Aynen canım, bak bugün fırsat bulupta yapamadım bile, gece halim olursa artık yoksa yattı bugün. Biraz pazarlama amacli coğu şey, ala ala oğrendim, niyetim vardı aslında ama sıkılmaya başladım bile, birde onümüz yaz evde durmam çok bu sebeple erteledim kışa canım.
Valla aynen canım, ömrüm sokakta geçiyor, yakiniyordum kızım hep atta istiyor diye ama sıkıldım yagmur yagdıya bikaç gündür, bende alışmışım.anladım canım spor kışın güzel oluyor zaten ya, yaz geldi ben kendime hiç zaman ayıramıyorum nedense, gezemesem bile tek iznim oluyor onda da temizlik -düğün oluyor genelde. Senin için farketmez ki zaten sen dışarıda da hep hareket halindesin :))
Iyi akşamlar, başarılar dilerim canım.Güzeller ben çıkıyorum, akşama telden girip uğrarım. ama yarın ve pazar günü gelemem, sınavım var noolur duanızda bana da yer verin. Bu arada ismail türütü gördüm bugünseveni var mıdır burada bilemiyorum tabi İyi akşamlar herkese
Başarılar canim allah zihin acikligi versin..Güzeller ben çıkıyorum, akşama telden girip uğrarım. ama yarın ve pazar günü gelemem, sınavım var noolur duanızda bana da yer verin. Bu arada ismail türütü gördüm bugünseveni var mıdır burada bilemiyorum tabi İyi akşamlar herkese
Canim hoşgeldin gerçekten inanılmaz bir fark olmuş fotoğrafta tebrikler.. Devam etmene de sevindim umarim en kısa surede internetin baglanir.İnternertim gelince inşallah bende yeniden gelicem kızlar hepinizi öpüyorum şimdilik :)
yok canim bana ne oldu bilmiyorum benden 1. Olmaz... Anneme 1 kilo verdirdim bu hafta bende bisey yok..Ben olsam bende kin nefret dolu olurum valla o yüzden kadınlara suç bulamıyorum. Bizlerden neyi fazlaydı bunlarında adamları kendilerine köle etmişler acabaSelim'in savaş politikasını pek bilmiyorum ama eğlenceye düşkünlüğü malum. Tek şükrettiğim cumhuriyetin gelişi.
Tebrik ediyorum süpersiniz
Valla ben onu hiç düşünmedim ya hakkaten ddanescim reglden sonra epey düşüş yaşar, o zaman benim daha çok asılmam lazım
Ben buralardayim valla.kimseler yok hakketen. Eylüüüül,sadnessss siz nerde kadınız?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cezami buldun mu canim bahanem kalmadi:) biri bana dur desin artik...Öyle zaten canım, şöyle bir düşününce diyorum ki bu kadar sultanın hemen hepsi zaten yabancı ve farklı din mensubu ve çoğu yine savaş ganimeti yani esir... ve diyorum ki hepside gerçekten müslüman oldular mı? ben inanmıyorum din değiştirmek öyle kolay iş değil helede sevdiklerinden alıkonulup esir alınmış bir kadın için. Bu mantıkla gidince de çocuklarına da kendi dinlerini aşılayabileceklerini bile düşünüyorum, keza kanı bozuk pek fazla padişah yok muydu? hepimiz kadınız burda ve bizde olsak aynı şeyi (din değiştirmeyi gizliden reddedip çocuklarımıza kendi dinimizi empoze etmek vb.) yapmaz mıyız? Son cümlem paranoya gelebilir ama bu mantığa çıkıyorum ben düşününce ya.
Sağol canımcım. Son senem ve çok baydıkalmadan bitirmek istiyorum. gerçi öğrenciliğin fıtratında var kalmak ama ben geçeyim yaa
tamam tatlım beklerim sıkıntı değil
Hııhh, ben bomba gibi geleceğim asıl
Yok canim o kadar farketmez herhalde meto cayini ictigimden beri pek şişkinlik olmuyor bende...İyiki geldin sarı civcivim.ben düsündüm ki gelmezsin daha.terk ettin bizi.bir yandan da keşke gelse de bir vedalaşsak diyordum.ne güzel ta.srnin fotograflar da super.tebrikler kuzucuk. Bekliyoruz o zaman seni.bak ben mezun olmadan gel haaaa...
