kolay gelsin okul olayı zor oluyo hemde ilkokul. Öğretmen iyimi okul iyimi vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…