Hmmm.bakıyorum da herkes hırslanmış bu hafta.vallaha kızlar kazanmak çok iyi yaaa. Haftaya kesin kaybederim...kihkihkih:sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly:bu hafta çok havalıyım ya ondan..
Hmm.e sabit olmanın sebebi belli oldu o zaman.demekki haftaya yarım kilo garanti kuzucuk.
Afiyet olsun canim lahmacun odulundu zaten.. Gerisi de hafif zaten..Evet kızlaaaaar.bu gün iki kaçamağım oldu.biri 4çatal pasta ,biri de 2tane lahmacun(ama bol limonlu,maydanozlu).amaaaa sporumu da yaptım a hakkıyla bunu da belirteyim.45dakika super pilates veee 1saat tempolu yürüyüş.aslında akşamı hafif geçireyim diyordum ama aileyle oturunca sofraya herşeyden bir çatal aldım.e bu kadar konuşmuşken raporumu da vereyim.
Sabah 4çatal pasta,1kupa yeşil çay,meto çay
Ara unuttum
Öyle 2orta boy lahmacun(bol maydanoz,limonlu),ayran,meto çay
Ara yokkk
Akşam 2kaşık patlıcan,1kaşık pilav,2kepçe yoğurt çorbası,yarım köfte,1dilim ekmek(say çok ama miktarlara dikkat),meto çay
Ara 1kupa yeşil çay
45dakika pilates,1saat yürüyüş 2.5litre su...
Günaydın kuzucanlar. Dünkü menümü yazayım.
Sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen yarım tavuk ızgara 3 misket köfte 1 kepçe çorba 3 kaşık makarna
ara 2 kaşık puding nescafe
akşam yarım Çipura salata 1 kepçe çorba
ara 5 kayısı
su 2 lt
spor 100 ip atlama
Kuzummm yapmıycan mı daha?bir fark hiss ediyormusun?ben de sanki sertlik var ya...Aynen canım, bak bugün fırsat bulupta yapamadım bile, gece halim olursa artık yoksa yattı bugün. Biraz pazarlama amacli coğu şey, ala ala oğrendim, niyetim vardı aslında ama sıkılmaya başladım bile, birde onümüz yaz evde durmam çok bu sebeple erteledim kışa canım.
İlahi canım.sınavın için duam seninle de ismail türüt nerden çıktl?çok güldüm...Güzeller ben çıkıyorum, akşama telden girip uğrarım. ama yarın ve pazar günü gelemem, sınavım var noolur duanızda bana da yer verin. Bu arada ismail türütü gördüm bugünseveni var mıdır burada bilemiyorum tabi İyi akşamlar herkese
Başarılar canim allah zihin acikligi versin..
Canim hoşgeldin gerçekten inanılmaz bir fark olmuş fotoğrafta tebrikler.. Devam etmene de sevindim umarim en kısa surede internetin baglanir.
yok canim bana ne oldu bilmiyorum benden 1. Olmaz... Anneme 1 kilo verdirdim bu hafta bende bisey yok..
He he beni saymamissin bile :)) gelemiyorum bu ara pek haklisin valla
Aa bir de kaçamağım var baklava yedimatamanın kutlaması :)
Günaydın canlarım. E akşam kimse gelmemiş...şimdi de haftasonu.güzel haftasonu olsin hepimize inşallah...
E bir baklavayla geçişdirdinse güzel canım...bu arada eşin için tebrikler. Inşallah sen de istediyini yapa bilirsin.
Sizi uykucu şirinler siziiii...haftasonu ya iş falan da yok...uyuyun uyuyun bakalım...
Gunaydin kızlar bende geldim ama internette sorun var heran gidebilir :)) iyi haftasonlari herkese
Sel güzeller,
Bugün yogunum biraz aksamda anneme gidicez, pek ugrayamayabilirim. Damlam yapicamda firsat bulamadim dün, havalar düzeldi artik disardayim daha çok biliyosun.
Masumum yap canım sporunu kendi iyiliğin icin.
Gogom, tutastem, kararsabirim, danesim, sadnesim hepiniz kendinize iyi bakin öpüyorum sizi.
Günaydın kızlar ben pek ugrayamam bugün yarın eltimlerde geldi akşam kızımın gösterisi var artık ne ara gelebilirim bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?